hemtenta

sitter fortfarande med min sketna hemtenta, satt hela dan idag på bibblan. Känns som man inte kommer nånstans men lite har jag iaf skrivit. Men hade behövt fler dagar på mig! dessutom var de visst partaj hos mig ikväll utan att jag ens knappt visste om det. Eller jo de visste jag ju men hade varit bra om det inte hade varit de just denna helgen! eller ännu bättre hade de varit om de inte hade varit hemtenta nu. haha!
Sitter o väntar på att sissy o yves ska trilla in.. så vi kan börja vårt preparty. sen vid halv nio kommer eve och elias med bussen. Lagom goa o trötta efter ha åkt i 6 timmar från sthlm ;D
imon kommer famlijen antar jag, har inte pratat med dom men tror dom kommer iaf. hoppas dom kommer i tid för en gångs skull, vi vet ju alla hur det är med passa tider.. !
nu ska jag försöka skriva lite innan partyfolket kommer ..

tvättande

idag var jag uppe med tuppen, eller jag snarare tvingade mig själv upp. det var ju tvättid för mig klockan sju. jag vandrade mellan tvättmaskinen och sängen i några timmar. Sen gick jag upp och gick till bibblan. Hann med o gå till frissan och fixa till luggen lite också. Sen satt jag på bibblan till halv sex med helena o sissy. Usch känns som man aldrig blir färdig med hemtentan men jag ska verkligen försöka bli klar med den nu snart! ska sätta mig med den ikväll. sen var det ju mat igen, haha. Men idag var jag lite åskådare, sissy o helena gjorde de mesta idag :D härligt o stå o kolla ibland :)
Du, du ska inte göra mig ledsen igen. Nej jag orkar inte med de, vår tid är förbi. så låt mig bara få ha kul och inte behöva tänka på vad som gör mig ledsen.
Imon kommer Evelina och Elias ner från Stockholm, blir att vi ska sitta på tullslätten och partaja lite. Och på lördag är det kåren. Då är de nya tag som gäller! :D

Nu är det slut


att världen kan vara full med så mycket skit, det är då konstigt. att jorden inte har gått under innan och med skit nu menar jag då inte miljöfarliga saker eller sånt. Det jag nu menar är ni killar. Ha!
Jag har äntligen kommer fram till att jag är då ingen docka som ni ska leka med. Nej här ska de bli andra fasoner på det hela. Jag orkar inte länge dansa efter nåns pipa. Är de nån som ska dansa så får de fan bli ni som gör de efter mig.
Tur är att jag har insett hur jag själv ska göra för att inte bli sårad, även att gamla sår rivs upp just nu kan jag inte bry mig om det. Jag får inte låta mig själv såras igen, det orkar jag bara inte med en gång till. Mitt hjärta orkar inte med det, mitt huvud orkar inte med de, JAG orkar inte med det!
Fick visst med mig Emelie också där på ett hörn läste jag på hennes blogg. Härligt o ha med henne igen, trodde ju minsann ett tag de bara var jag som skulle sluta upp som en grinig nucka men nu kanske vi kan vara två. haha.  Måste se till o träffa den där donnan lite oftare, vi har bara en timme mellan oss men vi ses bara när vi är hemma i vetet. Inte bra av oss ! Skärpning på oss!

Har fått ytterligare ett problem, eller ja problem kanske det inte är med snarare en jobbig hemtenta som jag känner mig såå omotiverad till o skriva. Just nu skulle jag bara vilja ha ett jobb, jobba sina 8 timmar per dag och sen kunna få gå hem. Inte behöva tänka på något, bara vara fri och göra vad du vill tills du ska jobba dagen därpå igen. Ja, jag ska iaf hem nästa vecka och då är det jobb på Åhlens. Men innan det ska jag göra klart min hemtenta, familjen kommer på besök, fest på lördag, städa, betala räkningar, klippa min lugg. Ja ni ser ju vad jag har och göra.

