träna

var o tränade innan men passet var inte de roligaste men det var ju iaf träning. hade fått mess av jerry, han o grabbarna skulle till söderport idag o frågade om jag ville med. Hm, var ju faktiskt ute igår så skippade det efter lite om och men. Hoppas dom får kul där. Ja, förresten så blåååååser det ganska rejält här nu. Kom knappt hem från träningen .. nu ska jag läsa och kura ner mig framför tvn. Synd, man skulle ha lite sällskap o nåt gott o äta..

omotivation!

usch inget går som jag vill, allt känns bara skit. Motivationen har försvunnit way back! Fick mess av helena innan o hon börjar närma sig kalmar igen. wiiie. Imon ska jag luncha med henne, känns skönt att ha nån o prata med igen! ska åka iväg o träna nu, gör ju ändå inget vettigt så kan lika gärna bränna lite fett!
just nu önskar jag de vore söndag och jag var påväg hem till skooogen. Haha, inte ofta jag säger så men just nu känner jag så iaf.
ska plugga kvällen som är kvar o försöka fixa lite med grejer. Jag har verkligen tusen grejer o fixa, alla inte lika viktiga som andra men iaf. jag är en sån som måste ha grejer o göra hela tiden. Förbannade SJ har inte hört av sig än, men dom skrev att dom som gick vidare skulle dom kontakta på telefon och dom andra skulle få ett mail men än har jag inte fått nåt mail så jag har fortfarande hoppet uppe. HOPPAS
nej nu är de friskis ! ciaaaoo

fula fisken

kvällen igår var riktigt rolig, började med att vi var på puben o käkade, vi var rätt många till slut som satt o tryckte runt ett litet bord. Men det var mycket trevligt. Malin fyllde ju år också, hela 22 år blev hon. Grattis! vi käkade gott o snackade massa. senare drog vi vidare mot fula fisken, alltså jag tycker nog om stället i sig men musiken, jag blir helt knäpp av o bara stå där o jucka. Kan man inte få dansa?! Men det var mycket roligt iaf. Mot kvällens slut gick jag, jenny, ellinor o emelie hem. Kändes skönt o inte härja ute hela natten.
Idag är det plugg på listan, har hunnit med o städa lite. såg ju hemskt ut på mitt rum. Fixat lite med alla viktiga papper som låg framme. så nu är det minsann lite ordning på de hela.
Måste ut sen också, får spratt på o vara inne. Det är så härligt väder.. eller kanske inte nån sol direkt men det är iaf inte regn. så det tycker jag är bra :D

krash!

Jaha men va roligt, hela datan i stort sett bara totalt dog. eller inte riktigt men inte långt ifrån.. fick gå med den till IT support, tacka gud för att de finns datanördar. Och så hittade han alla mina grejer men typ internet får jag skriva in allt igen och min musik har försvunnit. Rätt mycket med andra ord har försvunnit. Faaaaan!
aja, tur att datorn inte dog helt iaf. Fan va jag hatar tekniken ibland
Nu ska jag iaf fixa mig inför ikväll, orkar inte tänka på detta mer. Jag, jenny, lisa, ellinor o några fler ska först till puben o sen ska vi vidare till fula fisken verkar de som.
Ska bli roligt o bara snacka massa skit med tjejerna och käka!

sova

Idag tog jag mig friheten och sova riktigt och nu menar jag riktigt länge. Var på promenad igår efter jag hade somnat och då ringde Ansi. Vi gick hem till mig o hämtade lite grejer o sen gick vi till henne.. eller jag skulle fortsäta min promenad men slutade med att jag hamnade i hennes lägenghet pratades väldigt länge:P sen gick jag hem och jag hade nog kunnat gå mycket längre. Det var så skönt o gå även att klockan var elva på kvällen.
Har inte hunnit med så mycket idag, duschat, ätit frulle och sen åkte jag till skolan. Försöker mig på o plugga lite... ska kanske ut ikväll med några tjejor och killor :D Får se om det blir puben först o sen kåren kanske. På söndag ska jag åka hem, ska bara jobba på lördag först. Får se om det blir lika sent då, sist var jag ju hemma klockan 5 på morgonen. Jag kommer verkligen dö, åka med tåget sen vid 11. Bara jag inte glömmer o byta i alvesta och sen hoppa av i nässjö så är allt finemang.
Har fortfarande inte köpt nåt till pappa, och han fyllde liksom förra veckan. Vad tusan ska man köpa till ens pappa som inte önskar sig nåt eller har allt? hmmm!

