SMS-inlägg

sp_a0467 (MMS)


Drama

36-årig man anhållen misstänkt för mord

Polisen har under fredagsförmiddagen fastställt identiteten på den unga kvinna som anträffades misstänkt mördad i skogen nordost om Lindshammar på gränsen mellan Kronobergs och Jönköpings län under torsdagskvällen.

Den anträffade kvinnan är en 17-årig flicka från Blekinge. Flickans anhöriga är underrättade.

På torsdagskvällen greps en 36-årig man, skriven på en adress på en mindre ort i Uppvidinge kommun misstänkt för mord på den 17-åriga flickan. Efter ett inledande förhör anhölls 36-åringen på sannolika skäl misstänkt för mord.

Vid förhör nekar den misstänkte till brott och har lämnat en första redogörelse om händelsen. Inga kommentarer lämnas i övrigt om vad den misstänkte uppgivit i förhör.

Den misstänkte är inte tidigare känd av polisen.

Det finns uppgifter i utredningen att offret och den misstänkte 36-åringen var bekanta med varandra sedan tidigare. Hur denna bekantskap uppstått kommenteras inte och det finns ingen släktrelation mellan offer och den misstänkte.

Polisinsatsen att försöka lokalisera den 17-åriga flickan och den misstänkte 36-åriga mannen inleddes klockan 18.30 på torsdagskvällen. Kronobergspolisen fick upplysningar att den 17-åriga flickan kunde utsatts för brott. Vidare kontaktade flickans anhöriga polisen att hon saknades. De anhöriga fick inte kontakt med flickan.

Den stora polisinsatsen ledde fram till att den misstänkte kunde gripas vid 19.30 tiden i Jönköpings län i trakterna av Gäddemåla, norr om Ekenässjön i Vetlanda kommun. Mannen anträffades i sin bil på en mindre väg. Ett polistaktiskt gripande genomfördes och den misstänkte greps utan att någon skadades. Den gripne mannen fördes till Växjö.

Kronobergspolisen fick fram uppgifter som indikerade på att den 17-åriga flickan kunde finnas i ett område i anslutning till Lindshammar.

Polisens resurser koncentrerades till detta området. Ett stort antal polispatruller med bland annat hundar sökte i området. Polishelikopter kallades till platsen och de använde visuell spaning, strålkastare och värmekamera för att försöka hitta flickan.

Vid 23.30 anträffades flickan död av en av polisens hundpatruller ca 2.5 kilometer nordost om Lindshammar. Fyndplatsen är belägen i Jönköpings län.

Fyndplatsen är avspärrad liksom en adress i Norrhult. Polisens tekniker genomför brottsplatsundersökning på de båda platserna. Polisen genomför en mängd förhör, dörrknackningar för att kunna klarlägga motiv till händelsen.

Polisens har inga kommentarer till hur den 17-åriga flickan avlidit.

Förundersökningsledare är vice chefsåklagare Yvonne Rudinsson, Växjö och den 36-årige misstänkte mannen har fått advokat Leif Silbersky, Stockholm till offentlig försvarare.

Åklagaren planerar att begära den misstänkte mannen häktad senast måndag.

källa: polisens hemsida

Dethär är sånt som händer hemma hos oss på landet. Gäddemåla ligger ungefär 3 km från där mina föräldrar bor :| där jag spenderade min vecka..


Polisjakt hos oss ikväll, helikopter med v...

Polisjakt hos oss ikväll, helikopter med värmekamera har cirkulerat här i en timme.. Dom letar efter en grön bil o något mer som polisen inte säger vad det är.


bullelulle

känns bra o bli bortskämd lite ibland. Igår var det nybakade bullar och idag var det köttbullar på menyn.
Mår lite bättre men tanden gör fortfarande ont, ska inte värk försinna efter ett tag eller?
Blir jag inte bättre kanske jag måste spola alla vägar genom kroppen, eller ja iaf genom näsan o sånt. blää!

Kanske får besök av moster och kusin imon också, har inte träffat dom på länge.


kärlek

1 år och 2 månader med min sötnöt idag. Tycker om dig i massor David Kronander! ♥


gullefamilj

har världens sötaste mamma, pappa o bröder. Hela familjen är gulle!
Mamma o bror kommer och hämtar mig om en timme.
Istället för o sitta själv i min lägenhet o ha ont ska jag hem och beklaga mig lite istället :)
Är sjukskriven fram tills på fredag sen får vi se hur det går.

Är bara 5 dagar kvar tills myspys kommer tillbaka också. Lääängtar! ♥


diagnos

Bihålsinflammation, penecillin ytterligare 10 dagar, 6 tabletter om dan.

Sjukskriven fram tills på fredag.

Hejdå, jag åker mot skogen och kurerar mig


gulle

ibland är folk bara för gulliga. Igår kom henke o göran med smarrigheter till mig för jag var sjuk. Och nu ringde en kollega till mig och frågade om hon skulle handla mat åt mig. Så söta. tack för ni finns! Nu vet man att man kan bli sjuk och ändå finns folk där för en hela tiden.
Tanken var och besöka läkare idag men allt förutom akuten är ju stängt så får snällt vänta tills imon. Hoppas på att man får något annat som kan få bort all smärta och skiten.
Blir jag sjukskriven en vecka till är det jag som åker hem till mamma o pappa. Orkar inte sitta här själv i min ensamhet när jag kan bli ompysslad.
puss&kram


.....

