hem

åh skrev en massa innan men så försvann det. typiskt! luften är inte bra arbetsmiljö, tänk om Gert hade varit här. Inte bra alls. Luften är torr och väldigt varm.
Snokade runt lite på nätet.. på Kalmar högskolas egna hemsida.. och upptäckte till min glädje att jag slutar vid fyra och inte halv fem. wiie så jag får gå hem om 13 min :D ska bli så skönt och få gå hem, komma ut lite i luften, ska gå en promenix innan jag åker till helena.

snart..

jo men jag tackar, timmarna rullar ju inte lite sakta idag. 2½ timmar kvar sen ska jag få gå hem. Ni får ju inte misstolka totalt nu, jag trivs väldigt bra på jobbet men när det inte ringer alls, och den som nu ringer, ringer fel eller nåt så är det ju inte så roligt. Men har iaf haft en bra och lång dag än så länge. sitter och gäspar här nu, tur att inte Yvonne som sitter jämte mig kollar. Hon är superkoncentrerad på och fixa med sitt.

extra dag

idag är de ju skottdagen kom jag på. efter att nån hade önskar mig en trevlig fortsatt skottdag när jag satt o svarade i telefon.  har snart jobbat i 3 timmar.. bara 6 timmar kvar.. yääy. Fika var de ju innan, fick värsta goda kakan.. eller vad de var. gott så in i norden var det iaf.
har fått ont i hela kroppen av och sitta här också.. massage tack. Lite pausgympa kanske

at work

klockan är typ halv åtta och jag sitter på jobbet. Det är helt dött i telefonen, inte en kotte har ringt. Har kollat på allas bloggar men ingen har hunnit uppsatera sen jag läste dem sist. Idag ska jag jobba till halv fem sen ska jag hem till Helena och var onyttig, vi ska göra kladdkaka och ha de allmänt trevligt. Kolla typ tv eller nåt, vi var ute och gick igår.. som vanligt. Så skönt och kunna prata av sig lite när man är ute och går. det var ett såntdär underbart vårväder igår. Det var sol heeela långa dagen, t.om på kvällen var de typ sol.
Kom typ i koma igår vid åtta, var så sjukt trött men tänkte jag skulle se private practise först innan jag somnade. så jag fick ju vänta en timme tills de började och sen höll de ju på en timme. men sen somnade jag.. inte. Carlifornication var de sen.. sen sova..

vänner!

Mina underbara vänner i alla väder.

image27

image28

soliga kalmar

Idag var det grymt segt och gå upp. Blev ju att jag gick ut med Lisa och Ellinor igår sen iaf. Efter jag hade varit med jobbet o bowlat som för övrigt gick helt bajs. Okej, fick ner några strikar men spelade riktigt dåligt ändå. sen käkade vi tacobuffe vilket var väldigt gott. Har nog fått nog av tacos nu på ett tag.
Vi besökte först O´learys Lisa, Ellinor och jag. Det var kareoke där, vi sjöng inte. sen gick vi vidare till fula fisken, det  var faktiskt riktigt bra musik denna gången. Och härliga människor också men man var ju lite seg. Hehe.
Sen skulle vi hem och jag hade i stort sett nästan lagt mig och de plingar på dörren. Det är lisa o hennes kompis som ville ha lite mat, jag hade erbjudit mat innan men då ville dom inte ha. Men jag bjöd på lite paj och tacos.. hehe. Vi satt o snackade sen var klockan över tre när jag somnade.. närmare halv fyra.
Och idag var det föreläsning, för en gångs skull känns det så bra att man vet , eller man fattar direkt vad han menar, det är bara o fylla på lite mer information. Good feeling!
Imon ska jag också jobba, fick jobba lite mer så börjar halv åtta till halv fem. Det blir en lång dag. sen på kvällen ska jag och helena dona lite. Säger inte vad vi ska göra men vi ska iaf pyssla lite. :D
nu är det bäst och svara lite i telefon kanske. Är bara knappt en timme kvar på jobbet.. :) sen ska jag ut och gå, läääänge. Det är sånt underbart väder här i kalmar idag. Det är sånna dagar man absolut inte vill sitta inne vid en dataskärm och jobba. men ska se om helena kanske behöver komma ifrån sina böcker lite o gå på promenad med mig. :) hoppas!

