hej

nu har de hänt en massa sen i fredags. hinner inte, eller orkar inte skriva om allt just nu men ska göra de. de har varit en kanonhelg iaf. båtåkande, grillande, festande, pussande. Ja, de kunde inte ha varit bättre. Nu har jag jobbat två dagar också och det är REA vilket betyder kaos!
ska hemåt helgen, bestämde mig precis.
nu är de allsång.
hej

soooool

hemkommen från stranden, det är säkert en 30-35 grader  i solen idag. hade tänkt åka o shoppa men de var för varmt för de. så nu är man hemma, skållad som en kräfta. haha, och vi som ska ut o käka middag ikväll. kul att man ser ut som man gör. här behövs då ingen rouge inte. ska in till gävle ikväll och käka på restaurang först och sen är det bio med anders och jenny. imon ska vi till johan och grilla, basta och bada. nice! söndagen vill jag inte tänka på så nu är det de roliga vi tänker på. har ju förresten totalt glömt bort och berätta om förra helgen och dess bravader men det får vi ta en annan gång kanske. Kan ju iaf säga att det blev riktigt livat emot vad vi trodde det skulle bli. "I still havent sleept for a week" haha.  Nej nu kanske man ska fixa sig lite innan det bär av in mot stan.
ciao

hjärtegull

                
hittade mig lite bilder på mina små hjärtegull, några av er iaf :)

sol på verandan

sitter på verandan i skutskär. solen skiner och sussie är på riktigt bra humör! Igår kom jag ju äntligen fram till älskling efter ha åkt i hundra år med sketna tåget. När jag kom fram var det korvgrillning men dock var ed inte så bra glöd men vi käkade iaf. sen på kvällen gick vi till älsklings mamma och kollade på allsång o åt paj. Mumma. :) sen åkte vi hem igen och var allmänt trötta. Kollade på DNgalan, vi väntade .. eller andreas väntade på en speciell gren men tro fasen att den redan hade varit och där hade vi suttit och väntat. Aja, de var bara och gå och lägga sig istället.
Vaknade upp idag klockan kvart över fem när älsklings klocka ringde. det var ju vissa som skulle till jobbet och andra kunde glatt vända på sig och somna om.
en sådär 5 timmar senare klev jag upp, lika trött som fem timmar tidigare. Men var dags och käka, duscha och göra sig lite iordning. Kollade klart på filmen som jag hade påbörjat på resan och nu snart ska jag över till andreas mamma igen och käka lite middag. Senare idag blir det besök hos farmor och farfar och ikväll ska vi till gävle och kolla på BWO och Caracola.

Sitter och funderar lite över när jag ska åka hem nästa gång. Otteliottan frågade mig innan när jag skulle hem och jag kom o tänka på att jag har inte en aning om när jag ska hem. Jag jobbar i stort sett måndag till fredag och det är så kort och åka hem fredag kväll till söndag kväll. Men visst, skulle vara jäkla kul o åka hem o träffa alla tjejerna igen. Nu var det ett tag sen vi sågs. Vet inte om lillebror och henke kommer ner nästa vecka till kalmar och partajar. Iaf denna helgen så ska familjen låna lägenheten och besöka kalmar och sola på öland lite tror jag.
Nu är det nog bäst om jag fixar mig innan jag går till "svärmor" haha.
Hoppas ni andra har en bra onsdag också :)
soooliga kramar

hatar tåg

jag verkligen hatar tåg, allt gick faktiskt väldigt bra upp till sthlm men sen när jag ska åka till upplands väsby blir pendeln sen och vi missar upptåget. Så jag får vänta nästan en timme på nästa och nu sitter jag här. arg som ett bi. Kommer ju inte vara framme förrän halv sex nästan. åhhhh! det är alltid såhär när jag ska åka med något tåg, aldrig kan jag vara i tid! :(
tur att jag hittade ett litet kontaktuttag så jag kunde få igång datan igen. Lagom kul o sitta på tåget framför en data och alla bara sitter och pratar. Åh nu vill jag vara framme!
ikväll ska vi till älsklings mamma och kolla på allsång. mys :) låt tåget gå liiite snabbare tack. hehe

nu åker jag

påväg, nu är jag äntligen påväg till äskling. har väntat på dehär allt för länge men nu sitter jag på tåget och ska strax åka iväg. Vet ni vad jag gjorde i morse också, jag försov mig!! Jag hade snoozat klockan ett antal gånger och jag minns inte ens att jag har gjort de. Vilken tur att jag vaknade sen!
det kommer bli en lååång resa idag känner jag, det tar 1½ timma till alvesta och sen därifrån tar de runt 4 timmar. Solen skiner som bara den och jag lämnar kalmar.
Haha, igår kväll började jag och sissy möblera om i vårt vardagsrum. vi flyttade på soffan, bord och allt möjligt. vi slängde även ut sängen som har stått i vårt vardagsrum allt för länge. Nu är allt så mycket snyggare :D
nej nu vill jag ååååka :)

