ångest

jobbar o jobbar, gör inget annat. hinner knappt sova känns de som. Helgen gick inte riktigt som planerat. Ångeeest!
Börjar jobba halv sju imon så ska sova nu
natto

e&e


my sweeties ♥

stalker

imon bär det av mot växjö. ska hälsa på mina pinglor, har ju haft sååå dåligt samvete så nu äntligen tänkte jag att jag skulle ta o åka dit. Är ju ledig och allt så då passar de ju perfekt :D
Idag var det shopping med sissy. Vi skulle bara gå på stan och kolla men tror du de blev så? nej, vi kom hem med en sådär fem kassar var. suck, vi skulle ju inte ha shoppat men vad gör man inte när plagget bara hänger där och ropar på en att man ska köpa det! Jo men man köper ju de. Så det slutade med att jag kom hem med två linnen, ett par lila skor, en tunika, ett par örhängen (också lila som ska passa till min outfit på lördag), två toppar och en bok. Om det var shopping.
har även kommit underfull med att jag är en stalker, jenkan och sissy har smittat av sig på mig. vågar inte riktigt gå in på det i detalj men jag är en stalker iaf och kan nog inte bli av med det just nu heller.
ska hoppa i säng nu.
natti


sleep

usch va jag hatar o försova mig. Idag vaknade jag 30 min innan jag skulle börja jobba :/ Hade snoozat lite för länge och somnat om, vilken tur att man vaknade sen iaf. Var lite halvsegt på jobbet idag, men överlevde dagen iaf.  Hade tänkt o tränat ikväll men blev inte så, ska göra de imon istället. Lovar. Henke frågade om jag skulle med o simma men tackade nej denna gången. Är ledig imon igen, funderar på om man ska till växjö kanske. träffa på emelie o emelie lite. Vet iaf att en av pinglorna är ledig, hoppas den andra också är det :P
Händer inte så mycket här annars, är ganska lugnt och fridfullt. Blir väl värre till helgen kan jag tänka mig :P hehe, vi lär säkert bli 100 pers igen här. Omg!


fest

        

tack för en superrolig kväll i lördags

nya sussie



nå, vad tycker ni om min nya outfit? ;)

vinglas

Igår var det fest hos Henke & Göran. Jag var ju ledig igår (också) så det var pajbakning på morgonen. Ananaspajen som jag skulle ha med mig till mina sötisar. Sen var de till o fixa också dona. När sissy kom hem från jobbet gick vi till venezia och käkade lite. Man måste ju ha ätit innan en utekväll. Partajade hos mina darlings hela kvällen lång. vi kom inte ens ut sen. Vinglas for både hit och dit. Mariokart spelades så vi blev helt snurriga. Ja, en mycket rolig kväll som slutade med två hungriga ESS i köket ;)
träffade på sis också i fredags, jag hade gått och lagt mig sen skriver hon att hon är på palace. Det är bara för mig och maka mig upp ur en väldigt skön säng och gå till palace :) mycket trevligt. Ska träffa henne och hennes päron imon innan hon åker tillbaka till la capital. Och på tal om la capital så ska jag, mam och mattias dit i slutet av oktober. Kanske har sagt det innan. Tycker iaf att de ska bli jättekul, love the city. Hoppas på att jag ska få gå på bröstcancergalan också. Vill gärna gå dit, visa stöd och få se artister och ha det trevligt. träffa lite folk när man är i sthlm ska man väl också passa på och göra om folk är hemma vill säga.

Härligt och ha en bakisdag idag, nej inte direkt. Har mest sovit och latat mig hela dan, så underbart att man är ledig imon med. Värsta av allt är att jag har ett väntades pass på mig som börjar i slutet av veckan. Jobbar från fredag till fredag sen. alla dagar till stängning. wiie.
Yves kommer imon också, han ska vara här i en månad, har ju inte sett honom på evigheter känns det som. Ska bli jättekul o träffa honom igen!