sitter i källaren i falken och det är helt tyst, tack gode gud för att man kan lyssna på musik på datan :P det är en kille som sitter i andra rummet men jag tror banne mig han bor här nere. Han är alltid här när man kommer ner.
neej nu börjar jag bli fikasugen, undra om nån annan också är det? hehe

vila

hemma från träningen, ätit och nu ska jag ringa ansi om vi ska hitta på nåt. hon hade ringt mig när jag var o tränade. Kom ju på att de inte var Nilla som hade passet idag utan de var Nina, men de var riktigt bra ändå. Så är helt slut nu. Så ska bara softa kvällen som är kvar.
heej

träna

on my way to .. friskis!

godkänd

var på besiktning innan på förra lägenheten i norris. Vi klarade det tack o lov även att tanten var så petig. Men nu är det iaf avklarat så nu har man inte den hängandes efter en. Sen var vi och fixade vårt konto, och fikade. Vi bodde i norrliden i 1½ år och aldrig var vi och fikade i berga. Så sista gången nu vi var där så fikade vi. var väldigt mysigt. vi hade ju en del o prata om märkte jag. hehe.
Fick med mig massa grejer, igen från madde. gardiner, tvättpåsar o massa.. Ja alltid lika trevligt.
Nu ska jag plugga lite o sen ska jag iväg och träna hade jag tänkt. Hade iofs tänkt o hinna med stan också men det får bli en annan gång.
ciao bella

detalis

Jaha, nu var det för lite smaskiga detaljer i min blogg får man höra :P Undra vad detta kan bero på? Jo för de händer absolut inte nåt smaskigt i mitt liv, de smaskigaste jag kan komma på är väl att en gäst på guntorp i stort sett höll på o hångla upp mig och att jag har varit otrogen mot min man som jag inte är gift med men som han säger att vi är. Ja, det är lite internt kanske men jag är lite halvt gift med en som heter andreas.. haha men bara på skoj nu så ni vet! haha.
Iofs så längtar jag ju tills imon, ska träffa dig då. Hoppas det kommer bli lyckat, vi tycker ju båda att de skulle vara så mysigt o kul om det kunde funka. Först ska vi träffas o käka middag och sen blir det bio. Ja, bio en måndag kanske inte är de roligaste men det är ju mig dig så det kan jag ta. Wish me luck!
nu ska jag sova o drömma!
Godnatt

11 timmar

Igår jobbade jag på guntorp i 11 timmar. Innan jag åkte hann jag med lite fika med Jenny o Ansi, var o fikade på cafe dream. Rebecca hämtade upp mig vid tre och sen var de full fräs mot borgholm. På vägen dit diskuterade vi att de var så tråkigt att de inte fanns nån snö och från ingenstans så kommer de västa ovädert. det bara vräker ner snö och vi, eller ja rebecca får köra jättesakta för o kunna se nåt. Men vi kommer fram iaf och då börjar de igen. ja jobbet då. Förbereda allt, käka, få all inofmation om kvällen. Det var typ 200 gäster igår.. men mina bord var så trevliga. Och tur var de ju för mig. Jag orkar inte med gnällspikar som blir fulla o äckliga.
Allt gick galant hela kvällen, förutom liiiite huvudvärk o så. Var hemma klockan 5 i morse. Slockande ganska så snabbt kan jag säga.
Skulle ha städat lägenheten i norrliden idag men när jag ringde madde var dom redan färdiga. Sorry! Men ska besikta den imon.. då ska jag vara där.
Åkte och tränade istället, guu va trött jag var. efter ha burit på massa tallrikar dagen innan som väger 1.4 kg per tallrik så är man rätt mör i armarna kan jag säga. Åkte till maxi o handlade lite sen var de hem o göra mat. Och mycket mer har jag knappt hunnit med idag. Känns som man snart ska sova igen, är ju aldrig fel iofs :D
Nu tycker jag för övrigt att Helena får komma hem från Usa, har ju ingen o prata med. Heeeeeeelena, come back here! ;D