party

färdig och klar. Ikväll är det tänkt att de ska bli fest. sissy o jag var o handlade på systemet innan sen var jag hos frissan o klippte min lugg :P och sen gick vi till slottet och solade. Kalmar kommun har tänkt till lite och vid byttan så har dom ställt ut solstolar som man kan låna. Inte helt fel.  har varit en riktigt soft dag. har inte gjort så mycket mer. Var i helles lägenhet o kollade till de hela så de stod rätt till och de gjorde de också.
Nu är de väl tänkt att de ska komma några, ja inte många.. ungefär tre personer kanske varav det är en som ska med ut. Så ikväll lär de bli ganska så lugnt men kul hoppas jag på.
Nu är det bara tre dagar kvar. Låt tiden gå fort nu! ♥

4 dagar

fredag och jag är inte ensam längre, ja sissy har kommit hem :D haha. wiiie . ska bara slappa för imon är det fest. äntligen! blir vallen imon får jag hoppas på :)
Jobbet idag var väl som vanligt, gnälliga kunder och kläder på golvet.  jobbar bara måndag sen ska jag äntligen få åka till älskling. Åh, nu är de bara 4 dagar kvar :) wiie. älskar dig hun!
puss

kungabesök

idag hade vi finbesök på åhlens, allas vår egna prinsessa madeleine och prins carl-philip var på besök med sina respektive och handlade grejer. Och jag kan ju utan o säga för mycket  säga att dom HANDLADE. vi började undra om dom hade haft storfest på öland i helgen och kanske behövde rusta upp de nu innan mammsen och pappsen ser de. haha. Dom var faktiskt inne två gånger och handlade. Och bönder som vi alla är så blev vi helt uppspelta. haha. Men de var ju trevligt och få lite kungabesök. Inte varje dag man får de. :)
Annars har de inte hänt så mycket. lillebror och gunn var här igår, dom hade åkt ner med gunns bil och dom skulle över till öland o partaja.Ska väl käka lite med dom imon efter jobbet hade vi tänkt. Inte varje dag man har lillebror på besök heller, han hade ju inte varit hos mig sen jag flyttade från norris. Ja, dvs han har inte varit hos mig på ett halvår. Så när han kom in i min lägenhet sa han: Men oj, så nice du har de. Inte illa. Haha, han har verkligen inte varit här sen familjen bara slängde in alla grejer o sa hejdå o åkte hem.
Åhhh nu är de bara sex dagar kvar tills jag ska få träffa älskling. Pratade med honom igår och vi höll på o bryta ihop i telefon så mycket vi saknade varandra. My baby and I ;) men snart ska vi ses och vi ska ses lääänge :) love you honey!

tvätt

äntligen har jag tagit tag i mitt tvättande. Har nog försökt med de i flera dagar men har inte orkat eller hunnit. men nu ligger de minsann en 40 tvätt i maskinen. ska försöka ta mig till maxi också och handla mat. har inget hemma så måste ta tag i de också. Sen har vi ju vår kära städning. usch!
Vaknade i natt av att jag drömde en massa konstigt och samtidigt så lät de i dörren här så jag var skiträdd. vet ju att de inte är nån hemma och så låter de sådär när man drömmer också. tror jag var lite omedvetande om vad som hände. Upptäckte sen att mister ramos var hemma så de var väl han som kom hem i natt antar jag.
Nej nu bär de av mot maxi.
ciao
.

barrcadi

Kollade igenom mina gamla bilder på bdb och hittade en superfin bild på min sötis. Bilden är från hultan förra året. emelie, förlåt men var bara tvungen o visa upp hur man blir efter en barrcadi! Så folk, gör inte som emelie. Haha. Du är världsbäst gumman!






finish

sådär då har man jobbat sina fyra timmar idag. Var då inte mycket folk men de gick ändå. Plocka lite kläder från golvet och snygga till. fyra timmar gick ganska så fort faktiskt. Roligast idag var nog när vi skulle hem, det var jag jenny nettan och henke. Vi hade nog råkat stänga två minuter för tidigt och det innebar att vi fick stå och vänta ut lite tid innan vi kunde stämpla ut. Så vi stod där och bara glodde. Haha. alla var hungriga och ville hem.
Nu har jag käkat lite, ska gå ner o kolla om det finns någon ledig tvättid ikväll, och sen ska jag väl försöka börja med min städning. Min matta är sådär hemsk så den ska dra åt sig allt som bara går o dra åt sig. :(

funderade på o åka hem nu när jag är ledig tills på onsdag men känner inte att jag har ork o åka hem eller pengar. Det får bli senare. träffade ju familjen i torsdags.
nu ska jag ut o sola lite innan städningen påbörjas.
puss