har så mycket i mitt huvud men vet inte hur jag ska få ner det i ord, känner mig helt sprängfylld med tankar och sånt men inget kommer ur mitt huvud när jag väl ska förklara.
Ta mig för den jag är eller stick! Ungefär så känner jag mig just nu. Om jag bara kunde få starta om på nytt, man kanske borde gör nåt väldigt spontant, jag fyller snart 21 och vad har jag gjort med mitt liv. Massa kanske men samtidigt inget alls.
nej nu ska jag sussa lite, ska upp kl 7 imon för att tvätta och sen skriva på min hemtenta. Kanske blir att man får laga lite mat åt Helena och sissy också. dessa två gör ju aldrig mat så det får jag göra åt dem, det positiva är att jag slipper betala för något :)
Godnatt kära läsare

the end

game over

jobb

sitter på öland nu och ska snart åka till jobbet. kommer vara kvar här tills på sönkväll. hoppas ni får en trevlig påsk.

glad påsk

Efter jobbet idag mötte jag sissy, vi skulle käka o gå på promenad. Vi gick hem till mig o bytte om sen kom yves också. Vi gick till kinesen.. igen och käkade. sissy är riktig bundis med dom på kinesen.
Vi käkade sen gick vi till systemet o handlade lite påskdricka :D sen gick vi hem till mig o dumpade av allt och bytte om till promenadshoes. Gick förbi Yves lägenhet så han också fick byta skor ;) sen gick vi mot stensö, de roligaste av allt var att vi hittade oss en lekpark på vägen. Gissa om vi hade roligt eller vad, de var nog hundra år sen jag gungade på en gunga. Guuud så roligt och sen när jag o sissy satte oss på nån anna grej som vi gungade runt på och skrattade. Slutade med att jag mådde illa och höll på o spy. Men blev bättre när jag fick stå still och inte gunga runt överallt. sen gick vi i två timmar och sissy lurade ut oss på mark som var mer lerig än lerig så slutade med att mina och yves skor inte längre var svarta utan dom var bruna. Bajsbruna! vi gick runt o hade så roligt, vi planerade hela våren, vi ska göra massa grejer. hyra stuga, grilla, bada.. jisses en massa helt enkelt.
Blev tungen o jobba i helgen iaf, ska börja imon. Först skulle jag jobba sen inte och nu ska jag. så vi får väl se vad som händer imon. Sissy har redan hunnit skrämma upp mig en massa ang jobbet. usch jag vill inte jobba.. haha. Joda de kommer gå galant. tycker ju de är kul o jobba så.
Hoppas på att jag kan få jobba på åhlens till hösten, de verkade som han ville ha personal till hösten så jag ska pusha på honom så han kan bestämma sig lite.
Nu är det bäst och sova lite så man orkar med morgondagen, måste hänga upp min blöta tvätt som jag inte han tumla. Är helt själv i hela min korridor, ja för er som inte vet så bor jag i en korridor men den är som en helt vanlig lägenhet så det är jag o två andra som bor som i en fyra. vi dela kök och vardagrum. Men det ser precis ut som en fyra. Men ingen av dom andra två är hemma så jag sitter och breder ut mig till max. man får ju passa på när man kan. Tyvärr hinner jag ju inte träffa alex denna helgen, hade varit roligt. Vi har inte setts sen jag var i sthlm förra året :( inte ofta vi hinner ses numera. vi sågs ju faktiskt oftare när vi bodde i nybro/vetlanda. Hoppas alex flyttar tillbaka till nybro eller kalmar t.om kanske :D
Glad Påsk på er


crazy

sitta still gör att man samlar på sig en massa överskottsenergi, vilket resluterar i att man är helt galen.

??????

efter jobbet igår var det ganska lugnt och skönt för en gångs skull. Donade lite, åt mat och sånt. sen fixade jag mig för vi skulle till puben o käka. Vädret numera är sjukt, igår var de så grymt kallt ute så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Gick till puben, mötte helena o sissy på vägen sen kom daniel också. Ibland kan man undra vad dom i köket på puben gör, okej att de är människor som står där frivilligt men lite får dom väl skynda sig kan man tycka. Gick hem till mig sen o drack lite vin, mera vin åt folket. Haha. sen kom yves också, till den stora festen. eller inte kanske. men vi satt där en stund allihopa och drack o snackade sen gick vi till fula fisken. Jag som hade varit så duktig hade ju skrivit in oss på gästlistan, på facebook. Haaa, de var typ dagens roligste. Ska man till fula fisken skriver man gästlistan på facebook. Vart tar världen vägen kan man undra.
På fula fisken var det housemusik denna veckan, vilket inte är någon direkt höjdare så vi stod mest o snackade. Vi gick hem ganska så i tid. Det roliga var att vi hade pratat om att spela svårflörtade igår och de gick ju bra faktiskt. Killar, ni svarar då aldrig om man inte skriver ett frågetecken va?!
Idag är det jobb igen som vanligt måste jag väl säga men jobbar inte så länge idag, jobbar bara fram till 14 idag sen ska jag hem o slappa. njuta av den underbara solen som äntligen tittar fram :)