brandlarm

här sitter man och pratar med sin kollega på jobbet och rätt som det är så börjar brandlarmet tjuta. Och det hemska  är ju att knappt någon reagerar på detta. Men jag och annki går iaf ut och det gör alla andra sen också. haha, brandbil o ambulans åker till fel del av byggnaden och vi står ute o väntar och undrar över vad som har hänt. Men sen kommer det rökdykare .. män i uniform.. mmums! haha
men det var ingen brand så vi får gå och börja jobba igen. Det var det roliga som hände idag. Haha

mingel

börjar bli lite smått tråkigt just nu, sitter själv. annki har gått o fikat med nån annan o här sitter jag. funderar på om jag ska få o bara ta en kopp choklad.. choklad.. haha.. Kommer ihåg när madde höll på o spela den låten när vi bodde i norrliden. Åh måste hitta den igen, all min musik försvann ju innan.
Åh kan klockan inte bli halv fem så vi kan stänga här o börja mingla.. haha

bowling

sitter på jobbet igen, denna veckan är de bara måndag som jag inte jobbar. jobbar iofs inte så många timmar men det blir ändå lite.  efter jobbet är de typ personalfest, vi ska bowla borta på giraffen tror jag.. sen vi ska käka nån buffe efter.. efter jag har slagit alla killarna på IT sektionen :D haha, "lycka till sussie"
har ju blivit förskyld också, undra vem som har smittat ner mig?  Någon kanske som var grymt förskyld i helgen och ändå var ute ;) Aja, de är väl sånt man får ta ibland antar jag. Hoppas det inte bryter ut totalt!

skutt

haha drömde nåt så helt sjukt i natt. jag drömde att jag var lille skutt från bamse ni vet. Och att jag blev jagad eller nåt liknande.
Hade föreläsning sen idag, usch så tråkigt. Eller egentligen var det rätt roligt, denna kursen är ju roligare än dom andra iaf. Nu sitter jag på jobbet och slutar om typ en halvtimme. funderar på om det är väder för o gå ut eller inte. det regnade ju en massa innan iaf..

hawaii

tacka gud för jag var ledig idag. hade aldrig orkat gått på föreläsning, var så himla seg. annki från jobbet ringde o  väckte mig.. vid elva..  och  frågade om jag kunde jobba i veckan. såklart jag kunde de. Har inte jobbat på ett tag nu på växeln. men tycker allt de är roligt.
Duschade, käkade frukost o sådär sen gick jag på stan. Var ju tvungen o kolla in om de fanns grejer till hawaiisittningen som är på lördag. Helena och jag hittade oss kjolar på baronen. Sånadär typ bastakjolar, och jag hittade mig nåt hawaiiband som man kunde ha runt armen också.. sen var jag o helena o handlade lite mat, till henne då. sen gick vi runt på stan o pratade en massa. de hände ju som sagt en hel del i helgen.. sen skulle jag hem o göra mat o då smsade jenny o frågade om jag ville hänga med o fika men tyckte de var bättre att hon o ansi kom hit medans jag gjorde mat.. men dom fick fika av mig o så satt vi o snackade massa skit också. haha.

