blåa bollar


kolla in mina blåa choklabollar :D


bollar

Lediga dag och jag fick sova ut. har ägnat mig åt duktiga saker hela dagen. Städat i massor, börjar jag nånstans är jag tillslut överallt. Men nu skiner de allt. Möjligen mina fönster som måste putsas innan mor min kommer ner nästa helg. Vet hur de brukar låta annars. "susanna, har du inte vårtvättat dina fönster" Haha
Lagat mat i massor och fixde även lite chokladbollar med blått strössel. Blev väldigt snyggt!
Min träning dessa dagar har fått ligga lite vid sidan av. Men ska försöka ta tag i detta närmaste dagarna ändå.
Puss&kram


glasögon

Höll mig faktiskt vaken i lördags tills C kom. Jag ställde mig snällt och diskade mitt diskberg för och fördriva tid. Fick sova ungefär två timmar den natten sen bar det av till jobbet på söndagen. Gulle C hade somnat i soffan och missat bussen hem så sov så sött i min säng när jag kom hem från jobbet :P  Käkade lite av lördagens tacos och kollade tv. Genom att min sömn inte hade varit den mest förgyllda somnade vi tidigt. Härligt efter en hård helg med jobb och mindre sömn.

Idag har jag varit ledig, spenderade dagen med och kolla glasögon med Frida sen satte vi oss och fikade på Nilssons. Härligt och bara ta de lugnt. Är faktiskt ledig imon med och då får jag nog ta tag i lite grejer. Håller även på och planerar lite smått för framtida kalas. helgen v 17 i april får ni gärna boka upp! :)

Puss&kram


röda fötter

Kvällen till ära spenderades med fina frida. Vi var på maxi o handlade gott till kvällen och sen kollade vi mello. Det var ju tur att Danny gick vidare :) Mycket snack och liten verkstad är det med frida och mig ibland. Men det är ju så skoj o prata en massa :) Tacos och röda fötter av africa fick stå på menyn ikväll. Mumsigt värre!
Sitter och väntar på att C ska komma in till stan. Dock kommer man från landet får man ju snällt vänta på bussen. Hur ska jag hålla mig vaken en timme till och dessutom vet jag att jag ska jobba imon. Heja sussie!


förvirrad

Orkade inte ta mig upp vid sju i morse och träna, sov ut ordentlig istället. Skulle ju jobba hela dan och kände mig fortfarande mör efter passet igår. Måste vila kroppen lite också tror jag. När man jobbar med J går dagarna så himla fort, vi har alltid massa o prata om :D Solen sken ikapp med mig idag med när jag cyklade till jobbet. Nu hoppas vi att våren är här för o stanna.
Dock kom trötthet och huvudvärk framåt lunch. Värst blev det när jag skulle berätta något för Frida och pratade o pratade och efter en stund sa jag: Vad var det jag skulle berätta? det hade helt försvunnit och kom inte på det. Inte då eller nu.
Imon blir det jobb igen och på kvällen har jag bestämt mig för o ta de lugnt. Ska kolla mello med Frida och senare hoppas jag få träffa C.
Trevlig helg!
Puss&kram


gossip

tänkte jag skulle dega ner i soffan efter träning o städning men så blev inte fallet. Fröken Nestor bjöd in till skvaller på borgmästargatan.och det kunde jag ju inte tacka nej till :D Även fröken ragnarsson som bor där var ju med. Skvaller skvaller skvaller.. hela kvällen lång. Fick nog reda på ett och annat. :D
Pratade förresten med malin innan idag att nu fick minsann jag visa varrt skåpet skulle stå och tänka sig fick jag som jag ville. Damnit att jag jobbar hela helgen ´men det ska nog gå fint ändå!
Nu ska jag sova om jag ska orka upp och jobba imon!
Puss&kram


träning

HERREGUUUUD, vetlanda levererade idag, eller Isabel från Vetlanda gjorde det. Hon körde bokstavligen skiiiten ur mig. Svetten rann som en jäkla flod. ursäkta jag berättar men känner mig så grymt peppad efter passet. Vill ni alltså träna skiten ur er ska ni till friskis på torsdagar halv fem.
Ska dammsuga lite innan det blir käk o soffläge. gick på en reklamgrej idag också när jag storshoppade på maxi, ni vet det där rengöringsmedlet Cilit bang eller vad de heter. Jäklar va bra de var, visste inte att min dusch skulle se ut så som jag fick den till o glänsa nu. Härligt jobbat :D



vår

Våren har anlänt till Kalmare stad. Solen skiner ikapp med mig just nu. Var och handlade på maxi vid åtta i morse. Var jag o alla pensionärer ;D sen var det lekdags med malin o hennes syskonbarn på Leos lekland. Herre min tid va kul, om man är barn. Eller ja de funkade visst för vuxna också. Åkte i en backe o herre va läskigt men alla andra små barn åkte o hoppade runt. Man blir visst lite fegare med åldern. Haha.
Sen åkte vi hem till mig o lunchade lite och fixade med mig grejer. Ni får veta mer senare. Nu är allt klart iaf :D yääy!  Åkte till bibblan o satte oss utanför och solade. ack så härligt, solen sken och värmde! Så underbart!
Nu ska jag försöka ta tag i städning innan träningen ikväll!
Puss&


kurs

Vi tävlar ibland på jobbet om klubbvärvningar, säljtävlningar och annat. I måndags var det dags för klubbvärvningarna. Jag har försökt värva kunder som aldrig förr och denna gången var första pris en smartbox, dvs en upplevelse av något slag. andra och tredje pris var presentkort på åhlens. Kan ni tänka er så vann jag första pris!! Jag vann en smartbox, en skön dag hette den. Detta ska utnyttjas väl någonstans i Sverige. Jag som aldrig brukar vinna nåt :D Någon som vill med får hojta :)

