bilder sen helgen








vårkär

Man blir ju nästan kär när det är så underbrt väder ute, hade ställt klockan tidigt men insåg att jag kunde somna om en timme och få lite mer sömn. det är ju faktiskt inte varje dag man är ledig så då får man ju passa på och njuta av det. Hade bestämt träff med Madde och Jenny till klockan 12 nere på stan. Och sen har jag ju lämnat in min cykel på lagning pga att däcket hade gått sönder så jag fick ju gå ner till stan men det gjorde inte mig nåt då det var så härligt väder. Så där gick jag, lyssnade på musik och sken ikapp med solen!

Väl nere på stan gick vi till Ekelund city och lunchade. mumma så goda saker dom har där. det är lite farligt och gå till ett fik när man är superhungrig och sötsugen. Blev iaf en god kycklingsallad och en beskvi. Vi satt där i tre timmar och snackade massa skit. Man träffas ju inte allt för ofta numera så det är så kul och bara sitta där och snacka. Man kommer in på massa grejer och sen löper det bara vidare. tack för lunchen och prattimmarna! :)

var tvungen och vara hemma vid fem då jag skulle hämta min cykel men klockan hade inte riktigt bli de än när vi lämnade stan. Påvägen hem stannade vi på H.A.I.R, dom sökte modeller och vi gick in och frågade om det fanns några tider kvar och det gjorde det men vi bestämde inget. Så får väl se om man sätter sig där och blir omstylad. Alltid lika roligt när det händer nåt i håret!

Hämtade min cykel sen vid fem och när jag kom hem efter ha varit på maxi och handlat också så var klockan mycket. Gick in på confetti också som ligger på giraffen, det är en liten inredningsaffär. Hittade mig två små gulliga kycklingar som jag ska ha i mina påskliljor och en såndär hänganordning som man kan ha i köket och ha frukt och liknade i som är i tre våningar. Har letat efter en sån länge men alla har varit så grymt dyra men nu hittade jag denna som kostade 65 och 25% på det. kap, sussie like!

Nu sitter jag här och har fått reda på att det är många av mina kompisar som ska vara kvar i kalmar i sommar vilket är något som glädjer mig. Roligt att alla inte flyr fältet direkt efter examen.
Har grannen under mig som är ute på innegården och håller på med något skumt. Han och hans femhundra polare håller på och gräver i gräset och ska försöka få ner nån slags stolpe i marken. dom har hållt på hur länge som helst och snart får jag väl titta ut genom fönstret och fråga vad dom gör!

På tal om nåt helt annat, fick skatteåterbäringspappret idag. wiiiiie, fick mer än vad jag trodde vilket är superbra! Yääy. Det ska läggas undan varenda öre av det jag fick för det kommer behövas i framtiden, trust me :D

Nej nu är det bäst och springa till tvn, desperate housewives.
Hoppas ni alla haft en lika bra dag som mig
puss

ögonsmäll

nu har mina brudar åkt hem, tråkigt nog men det var kanon när dom var här. Vi var på stan o snurrade runt först när dom kom hit. sen ålte vi hem till mig o käkade mat och snackade massa minnen. Så roligt! runt halv åtta var det rätt många på plats. Hade supertrevligt hela kvällen lång. Och vi var duktiga och släckte ner alla lampor, massa ljus i hela lägenheten. Såå fint och sen drog vi ju ner musiken också ?! :| haha
Åkte taxi ner till palace, han var ju inte den roligaste killen direkt. Stram som en fiolsträng :P haha. På palace shakde vi loss och lite för mycket för henke råkade få sina tänder i mitt öga. Ja ni läste rätt. Fråga mig inte hur det hände men idag har jag ett svullet öga och sår på ögonlocket. Hhaah

Nu ska jag kila iväg, ska ut och gå med Jenkan i det fina vädret!
puss

väntan

Sitter och väntar på att Madde, emelie o Kj ska komma. Har varit uppe sen kvart över sex. Vaknade då och kunde inte somna om. sen var det ju ändå bara till o gå upp för jag hade ju tvättid vid sju.
Sen har jag dammsugat, duschat, tvättat, fixat mat.. ja så nu väntar jag helt enkelt bara på att dom ska komma. har inte sett dom sen vi var hos madde och det var ju ett tag sen minsann!