Nej nu ska jag sova, nanna kudde :)
puss på er


makeover

Idag hade jag skönhetsdag med Henke. Vi var först på stan och kollade runt. Hittade mig ett par så passande lila skor men köpte dom inte, ångest! Sen köpte vi en ögonbrynspenna för Henke skulle göra lite makeover på mig. Gick hem till honom, han fixade till mig o gjorde mig snygg. Fixade även till håret också ;) Numera syns mina ögonbryn och jag är helnöjd. Boo är bara så underbart söt, han vill numera vara med mig, annars brukar han vara rädd :P haha. Sötisen minsann. Var på puben ikväll o käkade. Har inte varit där sen i sommras, men allt är sig likt. Imon är det jag som tar varor med stig på morgonen. Jippi, inte! Just det ja, Sissy har fått jobb på åhlens också. Så nu är vi sambos och kollegor. Hähä. Roligt! :D Hon ska jobba med mig o henke på fre. Sen på lördag ska vi till Henke och Göran på fest. Ser fram emot det!
Nu är det nog bäst och lägga sig så man får lite sömn innan man går till jobbet.
see you guys!
Puss


regn regn

usch idag är en riktig dålig dag. Eller inte dålig men det är skitväder ute, det totalt spöregnar och jag som skulle ut och plocka svamp. Ja, jag vet att jag kan göra det även att det regnar men nej sån skogsmulle är jag då inte. Fick våfflor av mam innan, mums va gott det var. Fixade lite även idag här hemma. Spegeln som hade varit i vardagsrummet är numera i "mitt" rum. Nice värre :)
Ska om några timmar åka tillbaka till Kalmar, hemma visiten har gått fort som vanligt. Men nu planerar mam och jag att vi ska åka till sthlm om några veckor. Me love stockholm and you know it ;)
hittade låten som jag tycker är så peppande, visste inte vem de var som sjöng den innan men det var ju Maroon 5 som gjorde det, lyssna och hör att den peppar http://www.youtube.com/watch?v=bVQvzM2PBKo

fixing

ibland kan det verkligen vara skönt och vara hemma och ibland kan det verkligen vara jobbigt. Just nu känns det som det första. Idag åkte mamma och jag först till Eksjö och snurrade runt där. Mamma shoppade både jacka och skor. Jag höll mig till och köpa bröd och en dricka. Haha. Sen åkte vi till vetlanda också, där var det helt dött. Inte en människa på stan, vi gick in till åhlens och kollade runt. Pratade med mina kära gamla kollegor, saknar och jobba i vetlanda ibland. Inte för jag inte trivs i kalmar men hemma är ju ändå hemma. Sen var det till och åka hem, fika och sen började jag, mattias och pappa på ett hörn fixa i vardagsrummet uppe. Vi fixade till tavlor och fick bort en ful spegel, fula gamla eteneller eller vad det nu heter och jag hade hämtat en lampa som jag satte i fönstret. Nu blev de fin fint minsann. Städade bland alla papper och grejer också så nu är allt ordnat :D when sussie is home, she's fixing everything. Blev mat också, mattias den lilla klanten skar sig i fingret. Blooood! usch :/
blev ingen utgång för mig ikväll, var ingen som ville med mig ut så blev en film istället. Rätt skönt och veta att jag kommer vakna upp helt obakis, ska ut i skogen på promenad imon tror jag och leta svamp. Ska plocka massa äpplen och göra paj, åka bort till grannen och få stickbeskrivning till vantar. Ja det är nog bäst att jag somnar nu så det blir söndag.
Godnatt

grattis

hemma i vetlanda över helgen. Igår var jag på jobbet i 12½ timmar. det kändes kan jag säga men sen hade det hänt något hemma, det var myskväll och man bjöds på vin, ost och kex. Det diskades och donades. Om man var uppvaktad och gillade det efter en lång arbetsdag.
Som vanligt när jag åker med SJ händer det något, idag var det en olycka som orsakade försening. Men som tur var alla tåg som jag skulle byta till också försenade så jag hann med alla byten.
Får samtal av bror min som berättar att han klarat uppkörningen. Åkte in till stan med bilen och sen fick jag inte köra mer med den. Sen kom den andra nyheten ca 2 timmar efter. Då har Henke mannen också klarat sin uppkörning. grattis grabbar!
har fixat och donat hemma sen, så mys och vara hemma ibland. Fixade med trädgårdsmöbler och absolut bästa idag. Jag fick se kattungarna vi har fått. Jag dööööör så himla söt en kattunge är, den är helt otroligt underbar. Jag vill ha med mig den!! ♥
bakade ananaspaj också, den var så underbart god. Den var iofs inte som Anders ananaspaj men han är ju faktiskt kock och det är inte jag. Hade köpte lite gott vin och ost också. Ibland är det underbart och bara vara :)
Nu sitter jag och funderar på om jag kanske ska ta och sova, läsa bok och bara sussa gott.
Hoppas ni har de bra alla söta!
Kramis

RSS 2.0