gbg

står på landvetter oh väntar, hoppas ni har det bra hemma. lite närmare solen.. :) tangentbordet är trögt så får väl sätta mig o glo istället..

semester

nu är det inte långt kvar. Imon vid denna tiden, kanske lite senare kommer vi åka mot Göteborg - Landvetter. Ska bli så nice och åka iväg en vecka till solen. Läste på fritidsresors hemsida att de var 32 graders sol. och att det kommer vara 30 grader hela veckan framöver.
Idag var jag i Eksjö och träffade Em. Vi gick på stan och sen gick vi o fikade. Räksmörgås. Mums! Haha sen skulle vi gå in på nån loppis och klantemma trillade i ett hål och stukade sin fot, igen. Så den svullnade upp och fick annan färg. Så emma :P Hoppas du blir bättre i foten gumman :)
Fick sån hemsk huvudvärk när jag kom hem, åt lite mat sen somnade jag och jag kan inte påstå jag mår mycket bättre nu heller efter lite sömn. Mamma håller på o provar massa kläder, "kan jag ha detta, eller detta"
Nej nu ska jag ner o kolla om det finns nåt och äta. Lite te skulle sitta fint just nu.
Vi ses om en vecka. Ha de så bra i kalla sverige under tiden
puss & kram

personalfest

idag är det bakisdag och tvättdag. Igår var de fest hos Henke, min snälla kollega från åhlens :) var hemma hos honom och hans pojkvän och förfestade. Vi som var där var folk från åhlens så de var en liten personalfest :P Kan säga att de blev en jäkla vild förfest. mycket värre än när man festar med studenter och då är studenter inte dåliga på och festa :P
kvällen var iaf helt kanon. Hade så roligt! tackar allihopa.
Så idag är de bara en jäkla seg dag, måste tvätta och packa massa för imon åker jag hem till vetlanda. För sen på torsdag åker vi till cypern :D wiiie, ska bli så jäkla nice och åka iväg till solen
har verkligen haft bloggtorka men har bara jobbat en massa. får uppdatera en vacker dag när jag har tid.
Nu är det bäst och börja och packa.. tvätta, laga mat o sen kommer älskling ner till mig :)
puss o hej

hemligheten var..

att jag har fått jobb på Åhlens i Kalmar i tre år framöver. Jag har fått en tjänst på 75% på Hem & Media avdelningen. Är så grymt glad att jag inte behöver söka efter massa konstiga jobb i höst. Jag kommer nästa vecka åka iväg på en underbar semester med familjen och sen när jag kommer hem till kalmar igen börjar jag jobba direkt efter. Känns så underbart just nu! 

hemlighet

åh jag har en sak o berätta. en väldigt rolig sak, eller rolig o rolig men en väldigt lyckad sak men jag får inte berätta vad det är än. jag är iaf hur lycklig som helst. Fick reda på det i eftermiddags och min framtid.. oj, de kommer hända grejer. Och så kom ju älskling ner till kalmar idag så blev ju ännu gladare och han blev glad för min nyhet också. Jag kunde ju  inte bara hålla tyst om det för honom. Så håll er till tåls så får ni snart reda på vad det handlar om.
Sen har jag blivit sjuk också, snorar som en bebis. Kul och stå i kassan och snora :(
Imon är det kräftskiva efter jobbet. Ska bli kul även att vi inte är så många som kan. Men nu har sissy och jag hängt upp lite kräftgirlanger i köket :)
bäst och sova lite innan man börjar jobba igen.
Önska mig lycka till med min hemlighet :)
puss

Susanna ...

Susanna är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung och i sin tur går tillbaks till ett hebreiskt namn som betyder "lilja".

Namnet har använts i Sverige sedan 1200-talet, och kom in i almanackan i början av 1700-talet. Under 1900-talet blev den franska formen av namnet, Susanne, istället allt vanligare och är idag fyra gånger så frekvent som formen Susanna. Namnet hade en viss uppgång under 1970- och 1980-talet, men är nu på väg nedåt i listorna igen. Det fanns 31 december 2005 totalt 12 960 personer i Sverige med förnamnet Susanna, varav 6 591 hade det som tilltalsnamn. År 2003 fick 97 flickor namnet, varav 16 fick det som tilltalsnamn.


godnatt

fest hela kvällen lång. nu ska sussiesanna sova. saknar bara min andreas så mycket nu. men älsk pälsk kommer på fre :) wiiie
godnatt


RSS 2.0