är oerhört trött.. fortfarande och jag har sååå ont i kroppen. vet inte riktigt vad jag har gjort, skulle ha behövt få en massa massage eller nåt. såå ont!

party

          

lite bilder från gårdagens tillställning.
tack emelie, emelie, kj, helena, emma, ann.sofie, linda, jenny, lisa, ellinor, nadja, sebastian, henke, daniel, jerry  och alla andra för en kanonkväll!

medvetslös

oj oj, vi skulle ju frosta av frysen och de tog ju en sån himla tid för all is o smälta, även att jag stod där o försökte få bort en massa. Så jag blev ju så uttråkad så jag gick o la mig istället, kollade lite på tv men de var ju inget roligt så jag somnade istället. Oj så jag sov sen, tanja hade visst varit o knackat på min dörr men jag hade sovit som en bebis. Kommer ut från mitt rum en sådär tre timmar senare, lika trött och då har dom redan fixat allt. sorry. haha, tanja frågade om det var min glass som var i frysen.. men de var inte min o inte uiras. Är de din glass sissy? hehe. Mamma ringde mig också från jobbet, dom har ju verken el eller telefon hemma sen stormen drog in. Men jag var lite halvt medvetslös när jag pratade med henne så minns inte vad jag sa. fick ringa upp henne sen o höra efter vad jag hade pratat om.

Läste på emelies blogg att de hade inte varit de roligaste o åka bussen hem till växjö, sicken tur att dom inte behövde åka ända hem till vetlanda iaf. Åka buss bakis det är ju inget o rekommendera precis de vet vi ju alla.


åh de som hände igår gjorde mig så förvirrad så jag vet inte vad jag ska göra. Du vet så väl vad jag tycker, låt mig få veta vad du tycker så jag slipper gå runt o undra hela tiden och känna mig vilsen o dum. snälla säg vad du tycker o känner!


yäy, kollade på mitt schema och jag är ledig imon. wiiiie, gissa om jag ska sova ut riktigt ordentligt! sen blir de promenad, kanske lunch med helena, hämta upp alla mina kursböcker, ska banne mig på stan imon också!

nu är det nog dags och sova, nej nu när jag sovit lite är jag ju pigg.. eller pigg kanske var o ta i men jag är inte lika trött längre. I natt sov jag ju verkligen inget alls, kanske 3 timmar sammanlagt. men får man vara med nån man tycker om så kan jag ta de :)♥


swing ister magister

nu har jag lämnat av emelie o emelie på stationen, dom får åka ersättningsbussar idag också. Det har ju varit en sån grym storm så inga tåg går just nu. tur att dom inte ska längre än till växjö iaf, hade jag behövt åka hem skulle jag ju dö just nu. igår hade jag ju min inflyttningsfest o det kan bara beskrivas med ett ord. lyckat!

var uppe vid åtta o åkte till maxi o handlade mat, lagade maten, städade här hemma och massa annat innan dom skulle komma. sen var ju tåget eller ja bussen lite seg så emelie o emelie var här vid halv fyra och kj kom vid den tiden också. började käka maten som jag hade gjort, den avancerade tacosen.. sen var de efterrätt .. marängswich.. eller hur de nu stavas. Gott är det iaf. Efter ett tag rullade de in lite folk, sammanlagt var vi 18 pers som mest skulle jag tro.

det är så roligt när man festar för man får reda på så mycket när folk är lite fulla. fick reda på lite saker om vissa.. nej men de var väl ganska lugnt med hemligheter igår.
gick till kåren sen, var knappt en kotte där när vi kom hem vi tog stämpel o sen gick vi tillbaka o fortsatte festa. massa dricka, bål.. ja det är ju dricka det också. och massa annat också hann vi få i oss innan vi gick till kåren sen igen. Då var det lite mer folk när vi kom dit och gud så jag har längtat efter få festa på kåren. har inte festat på kåren i sen i november tror jag. Jag har ju bara jobbat en massa så har inte kunnat gå dit,. men nu tusan. Shot när man kommer in, de är rätta takter minsann.
dansade o dansade, men det var ju så himla varmt där inne, som vanligt. skulle gå ut o ta lite luft och då möter jag på J, som jag inte pratat med på jättelänge

