somardag

igår var det helt underbart väder och jag var ledig. Vi åkte först till Öland och shoppade skor. Hittade mig ett par jättesöta blommiga converseliknande skor. Sen drog vi till Haga Park och solade ett par timmar. Jag mitt klant trodde då inte solen skulle ta så mycket men när vi åkte därifrån såg jag ut som en kokt kräfta. Ja, om inte värre om det kan bli värre. Årets första dopp blev det också, var så skönt! Vi hann med o hoppa studsmatta också, sååå roligt! Kom hem och trodde mig kropp skulle koka sönder. Men ingen ro och ingen vila, utan jag henke o göran åkte ut och gled runt på våra inlines. Och självklart så vurpade sussie, men det var i en braaaant backe! Men inte ett skrapsår, bara ett litet blåmärke på skinkan annars klarade jag mig fint. Hade verkligen en superkul dag.

Nu ska jag till jobbet och jobba några timmar sen blir de inlines igen!
ciao

überväder!

blir inget göteborg imon, henke o göran kände att dom var lite för krassliga för att åka dit. Gör inte så mycket för jag ska ju ändå dit nästa vecka så kanske hade blivit mycket och åka dit två gånger, eller nej de hade det inte varit men gör inte så mycket.

Istället ska vi till Öland och sola. Ska försöka och springa in på köpstaden också och kika lite. Fast solen lockar ju grymt. Idag har de varit kanonväder, så skönt att man slutade vid fyra. Inte för det kanske hjälpte då jag åkte direkt hem och började tvätta. Ack så mycket tvätt jag hade. Blev iaf klar med det, käkade lite och sen fick jag ut på promenad. Var ute en timme och det var sååå skönt och komma ut i det härliga vädret.

ska sätta mig och kolla klart på CSI Miami sen ska jag ringa D innan han åker iväg till härliga Italy!
Puss


jobb

är det normalt och gå upp såhär tidigt? ja jag vet att klockan inte är fyra eller så men för en som mig så är klockan väldigt tidigt o jag hade hellre legat kvar i sängen o varit lite sjuk idag. Men ska ta varorna med min chef så är bäst o ta sig till jobbet. Måste nästan skynda mig nu insåg jag, typiskt!

imon åker hjärtat till italien och lämnar mig i sverige och det tråkiga/roliga är ju att jag ska till göteborg imon. Han åker från göteborg och jag åker dit. damn!

nej bäst o skynda sig, ha en trevlig dag :)

saknar dig




film

fortfarande sjuk men har inte sjukanmält mig till jobbet så dit får man gå imon. var o solade med henke iaf idag, så hoppas på lite bränna sen åt vi glass i stora lass lass lass :D kollade på film också, a shopaholics confession..  ska snart tillbaka till henke o göran, ska kolla på allsången. det är ju premiär för det ikväll.


liseberg

åh vad jag hatar o va snuvig. har gått runt hela dagen och bara snorat. känner mig som en liten snorunge helt enkelt. har inte gjort ett jota idag. men har varit så himla mycket dom senaste dagarna så känner jag behöver bara vara också.

gör mig lite mat nu till Lotta på liseberg. beställde biljett hem, eller ska bara mellanlanda där för sen ska jag vidare till gbg med familjen. Liseberg liseberg liseberg :D wiiiie! hade gärna stannat kvar i gbg också och fått träffa D men han är inte hemma då. Saknar honom så nu! :(

midsommar-strand

Åter i kalmar var det jobb i onsdags men det var bara onsdag torsdag fredag. Och i fredags var det ju midsommar. Jag och My övade in en fin dans som sedan visades upp på strand på lördagen men efter jobbet åkte jag, sissy, jenny, henke göran, david o kattis ut till görans sommarstuga i torsås. Så mys. Vi började göra lite mat o fixa. blev lite nypotatis, sill och annat gott. sen väntade vi in lisa o jon också. Innan de hann det bli kubb, mitt lag vann inte en enda gång :| undra om det berodde på mig.. hmm! haha . grillningen på kvällen var kanske inte lika lyckad, eller det handlade snarare om att vi inte fick sprutt på grillen. haha, istället jonglernade david med facklor. såå häftigt!
Hade en toppenkväll som slutade runt fyratiden, efter massa mat, efterrätter, spel musik, sång och massa skratt. tack små vänner ! ♥

lördagen sov vi länge, vi hade bestämt sen innan att vi skulle till strand och helt plötsligt var det panik o stress. så packade ihop allt fort o åkte hem, korkade upp i bilen påväg till kalmar redan. sen var det hem o hämta kläder, åka till sissy, fixa sig o sen åka med bussen. nästan hela gänget var på och så några till kom med.
hade sååå mys när vi satt på gräsmattan och förfestade, solen sken, humöret var på topp och allt var bara så underbart. Kom hem till kalmar sen igen runt tre och då var sussie lagom trött.

