sjuuuk

Jag blir galen. Kan inte denna förkylning bara gå över. Jag hoppas ju verkligen att det är en förkylning så jag slipper åka till läkaren o få diagnos halsfluss eller nåt annat kul. Jag brukar ju dock lyckas med det ett par gånger per år. Men peppar peppar!
känner mig riktigt slö också, har ju knappt rört på mig nåt sen loppet förra veckan men jag vet ju att man ska ta det lugnt när man är sjuk också.

Lediga dag, sov ut ordentligt. Handlat på maxi, ska snart till frissan och sen ska jag träffa Lisa. Vi ska till hansa och kolla skor. Desperate need of new friends to fill my collection :D Är ju Fridalusens kalas på lördag och då skulle ett par nya shoes vara bra och ha till outfitten.

Några sådär snabba förslag på hur man ska klippa sig? Vi får väl se hur jag blir..
Puss&kram


filmkväll

Jag har fortfarande ont i halsen och det blir ju inte bättre heller. Jag skyller helt enkelt på dig! ;)
Kvällen blir lugn, jag fick min vilja genom denhär gången. Tanken var fest hos en tjej men vi bangade på det hela och ska istället kolla film. Ska ta mig en tripp till maxi och köpa massa lösgodis. Det är jag värd enligt mig.

Puss&Kram


37 min

Jag vet mycket väl att man inte ska springa när man har halsont men förlåt, jag trotsade det hela och sprang margaretloppet ändå. Det tog mig 3 min och bara komma ut ut klungan med folk sen var det bara o springa på. Man får sån kick när det är 4000 andra tanter som springer runt en så man vill inte stanna upp. Min tid slutade på 37 min och jag är nöjd. Under 40 var målet och det klarade jag. Nu ska jag se till och hålla den takten och öka en aning så man klarar milen på en timme sen. Jag ska klara det!!
Var supermysigt efteråt, då fick vi vår picknickkorg och så satt vi i parken och smaskade på det alla tjejer. Vi var så duktiga alla tjejerna från jobbet. Goood work girls!

Idag väcktes jag av pappa som sa till mig att jag var duktig som sprang igår :D sötis pappa som ringer o peppar mig :D Tanken var att städa idag men åkte till Hansa istället och shoppade  Hittade massa fint, dock inget som passar till nästa veckas kalas. Men hoppas jag har nåt annat.

Sitter och kollar in nya tvserien Hawaii five - 0. Helt ok serie, som för övrigt ska kollas vidare på nu.
Krya på mig!
Puss&kram


run!

min hals dödar mig och detta är inte alls bra för imon är det jag som ska springa margaretaloppet. Men med denna hals blir det inte roligt. Helst hade jag velat krypa ner och sova helgen över.. Men vi får hoppas på det bästa imon. En bra tid hoppas jag på också. :D


spänning

idag var det nog den seeegaste dagen på länge på jobbet. Hade och göra men ändå gick timmarna såå segt. Vid 17.50 trodde jag klockan var 18.50. Men insåg ganska fort att jag hade en timme till på jobbet o ta dö på. dessutom var det godisbutik hos mig idag. Jäkla snattare.

Spänning i vardagen är det bästa som finns. Väntar jag på o höra från dig eller inte?! Hmmm!

Mount Everest är besegrat, också känt som att jag har diskat mitt berg. Herre vad jag hatar o diska. Borde ta fram dammsugaren men inte ikväll. Haha

puss&kram


huvudvärk

gårdagens fest hos anna var mycket trevlig. det var lekar, tjejsnack och massa god mat . Drog vidare till harrys och mötte upp massa glada människor. Dansade, drinkade, skrattade och hade riktigt roligt hela kvällen. Tack alla söta som var med. Kom hem halv fyra och idag när man vaknade upp mådde jag såå dåligt. Prisa gud för Ipren och mer sömn. Har inte gjort ett skvatt idag för övrigt. Kollat tv, ätit mat och bara slappat. Imon är det jobb igen så kan lika gärna lägga mig igen.
Puss!


jäkla sjukvård

Blev precis väckt av mamma. Hon ringer och kommer inte direkt med den bästa informationen man vill vakna till en lördagsmorgon. Hon frågar om jag jobbar idag och svarar att jag är ledig. Hon berättar att Andreas, för er som inte vet  min lillebror. Att han hade fått åka in akut i natt till Eksjö sjukhus för han hade så ont i ryggen. Han hade tidigare varit på vårdcentralen i vetlanda. Dom hade konstaterat efter ha sagt till honom. Böj åt höger, vänster, fram. Du har ryggskott. När man har ryggskott kan man ju fan inte röra på sig?!?! Iaf så hade det bara blivit värre under kvällen och han fick åka in.
Väl i eksjö där det finns "riktiga" läkare körde dom in honom på operation. Dom visste inte exakt vad det var men vad dom visste var att det absolut inte var ryggskott iaf.
Stackars lillebror. Han skulle ha sprungit Göteborgsvarvet idag, han hade längtat och tränat till detta länge. Men istället hamnade han upp på operationsbordet i Eksjö. Nu hoppas jag att det ordnar sig fint och att det inte är nåt allvarligt. Jag kan ju inte göra nåt härifrån heller. Iofs kan jag kanske inte göra mycket mer om jag är hemma heller men vi får se hur det går under dagen annars tar jag första bästa tåg hem!!
Lycka till lillebror!  ♥