statistik

satt precis och kollade på statistiken hur många som kollat min blogg idag. Sidan har just nu visats 35 ggr och det är 8 personer som kollat den. Nu blev jag ju lite nyfiken på vilka ni åtta personer är. . lämna ett litet spår så jag vet vilka ni är tack :D
puss ♥

let's dance

hade mycket hellre kollat på let's dance ikväll. tycker de är lite roligt o kolla på hur dom dansar. Jag som ni alla redan vet älskar o dansa. det är så grymt roligt o man får verkligen ut sina känslor. vare sig man är arg eller lessen. Fick precis reda på från Ansi att vi klarade vårt arbete. Wiiie så skönt att de är klart så vi inte behöver sitta med det mer! Yes!
Ansi kanske kommer förbi lite senare, vi ska kolla igenom lite grejer inför tentan imon som verkligen kommer gå kanon! :D (inte!)
Köpte tågbiljett hem idag också, tur att jag kunde använda min värdecheck. Behövde bara betala 129 kr tror jag de var. Så de satt perfekt! Köpte jättegulliga ballonger innan också på Lagerhaus, ballonger som är som ♥ . sött!
planerar lite smått inför inflyttningsfesten också, önskas något speciellt och äta?, ja ni kan ju säga till då. Än så länge så vet jag sex pers som kan komma.. har typ inte sagt de till fler :P haha. men alla är välkomna!

klänningar

  här är mina inköp, fynd måste jag säga för dagen!

shopping

Jag var ju faktiskt tvungen o gå på stan idag. hade ärenden som var tvunget o göras idag. Gjorde allt de först sen var det reashopping för mig. Hittade mig två klänningar på vero moda för 150 kr. Tycker de inte var så farligt. Lite hårspray på h&m, kollegieblock på clas ohlson och mat från ica. Ja sen var jag nöjd.
När jag kom hem hade jag fått ett brev från emma, hon hade skickat med en dubbeldajm till mig. taaack göllet.  sitter o pratar med sissy o helena igen, nu får dom allt ta o komma hem snart.. helle kommer väl hem på ons.. måste fråga.. har ju inte koll på när hon kommer hem. Och sissy hämtar jag o helle ju den 12 mars.
nu ska jag fota mina inköp..


plugg

kan säga att de blev inte så mycket plugg igår sen men däremot blev det tv tittande. Men jag hade tänkte sova men var inte trött för fem öre. hade druckit energidryck så jag var pigg som en lärka. Kollade på massa tv men sen blev kockan halv två och då fick det vara nog! Nu sitter jag här med böckerna framför mig men verkar inte gå så bra. Har så mycket annat o tänka på så jag vet inte vad! Måste handla grejer till Ellen, köpa tågbiljett, handla mat, plugga, städa, träna, usch va mycket de var nu då.
Sitter och planerar lite inflyttningfest också vid sidan av.. hehe, än så länge har jag 14 personer på min lista. får väl se om det kanske blir fler.

natti

godnatt på er. ska väl läsa lite sen är de sussa för min del. natti
image15

biljetter

nu har jag hunnit med en del ikväll. Kollat på handbollen innan, gaaah vilken rysare det var mot slutet. Synd att de inte blev lika. men aja, det var en bra match iaf!
Var ute på promenad innan  och hämtade ut biljetteyna till sthlm och tillbaka. till när vi ska hämta sissy!
sitter o pratade med helena nu, roliga är att hon är i florida o så sitter vi båda med webcam. att det kan vara så roligt ibland..

inflyttningsfest

Är väl bäst o va ute i god tid.