besökare

Sitter och funderar på dehär med besökare igen. Förra gången var de bara Kj som var duktig och svarade. Alla ni (få) som läser min blogg kan väl skriva vem ni är. Även om jag inte känner er så är det roligt och se :D
så skriv nu vem ni är :D

lunarstorm

Ha, fick ett mail från Lunarstorm innan, Susanna vi saknar dig här på Lunarstrom. var ju tvungen och gå in o kolla. Haa, de har verkligen inte förändrats ett dugg sen jag var där sist för hundra år sen. Läste min blogg när jag ändå var där, gud va roligt det var o läsa den. har verkligen skrivit en massa där, som när vi varit på hultan o levt rullan, alla gånger vi festat, flummat, varit på massa upptåg och annat. Ja, man borde printa ut alla och läsa. Så himla roligt!

trötter

sitter på jobbet igen. Idag var det som vanligt jobbigt o gå upp men man är ju duktig och tvingar upp sig och går snällt till jobbet. Jobbar fram till tre idag sen blir det väl lite påsklunch skulle jag tro, eller om det blir puben. Vi får se vad sissy och helle har kommit fram till. Det var lite skilda åsikter om det igår när jag lämnade boet upp på gröndal.
Vet iaf att vi ska ut till fula fisken sen. Hoppas det blir en mer lyckad kväll denna gång. Orkar inte riktigt med några intriger eller liknande ikväll. Låt oss bara ha kul ikväll tack!

finmiddag

efter jobbet gick jag hem o gjorde allt iordning. Vi skulle ha finmiddag idag, jag gjorde fisk och till efterrätt blev det emmas banankaka. Tog t.om fram lite räkor och sallad som förrätt. Helena o sissy tog med sig lite potatis och annat. Det blev riktigt gott och mätt i magen blev man också. Planerade lite påskmiddag imon, Helena åker till sina föräldrar sen i veckan så hinner bara med de imon.
Vi planerade även att vi skulle ut imon också, till fula fisken blir det antagligen. :) Sissy och jag har kommit underfull med en grej också. Kan dock inte riktigt avslöja vad det är men det märks säkert efter ett tag. Let the game begin!
Imon är det jobb hela dan på växeln, är bra o jobba lite men när man är såhär förkyld som jag är så är de inte alls roligt. Sitter bara o nyser o snorar hela tiden. men jobbar bara imon o på tors också. Ja, på sön blir det guntorp men i mellan det så ska jag bara vila upp mig. Försöka bli frisk, jag lyckas ju inte riktigt bli de tycker jag. får se om familjen kommer ner i veckan också kanske. Dom skulle ev till Linköping istället.
Om ni visste hur sjukt kallt det är ute, cyklade från BBS innan och trodde jag skulle försvinna i kylan. Det snöar ju en massa också. I falkenberg verkar de som det har kommit massa snö, typ 4-5 dm! Det är ju helt sjukt mycket snö för och vara i slutet av mars!
är bjuden på påskfest på lördag också, får väl se om man går dit eller inte.. beror på vilka som ska dit, blir iaf påsklunch med lisa i helgen.