rakt vs lockar

Åhhhh, alltså jag velar till tusen. För er som inte vet så är mitt hår det typ.. dyrbaraste jag har. Låter säkert supertöntigt. Men skulle nästan hellre kapa av en arm än raka av mitt hår. Ok, kanske dratiskt men är nästan så jag känner. Nu har jag kommit till den där hårlängden att jag inte riktigt vet hur jag ska göra med det för att det ska bli snyggt. Haha, I-landsproblem eller vad. Aja, orkar ni inte läsa. Sluta nu då!!
Iaf, för er övriga som orkar med mitt jobbiga inlägg. Hur fan ska jag göra. Antingen ska jag klippa mig igen och behålla mitt naturliga raka eller så kör jag en permanent igen vilket är jäkligt gött nu till sommaren.
Snäääääälla, hjälp mig. Vilket ser bäst ut?!?! Jag velar sååå. Töntsussie. Hahaha'
För övrigt ser jag ju lagom rolig ut på "lockiga" bilden. Skyller på tullslättenfesterna. Haha

Come on, come on. Säg nu hur jag ska göra!!! :D
Puss på er.

För övrigt igen så kom sötisarna Anna & Jennie in på jobbet. Dom skulle shoppa lite inför morgondagens bravader. Anna frågade mig om det var nåt jag inte tålde och då menade hon i matväg men vad svarar inte jag.
Jo jag svarar snabbt: Karlar, det är vad jag inte tål. Ska också nämna att jag stod vid kassan och det stod en av detta slag och handlade. Han blev lite generad och sprang fort ifrån kassan och ut genom dörren. haha. Jag har då charmen och fånga mina kunder :D
 


icke ledig

min långlediga helg övergick till och icke bli långledig. Får jobbar imon istället och tjäna in lite extra kosing. Och det är ju aldrig fel. På lördag ska jag på 25årsfest. Fröken Lindberg fyller år och det ska ju firas. Vi är massa tjejer som ska äta och dricka gott.. ska bli riktigt mysigt!
Nu kallar John på mig.
Godnatt!


Packhuset

dålig uppdatering här men som vanligt skyller jag på att jag jobbar. Helgen var det mellofinal och vem kom inte o besökte mig om fröken ottosson. Vi kollade mello sen drog vi till harrys.Träffade på den sötaste av dom sötaste också.. du är ju bara för underbar!  Sen hände det som alltid händer när emelie är här. Vi efterfestar på ett hotell. Denna gången lite mer centralt. Vi hamnade på Packhuset nere vid hamnen, eller som jag så fint sa - Horhuset. Väl hemma igen var klockan nästan halv fem. Söndagen blev väldigt lugn. Bakismat och sen stod vi på hemmakväll i hundra år. :P men blev lite godis och filmer :D

Margaretaloppet börjar närma sig också, var ute på min runda igår men det gick segt. Hoppas det går bättre på loppet. Fick våra nummerlappar idag. betyder ju att det är väääldigt nära. På onsdag nästa vecka faktiskt. Hjäälp! Haha.
Imon är min lediga dag. Ska bli superskönt. Funderar på om man ska dra över till Öland och glida runt lite. Hoppas på bra väder om inte annat!
Nu är det soffläge!
Puss&kram

Förresten, kommer åka hem den 10 Juni och stannar till den 16.e. Har ni inget för er eller bara vill träffas kanske så hör av er. Jag är ledig!


sol

väldigt bra dag.

Solade med frida vid slottet. Båda har fobi för fåglar och gissa om inte två ankor ville sola med oss. typiskt! men efter lite schas och så gick dom.
Premiärhandlade på bolaget, eller inte jag. Frida gjorde det. jag har ju faktiskt fått handla där ett tag tro det eller ej :P

Åkte hem till frida, käkade lunch och kollade på den mest värdelösa, tråkiga film. Hade fått höra av en att den var ett bra val men fy så dålig. Kommer inte ens ihåg vad den hette.

Nu har jag satt mig i soffan och tänker inte göra mer idag. 5km är avklarad för dagen också så hej för mig!


hurra

igår gick det inte och uppdatera för mig. Får säga grattis i efterskott till bästa frida!
ska strax bege mig mot jobbet. jobbar till kvällen idag. No sunshine for me.

Ha en toppendag!
Puss

jobb

helgen är igång men likaså är det för min del med jobb. Jobbar hela helgen. Wiie!

back

I'm back again.

Helgen/veckan i stockholm har varit kanon. Träffat vänner och släkt. Haft både bra och dåligt väder. Fikat tusen gånger om. Skrattat så jag fått ont i magen. Shoppat en superfin pippitröja. Längtar alltid tillbaka när jag kommit hem igen.
Som vanligt blir tågen försenade när jag åker. Trots att Anders jobbade blev tåget försenat ändå. Trodde det skulle komma i tid då men icke.

Idag är det städdag. Usch vad jag hatar det. Kan inte nån annan bara komma hit och städa åt mig? Snälla?!
Måste hämta min cykel som är på lagning och ikväll ska jag och massa tjejer träffa Harry. Mys!

Puss&kram


Sitter på pendeln in mot stan just nu. Had...

Sitter på pendeln in mot stan just nu. Hade tre minuter på mig från att jag satte mig i bilen tills pendeln gick. Där fick jag min morgonmotion. Ska fika med Anders och ev kommer Jenny in lite senare. Måste ju passa på o träffa alla när jag är här!


RSS 2.0