23 februari är det eventuellt inflyttningsfest hos mig! Alla som känner att dom vill komma kan väl kolla upp de datumet o säga till om ni inte kan. Skulle vara jättekul om alla kunde komma denna gången. Och ja nu menar jag ju speciellt Bettan, Emelie, Madde och Kj!  Och ni andra kälmarbor, ni kan ju också kolla upp detta!

image14

grattis

men guuud! Glömde ju o skriva att pappselipappa fyller år idag! grattis pappa ♥

image13

sova

Jaha då var det jobb igen, råkade dock försova mig till föreläsningen idag men känner mig inte helt lessen för de, har ju faktiskt varit på den en gång innan :P hehe
jobba några timmar sen ska jag hem o tvätta och plugga. Fick en sån hemsk huvudvärk igår, trodde ett tag jag skulle gå under :(
nej nu måste jag ringa länsförsäkringarna också.. much to do!
heej

SJ

image12
Ja, här kanske man jobbar sen :D sussie som tågvärdinna ;)

utvärdering

hade fått ett mail från SJ nu där jag skulle göra en utvärdering.. av mig själv typ. Det var 40 frågor som jag skulle svara på. madde fick typ hjälpa mig på ett hörn, men de handlade ju om mig så svarade från egen person.  var en himla massa konstiga frågor som man skulle svara på. Nu får jag vänta en vecka sen ska dom höra av sig om jag får de eller inte. Hoppas hoppas nu jag får de. Håll tummarna för mig!
nu är jag hungrig så kanske ska äta lite, är så uppe i varv nu så jag vet inte vad! wiiiie

grattis

Det har hänt rätt mycket på sistone tror jag iaf. Emma åkte hem i söndags och sen i måndags var de minsann tomt, var ju och städade hela söndagen också i norrliden med madde o kk. Våran spis där är som nya tack vare honom. Tidags var jag på upprop, jag ska ju gå om en kurs så de kändes lite konsigt o sitta där med andra människor men de var roligt iaf. Igår var det jobb med vårt arbete, satt och kompletterade lite grejer, men satt verkligen hela dagen. sen skulle ansi jobba på puben så jag o jenny gick dit o käkade. Lisa kom dit också o tog en öl med oss. Dom lurade mig dom jäklarna, dom bytte ut min dricka mot vatten.. fyy på er!
när jag kom hem hade jag tänkt o hoppa direkt i säng men slutade med att jag satt vid datorn och pratade först med helena som är i florida. sen pratade jag med emma från falkenberg, vi satt o pratade rätt länge om typ inget alls :P hon fyllde år igår så då pratade vi om de o sen skola o massa skit :P hhaa
på tal om födelsedag så fyller min moster år idag, grattis grattis! och imon fyller pappa år.. vad tusan ska man köpa till honom då? förlag någon?
nej nu ska jag plugga vidare. eller kolla nåt annat på internet kanske jag ska säga :P  hehe
kramar


heem

nu slutar jag om en halvtimme. då ska jag hem o äta mat, städa, plugga o massa annat. Tur att klockan inte är så mycket än. Måste hinna träna idag också, när det nu blir..
allt blev så tråkigt när emma åkte, jag hade ju bara bott i min lägenhet i typ tre dagar när hon kom.. och sen var hon här i 10 dagar.. sen poooff ingen emma.. ´men snart kommer ju sluthi hem ;) hehe rooooligt!