Blir så himla trött på vissa, eller er killar kanske jag ska säga. Ni säger en sak och andra stunden en annan sak. hur fan ska ni ha det? Och man måste visst alltid skriva ett frågetecken för att få svar annars är det svårt för er och svara. eller överhuvudtaget skriva något mer. Jag är så sårad jag bara kan bli just nu och det kommer inte bli bättre med tiden heller. Så sluta upp och göra såhär mot mig. Kan ni bara inte låta mig vara lite lycklig? Lycklig med mig!

påsk

om en halvtimme slutar jag och då ska jag hem o vila mig innan helle o sissy kommer. Nu är det ju snart påsk också, så mysigt. Eller egentligen firar jag ju inte påsk sådär mycket men ett och ett annat ägg kommer det väl och bli. ska bli påsklunch med lisa på lördag antaligen. sen på söndag kommer jag jobba på guntorp. Skulle ha jobbat fre och lör också men de behövdes inte sen så fick mig lite ledigt också.
Just de ja, måste ringa christina på åhlens också. hon ville kolla om jag kunde jobba.. måste prata med Stig på åhlens i kalmar också. åh, massa o göra.. :|

maat

efter jobbet igår snöade det och regnade men jag gick till skafferiet, helena o sissy var där o fikade. Så mysigt på skafferiet, man kan bara kolla på massa folk :P ´gick hem till mig sen o gjorde mat. de där damerna äter ju inget så mamma sussie får laga mat åt dom :) sen var de motionsykelträningspass .. haha, så roligt!
Gick hem till Helena o sissy sen o kollade på kockduellen, CSI och 100 höjdare. Haha, ibland kan man ju undra vad folk får allt ifrån, var en kille, eller gubbe som alltid gick runt i läderkläder :|

sitter på jobbet igen, idag fick jag äntligen sova ut. var så skönt! jobbar bara några timmar sen ska jag hem och laga mat åt vännerna mina ;D idag blir det fisk på menyn.
får se om de blir nåt annat trevligt idag, jooo kom på att vi ska göra emmas banankaka. mums!


datakrångel

idag har allt bara varit jobbigt. hade föreläsning på morgonen och somnade nästan. det var så tråkigt idag och så var jag så trött. var hemma hos helle igår och käkade gyros på kvällen och kollade på hide & seek.. kollade inte klart för jag skulle hem o sova hade jag tänkt.
aja idag sen efter föreläsningen skulle jag äta, fick göra mat snabbt för jag skulle jobba på växeln sen. men jag hade nog inte behövt stressa verkar de som för jag fick stå jämte datan i en timme innan jag kunde komma igång. Det strulade med min data på jobbet och nån försökte fixa de.. suck va jag blir trött på datorer ibland.
nu iaf så har jag kommit igång men ska sluta om en em timme o en kvart.. nödvändigt o ens sätta sig .. :/
ikväll är det träning sen får jag se om jag hinner med o träffa sissy o helle, skulle ju vara trevligt.
Helgen var ett enda stort kaos, bråk, mys, lycka, ilska.. ja mycket helt enkelt. igår visste jag knappt ut eller in men hoppas alla mår bra och ingen är lessen.

party

sitter o väntar på att klockan ska bli sju så jag kan åka iväg till Jenny. ska möta ansi o daniel så ska vi ta sällskap upp. Har fixat och donat idag. Först var de ju städ o tvätt sen var jag på stan o kollade runt lite. Hittade inget direkt och tur var väl det kanske. Fick såntdär som man använder när man häller upp vin så man inte ska spilla på clas ohlsson. alltid bra och få massa gratissaker. Får jag använda ikväll när det blir vin vin vin.
Lagade blomkålsgratäng idag också, helena och sissy var här då så bjöd dom på lite mat och dom tyckte om de. Sicken tur jag har :D Min förkylning vill inte bli bättre heller, vaknade upp idag och var helt täppt. Orkar inte vara sjuk mer nu, nu måste jag bli frisk o sen ska ingen smitta ner mig!
Tycker klockan kan ticka på lite.. först är de funkabo hos jenny sen ska jag ner till mig igen, ska kolla på melodifestivalen med Helena, sissy, tanja o hennes kompisar. Sen blir de kåååren♥ me looove kåren och alla goa människor!
 bild sen fula fisken i onsdags. Kolla in nya bilder på min bilddagbok http://www.sussiiie.bilddagboken.se/  
nu är de bäst o fixa till de sista innan jag ska dra iväg. hoppas ni alla får en kul ikväll, hoppas jag ska få det iaf :D
kramaar

städa

igår skulle jag ha stängt av min mobil. den började ringa vid halv nio och sen höll den på till jag gick upp vid halv elva. gick på stan med helle o sissy, vi käkade på kinesen, gissa om vi var mätta när vi gick därifrån. Helt sjukt vad man kan äta ibland. Sen gick vi till Madde o lånade hennes pojkväns bil. När vi var på Öland i tors glömde vi, eller sissy glömde några grejer så vi åkte tillbaka dit. Haha, tror vi tog hela sissys mammas lägenhet. det var lampor, kartonger, träningscykel.. haha.
sen tog vi oss lite vin när vi kom hem o kollade på så ska de låta. Var skönt med en lugn fredag för en gångs skull. Helena o sissy gick hem o jag fortsatte kolla på Mr & Mrs Smith..