Idag trodde jag att jag skulle få vara ledig men så sa Jennie igår på jobbet att vi skulle ju på kurs idag på morgonen. Hade jag helt glömt bort så det var bara till o vara på jobbet på lediga dagen. Det var kurs om ett nytt märke vi ska få. UNE heter det och är ekologiskt. Man uttalar de som franska ett - yn. Kanske var tur man har läst franska lite i tidigare livet ;) Både UNE och Lancôme är ju franskt. Produkterna är något som jag tror kommer sälja bra, det är ekologiskt och billigt. Ligger i samma pris som typ Max Factor och Loréal. Kommer komma in i mars och sen i april/maj kommer vi bygga om på jobbet och kommer även få in några fler märken. Bla Elisabeth Ardeen, Clarins, Origins och The body shop. Kommer bli en hel del kurser framöver.

Var på stan och kollade in bokrean lite som började idag men var inget direkt som passade mig i smak. Kom bara hem med en födelsedagspresent.. Kom hem och kände att jag mådde lite dåligt. Tänkte jag skulle till stadsmissionen, handla mat o träna men vet inte om jag kommer orka med nåt. Lägger mig i soffan o vilar lite istället.
Hoppas ni andra mår bättre!

Puss&kram


filmstjärnor

vet inte om jag är vaken eller sover. Är i helt dvala sen helgens bravader. Överraskade Bettan med o grilla korv och glögg. Skulle ha åkt pulka men vädret satte stopp för det. Hon har ju fyllt år och firades lite iaf. sen bjöd Kj på supersmarrig mat o efterrätt. vi kollade på mello och spelade spel.  Hittade även en berömd film som vi kollade på. herregud vad jag skrattar varje gång jag ser denna film. Vi bestämde oss för att inte gå ut, vissa ville andra ville inte men jag tyckte de var en kanonkväll. Idag åkte vi ner till stan och kollade runt. Alla var vi lite sega men efter lite fika och shopping bar de av hemåt kalmar igen.
Tack för en supernajs helg brudar. Vi får göra om de snart igen!!

Puss&kram


växjö

om en timme ska jag sitta på tåget påväg till växjö. Har fixat de sista på morgonen, inhandling av dricka o lite grejer för helgens bravader. Ska bli superskoj o träffa ALLA brudarna. Är banne mig inte ofta vi gör de längre. Alltid är det någon som inte kan men nu jäklar! ska hitta på massa skoj, snacka skit, spela spel, dricka vin. ja en helhelg med andra ord!
Hoppas ni andra också får en toppenhelg!
Puss&kram


mardröm

Idag fick de bli sovmorgon för en gångs skull. Eller ja, vaknade upp vid halv åtta av en hemsk mardröm. Majaindianerna försökte döda min lillebror och pappa ville inte vända bilen och rädda honom. var helt stel när jag vaknade upp. Somnade om efter en stund igen och nu ska jag försöka hinna med systemet inför morgondagens bravader innan jag ska träffa malin. Imorgon bär det av mot växjö och träffa mina brudar. var allt förlängesen vi sågs allihopa.


KURS

Gårdagen började redan vid klockan 7 på friskis. Men innan man kom dit var det ju ett träninspass isig. Snön hade lagt sig ungefär såhäääääääääääääääääääääääääääääär mycket på gatorna och ingen hade skottat. Herre va jag var död när jag kom till tränigen. Men det gick super och sen bar det av mot jobbet. Var väldigt lugnt på jobbet och väntade mest på o få gå på kurs på kvällen. Skulle på Loréal LP kurs, fick smarrig mat när vi kom dit och fin fina gåvor. Fick massa nyhetesinfo för våren och sommaren. Säger bara en sak. Ralph Lauren kommer ut med dofter för oss tjejer. Naaaajsness.
Nu är jag superstressad till jobbet!
Ciao!


fina brudar


varudag

Varudag och jag var på jobbet vid halv sju i morse. Som tur var, var det inte alls mycket varor och tur var väl det. Var klar på en kvar och då var det bara o invänta sällskap, dvs My :) dagen gick supersnabbt, kan ju bero på att jag fick gå hem redan vid halv fyra. Underbart!! Vet knappt om jag slutat så tidigt, någonsin :P gick lite på stan sen o kollade träningsskor.. behöver nya. Imon ska jag o frida på IW, har aldrg varit på de så de ska bli skoj om vi klarar det :P Haha
ikväll skippar jag träningen, ska mysa ner mig i soffan och ta det lugnt!