magont

sitter på jobbet igen, usch så trött jag var idag när jag skulle upp.. men det gick sin väg sen iaf. stackars tanja som var utelåst i natt, hon hade tappat bort sin nyckel men det fixade sig idag. Jag har sån gryyyym magont, tror jag ska dö. Var o fikade precis och trodde inte jag skulle kunna gå tillbaka. :(
ska hem och försöka äta lite mat sen och vila.. och hoppas det går över denhär skiten..
Helgen var helt GALEN! men så grymt rolig, att vissa slutar bordet och vissa under. Ni kan ju bara tänka er hur kvällen var. slutet på palace var lika galet det, folk blev som tokar.. först no intresst sen massa intresst :P haha Iglar fanns det ju gott om också ;)
nej nu ska jag fortsätta jobba..
ciao bella

bilen

slutar snart jobba sen är det redovisning av arbetet. usch vill inte, eller orkar snarare inte :( 10 min kvar på jobbet.. goo!

semla

trodde jag hade bestämt mig men det blev ändrade planer minsann. Men får väl hoppas de går vägen nu iaf.  annars får jag bara ändra om planerna igen. emma har varit här över en vecka nu o fortfarande lika roligt o trevligt. Idag när jag kom hem bakade hon kakor. åh så goda dom var. lite senare kom helena över på fika med sin utbytesstudent o hans kompis o hans fadder :P så här var vi ett helt gäng o fikade. Bjöd på semlor också, roligt när utbytesstudenterna inte har ätit sånt innan. minns förra gången vi bjöd studenterna på kräftor "you should suck on this, it's the ass" haha.
var inne på frisörsalongen idag som ligger vid mig, dom ville ha hårmodeller. frågade vad de innebar och så sa hon att dom skulle klippa håret på en. Jaha sa jag, visst går de bra. Så i februari ska jag vara hårmodell, hon tyckte för övrigt att mitt hår var väldigt bra hår (trots det var riktigt skitigt o fult) haha!
sitter och försöker "öva" lite på vad jag ska säga imon på vår redovisning om Kvarteret Bilen. Det är arbetet som vi jobbat med sen jul, ska bli skönt o ha de överstökat nu.
ska väl fortsätta med det.. ja just de ja, pratade med helena om att vi ska hämta upp vår pingla i sthlm när hon kommer tillbaka i mars. vet bara inte om vi ska hyra bil, åka buss eller ta tåget. De sista alternativen är ju liiite billigare men bilen är såå mycket bättre o ha så man kan åka när man vill o man slipper kånka på allt bagage..  vi får se hur vi gör.. men upp ska vi iaf.. we will be there girl!
ciao

spätta

idag var det inte alls min dag på jobbet eller det var väl inget fel så men jag var så himla trött och så. Men måste säga att de är väldigt roligt o jobba med mina kollegor. Dom är så roliga, säger massa knasiga grejer o filurar. När jag kom hem gjorde jag mat sen somnade jag visst. Ja ni ser, hemskt trött. Sen ringde emma och väckte mig, hon var o träffade nån barndomskompis. Dom skulle till puben ikväll o käka, det öppnade ju idag. Pratade med henne sen somnade jag om igen och drömde nåt konstigt. Har väl sagt att jag har drömt i stort sett  varje natt sen jag flyttade hit till tullslätten.
Skulle ha åkt och tränat men var inte de passet som jag ville så när emma kom hem så gick vi en runda på en timme istället. Sen var de dags för puben. Åh, har saknat puben under julen, eller ja sist jag var där minns jag knappt inte. Jag har bara jobbat när de väl har varit öppet. Funderar verkligen på när det var jag var där sist. Om det inte var när emma var här förra gången. Längesen alltså.
träffade emmas kompis och så käkade vi .. rödspätta.. mums. Pubens spätta är så god!
Vi gick hem ganska tidigt, jag ska ha möte med min uppsatsgrupp imon och tills dess ska jag ha läst klart massa arbeten som jag inte ens hade börjat läsa på. Nu har jag bara ett arbete kvar, har skummat de lite iaf. Satt här och läste och softade som en annan potatis när Tanja kom in i dörren. Hon den lilla spjuvern har varit i thailand. Men nu är hon hemma och bruuuun är hon också. säger bara en sak- avundsjuk!
nu tror jag att jag ska hoppa i säng, ska jobba imon också innan mitt möte med min grupp. Imon är inte alls min dag heller, har alldelses för mycket inbokat som jag inte riktigt hinner med.
emma sitter i soffan och skrattar för sig själv, hon läser o läser o läser.  Förresten, till helgen är de fest så de smäller om det. På fredag ska vi till taket o på lördag blir det palace igen. jag pratade med sissys kära söta mor och jag ska jobba dom kommande helgerna fram till mitten av feb. Så blir inget festade för min del på ett tag så passar på i helgen.
Nuu var de sova.
Adios