Idag har jag städat för fulla muggar, de har dammsugats, skurats golv och snart ska jag ner till tvättstugan o tvätta en massa tvätt. skönt när man känner att allt är fräscht! Ikväll är de finalen i melodifestivalen. Ska åka till jenkan på lite förfest och sen dra mig neråt stan. Blir och flexa överallt idag..

zzz

åh snart ska jag få gå hem, sitter bara o nyser på jobbet hela tiden. Och trött som en gnu är jag ju också. har inte sovit på flera dar känns de som. Imon är de jag som ska sova borta hela dan. haha.
Ska ut till öland senare idag o hämta hem sissys grejer. blir en lite snabb roadtrip :)

bakis

kan man vara mer trött o bakis än jag.,. neeej, var ute igår o kom i säng klockan fem.. sen var de upp o jobba idag. things have happened om man säger så.....!!!


på plats

är hos min kusin i sthlm nu, ska till t centralen om 5 timmar och sen bär de av mot arlanda. resan upp gick bra, värre när jag skulle till min kusin, tar de en annan gång. jämte mig har jag en så söt liten katt, aslan..'nej nu måste jag sova om jag ska upp om fyra timmar igen
godnatt

sthlm

när jag är hemma går det aldrig o sova länge. Det är massa ljud, ljus rörelse o så, så här är man uppe :D ska in till stan o byta lite grejer jag glömde igår. Var o jobbade på åhlens igår. Skulle ha jobbat fram till 17 men sen kom chefen o frågade om jag kunde jobba till 19 och de gjorde jag. Men när jag kom hem var jag helt slut och mådde illa. Somnade  i soffan framför tvn..
ikväll bär de av igen.. men denna gågen åt andra hållet. ska åka till sthlm ikväll. Imon kommer sissy hem från thailand så ska ju möta upp henne. wiie så roligt. ska träffa helena dä uppe också, hon har ju varit där ett tag..
nu är de bäst o göra sig iordning o packa..

fika

igår var det lördag och det började med att jag och mamma hade en heldag på stan. inte ofta de blir sånt nu vi hann även med o fika med emelie o hennes mamma lena. vi var på cecil´o mumsade i oss lite och snackade massa skit. Det verkar nu som vi ska till hultan i år iaf, emelie lyckas då alltid övertala mig. De låter typ : sussie, hänh med till hultan, de blir kul. Och jaha, så svårt var de o få med mig. Haha, vi kommer ju säkert jobba hela sommaren och lite ska man väl få hinna med o göra innan man börja jobba.
Mamma och jag var och sprang över hela stan, vi hittade oss lite saker också minsann. sen var vi på maxi o handlade,de ar ju blivit så stort där inne.
sen var det ju melodifestivalen också. Haaaaa, Carola gick inte vidare, det gjorde Nordman. goooo nordman. Okej, tyckte kanske inte om hans låt så mycket men sååå rätt åt Carola och inte gå vidare. hon kan allt behöva detta, har inte läst löpsedlarna idag. Men de står säkert massa roligt " Carola bröt ihop bakom scen" haha

Idag är de bara och ta de lugnt, ska jobba imon o kanske träffa emelie igen. sen bär det av mot la stockholmia! yääh!