vi stod o pratade ganska länge, han följde med mig ut för o få lite luft. sen pratade vi med varandra hela kvällen. Haha, emelie tog ett lite snack med honomo o då blev han lite sur o hon sur på honom. Aja, sånt som händer. Bettan o Kj försvann ut ... för o käka mat. det skulle jag också ha gjort egentligen, vilket jag kände efteråt. Men träffade alla sen när vi skulle gå hem, jerry mådde dock inte så bra. han besökt både det ena och de andra fick jag höra :P Jag följde med J hem, han mådde inte bra så ville se till att han kom hem ordentligt. Stannade kvar hos honom vilket jag egentligen kanske inte skulle ha gjort men vad jag nu gjorde. tycker ju om honom rätt mycket även om jag vet vad som har hänt innan.  jag vill bara inte att du ska vara ledsen, för nåt är det ju. jag vill att du ska kunna lite på mig så du berättar det för mig. Du sa ju vissa grejer som gav mig hopp, det vet du! :)

kom hem klockan halv tio idag och hela stället var helt i kaos. Flaskor, burkar, mat, skräp, stolar.. ja de mesta var på vårt köksbord när man kom hem. Så det var bara o ta tag i de. gick ganska så snabbt, bettan kom o frågade om hon kunde hjälpa till men då var jag redan färdig.

Idag var de ju dagen-efter-fest-fylle-käk så vi gick till venezia och köpte pizza. Och när vi kom hem spårade vi ur totalt. Såå roligt. Satt andra människor i köket också o vi flummade på ganska rejält.
"Har ni aldrig gjort isterband, man trär på det där istret, det är typ som en kondom o så stoppar man i köttet i korven och så blir det isterband"
sen spårade det ut ännu mer när bettan blev lite porrig, eller ja det var vad emelie trodde om bettan iaf. Sen kommer dom på att dom ska mobba mig istället. Det var dock inte lika roligt. Men om man bortser från o mobba mig så hade vi väldigt roligt.. inte ofta man har så kul när man är bakis som en gnu!

Nu är jag ju ensam igen, vi håller på o frostar av frysen. Det var ju så grymt mycket is i frysen så vi fick ju inte rum med maten. Hoppas det är klart snart så jag kan lägga mig o kolla på tv och allmänt bara vara bakis! haha. nästa vecka är det.. hm.. TURsittning, ska bli så jäkla kul. Det är hawaii-tema i år. Jag o helena kommer vara så snygga i våra bastakjolar o kransar!



bakis

ja bakis är man allt idag. hände både det ena och det andra igår på min inflyttningsfest. men roligt hade jag då hela tiden. Idag är det inte lika roligt, har inte sovit mer än kanske 2 timmar tillsammans, kommer hem till ett bombnedslag och nu står disken där snällt o väntar på mig. neeej, de får vänta lite till. hade varit skönare o tagit en promenad än o behöva ha söndagsångest. uppdaterar väl lite mer senare. fick reda på ett o annat igår, de kommer ju fram lite när folk är runda under fötterna :D

hultan

image21
blir det hultan i år? .. hmm!


cypern

usch jag har sån dålig motivation till plugg så de är inte riktigt klokt. Och de värsta är att de hänger så mycket på denna tentan så de är inte klokt. men vad gör man  :| åhh sen var mamma o pappa o kollade på resor ju på resebyrån i vetlanda. vi ska till cypern i augusti!! ska bli så härligt o komma iväg lite. Ja jag vet jag åker med familjen men jag kommer ju iaf iväg till solen! snacka om sol, bad, fest o shopping. yes please :D  ska bara börja samla ihop lite pengar nu .. hehe
image20

hyresvärk

Åh blir så sur på hyresvärden, så jag får hyresvärk i huvvet. här försökte man ringa massa igår men så kom man inte fram och idag när jag ringer har dom stägt pga sjukdom. piss också, jag som är tvungen o få tag på dom. aja, får väl försöka imon innan jag åker. Och så har de hänt en grej till ang lördag men hoppas de ordnar sig annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. men de ska nog ordna sig.. eller :|
måste börja plugga nu också, när jag vaknade trodde jag klockan var över tolv men den var bara lite över tio. härligt o kunna ha mer tid än vad man tror man har.måste packa ner alla grejer som jag köpt också, blev ju en del i jönköping.
mamma o pappa håller på o fixar alla dörrar i huset nu så nu finns de knappt inte en enda dörr nånstans, inte ens till dass :P haha eller jo uppe finns de en dörr till toan men där får vi inte gå för pappa ska laga nåt. Jaha just snyggt o sitta på toa när alla andra ser på o man har en hund springades runt fötterna. haha!
päronen är och kollar in resor nu, dom är på resebyrån o checkar om de finns nåt roligt! åh ska bli så kul o resa iväg sen!
emelie frågade mig igår om jag var sugen på hultan igen.. hmpf, egentligen hade jag ju tänkt o skippa de iår men när hon frågade så blev jag ju lite sugen igen. Haha- hon vet då hur hon ska få med mig.