ont

jag har ont i hela kroppen och blir inte bättre av att jag sitter still på jobbet :|

långt hår

Ja nu får ni förlåta men jag har glömt o säga att jag inte alls klippt mig. Det var emma som tog ett kort på mig och jag var bara tvungen o kolla hur jag skulle se ut i kort hår. Men iof så kommer det aldrig hända. jag skulle aldrig klippa av mitt hår så mycket. tycker ju jag ser ut som en köttbulle.. haha.
bilder från helgen förresten kommer komma upp snart :)

frisyr

vad tycker ni om min nya frisyr? KOMMENTARER snälla .. 

jobb

jobb jobb jobb, hinner inte sitta här. emma har ju kommit till kalmar :D ska snart få hå hem, ja om en halvtimme. då har nog emma hunnit pumpa upp madrass och hela köret.
ska ev hinna med och fixa lite med uppsatsen också :|
aja, back to work

morgonpromenad

sitter på bibblan igen, måste berätta att jag var riktigt duktig idag på morgonen. jag var uppe runt halv sju och var ute och gick. Har ju fortfarande inte kollat upp när jag kan lämna min cykel, eller mitt däck rättare sagt så jag gick förbi den vägen. Numera har jag ju inte så långt dit och dom öppnade redan vid åtta. Brukar cykelaffärer ha öppet så tidigt? aja, var ute o traskade nere på söder i 40 min sen gick jag hem. duschade och åt frulle.. skulle ha träffat min uppsatsgrupp vid 10.30 men blev inte förrän vid 11 hemma hos emma. Diskuterade lite vad vi ska säga på vårt handledarmöte som vi har klockan 16 senare idag. Vi borde verkligen ha varit färdiga eller nåt men de är vi inte. men vi är på god väg må jag säga. Var iaf och lämnade in mitt däck sen och det var en glasbit som var boven i de hela, fick den när jag cyklade vid BBS :| inte bra alls! men får hämta däcket imon igen. Är ju bra om jag har en cykel till nu när emma kommer imon.
Åh, var värsta roligt igår, fick ett meddelande från emma om att hon längtade att komma ner hit, hon t.o.m längtade efter bussresan. Så skrev jag tillbaka att jag också längtade och frågade vad hon önskade för mat. Jag har för övrigt i noteringarna inte handlat mat än. Är definitivit ett måste idag. Nån som vill hjälpa mig kanske? aja, åter till konversationen mellan emma och mig. eller under tiden jag skriver med emma har jag typ lagt mig och så hör jag de ringer på dörren, en gång, två gånger, tre gånger.. men va tusan. Jag tror ju knappast de är till mig men Uira öppnar inte.. så jag hoppar upp.. (byter snabbt om) och öppnar.. så är de ingen där.. typiskt. går tillbaka till mitt rum och de ringer igen. Då är det Dado som frågar efter uira.. jag har noll koll på om han är hemma eller inte, han har iaf inte hört nåt.. "i mitt land öppnar man dörren när man har ringt på fem gånger" säger dado.. haha
aja, emmakonversation var det.. skrev att hon får tid o grubbla när hon pumpar upp hennes madrass när hon är själv hemma hos mig, jag jobbar två timmaar efter hon har kommit. Så sa jag att jag skrattade och hon sa att hon kunde tänkta sig mig, ligga där o skratta... Hon frågade om jag hade mitt rosa linne, och glasögon.. och ja de hade jag. jag tyckte de var lite scary.. haha.. att ni ens läst detta. är mest internet mellan  min guling och mig. Haha
Nej nu ska jag återgå till mitt arbete, ska försöka få ihop de mesta idag så jag kan umgås lite med emma så hon slipper umgås med sig själv eller så ;)
kramkram