blommor

ska snart springa till tvn o kolla på californication, tycker faktiskt om den serien. jaha då var de föreläsning imon sen ska jag åka hem. vet fortfarande inte vad jag känner för o åka hem. råkade säga de till mamma innan o hon blev nog lite besviken. förlåt!
har varit ute rätt mycket sen jag gick från jobbet, och nu sitter jag i vardagsrummet och direkt börjar näsan rinna och jag nyser. tur att jag ska hem kanske, mamma har ju verkligen inte mer blommor hemma. neej nu börjar de..
godnatt

hemåt

nu äntligen är jag överens med SJ, det är då inte ofta kan jag meddela. Hittade en biljett hem imon för 150 kr så blir väl att jag åker hem. Har lite blandade känslor måste jag säga. vet inte riktigt om jag vill åka hem : | alltid kul o åka hem så men för tillfället känner jag inte alls för det .. kanske ska ringa hem o säga till christina också så jag kan jobba lite på åhlens och få lite mer pengar :D hehe
ska iaf träffa mitt hjärtegull och ha riktigt deeptalk sen får vi väl se vad jag gör...
nu är de bäst o ringa mamma och se till att alla är friska hemma.. haha

gullefjun

image28image27image25image2

sanna vänner

Tillägnar låten till mina underbar vänner! tack för ni finns ♥


Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, de är så
Å en trofast vän är mera värd än guld
ja vet, vänner prövas genom tidens gång
sviker aldrig fast din väg är lång
finns där vid din sida när vågorna slår
håller det dom lovar det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Ja har fått en vän som ja kan lita på
I den mörkaste natt så finns han alltid där
Mina tårar har han torkat bort
och tillsammans har vi skrattar gott
han finns där vid din sida
när stormarna går
ger mig mod att står för det ja alltid har trott på

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
Dimman lägger sig och dom står kvar
Sanna vänner är de bästa du har

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Dom kommer igen

Sanna vänner har man kvar
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen
Igen

Sanna vänner har man kvar (när de andra har gått)
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

(Sanna vänner har man kvar när de andra har gått)
Sanna vänner kan man alltid lita på
Dimman lägger sig och dom står kvar
Sanna vänner är de bästa du har

(Sanna vänner har man kvar när de andra har gått)
Sanna vänner kan man alltid lita på
(När du kom behövde ja en vän)
Sanna vänner kommer alltid igen

mätt

nu är jag mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, yvonne var o köpte mat på asian köket.. eller vad de nu heter så jag åt kyckling med champinjoner och bambuskott. Åh det är så gott! Men dock sitter jag på min stol framför min data som en uppstoppad flodhäst. Haha, ni skulle se mig nu alltså. och trött blev jag ju också. Får nog bli att man tar sig i kragen och går ut lite efter jobbet. Såg att de regnade innan men det är bara och gå ut. Klockan är snart ett och då innebär det att jag har 1½ timme kvar på jobbet sen ska jag hem.

kanske ska åka hem i helgen också, allt beror på om det finns billiga biljetter hem och det inte är magsjuka hemma. det går nån slags magsjuka på mammas jobb så hoppas inte hon har fått de. Det är ju bland de jobbigaste och ha tycker jag. Sitter och väntar på att klockan ska bli 13.10 så jag kan kolla om det finns biljetter eller inte. jag betalar ju inte 400 kr för o åka hem när man kan åka för 150 istället. blir att jag är hemma tills på tis och åker vidare mot sthlm direkt från nässjö istället för kalmar. Ska bli så kul o åka iväg, mest roligt blir de ju att sissy kommer hem igen. gissa om vår korridor kommer va helt klart bäst :D hehe

jisses. tror nog jag somnade för en stund, haha nej de gjorde jag inte men de kändes som det iaf. Synd att man inte har en dvd, hade varit så mysigt och kurat ner sig under täckte o bara kollat på en bra film. sällskap är aldrig fel heller ;D hehe
haha,satt och pratade lite om det igår på puben. Jag har två men de är fan inte mycket bättre än o inte ha nån heller ska jag säga er. haha, den ena är si och den andra är så. herregud. måste åka hem till emelie o ha deeptalk, de märker jag allt nu. Hjääälp! haha

prosit

prosit prosit prosit, jag gör nog inte annat än nyser o fnyser

mat

åter på jobbet igen lika förkyld :( var på puben igår o käkade med några filurer och jag som skulle upp vid sex idag var nästan på partyhumör igår. men gick hem lite efter elva och sov gott ända tills jag vaknade vid sex och trodde klockan var tre :|
jobbar fram till halv tre idag sen ska jag nog baka eller nåt. eller neej, de blir nog o slappa. ska kolla om jag ska hem i helgen också. emelie är ju hemma och har vfu så passar på när fler är hemma.
nej orkar inte ens skriva mer. ska bara sitta still o tänka.. haha
hej