Gårdagen spenderades med ♥, vi sov länge länge länge sen gick vi till slottet o solade lite o sen hem igen. Var en såndär dag som man bara ville sova igenom totalt. hann bli lite mat o film som jag somnade till men det jag såg var bra. sen åkte D idag vid åtta med tåget, den lilla fuskisen ska först hem till gbg och sen en vecka till Italien! ta med mig!
gick hem från stan i morse och lika trött som alltid gick man där i dvala :P

somnade rätt snabbt när jag kom hem sen nu först är de jag har vaknat till liv. Har dödsont i halsen och är så snuvig. great eller inte! hoppas bara jag blir bättre snart, orka vara sjuk!

grattis

snart är det åter till kalmar det bär. har varit hemma sen i torsdags. Det har varit intensiva dagar, studenter, avslutningar, fika, släktträffar o massa mer. Är helt slut nu. Ska bli skönt och sätta sig på tåget, läsa min bok o slumra til lite. Har varit roligt o vara hemma också, det är aldrig fel att komma hem lite.

jag fick visst äran att planera midsommar också, när ingen annan tar tag i det får man väl göra det. Vet dock inte längre hur det blir. Men det blir nog bra efter lite om och men.

Nu ska det firas mera, lillebror fyller 19 idag så ska bli muffins, ingen tårta och massa paket. grattis lille skit :P


släkt och studenter

har inte varit i närheten av  en data på länge. Är hemma nu och njuter av ledighet. Lillebror tog studenten i fredags, vi var närmare 60 pers här så det var fullt hus. I torsdags var det mattias som slutade nian också. Så det är full rulle här hela tiden, fest och släkt avlöser varandra. måste kila igen för nu väntar nästa släkt :P

färgning?

väntar på att min paj ska bli klar i ugnen, hoppas den blir god nu bara jag är såå sjukt hungrig. borde ha ätit något annat men nej, nu ska vi äta paj.

Idag på jobbet var allt bara knas. :P Jag sålde kanel längder istället för kanal längder, rean flödade, men det bästa av allt var när vi skulle stänga och my hade en kund. Kunde frågade om hon kunde använda ögonbrynsfärgning till och färga håret i nedre partiet. Hallå, kvinnan var typ 70?!?!?! vem fan bryr sig om sånt då? sen när hon gick klagade hon på att vi inte hade öppet som dom hade i göteborg. Där kunde man minsann handla hela natten. Herre gud!

Tycker det ska bli onsdag kväll så jag kan få åka hem, eller åker på tordag morgon.  Väl hemma kommer det inte bli lugn och ro, kommer direkt åka och handla massa mat, blommor,. fixa partytält, se till så allt blir färdigt och så. Göra massa mat av det inhandlade, städa, klippa gräd och tusen andra saker. Lillebror tar ju studenten på fre. Han har blivit stor den lilla skiten. :D

.....

tror jag är lite lycklig ♥


FC?

beachpartyt i lördags var helt underbart roligt. Minst lika kul som förra året, ja nästan bättre. Kom på plats runt tre tiden sen satt vi där och drack, solade och käkade. Sen vid nio tiden ställde vi oss i kö och vi ställde oss i mitten men hamnade sist efter ett tag. Mycket konstigt. Där inne var det bara att hoppa runt i all sand. Träffade på både folk man ville se och folk man bara undrade vad dom tänkte med, inget troligtvis. Men vi hade roligt iaf! och mysigt :) hihi

Söndags åkte jag faktiskt hem till skogarna, det var helt underbart väder söndagen med. var i nässjö runt tre, gick till maxi o handlade med pappa sen åkte vi hem. Gjorde lite mat  eller ja, vi grillade gott o åt goood rabarber/äppelpaj som jag också hade hunnit med o göra. Mumma.

Idag var det staden med mamma, vi gick runt o shoppade lite sen fikade vi på stans fik - cecil. Hämtade eller vi skulle ha hämtat ut andreas studentskylt men när vi stod där på expert och fick skylten så jag nåt som verkligen inte var rätt. Det stod Andreas FC 06, FC??? Han går ju faktiskt EC och inte FC, så fick snabbt säga till och dom skulle fixa det tills imon.

Imon är det åter kalmar igen, och på kvällen bär de först av till Lisa sen ska vi till Byttan och käka grillbuffé med TURgänget. Avgångsklassen ska ha fest och jag var bjuden också, ska bli såå roligt!


RSS 2.0