godnatt

jaha äntligen när man har internet så finns det inget o göra eller finns och finns. finns ju massa o göra men just nu var det inte lika kul som innan. haha, bara för jag inte haft internet nu och så får jag de. Imon har jag en hel lista som jag ska göra.
- plugga
- handla mat
- träna
- träffa uppsatsgruppen
- städa
- gå till åhléns
- gå och fixa mitt cykeldäck


ja usch det var massa som jag ska hinna med och vet inte hur  jag ska göra det. men på nåt sätt kommer det nog gå, ja dvs så kommer inte alla punkter göras imorgon :P
tror faktiskt jag ska lägga mig och läsa min bok, kunde inte sova i natt. Låg länge och vred o vände på mig. Tänkte om jag läser så kanske jag blir trött men icke, sida efter sida blev det men inte tröttare blev jag för det. till slut efter ha slagit rekord på spelet i min mobil, läst nästan hela boken och mycket räknande av hoppade får somnade jag. Tur så fick jag ett sms idag av annsofie att hon ville ses en timme senare. så jag fick sova en extra timme, dock var jag redan klar när jag fick hennes sms.. men aja, lite vilande en timme till var inte fel.
Så ska försöka mig på och få minst åtta timmars sömn och motion. Vad tror ni om detta, tror ni detta kommer funka? Jag hoppas på det iaf.
Pratade med emelie häromdagen också. hon undrade om jag skulle ha inflyttningsfest eller om hon bara skulle komma och hälsa på. Självklart blir det inflyttningsfest. Ni är alla så Välkomna. troligen blir det vecka 6. Så alla kan ju nu kolla upp detta.. så ni kan säga att ni kan komma när jag frågar. frågar jag inte så får ni bjuda in er själva den helgen. ;)
Innan dess ska jag hinna med o jobba, hitta ett annat jobb, göra klart uppsatsen och massa mer. Ja ni hör ju bara hur busy woman jag är! haha
Så nu ska jag få min skönhetssömn och hoppas på att jag inte ska drömma massa konstigt som jag gjort sen jag flyttat ner till min nya lägenhet. antar de beror på att allt är nytt.. drömde nåt konstigt häromnatten och sa de till mamma.. sa att jag hade drömt att de var nån skadad på vägen vid eksjövägen hemma.. och då sa hon att hon trodde hon hade sett nån när hon körde bil. Min bror hade frågat vad hon kollade på.. och så sa hon att hon trodde de låg nån där hon körde förbi. Och så hade jag typ drömt likande.. läskigt eller vad! usch!!
neeej, godnatt folket
puss

internet

fuskar lite och lånar nätet av nån i samma hus, har försökt och försökt och äntligen gick det o låna lite internet av nån annan. jag håller på o bli helt kansig utan internet, och då kan madde intyga hur grinig och konstig jag blir. Haha, va glad att du slipper de nu madde, de är nån annan som får ta de. nån som jag kan vara otrevlig mot dessutom.
Var och käkade mat med helena, nadja och sebastian innan. alltid trevligt o träffa på mina söta små vänner. till helgen blir det fest. Hoppas ni kan komma :)
håller på med uppsatsen också men gud så tråkigt det är. tur att jag inte behöver syssla med sånthär varje dag.
Nej nu är det bäst o lägga upp inlägget innan jag kopplas ner
Kramar