blogg

nu har jag läst alla bloggar som blivit uppdaterade. Så nu kan jag sova lugnt.
godnatt

image19

second hand

men har ju glömt o skriva vad jag shoppade i jkpg. var inne på nån slags second hand, det var skitstort. fanns massa grejer där inne o jag hittade mig en elvisp, 3 sockerkaksformar, en stor duk, en liten duk - detta för ca 80 kr. helt överkommligt. sen var vi på EKO och där hittade jag väl inte lika mycket. lite kuvert o småplock.. sen var vi på ikea o där blev de ljus, burkar, tofflor, ram, rullborstar.. ja de var väl de i stora drag. mest nöjd är jag med min elvisp för 35 kr!

värk

idag har jag jobbat hela dagen. Jobbade några timmar igår med men idag var de från 10-18. åkte till jobbet med världens mensvärk o kommer hem med världens huvudvärk. det är då typiskt. tycker om o jobba på åhlens, carina o karin är ena riktiga filurer. carina var helt pisst på chefen idag. såå kul! när jag kom hem nu ikväll var de inte lika kul, då hade mizo tagit sönder massa toarullar o mina grejer som jag hade i en påse. allt de låg över golvet i hallen. kuuul. nej inte direkt. sen började andreas mucka med honom o då spydde han, haha trodde inte en så liten hund kunde spy så mycket :/
ska snart ner till kalmar igen. åh de är så veligt. när jag är i kalmar vill jag hem, när jag är hemma vill jag till kalmar. suck! längtar bara tills det är lördag så alla mina vänner kommer ner o hälsar på mig!
kanske ska sova lite nu om jag kan, råkade somna lite innan.. hehe
natti

jönköping

ska snart åka till jkpg för o bada o shoppa idag. var så längesen jag var o badade i rosenlund. käkat frulle, mammas goda bröd som vi bakade igår. mums. nu väntar jag bara på alla andra sölkorvar som ska bli färdiga. hallå, jag är ju färdig. borde inte alla andra också vara det då?

milk

yääy, nu behöver jag inte vara själv med alla grabbarna.. haha, bettan ska med o bowla också. får se hur mycket bowling de blir eller om de bara blir o snacka skit :D haha. nu är de bäst o skynda sig, ska ut med massa mjölk till ingrid också, hon ska också baka ostkaka. vet ni att de går åt nästan 15 liter mjöl och 1½ liter grädde till ostkaka. shiit de är mycket . Oh just de ja, vi har ju inte köpt 15 paket mjölk, vi har varit o köpt riktig komjölk. de var minst 4 år sen jag drack de sist men ska säga att de var ingen skillnad. förstår inte folk som typ dör varje gång dom dricker de. okej att det är större fetthalt men så mycket känns det inte. och nu har jag faktiskt druckit paketmjölk i fyra år. borde ju ha känt nåt tycker man. men de var helt okej. mjöööölk! haha

