god jul

god jul på er allihopa.
är hemma i skogen och firar jul
o det är supermysigt.
julklapparna var helt kanon, precis
vad jag önskade mig.
ska snart iväg till madde, alla ska
träffas o göra god mat sen till
hotellet och festa till det
ska bli kul o träffa mina
pinglor misann.
saknar dock min
mys i massor
puss&kram


white night

i torsdags firade jag o david ett halvår och det firade vi med att gå och äta på table 20, supergod mat o jättemysigt. sen gick vi hem o delade julklappar. söt blev jätteglad för sin cookiemonster tröja.. Jag fick roliga tärningar och söta örngott. en djävul o en ängel.. gissa vem som är vem :P
sen åkte mys hem i fredags men istället kom jenkan på besök. Vi gick o shoppade lite o slutade kvällen med o gå på puben, inte många där men trevligt ändå. Lördagen var mer intressant, blev lite mer julklappar o fika på stan sen bar det av på fest på kvällen. haha, träffade på lite gamla buddies på förfesten hos amanda. sen drog vi till kåren där det var whitenight och vi var askalas allihopa.. såå roligt hade vi. slutade med att jag gick hem i snöyran i klackar o däckade av totalt när jag kom hem. Men tack alla för en toppenkväll!
idag har vi bara sovit och ätit lite pizza, håller på o tvättar nu o försöker packa lite grejer. Åker ju hem på onsdag. Nu är det bara jobb två dagar till sen ska jag minsann fira jul.
puss&kram


snö

dagen har varit helt kanon. sovmorgon med mys sen stan med henke o göran. fika på baronen, julklappar sen hem till mig o fixa. jenkan ringde och hon kommer på fredag. najsness o träffa henne, var allt för längesen nu, sen blev det mario öch film hos H&G..
har fortfarande inte fixat mitt internet, och kommer säkert inte göra de innan jag åker hem heller. ska kolla upp lite sånt när jag är hemma hade jag tänkt. planer ang nyår har lagts upp på bordet också. ska käka på table 20 sen hem till H&G och fira tolvslaget. jobbar ju fram till två så det ska bli supermys.
Imon fyller kära mamma år, grattis lilla mamma. Skickade faktiskt iväg ett litet paket till henne, vet dock inte om det kommer fram i tid men har skickat det iaf.

och förrsten.. DET SUPERSNÖAR UTE!! nu är det verkligen december.. snart jul och snön har kommit ner till marken. sååå mys

två dagar kvar sen åker min mys hem till gbg.. böööh. kommer sakna honom i massor under julen ju. >tur att jag också åker hem till familjen. vi firar även ett halvår på torsdag, tiden går verkligen sååå fort men ack så jag tycker om honom. mer och mer för varje dag som går. sussie ♥ david

puss&kram


julklappar

milda matilda va folk är galna och köpa julklappar nu. svetten lackades idag när jag jobbade. som tur var så varade inte min sjuka mer än en dag så det var skönt. David o jag gick en snabbis på stan efter jobbet igår sen var vi hos henke o göran o kollade på idol. Erik vann ju, damn it. ville att calle skulle ha vunnit, men icke. skulle ha gått på två fester ikväll men slutade med mat o film istället hemma hos mig. borde såå ha lämnat in min cykel på lagning men har man gjort det? nä man får väl gå till jobbet..
hade tänkt o va supermysig imon och göra pannkakor till frukost.. hoppas bara man orkar ta sig upp så tidigt :P
puss&kram


hejdå jobbet

upp vid sex efter ha sovit några timmar.. blev lite väckt när david, victor o daniel skulle ut sen vaknade jag igen när david kom hem.. var så trött idag men antog det berodde på den tidiga morgonen men väl på morgonmötet började jag kallsvettas och må illa. trodde aldrig mötet skulle gå över.. direkt efter mötet fick jag springa till toa o kräkas.. jaha, hejdå jobbet för idag. gick hem till david och la mig igen. Allt beror med säkerhet på att jag tog sprutan igår och tränade på det. Inte bra. hoppas på och va frisk tills imon..
nu är det sängen och tv som gäller hela dagen :)
puss&kram


luftslottet

förresten, suprisen som jag hade till mys häromdagen
 blev en biokväll med massa godis och popcorn..
 luftslottet som sprängdes. vi har sett dom andra
 två så nu var det sista.. helt ok men inte lika bra som dom andra..


loong time

usch jag känner mig såååå out of space när man inte har internet. mycket har hänt det senaste också ju. Helgen som var, var ju bara fööör kanon. Förfest hemma hos jennie sen vidare till kåren. ack det var längesen man var där och längesen man hade så kul. Fick reda på både det ena och andra den kvällen.. hihi. Henke, mys o jag rockade loss som aldrig förr på kårens dansgolv :p
Har varit ledig i fyra dagar också vilket har gett resultat till att jag är färdig med mina julklappar..hör ni. Jag är färdig :D känns ju sådär lagom mycket jäkligt bra faktiskt :) var och tog mig en liten grisespruta innan idag också på lunchen så nu har man lite sådär lagom ont, eller öm i armen är man ju..

kvällen har spenderats på först friskis med my och gudarnas vad vi kämpade på. Vi är bara för duktiga ..
sen efter träning var det spel hos henke o göran.. haha, ibland är spel bara för roliga.. och nu har jag kommit hem till mys och satt mig framför burken medan mys o hans kompisar spelar wii för full hals på övervåningen :P
ska väl sova snart antar jag då jag börjar jobba kl sju imon.. wiiie elller inte!
godnatt och hoppas ni inte saknar mig allt för mycket :P
puss&kram


suprise

usch är alltid så jobbigt och jobba så länge på kvällarna. Hämtade mina grejer hos mys och han gav mig en idé. Har en suprise till honom imon efter jobbet. hoppas bara jag inte är allt för död för det. Ikväll blir det bara slapp, ska göra lite mat tills imon sen är det sängen som gäller.


lever

I'm still alive, belive it or not :P
nä men har lånat mysis internet just nu. dagarna rullar på som vanligt. bakade lussebullar häromdagen. ACK så gott det var! jobbar två dagar till sen är jag ledig i fyra dagar. en av dagarna ska det ätas julbord med jobbet. Mums.
Pratade med madde igår också, synd att vi inte kommer hemåt på inflyttningsfesten men hoppas ni får kul iaf. Vi ses ju på juldagen :)
Puss&kram


RSS 2.0