idolkväll

sötmandel är inhandlad till glöggen och nu väntar jag bara på att klockan ska ticka på så ska vi snart åka till henke o göran och kolla på idol. undra vem som kommer åka ut ikväll? Inte alice eller kevin så är jag glad.  Blir lussebullar o glögg till de. mums!  borde ha städat och tvättat idag också men det hanns inte med tyvärr. Var glad att jag bakade iaf. Gissa om det blev några eller, my own masterpieces :D



deg

nu jäser min deg, hoppas på att de ska bli en massa lussebullar.
Fick precis ett samtal, och detta samtal gjorde att det kommer hända grejer. 
Är så nytt så jag vet inte vad jag tycker om det?
Jo men jag tycker om det. :)

lussebullar

idag hade jag bestämt att jag skulle simma med madde på morgonen, jag vet att jag ångrar alltid när jag sagt att jag kan men sen när man väl har kommit upp tidigt så är det ju så skönt o ha hunnit med mer än vanligt. Dock har klockan bara flugit iväg nu. men var och simmade med madde på morgonen en timme, var längesen jag var och simmade nu. Jag simmade ju typ jämt innan. Och inför balen eller hur var det med det? haha.
Sen var vi på Coop och handlade lite, madde skulle hitta en julklapp där och fina var dom. Köpte min kesella för jag ska baka lussebullar idag. Är ju faktiskt ledig och till helgen är det första advent och då måste man ha lussebullar. När jag var ledig i tisdags fixades det med gardiner så nu är ju alla gardiner bytta iaf. Även dom i köket. Man får ju se till och pyssla lite när inte nån annan gör det.
Sitter och väntar på att klockan ska bli ett för då ska jag ringa samtal som kan förändra lite. :)
Nej om man kanske skulle börja baka lite, det tar ju lite tid med sånt.
Hoppas ni har en trevlig fredag, jag njuter!
kraaam

onsdagar

Förr, eller ja åtminstonde förra året festade vi jämt på onsdagar men numera gör vi de aldrig. Förutom igår då. Då var det fest efter man kom hem från jobbet. Får en drink i stort sett innan jag kommit innanför dörren. Haha, sen skulle vi vara hemma o festa var det tänkt men vi hakade på Mr. Ramos och hans polare till fabriksgatan. Ja jisses, där var de fest. Skumpa, öl, cider o allt man kan tänka sig. Bästa under kvällen är när sissy o jag varit på toa, kommer ut o där står henke o göra och pratade med melongirl och en tjej till. Jag säger: darling, kom nu, till henke och sissy säger göran kommer du eller? Haha, gissa om de där tjejerna blev dumpade! woohoo!
Fick reda på ett annat under kvällen sen också.. inte trodde jag väl de men sure, är de så, så visst.
Sen gick vi vidare, tanken var ju att jag skulle hem o nana vid elva tiden då jag skulle upp o jobba med chefen kl sju idag. Men nej så blev det inte riktigt, istället hade jag ett riktigt snack med H och sen gick vi till Bistro. Där har jag nog inte varit sen jag firade nyår med tjejerna o vi var där. Men det var trevligt iaf, trevligt sällskap gör allt
Vid halv ett fick det faktiskt vara nog, då gick jag hem, somnade som en bebis och upp vid halv sex igen och jobba.
Dagen har ju inte varit lite lååång. Nu är man iaf hemma och ledig imon. Hääärligt! ska kanske iväg o simma med mads. Sen ska det göras lussekatter också :D mums!
nu ska jag slänga mig i säng o bara softa hela kvällen!
Kramar


jul

usch jag hatar när man drömmer sådär konstigt, vaknade upp och kände att jag verkligen inte var klar i skallen. Börjar inte jobba förrän vid två idag. Känns både bra och dåligt. Sitter och lyssnar på pinks nya skiva. Me like! Nån mer som tycker om den?
Om jag nu hinner innan jag ska iväg ska jag försöka stryka lite gardiner som jag köpte igår, köpte till köket/vardagsrummet. Det var älgar på sa sissy, hon menade renar ;) Så ska minsann få lite julstämning på de hela. Ska försöka få in min julgran också men vet dock inte riktigt hur jag ska lyckas med det ännu. Det är ju så jäkla mycket och fixa med, julgransfot, glitter, kulor, stjärna o massa annat pynt..
nu ska jag käka frulle sen ska det fixas!
hej

älsklingar

        

Bättre vänner finns det inte !

back or not?

Ja jag vet ju att jag skulle försöka ta upp mitt bloggande igen nu när jag fick reda på att så många var snälla och läste min blogg men det har liksom inte hunnits med bland allt jobbande och annat. Kan ju iaf säga att kvällen hos Bettan var helt kanon. vi kom in på våra deeptalks och det är rätt kul o se hur vi har förändrats under dehär två åren som vi inte har träffat varandra så mycket. Nästa gång blir det juldagen vi ses allihopa. ser fram emot det!

ska iväg och träna med jenkan nu, kanske kan försöka orka med o skriva lite sen när jag kommer hem. jag har en hel del och berätta må jag säga. Livet bara rullar framåt just nu! :)
bye for so long . puss

vetlandabrudar är vi allihopa

Nu när jag fått reda på att jag har tre trogna läsare måste jag väl uppdatera mig lite här då även om jag sa att jag skulle ta lite ledigt. Är nu i växjö hos mina pinglor, emelie och emelie. Bettan har en liten inflyttningsfest ikväll så då tackar man ju inte nej till det.
Sitter hemma hos emelie nu och vi är snart färdiga för avfärd, ja dvs.. vi ska gå fem meter till bettans hus. Men det har inte varit helt smärtfritt och göra sig snygg. Vi har slagit av oss stortår, vi har sminkat oss som horor, eller ja, det kanske var mer jag som tyckte min sminkning blev det. Emelie har redan smutsat ner sin klänning, den klänningen som hon hade förra gången vi skulle ut och som aldrig fick häga med ut heller. Men nu ska den väl klara sig för kvällen får vi hoppas.
Madde och Kj är också på plats ikväll. Vääääldigt roligt o träffa dom också. det var minsann ett tag sen vi sågs allihopa. Det är ju lite vetlandabrudarträff ikväll.
Nej nu har jag verkligen uppdaterat mig mer än vad jag tänkte.
Så nu ska vi nog snart bege oss till Miss Betty.
Kramis

hejdå

ni läser och läser men inte är det något uppdaterat.
Det har hänt en massa grejer på två veckor.
Har inte tid eller ork till att skriva nu heller.
tror jag kommer ta en lååång paus för migg bloggande.
Hoppas ni är kvar sen iaf :D
puss

RSS 2.0