bowla

åkte in lite akut till tandläkaren idag fö jag trodde jag hade tappt min lagning, min provisoriska men det hade jag inte. Jaha så då hade man åkt dit i onödan. Åkte till gretas o skickade iväg lite blommor till min moster som slutat upp med sina behandlingar idag. You are a fighter! sen var de fort hem för mamma o jag höll på o baka ostkaka. Guu det är så gott så ikväll är det riktigt myskväll hos famlijen karlsson. Vi barn ska först in till stan, ska åka om nån timme o bowla. Hoppas jag vinner!! sen ska vi hem o käkade gott, har massa räkor som väntar på oss o massa annat gottigott. vill att de ska bli den 23e nu så alla mina vänner kommer till mig. Hoppas på att de ska bli riktigt lyckat. De är ju min inflyttningsfest då. :D neeej nu är det bäst o hoppa in i duschen. ciao

happiness

åker snart hem. ska jobba några timmar , eller neeej, jag får gå hem om en halvtimme :D sen bär de av hemåt med maddelutt. var på fula fisken igår med helena, hade mycket trevligt. Även att de finns schizomänniskor :P hoppas alla har en bra alla ♥ dag!

lyckad helg

helgen har varit helt perfekt måste jag säga. I fredags var jag o Nina först hos Helena o käkade middag, mycket gott. Jag o helena delade på två vinare, vilket blir en var då. Sen åkte vi ner till stan, vi trodde att vi skulle till fula fisken men det var inte öppet så vi gick till palace istället. Innan de hann vi slinka in hos mig o ta en vodkashot. Mumsfilibabba .. haha. sen var de o ragga lammkött på palace, ja på fredagar är det inte så många äldre tycker jag nog inte så vi var typ äldst och nu kan jag ju säga att jag bara är 20 så alla andra var ju typ nyss fyllda 18. Haha. Men hade riktigt roligt iaf. Jag, Helena, Nina, yves och fransosen Eric partade loss ordentligt på palace. tequila är fortfarande en partyhöjare måste jag ju säga. vad som hände sen är i gåtornas tecken, nej de är de inte. men hade de så mysigt. Lyckligare än någonsin! ♥
I lördags var det jobb för mig, jobbade från fyra till tre på natten.  Det var Siv Malmkvist som var artist på guntorp i lördags så det sjöngs för fulla muggar. gästerna var så trevliga också, så det var t.om roligt på jobbet. men  var hemma lite efter fyra och då var de efterfest hos oss. och nåt som var så otroligt snällt o mysigt var att nån satt o väntade på mig när jag kom hem från jobbet. så har aldrig nån gjort för mig innan. Det gjorde mig oerhört glad! tack :) så jag gick ju inte direkt o la mig när jag kom hem från jobbet, massa folk o massa fest. Haha. Sov till klockan var halv fyra sen i söndags.Sen var de venezia med helle. Måste säga att det var den roligaste helgen på mycket länge! Tack alla ni som var med :D


huvudvärk

igår när jag hade varit och shoppat med helena, eller ja, handlat mat kanske man ska säga så fick jag världens huvuvdvärk. Det var ju torsdag också så det skulle ju vara QX gaygala och de missade jag. shiit. hade verkligen velat se den. men men jag låg i sängen från klockan fyra till natten lång. Ja, det ville verkligen inte släppa, tvättade lite i mellan men kunde knappt komma ner till tvättstugan så ont som jag hade i huvvet.
nu sitter jag i falken och kollar runt, lämnade datan innan till seth.. får se om han fixar de hela. hoppas hoppas! Åh fick precis reda på att bettan kan komma till min inflyttningsfest också! wiie va roligt, nu vad jag har förståt så kan Kj, Bettan och Emelie komma iaf, hoppas madde också kan. :D

Seminarium

Åh jag har verkligen så svårt o gå upp på morgonen numera. Idag låg jag och drog mig hur länge som helst men sen kom jag iväg iaf. Hade ett seminarium och det var minsann inte det roligaste kan jag säga men jag o en tjej som heter camilla jobbade ihop. Haha, vi hade rätt roligt trots vi inte visste vad vi gjorde. Seminariet tog inte lång som tur var och nu ska jag på promenix med helena. har jui inget annat för oss så vi promenerar ;D hehe.