Puss&kram


mysdagar

Veckan har varit heeeelt awesome. Jobbat, tränat och träffat fina vänner. Ondagen var ju dagen med stort O. Var så nervös hela dan på jobbet. Tur att jag jobbade med J som kunde lugna mig lite. Kvällen kom och den blev perfekt. Massa prat, skratt, flum och mys. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut och det gjorde den inte förrän jag var tvungen och åka till jobbet fredagmorgon och vi fick säga hejdå för en stund. Mysigaste dagarna på länge enligt mig! Tycker Hatty är en rolig person också, eller vad tycker du ? ;)

Igår var det fest för Malin som hade fyllt år. Vi var ett gäng tjejer som sjöng singstar o hade riktigt roligt. Kvällen slutade som vanligt upp på Harrys. Dansade loss som aldrig förr!

idag snöar det för fulla muggar ute, tror inte jag vill ta mig ut nånstans. Blir o kura ner sig i soffan och kolla på skidskyttet istället :)



Puss&kram


typiskt

HATAR när man skrivit ett långt inlägg o så försvinner det. Åh. aja, träningsvärk, spinning kl 7 imon, vunnit biljetter till en show i sthlm., bjudit med emelie, imon är dagen med stort d.
godnatt


benpass

Lediga dag har varit kanon. träffade malin på förmiddagen och snackade igenom våra liv. Haha. Livet är för kort för o inte leva ut helt o hållet. Kom igen nu Maaalin!
Snäll som hon är fick jag låna hennes cykel också, kom inte långt innan jag insåg de var liiite luft. Nej de var inte punka tro de eller ej. Men fixade till de hela hos en snäll herre i cykelbutiken vid netto. Suuuuperhandlade på maxi och med superhandla menar jag tidsmässigt. Hade tid och passa men var bara tvugen o handla. tiden jag skulle passa var till kära träningen. Moa körde totalt slut på mina ben på passet. Sista låten visste jag inte om jag hoppade eller stod still. haha
Men ack så bra det känns när man går därifrån :D
Har min slappvecka på jobbet denna veckan. stänger inte en enda dag och jobbar inte varudagarna heller. Najsness!
Nu blir de sussa sött o drömma minst lika sött ;)

Puss&kram


loreen & Dead by april

Gårdagen var mys. Gick hem till henke & Göran för lite mello. Sviiiinkallt var det och ångrade djupt att jag inte hade tagit på mig termobyxor eller nåt i den stilen. Mina små muminben var som istappar när jag väl var framme. Fia var också på plats och vi fick nästan alla som vi ville. Loreen och Dead by april gick ju vidare. Jag o göran tyckte ju även om Sean Banan. Haha
Spelade lite buzz och sjöng singstar innan dom andra skulle vidare till harrys och jag gick hem o la mig istället. vuxet sussie :D

Idag är det jobb som gäller. solen skiner som aldrig förr och graderna sjunker mer och mer. Nu är det nog runt -17 grader men i morse var de runt -27. Blir att pälsa på sig idag så man inte fryser!

Tittar på enn ny tv också, jag har ju kvar min gamla burk. Snäääälla, är det nån som kan nåt om tv grejer, vad man ska ha o inte ha. Säg till mig!!

Puss&kram


...

nu är jag åter människa igen. Iaf lite mer.. ska dra mig bortåt Lindö snart och kolla melodifestivelen. Får allt gå, denna snö som kommit ner gör de hela svårt och cykla. Iofs har jag ju inte ens en cykel längre. den ena på lagning och den andra bestämde sig för punktering. Ja jag säger då det! haha

råkade "hitta" dig igår också. Det var ju minsann inte igår men du är dig lik. Minns du alla kårkvällarna.. minnen.. haha


mello

jag har OOOOONNTT i huvudet o jag ska försöka sova lite innan jag ska dra mig ut i snöovädret igen.  Ikväll är de melodifestivalen som gäller! :D
Hade en såndär sjuk dag på jobbet. Jag och my kan då komma på saker ibland! "skaka, skaka , oj där kom den" haha

rensning

Veckan har varit full med jobb och träning. vet inte vad det är med folk just nu men vissa borde ju bara vara inlåsta för deras egen säkerhet.
Var på spinning igår på morgonen med frida. Svetten lackade som aldrig förr. Men känns härligt och köra igång spinningen också! Har varit ledig i två dagar och det har behövts. Dock har de kommit ner en sisådär 3 dm snö!! Och det snöar fortfarande. Det blev då tid att rensa gaderoben. HERRE säger jag bara. Jag fick ut en massa skit. Nästa gång är det badrummet som behöver en rensning. Fick nog ihop fyra stora påsar med kläder och kan ana jag får ihop lika mycket grejer i badrummet. Vill någon prova en ny mascara, foundation, creme, serum, you name it. Säg till!!
Ska ändå försöka våga mig ut i ovädret och köpa mig lite gott till kvällen. Fredag o myskväll!

Puss&kram


RSS 2.0