jobba

ska snart börja jobba, börjar om en halvtimme. Satt och åt frulle på balkongen innan i solen, det var så underbart. Igår regnade det och idag är de världens sol. Ja, vädret är då konstigt.  Men skönt att solen vill titta fram lite också. Jobbar bara fyra timmar sen ska jag nog städa och tvätta. tror det är dags för det nu. Får väl bli en promenad i solen om den vill vara kvar tills jag slutat.
Glad och lycklig är jag allt, hoppas verkligen nästa vecka ska gå fort så jag får åka till älskling sen. ska nästa vara hos honom en vecka. en underbar vecka :)

puss

idag är de lite bättre än igår, eller det är mycket bättre. Fick reda på att My ville byta jobbtid med mig och det innebär att jag ska åka till älskling om en vecka. wiiiie. Saknar honom så mycket nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. har inte setts på två veckor nu. Började prata om när han går i trean sen ska han ju vara ute med båt hela året. Jag kommer DÖÖÖÖÖ. Men då får jag väl också resa antar jag, det är ju ett år kvar. Kanske jag pluggar igen. Ja vi får helt enket se. men lycklig som tusan är jag nu iaf, bokat biljetter. Nu hoppas jag nästa vecka går fooooort så jag får träffa hjärtat.
Har ont i sidan av ryggen igen dock. Började förra veckan och nu har de kommit tillbaka. Har så ont att jag knappt kan gå, känns som jag har ett megafett blåamärke men de har jag inte, är sådär öm :| det är lördag och jag vill gå ut tror jag. ska ringa jenkan o se om hon vill hitta på nåt.
ciao









ullared

gårdagen var kanon, träffade familjen och shoppade i ullared. var i skrea strand o solade. tack sötisar

Idag däremot har de varit jobb, nu mår jag riktigt dåligt, har ont  i huvudet och saknar andreas så grymt mycket. orkar inte ens blogga.
ska kolla tv o sova.

hejdå

one of the worst days ever today! vinkade av yves på tågstationen :( igår festade vi hejdå för honom. Vi hade så roligt, de kommer läggas upp en hel del bilder. Fan va roligt de var! dock var de riktigt tråkigt o säga hejdå idag. Hoppas du kommer tillbaka vännen. Kommer sakna dig grymt mycket. Vi ses snart igen hoppas jag!
Jobbet ringde och väckte mig idag också, frågade om jag kunde jobba på mina lediga dagar. Nej denna gången gick de inte. Shoppade loss med sissy också. Köpte mig två par byxor, två linnen och en klänning. Allt på rean :D Och sen fick jag reda på att jag ska till Ullared med familjen imon. Åker till växjö klockan åtta och vid nio hoppas jag det står en bil och väntar på mig. Kommer shoppa loss där också, pengar kommer inte finnas kvar sen :( var och kollade på en lägenhet idag igen, åh så roligt. Den var jättefin. Det var takfönster i sovrummet. Såå mysigt!
nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv.

7 Juli

pip, pip, klockan är kvart över fem och det är dags för sussie o gå upp. Började vid halv sju idag igen. men som tur är så var de sista gången jag började så tidigt. Skickade iväg ett godmorgonsms till älskling. väckte visst honom. hihi. Varorna fick vi upp på en halvtimme, sen sa Stefan till mig. Jaha, nu får du väl göra vad du vill. Oj va roligt då. Det var ju bara o börja med varorna. Vi på mode hade ju självklart fått mest med varor. Så roligt. Alla redan nu kommer höstkläder till barn. Mössor, vantar, tjocka regnställ, är det inte lite väl tidigt för sånt?
Dagen gick ändå ganska så fort, vilket var skönt. Var ute o gick för en stund sen. Blev väldigt varmt, hade på mig för mycket kläder. Älskling ringde också, pratade med honom en stund.

Idag är det den 7 Juli, min mormors födelsedag. Idag hade du blivit 92 år. Saknar dig så grymt mycket. Du skulle ha levt så mycket längre. Du hade mer och uppleva. Du finns med mig varje dag mormor! ♥


sakna

okej jag bröt nog alla mina tår plus ett ben. Klant som jag är hade jag ställt en cykelkorg vid min fåtölj och när jag kom ut från toan såg jag inte den och gick rätt in i den och fastnade. damn va de gjorde ont. Kommer säkert få fina blåmärken. Usch börjar klockan halv sju imon. Orka. det positiva är att det är bara imon med sen börjar jag inte så tidigt någon mer gång! det känns lite bra iaf. saknar andreas så grymt mycket nu att jag snart ringer till jobbet o säger att jag är sjuk och åker upp till honom. har inte sett honom på en vecka nu och kommer troligen inte träffa honom på ytterligare tre veckor. Jag kommer döö! Saknar min plutt i massor!♥
nu ska jag hoppa i säng o sova.
godnatt