flyttat

Ni får ursäkta jag inte skrivit på senaste men jag har flyttat och jag har inget internet än. tro det eller ej så åkte jag upp till min gamla lägenhet för o kolla min mail, nej de var inte hela sanningen. skulle faktiskt skicka in en jobbansökan. Men iaf så har jag flyttat, hela familjen åkte ner i fredags och höll på hela dagen med och flytta alla mina grejer. Herregud vad grejer man har, pappa sa åt mig och bränna upp minst hälften av alla grejer.. haha. men det gick iaf bra, var lite grinig då och då men det gick ju så himla fort. ut med alla, in med annat och iväg. hann knappt tänka och så var allt nere i min nya lägenhet. men tack hela famlijen för all hjälp, credit till mina bröder som bar alla grejerna!
var först idag som jag har fått någolunda ordning på de hela.. men fortfarande finns de grejer som ska ordnas till. Måste till Ikea och handla in lite grejer, emma du kan förbereda dig på att vi ska till ikea och du är min bärhjälp ;D
nej nu ska jag nog åka ner till min andra, nya lägenhet igen. är lite tråkigt och sitta på ett golv i en tom lägenhet. Kommer nog inte få internet på ett tag.. ring om det är nåt. Alltid välkommet med samtal :)
kramis


mizo

                                                         

akuten

nyår för mig denna gången var bara skit. Började med att jag fick stressa in till stan och hämta en julkorg som mamma hade beställt men inte hann och hämta. Så det var bara för mig och åka in till maxi och hämta den. Sen när jag kommer hem, har 3 timmar på mig.. har inte hunnit göra nåt alls säger pappa att han har ont i ryggen och mår illa. Jaha, mamma ska precis åka iväg och jobba, andreas ska med henne ner till sina kompisar och ja, det blir jag som får åka med pappa till akuten. Hinner knappt äta nåt imellan men får i mig lite iaf. Hinner dock inte fixa mig nu heller, så åker iväg i mysbyxor och helt osminkad. Bara för att säga så själva mysbyxor-osminkad-grejern bryr jag mig inte om. Det är kalasskönt o gå runt i mysbrallor o omsinkad men just nu hade det varit skönt och i stort sett vara klar. Men nej, jag åker iväg som en lod till eksjö akut med pappa. Där får vi vänta som vanligt innan man får träffa en läkare. Under tiden hinner det komma in en lite pojke som har trillat och skadat sig, en fyllegubbe som lägger sig på golvet i väntrummet, och massa andra. Pappa får efter en lång sjukhusstund träffa läkare och jag sitter och kollar på tv i väntrummet. Det är hockeymatch mellan sverige-tjeckien. Det är smågrabbsen som spelar men dom vinner, får även veta att dom vunnit sin grupp Grattis.
Jag får ringa, eller ja, Christian ringer mig.. men jag får säga att jag troligen inte kan komma ut till dom ikväll. Nu har klockan hunnit bli fyra och jag ska vara där om en timme, 3 mil därifrån sitter jag och tror inte att pappa är i närheten av klar än på flera timmar och jag gissar självklart rätt.
Efter lång väntan kommer det en sköterska och fråga efter mig, jag får gå in till pappa. Han mår illa, har ont, kräks och efter en lång stund så darrar pappa som ett asplöv och ser helt likblek ut. Han får helt enkelt inte åka hem. Klockan är nu lite efter sju och jag åker hem. Hem till Mizo som har kissat över hela toan.
Hinner nu få i mig lite mat och efter två timmar åker jag igen till eksjö, denna gången med mamma.
När vi kommer dit mår pappa fortfarande lika dåligt om inte sämre, mamma bestämmer sig för och stanna kvar. Jaha, nu är ju det snart midnatt och jag sitter på ett sjukhus i Eksjö. Precis vad jag hade tänkt att jag skulle göra nyårsnatten. Nej, inte direkt. Men jag fick uppleva något nytt, se massvis med rakter från en hög utsikt över eksjö torg och stad. och dessutom fick jag stå inne och se allt detta, jag slapp frysa. Alltid nåt ;)
Runt halv ett åkte jag hem, själv då ja. Hem till Mizo igen för o torka kiss. yääääy
sen var det för mig och vänta in om lillebror skulle komma hem, det gjorde han sen somnade jag.
Det var hela min nyårsdag/natt. Det blev inget firande alls för mig.
Men god fortsättning på er. Hoppas ni hade en roligare kväll än vad jag hade.


RSS 2.0