Ikväll kommer vi nog bli runt 15 pers, vet inte hur vi ska få rum alla i min lilla etta men det ska bli trevligt iaf. Och kul får vi hoppas.
Nu blir det tv i väntan på brudarna!
puss

Vetlandabrudarna





till helgen kommer mina vetlandabrudar minus ottosson. Ska bli så kul att dom kommer ner o hälsar på :D

CD/filmrea

Har varit en helt vanlig dag på jobbet. Eller kanske var en aning mer stress än vanligt. Idag började CD/film rean på Åhlens och det innebar en massa filmer o skivor som skulle fram. stress stress!
var en tjej inne och köpet hela varuhuset, eller ja inte åhlens då utan serien som gick på 80talet. Samtidigt som hon ska betala ringer hennes telefon och personen i telefonen frågar vad hon gör och hon svarar. "jag köper varuhuset" . Haha, stod där och skrattade för mig själv. Roligt var att hon sen skrev om de på sin blogg :) som jag sen också läser. Världen är liten!

imon börjar jag vid 12, innan dess ska det städas och lagas mat. kan man ju hoppas på iaf. Sen efter jobbet bär det av mot ikea.
ser fram emot helgen nu, vill bara att de ska bli lördag så man får träffa pinglorna igen och hoppas på att kvällen ska bli kalas.
nu ska jag kolla vidare på greys anatomy
puss

hejdå

nu har man varit hemma några dagar och det har känts kanon. så skönt att bara har fått vara. inte göra en massa saker hela tiden. man har mer fått göra saker som känns roligt!
ska strax käka lite våfflor. sen åker vi mot nässjö och vid fyra ska jag väl vara i kalmar igen.
hejhopp


snöskitväder

men ååååh jag som trodde det var riktigt fint väder när jag vaknade men det var det då inte. Det var ju för bövelen en massa snöööö! Bajs också. Och det har ju inte kommit lite heller. så typiskt!
Ska strax åka mot stora staden och träffa Sandra. Har inte träffat henne på länge och hon hade en liten stund över till mig innan hon skulle jobba. Ska till åsa och klippa mig också, det får jag inte glömma bort. Sen ska jag till eksjö senare i eftermiddag och kolla in smokingar till andreas. Så det är full rulle idag
puss


blue shoes

gårdagen kunde väl varit roligare, ja på kvällen då. började må illa och så men åt god mat iaf. när alla gäster skulle hem tänkte jag. Äntligen men då börjar en av dom säga. Kan du hämta din balklänning. Öh tänkte jag, jaha visst. Så där står jag i trappen och håller min balklänning och alla damerna står och åh:ar över den. Haha
Sen går jag och lägger mig, somnar sött och vaknar av att en vilsen emelie ringer. Hon har varit på fest och hittade inte hem men sen tog hon sitt hem i sikte och hittade hem. Vilken tur ;)

idag har vi varit i jönköping och handlat lite. Var dock inte riktigt på humör idag för att handla men blev lite sånadär basgrejer ni vet. tvål, nagellacksborttagning, gardinstänger.. ja sånt där tråkigt helt enkelt. Hittade mig iofs ett par skor också. Alltid skor. ett par blåa lågpumps. Me like!

nej nu ska jag dra mig mot tvn igen. Wipeout. galet!
puss

soool

kunde väl inte komma ifrån bloggen riktigt även om det är helt underbart väder ute. Var ute med pappa vid halv nio i morse och gick ner till sjön. Så fint när solen ligger på, fick se två tranor ståendes på isen och trumpeta också. när dom har kommit känns det verkligen som vår.
var inne i stan sen med pappa och hämtade en planka på maxi. mums! solen bara sken ikapp med allt, härligt och ha våjacka och ett par solglasögon på sig. Man känner sig så vårig :D hehe
ikväll ska det komma folk hit, det var de plankan var till. kanske ska till nässjö sen och kolla in Idol-kevin. haha. Han är på högland, det lär väl enbart vara 18åriga tjejer där. hm.. kanske ska stanna hemma :D
ska ut i solen och njuta nu.
ha de kalas
puss