föreläsning

vaknade riktigt sent idag, ska väl hinna med en gästföreläsning och middag med helena sen ska man väl sova igen. haha. nej men lite ska man nog hinna med idag innan man somnar igen. åkte ner till kalmar igår, som alltid är tåget försenat nånstans, fick vänta en stund i alvesta men kom ner till kalmar sen iaf. Mådde illa när jag var framme, eller hade mått illa i stort sett hela dan igår. vet inte vad de var, fick reda på att de var nån som hade varit hemma innan o hade haft magsjukan. Åh va man blir glad o få höra sånt. fick faktiskt upp mina gardiner som mamma snällt hade sytt upp åt mig när jag var hemma så nu ser det faktiskt rätt snyggt ut i mitt rum. Det som fattas o få upp just nu är väl några tavlor och min spegel på toan annars är de mesta klart! :D
kollar på tågbiljetter hem .. igen. jag måste ju tillbaka till tandläkaren så de är bara o beställa biljett hem igen. Usch för tandläkare säger jag bara. Vet inte om man kan bli mycket mer omotiverad o göra saker idag. Har sån lust o bara flyta med.. go with the flow you know! ..

kälmar

nu åker jag tillbaka mot kalmar igen. var i nässjö innan idag med pappa, var o fikade på elsies, mums! har inte gjort de jag ska :( mår inte bra heller, är trött o mår illa. hade bara velat sova o gosa ner mig men nej nu ska jag sitta på ett tåg i två timmar.
imon är det pluggdag till max! ska väl hinna med o träna också o träffa helena. nu är de bäst o packa ner mina grejer. vi ses..

ont

har så fucking ont i min tand nu så det är inte riktigt klokt. blir helt sur o grinig också. var i stan med mamma igen sen efter hon kom hem från jobbet. hittade mig en klänning. dock råkade mamma ta sönder den när vi kom hem och det gjorde ju inte mitt humör bättre. åh, fan va jag är sur men är ju bara för tanden. kan inte äta nåt alls, gör bara ont. kan ju knappt dricka nåt så gör de ont. ska gå o lägga mig så jag slipper värken. Ja ni hör ju bara hur grinig jag är. :(

aouh

image18

rötter

Idag var det tandläkarbesök, efter förra gången jag var där ville jag inte dit. OCh det blir ju inte bättre av att man har en jävlig pappa som sitter o berättar massa skräckisar om tandläkarbesök. Tak för ditt stöd pappa ;) haha.
Men det gick bra, eller det gjorde inte ont som förra gången men däremot så gick det inte som hon ville så jag måste åka tillbaka om en månad o fixa de sista. Åh va roligt med ett besök till :|
sen åkte pappa och jag till willys o handlade lite mat. Skulle till åhlens men dom öppnar ju inte förrän 10 numera och det gör inte apoteket heller kom vi underfull med. När jag var inne på åhlens kom jag knappt in innan Christina frågade mig om jag ville jobba. Hade jag inte haft så mycket o göra (vilket jag inte gör nåt av alls just nu) så hade jag gärna jobbat. Ska jobba nästa gång jag kommer hem istället. ska ju vara hemma lite längre då.
Ikväll hoppas jag på mys och spel med familjen. tror jag ska åka o handla lite gott nu..

hemma

jobbade til klockan fyra igår med, var hemma vid fem och då hoppade jag in i duschen. vid sex somnade jag och vid nio var jag uppe igen. skulle ju hema till vetlanda. åh, mat och familjen är inte fel. Mizo har blivit stor också, så söt är han! Andreas hade varit i jkpg pga lite orsaker... så vi möttes i nässjö o så åkte vi tåget till ekenäs. Imon är det tandläkarbesök :| ussch!

broken

Jaha, nu är jag i panik behov av en datasnubbe eller kvinna för den delen. Bara det är nån som vet massa grejer om datorer och varför dom gör som inte jag vill och kan fixa till de hela. Jag är verkligen i desprerate need of help right now! Så snälla är det nån som kan hjälpa mig så säg till. Ni kan få pengar för det om det är så. Jag orkar och vill bara inte lämna in data och få den om hundra år igen!

RSS 2.0