ruuuudolf med...

Precis hemkommen från körövning. Ack så bra man mår efter lite sång. Lurade med mig Malin ikväll o hon tyckte nog allt de var lite skoj. Jag mår iaf väldigt bra när jag får stå där, sjunga o gorma lite :D
Julen närmar sig och jag har lite hemlängtan. Det infaller inte ofta men ibland gör det allt det och nu är det ett sånt tillfälle. Jag ska se om C ska hemåt nåt eller om jag kanske får ta mig hem med tåget. Ingen annan i Kalmar som ska hem innan jul till Sketlanda?

Försökte hitta mig lite julklappar idag på stan men det var ingen större lycka. Hittade en liten till andreas o en till pappa men till mattias o mamma då? Vad tusan. Och vad sjutton gubbar önskar man sig själv?! Jag önskar mig bara en massa böcker som det ser ut nu.

Om en vecka är de julfest för jobbet också. Vi vet inte vad vi ska göra eller vart vi ska. Det är hemligt iår. Roooligt! Sen om två eller är de tre veckor är de Julkonsert i Kalmarsalen. Vill ni ha biljetter så hojta till så ska jag fixa det hela!

Nu ska jag sätta mig ner o äta lite, kolla tv o bara slappa!
Puss&kream


hejdå lisa

bloggen har tagit semester väldigt länge och fortfarande ligger den o solar nånstans vid medelhavet skulle jag tro. För övrigt var det hejdå fest för Lisa igår. Bööööh. :( Hade superroligt. Massa gamla turismare var på plats sen besökte vi vår kära harrys som vanligt.

Det är helt galet men du får mig o hoppa varenda jäkla gång. Det är liksom som hela magen knyter sig och alla fjärilar i magen flyger runt som bara fan. Haha. Du är helt fucking underbar!! pju!


RSS 2.0