la familja




heeem

åh ska äntligen få åka hem till skogarna imon.  Nu var det riktigt längesen jag var hemma, det var sist eftre nyår kom jag underfull med igår. Åker vid 12 imon och vid 14 ska jag vara i nässjö. Förhoppningsvis iaf.
sen när jag kommer tillbaka nästa vecka är det inte långt kvar till mina pinglor kommer på besök. ska bli riktigt kul att dom kan komma, synd bara att emelie inte kunde men hon får allt hälsa på en annan gång. vi har ju bara en timmes tågresa mellan oss.
är helt slut men måste packa lite innan jag går och lägger mig.
får väl se om jag hör av mig nåt när jag är hemma, kommer njuuuta av att bara vara ledig :D
kraaamar

klättermus

även att jag bara har varit hemma i två dagar börjar jag nästan klättra på väggarna lite. Jag hostar och snorar hela tiden så borde ju bara ligga till sängs istället. fuskar jag lite. ska på promenad med jenny snart. måste få komma ut och få lite frisk luft. Har bara suttit framför tvn och kollat på massa program.
imon blir det väl till o gå till jobbet igen, tyvärr.
more update later

still sick

SJUK SJUK SJUK! ja ni fattar nog vad jag menar med det hela. Kanske inte är döende direkt men sjuk är jag iaf.  ringde jobbet i morse men hon som svarade ville typ att jag skulle komma in ändå för hon förklarade för mig att jag visste att de var mer än svårt och få in någon annan till o jobba. Äh, är man sjuk så är man. Ska jag stå där i kassan och snora som jag har gjort dom senaste dagarna. Nej jag tror väl inte det va?
Sov otroligt länge idag, klockan var över tolv när jag vaknade. Hade tänkt att jag skulle till maxi iaf och handla mat. För det måste man ju ha även att man är sjuk. Hade hellre åkt hem till vetlanda nu när jag är sjuk så någon hade kunnat ta hand om mig istället. Haha.
maxi sen lägga sig i fosterställning igen i soffan.
puss

opera

Jag borde verkligen ha stannat hemma denna veckan men envis som man är så går man till jobbet. Har jobbat fem dagar nu, har fyra kvar. men dock vet jag inte om jag orkar med det. Har feber och är sjuk men ändå vill man till jobbet. Hatar behöva ringa och säga att man är sjuk. Men jobba 12 timmar imon orkar nog inte min kropp med skulle jag tross. Man får väl se hur man mår på morgonen imon. Helgen bestod av jobb, melodifestivalen, thai silk och turk musik. Är en av dessa människor som har svårt för opera men jag kan säkert tro att det kommer gå hem i europa. Folk har ju lite konstig musiksmak. Satt och kollade på det hos henke och göran. Vi var ganska så många som var där, liselott hade kommit hem och hälsat på, även hade eric det så kul och träffa dom igen. Själv tog man det lugnt då man visste man skulle jobba men andra hade klackarna i taket ;D haha.
Håller på och tvättar nu, det är verkligen nåt som är så otroligt tråkigt, det är banne mig tråkigare än och dammsuga och sånt. tvätta tar ju sån tid. Har en klädhög som är lika högt som mount everest skulle jag tro. Måste ta tag i det också. Gudarnas vad jag har och göra. Men sen fnns det tyvärr ingen ork eller lust till det så ska sätta mig o soffan och glo eller bara sova en stund för mina ögon känns som dom inte fått blunda på några tusen år.
Ska hem på fredag också, ska säga att jag längtar dit. har inte varit hemma på länge nu. tror jag var hemma sist dagarna innan jag skulle flytta och då var jag bara hemma en dag. Så nu tycker jag det är dags att jag får åka hem lite.
ska dra mig till tvn nu
puss

