kärlek


Lunch på jobbet med my o calle...

sp_a0340 (MMS)

Lunch på jobbet med my o calle...


SATC

åter igen är jag så dålig på och blogga men herre gud vad det har hänt grejer på senaste. Vet dock inte om jag ska ta upp allt men ska iaf gratulera en av mina pinglor Bettan som gått och förlovat sig med sin John. Grattis gumman!  Här i Kalmar är vädret tråkigt när jag är ledig och strålande sol när jag jobbar. På jobbet flyttar vi runt för full rulle. Igår var det hela väskavdelningen som flyttades och ack så duktig jag kände mig när jag gick hem. Kan försöka ta lite kort kanske och så får ni se hur det ser ut som jag gjort ;)
Helgen närmar sig och till helgen är det Kårens sista dag.. dvs det blir beachparty och då ska banne mig solen komma fram tycker jag! men innan dess ska jag träffa alla underbaringar ikväll på puben. en sista pubkväll innan alla drar iväg över svea rike. Kommer sakna vissa människor sååå grymt mycket. Vi har gjort så jäklans mycket under fyra år här i kalmar. Och imon är det bio med några pinglor, vi ska se på premiären av SATC 2!! ska bli supermys.
Nästa vecka åker jag hem några dagar, det vankas student i nässjö och Cassa ska ta studenten. Har inte varit hemma på ett tag nu men kommer snart hem för snart är det tusan min semester. Har fixat så jag får en extra vecka i sommar också. Så halva v 28 och halva v.29 är jag tillgänglig också :)
Nu måste jag fixa mig innan jag drar till jobbet och börjar träla igen.
Puss&kram


11 månader

ska snart över till mys och fixa lite käk..
igår firade vi 11 månader tillsammans.
Tiden går så sjukt fort. det känns som
vi träffades igår och på ett annat sätt så
känns det som vi har varit tillsammans hela livet.
 Du förfyller mitt liv david! ♥


fixardag

sp_a0338 (MMS)

Idag på min lediga dag blev det en tripp till Hansa. in på modehuset hittade jag mig tre linnen och ett par supersnygga skor. Precis ett par jag har letat efter och rea var det på dom också. mjuka läderskor är aldrig fel :) Påsen på bilen är faktiskt min nygjorda väska. Köpte mig ett kuddfodral på ikea och några öljetter och rep på bauhaus och vips blev det en ny väska. :)


Påväg hem från sthlm nu efter ha varit här...

sp_a0324 (MMS)

Påväg hem från sthlm nu efter ha varit här över helgen o kollat in lady gaga.


grillning

nå, vart var jag nu.. Jo just det ja, tygklättring.. L hade tyget som vi satte fast sen försökte vi oss på och vira in ben och armar på alla möjliga sätt för att kunna stanna kvar i tyget men tror mest de var L som kunde det där. jag och david såg nog mest roliga ut som försökte oss med det. Nåt annat som jag också fick prova på var och snurra tallrik på en pinne.. det var lite lättare och roligare. Har aldrig provat nåt sånt innan men jag fick minsann snurr på tallriken :D Sen drog vi hem till mig igen, åt resterande tårta och kollade på tv till klockan två på natten .. mycket mysig lördag :)

Idag har jag grillat för första gången detta året, det var till en början mycket trevligt och varmt sen över gick det enbart till trevligt. Det blev kallt och det kom massa fåglar. :| Fick även reda på en mycket trevlig överraskning idag. en av mina gamla och även goda kompis ska ha en liten bebis. Så får gratulera sandra och daniel som ska bli föräldrar :)
Nu ska jag tvätta en supersnabbis sen ska jag ner till stan igen och träffa massa filurer och kolla på Iron Man. Kanske inte riktigt min grej egentligen men har man inget annat för sig så kan man väl lika gärna glo lite på bio. Bio är ju aldrig fel.
Ser INTE fram emot denna kommande veckan. Eller jo, slutet av den men inte måndag till torsdag. Måndag innebär jobb mellan 6.30-16. tisdag 6-16.30, ons 12-19.10, tors 11-19.10 sen ÄNTLIGEN är det fredag och supergänget drar sig mot STHLM för att kolla på Miss Gaga :D yääääh!

nu måste jag springa till tvätten men hoppas ni alla haft en trevlig helg!
Puss&kram


typklättring

helgen har varit helt underbart rolig. Jobbade ju lite också men det får man ta ibland. I fredags var det valborg och det var helt dött på jobbet men hem sen stressa som aldrig förr och sen kom gästerna intrillande lite här o där. Vi var nog 10-15 pers där ett tag i min lägenhet och för er som varit här vet att den inte är allt för stor. Men finns det jätterum finns det sjätterum eller vad är det man säger. Fick jättefina presenter! Taack!
Haha, vi hade cykelrace till första coops automat sen blev det ner till harrys och shaka ass och slå ett och annat bowlingklot :) Tack alla för en superduper valborg och fest :)

Lördagen kändes direkt som en söndag. Bakisdag och trötta var vi till max. men inte tid för och sova, det blev till och städa både hos mys och sen hemma hos mig. davids syster skulle komma på besök och vi hade tänkt laga mat hemma hos mig och då var det bäst och städa till det lite från gårdagens bravader! Hittade både burkar, chips och paljetter på golvet. haha
När syster L  kom gick vi och handlade på maxi och sen blev det hemmalagad pizza. Mumma! Efter lite matkoma och slöande skulle vi aktivera oss, så vi gick ner till ett dagis vid bibblan. L hade med sig ett lååångt tyg som vi satt upp i en gungställning....

oj, nu kom jenkan.. uppdatering senare...


RSS 2.0