utvilad

igår var de lördag och jag gjorde inte mycket för världen. Jag donade lite och sen kollade jag på sommarkrysset :P Älskling ringde mig och han var på fest. roligt för honom :P sen hittade han nån grej som var riktigt rolig, de var nån tandborste och munskölj i ett. Och de snurrade och skvätte. Haha. Tror nog de är roligare om man var där. Jag var ju bara på andra sidan luren ;)  Grannarna festade på rejält, roligt att man var ensam då. Rätt skönt o vakna upp idag, inte bakis!  Älskling ringde sen igen,när jag hade sovit ett par timmar. Han var så gullig. Johan hade visst lämnat honom för ett ragg :p haha. Så han var nog lika ensam som mig. Saknar dig plutten.

Idag tror jag inte de blir ikea, de har regnat så jag känner inte för o åka dit. Blir nog bara att jag går ner mot stan sen när jag har duschat och gjort mig färdig. Skulle nog inte förvåna mig om alla affärer hinner stänga innan jag är färdig. Men ska försöka hinna med o göra mig färdig.
Pratade med mitt andra hjärta igår också, emelie. Hon jobbar lika mycket som mig lät de som. Vi är ena slitande kvinnor som får jobba häcken av sig bara för man har pluggat o slappat till de innan. Alla utom jag hade varit hos Madde i fredags o träffats. Synd att man inte kunde åka dit. Hade varit roligt o träffat allt igen. var riktigt längesen man träffade alla samtidigt. Hoppas vi kan ses nån annan gång i sommar.

Nu är de till o fixa sig. Vad hittar ni på idag då?
Kramis

lonely

ni får ursäkta att jag inte bloggar mer än vad jag gör men jag har verkligen så fullt upp med jobbet. Igår började jag halv sju och jobbade fram till fem. sen är jag ju dötrött när jag kommer hem. Men kan iaf säga att jag stormtrivs på jobbet, är så härligt o jobba o sen är man leeedig när man kommer hem.
Igår grillade jag, sissy, eve, jenny, yves o larry i vallgraven. Sen hade jag köpt kubb och larry var helt galen i de. haha. men hade verkligen skittrevligt.
Nu är de fredag o jag är totalt ensam i kalmar. Ingen sissy, ingen jenny, ingen lisa, o framför allt ingen älskling :( hur ska jag klara mig. Jenny kommer på söndag iaf sen kommer sissy på månkväll. men älskling får jag inte träffa på ett tag, undra hur jag ska överleva de?!
nej nu ska jag väl lägga mig i sängen o kolla på tv. nåt annat lär jag ju inte ha för mig. Kanske ska åka till maxi o handla? ut o springa? nej, usch orka sånt när man har jobbat hela dan. Haha!
puss o kram på er

2/7-08



en månad med älskling idag! Älskar dig Andreas ♥

vallen

har inte hunnit skriva nåt sen jag kom ner till kalmar. Har jobbat sen har älskling varit här också. Kom ju ner för en vecka sen, packade upp alla grejer sen var jag o lunchade med jenny på skafferiet. trevligt men inte alla måsar och småfåglar som flög mot oss. Sen onsdag och torsdag var det jobb på åhlens, det mesta är som i vetlanda vilket känns bra. Så slipper man gå igenom en massa. Men det var tungt första dagen men känner jag kommer trivas där i sommar även om jag ska jobba häcken av mig :) sen i fredags morgon kom älskling, klockan 07.20 var han utanför min dörr :) hade saknat honom i massor! Han hade ju varit uppe sen halv fem så nu var han inte trött och jag var skittrött. sen ändrades de ju minsann när jag hade vaknat till. gjorde lite frukost och mat till oss sen drog vi till stan. Fikade två gånger och köpte ett fotbollsspel till andreas. Han kunde varenda fråga på spelet! Fotbollsnörd :P var på bio på kvällen, kollade på you don't mess with the zohan
Lördag var ganska lugn, iaf på dagen. Kollade film dagen, nån skräckis skulle de vara men vet inte om den var så bra :/ sen på kvällen kom jenny, elin, yves och eric. Det var erics sista kväll i kalmar/sverige. så vi käkade lite och sen gick vi till vallen och shakade loss. Är så härligt på vallen när man kan vara ute och dansa. Sen gick baby o jag hem, jag totaldäckade och vaknade upp 2 timmar senare o mådde riktigt illa!
söndag åkte äskling hem :( jag o sissy hyrde 3 filmer som vi kollade på, sen var de bara en allmän seg bakisdag.
Idag börjar jag inte förrän vid 11 men var hos läkaren vid 8. Så nu väntar jag bara ut tiden, riktigt skönt o inte börja så tidigt. På tors börjar jag vid halv sju! det är tungt om nåt!

RSS 2.0