sjuker

måååååår inte bra :(halsen krånglar, näsan rinner, ögonen tårar, huvudet bankar. Låter som jag borde vara hemma från jobbet men kan verkligen inte vara det heller. Som tur är jobbar jag bara mellan 12-19 idag. Sen är det hem och i säng igen. Räknar fortfarande ner, har sju dagar kvar med denna dag. sen ledig. 
Har fått lön idag, yääy :D haha. efterlängtat som få! 
ska iväg snart, fixa lite käk också.
puss 

prosit

Jag har verkligen inte blivit bättre, snarare sämre. Idag när jag vaknade upp hade jag jätteont i halsen och nån röst hade jag inte heller. Kändes som jag hade sovit bara några timmar. Kom iväg till jobbet och då får jag vara på skönhetsavdelningen istället. Var sjuk personal idag med. Ni kan ju gissa hur kul det var och stå där bland alla parfymer, om jag nyste mycket. Jennie blev trött på mig till slut så många gånger hon fick säga prosit. När jag var uppe med henke skulle jag säga nåt men var så täppt så det lät som jag sa nåt om en lila teletubbies. haha.
Men iaf så gick denna dagen också, nu är det bara sju dagar kvar tills jag får ledigt. Ska bli nice och åka hem lite.
Till helgen blir det melodifestivalen hos H, vi ska vara ett par stycken och kolla på de och käka lite gott. Ser fram emot det.
nu ska jag lägga mig och vila. börjar inte förrän 12 imon. Underbart!
puss

halsont

kanske borde ha skrivit en massa om London, det är verkligen en stad jag rekomenderar.  Vi hade hur kul som helst. Hade gärna varit kvar ett par dagar till. Men skönt och bara komma iväg. det blev ju en del shopping, sightseeing, bio, god mat och massa kul!
Nu har man varit hemma nästan en vecka och allt är ju som vanligt. För en sekund trodde jag det var lördag men tusan, det är ju redan tisdag. Ser inte fram emot de närmaste 9 dagarna. Ska jobba hela jäkla nio dagar i sträck nu. Det kommer inte bli roligt. dessutom har jag blivit sjuk, eller jag har så retlig hals. det passar sig inte riktigt nu tycker jag.
Igår gjorde jag bröd efter jobbet. det blev ca 50 småbrödsbular. så gott!
nu ska jag tvätta golv, det behövs minsann sen ska jag o jenny ut till förmedlingscentralen o kolla grejer.
btw, thåström ska till hultan .. gissa om en viss fröken ottosson blev glad :D haha
puss

HULTSFRED 2009

THE KILLERS [US]

- ANNA TERNHEIM [S]

- BADDIES [UK]

- CILIHILI [S]

- *NY! DAN BLACK [UK]

- DROPKICK MURPHYS [US]

- EMMY THE GREAT [UK]

- *NY! FRANZ FERDINAND [UK] 

- THE GOSSIP [US]

- *NY! GRAVEYARD [S]

- HELLO SAFERIDE [S]

- *NY! HENOK ACHIDO [S]

- FRIDA HYVÖNEN [S]

- THE HEART STRINGS [UK]

- INVINCIBLE [US]

- JOHN ME [S]

- *NY! KLAXONS [UK]

- *NY! THE KOO KOO'S [S]

- LARS WINNERBÄCK x4 [S]

- LENKA [AU]

- MADNESS [UK]

- MAIA HIRASAWA [S]

- MARKUS KRUNEGÅRD [S]

- *NY! MARNIE STERN [US]

- *NY! MELEEH [S]

- PETER BJORN AND JOHN [S]

- PILGRIMZ [DK]

- *NY! PRETTY WHORES [S]

- *NY! THE SACRED SAILORS [S]

- REGINA SPEKTOR [US]

- *NY! SIMON NORRSVEDEN [S]

- SONIC SYNDICATE [S]

- *NY! THE SOUNDS [S]

- TAKIDA [S]

- TIMBUKTU [S]

- *NY! TWIGGY FROSTBITE [S]

- VICTIMS [S]

- *NY! WALKING WITH STRANGERS [S]

- *NY! WHITE LIES [UK]

- YO MAJESTY [US]
..... so far ....


RSS 2.0