prosit

usch jag har blivit riktigt förkyld nu och det hjälper ju inte att man inte tål blommorna som så fint står i köket o luktar o hela lägenheten. Tror snart jag får slänga ut dom, eller be nån annan ta hand om dom för jag tål dom då inte. Idag var det seminarium, ha vilket seminarium då. Tar närvaro sen får vi diskutera fritt i små grupper och vi har ingen återsamling heller. Aja, vi går snabbt igenom frågorna.. som jag då redan hade gjort. sen får jag gå hem. Klockan har hunnit bli halv fyra innan jag är hemma och det är bara o göra lite mat. Magen kurrar lite fint. käkar o kollar tv..
blev helt trött efter maten så bestämde mimg för o ut o gå istället, vet inte vart jag gick men typ överallt. fick mig lite tid o tänka på en massa också. usch allt känns så hopplöst samtidigt som allt känns så bra. vet inte riktigt vad jag ska tycka bara. det är det som är det jobbiga. glad, lessen, lycklig, arg? ja, vad tusan ska man känna?

Imon är det karma, ska dit med jenny o ansi, för er som inte vet vad Karma är så är det en dag så massa företag ställer ut och vi har chansen och knyta kontakt med alla företag. Även en dag man får massa gratissaker :P haha
undra varför vi ska dit?!

igår gjorde jag 3 sockerkakor, dom blev ganska så bra. inte helt misslyckade. var hos ansi efter de så tog med mig en o mumsade på. Dom andra har jag frusit in så kommer ni på besök kanske ni får smaka.

twist and shake

gårdagen var helt galet roligt. det började med att några kom hem till mig o förfestade lite. Vi var alla riktigt snygga o våra hawaiikjolar o blommor i håret. sen gick vi till kåren, där var de dags för sittningen. Vi fick en krans och fördrink när vi kom in sen började det. Marie var så söt, hon var toast.. och en annan kille också. till mat fick vi..hamburgare och pommes typ, till efterrätt fick vi fruktcoktail med grädde. En liten besvikelse måste jag nog säga men det var ju gott iaf. Sjöng och drack o lekte lekar.. klockan blev runt nio och det var dags för mellanfest. Gick hem till Ellinor och partajade lite i mellan. tiden gick fort o det var snart tid o gå till kåren igen. Helena och jag gick dit först, inte en kotte var där typ när vi kom så de var lite stelt i våra bastakjolar men sen kom de mer folk o då var de partytime för hela slanten. Vi dansade och shakade loss som aldrig förr, mot slutet var de helt crazy! Det kom låt efter låt efter låt som var så bra att man bara var tvungen o dansa till. Så jag, nina, daniel och tro de eller ej men jerry också. Vi stod o dansade som vi inte hade gjort annat, guu de var så himla roligt. Galet om inte annat, så när jag kom hem var jag helt röd om mina kinder, som jag hade sprungit maraton eller nåt. haha, sen när jag väl var hemma satt jag o tanja och pratade ganska länge om vissa saker.. typ Hman :p haha.

idag fyller min lillebror år, grattis på födelsedagen mattias. Hoppas du får en bra dag där hemma med presenter o grejer. Jag själv funderar på om jag ska gå på bröllopsmässan eller inte..

hawaii

måste snart ta o kila hem, sitter på bibblan. Ikväll är det sittning för oss turismare. wiie säger jag bara. Helena och jag ska vara så snygga i våra bastakjolar, kransar o blommor. alla ska komma hem till mig först o förpimpla lite sen bär det av mot kåren. åh ska bli så galet kul. Synd att inet alla är med ikväll bara :(
igår var jag hos helena och kollade på tv o bakade kladdkaka. vi kollade på cindrella man. Åh den var riktigt bra, de handlade om en boxare.. och varje gång han höll på o förlora satt jag o helena och slog i luften typ. Vi är bara för roliga, sen har vi kommit underfull med att vi är GAMLA. Haha och jag som inte ens är 21 än... oj!
nej nu är de bäst o dra sig hemåt..

RSS 2.0