uttråkad
varm
ont
saknar
snorig
aj
trött
hjärta


snorunge

Berättade ju aldrig hur det gick hos tandläkaren sen. HELVETE säger jag bara. Kommer ju dit med smärta som det är. sen lägger jag mig där på stolen och hon börjar pilla på tanden, trycka o rycka. tror hon tanden var en leksak eller? Måste röntga den också. Det är ju ett moment för sig när man ska röntga tänderna. Mer och mer ont får jag och jag börjar känna tårkanalerna vill spruta ut tårar men håller mig någonlunda fint. Tills hon börjar berätta om rotfyllning och utdragning av tanden. Då börjar hon leka mer med min tand, peta, trycka, peta lite till. Då brast det för mig. Jag grät som ett barn. har nog aldrig gråtit hos tandläkaren innan men detta var plågsamt. Hon blev lite obekväm och frågade om jag blev rädd att jag kanske måste ta bort tanden. HALLÅ, är du dum i huvudet eller? Jag har värk och du är där och pillar, va fan tror du?!
Lämnade helvetestanten och gick mot apoteket och fick ut både smärtstillande och penicillin. Så nu har jag varit hemma sen i onsdags. Vill nästan till jobbet istället för och vara hemma och ha ont.
Det är väl lite bättre nu men istället så är jag ju så himla förkyld. Pratade med tandläkare Nilsson a.k.a Göran och han sa nåt om att jag ev hade fått bihålsinflamation. Jippi va roligt, det blir bara värre och värre tror jag.

Planerna om kräftskivan imon sket ju sig ganska rejält. Dels var de noll engagemang från någon, jag äter medicin och vi hade ingen lokal. så får bli en annan gång istället.
Nu när jag har blivit så förkyld snorar jag ju som en annan snorunge. Undra hur mycket snor man producerar egentligen. I snitt snyter jag mig nog kanske 5 gånger inom loppet av 10 min. Så ungefär varanan minut. Hur går det ihop sig? varje gång är det ju lika mycket också. Okej, kanske ska skippa snorämnet. Men lite intressant är det ju måste ni ju erkänna, eller?

Tukta den söta hörde av sig till mig ang rea.. haha. KICKS har startat något nytt, E-handel. Så man kan shoppa massa varor över nätet och än sålänge så kan alla inom Åhlenskoncernen prova på det för en billigare peng. Men stackars tukta kom inte in på sidan så hon ringde mig och det skulle hon inte ha gjort för ack så mycket prylar man vill ha. speciellt är när det är billigare också. Hittade mig både det ena och det andra..

Nu ropa medicinen på mig, jag käkar nog 6 tabletter om dan. Jag kommer bli nästa knarktant.. :|

Puss & kram


jäkla tand

är hemma från jobbet idag för jag har sååå satans ont i hals o tanden. Har fått tid nu om en timme hos tandläkaren. Hoppas på och få en dunderkur så jag slipper ha ont. Är ju så jäkla jobbigt.
Igår fick jag ju gå hem, orkade inte vara kvar.
Pratade med Malin Bj igår också, vi hade en del o prata
om. Allt som har hänt nu är så svårt och ta in.

Världens bästa väder ute o jag orkar inte ens gå utanför dörren, eller ja snart måste jag ju. Jag hoppas på att det blir bättre så det kan bli lite kräftkalas på lördag. Inte kul o inte kunna äta.


namnsdag

Susanna är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung och i sin tur går tillbaks till ett hebreiskt ord som betyder "lilja".

Namnet har använts i Sverige sedan 1200-talet, och kom in i almanackan i början av 1700-talet. Under 1900-talet blev den franska formen av namnet, Susanne, istället allt vanligare och är idag fyra gånger så frekvent som formen Susanna. Namnet hade en viss uppgång under 1970- och 1980-talet, men är nu på väg nedåt i listorna igen. Det fanns 31 december 2005 totalt 12 960 personer i Sverige med förnamnet Susanna, varav 6 591 hade det som tilltalsnamn. År 2003 fick 97 flickor namnet, varav 16 som tilltalsnamn

Så grattis till alla Susannor idag som har namnsdag!


RIP

dagen började toppen men frulle på packhuset med malin. sen gick vi på stan, då blev det sämre. Skulle in på jobbet och kolla på en tröja åt malin men istället fick jag ett hemskt besked. En av mina kollegor hade gått bort igår. Jag har jobbat med henne på samma avdelning ett bra tag nu och det känns så hemskt. Dom vet inte varför hon gick bort heller. Tänker på hennes man och barn.
ska jobba imon och det ser jag inte fram emot. Allt känns så konstigt
Hoppas du har de bra med änglarna Ingrid ♥


Malin o sussie på strand..

sp_a0458 (MMS)

Malin o sussie på strand..


Kattunge finnes om så önskas

sp_a0457 (MMS)

Kattunge finnes om så önskas


SMS-inlägg

sp_a0457 (MMS)


skimmade

alltså ibland blir man ju bara galen... kolla in detta. Har hänt så många i kalmar, inkl mig!


Ibland undrar jag om det är rätt, bara för...

Ibland undrar jag om det är rätt, bara för vad jag har varit med om förr. Varför undrar jag?


segdag

usch, har varit en såndär superfin dag men jag har inte haft ork och göra nåt alls. Min kraftansträngning idag var o gå ut med soporna typ. Var iofs på promenad med Jenkan sen på kvällen men annars har jag verkligen inte gjort ett smack idag. Ganska skönt men ändå känns det så onödigt och inte ha gjort nåt alls.
Imon är de jobb igen, 6.30-16... åh vad jag inte gillar måndagar. Hoppas på att de inte är många varudagar kvar som jag måste ta. Nästa schema är de jag som tänker sätta stopp för att enbart jag ska ta det!!
Ska snart sussa kudde, väntar bara på att mys ska höra av sig. Han hade varit o badat och var lagom stolt över o ha hoppat från 10.an .. hehe. Min myspys!
Hoppas ni får en trevlig vecka! För mig väntas det jobb och förhoppningsvis lite gbg:)
puss&kram


20100731
























RSS 2.0