FAME

för ett tag sen var jag inne på friskis hemsida och skulle boka pass. Och så såg jag att man kunde tävla om biobiljetter till FAME. Och vad dimper inte ner i min mailbox idag om två biobiljetter till FAME :D Andra gången jag vann på friskis hemsida. Hmmm, undra om det är någon som tävlar eller om det bara är jag. Haha! Så, någon som vill med mig på bio? Gratis! haha


hmfp

vill man lämna sängen och gå till jobbet när man har en
supemysig pojkvän som ser söt ut och får ligga kvar ?!
- bööh!


har du ingen spegel hemma nr 2

Helgen var, ja jag vet inte vad jag har för ord för den. Men kan iaf säga att jag mådde dåligt även igår måndag! vi var på 20års fest hos linn i lördags. massa mat o massa skumpa. Sen hade hon bokat bord på de nya stället- club gallerian. Var väl ingen superhit direkt men funkade för kvällen.
stod och väntade på david skulle komma dit och det kommer fram en snubbe. "du kan inte stå här själv" säger han till mig. Du är alldeles för snygg för o stå här. Jag har bott här i fem år och inte sett en snyggare tjej.
Yeah right säger jag tillbaka. Du är nog bara full är min kommentar tillbaka. Då svara han- tjejen, har du ingen spegel hemma eller?!  Haha, det är andra gången jag får just den kommentaren. Fast förra gången var det henke som sa det.
Kvällen slutade hemma hos linn i hennes soffa klockan fem på morgonen. Gick hem o sov hos david sen, fast kunde dock inte somna förrän klockan var elva på morgonen. Hela söndagen var förstörd. Har inte varit så sliten på länge måste jag säga. Tur att man har varit ledig nu ett par dagar.

Det var även skördefest på öland så mamma och pappa var och hälsade på mig. Och min sötis fick för första gången träffa dom, vi var och åt på thai silk först sen åkte vi över till öland. Jag hittade mig några pumpor och blommor men det var allt. Sen var det värsta av allt. Jag var så MÄTT sen thai silk och vad finns inte på öland om LANGOS! jag har väntat på dessa goda langos i två år och när jag äntligen hittar dom så är jag mätt som en gris! Sååå typiskt! Men var supermysigt och gå runt där med familjen och hjärtat!

Börjar jobba imon igen, tre dagar sen är man ledig igen. Emelie kommer och hälsar på på lördag också, ska bli kalaskul. Vi ska även på makeupkurs. wiie, vi kommer vara så snygga sen när vi ska ut på kvällen.

Nähä, sitter på IKD och filurar men tror det är dags för sussie och dra sig..
puss & kram


död levande

jobba mellan 6.30 -19.10 är inte männskligt. Speciellt inte när man sovit tre timmar. Somnade när david satt o spelade dataspel men sen när han gick o la sig två timmar senare vaknade jag och var klarvaken. sååå typiskt. sen var jag vaken till fyra sen somnade jag en timme till tills det var dags att gå upp. Hjärtat sov så mysigt och när jag skulle gå ville jag inte lämna honom.
Varuleveransen gick fort, de var inte alls mycket varor. Så jag och stefan tog oss en långfika på morgonen. Härligt värre! Min chef har åkt in på sjukan och nu är allt upp och ner på jobbet. Men dagen gick faktiskt ganska så fort och än har inte min koma kommit. Kommer väl komma imon när jag är ledig

nu kom hjärtat, har inte setts sen i morse. nu är de mys!
puss&kram


skvaller är bra för själen

har varit en lugn helg för min del. I fredags var vi på bio och kollade på -flickan som lekte med elden. Nu väntar jag bara på den sista filmen som kommer i november. Filmen var bra men böckerna är ju så mycket bättre. Inget slår dom. efter filmen gjorde vi supergod och superenkel mat hemma hos hjärtat. Sen drog jag, david och sara till en förfest.. fast det var lugnt för min del. gick vidare till puben och tog en drink där och precis när vi skulle gå fick david ett helt glas med dricka, vatten som tur var över hela sig. Så han tyckte de var lagom kallt när vi kom ut.

Lördagen gick åt att jobba jobba jobba, dagen gick såå segt sen segade jag vidare när jag kom hem :P Så lördagen gjorde jag verkligen inget alls

Idag var de åter jobb, men fick iaf sova ut vilket var skönt. Fick vara på skönhet idag och självklart när man står där kommer det tusen kunder med tusen frågor om clinique och alla märken som jag inte kan men klarade av dagen ändå. Precis när jag kom hem kom Sandra på besök också, blev maaassssa skvaller. David tyckte vi var ena riktiga skvallerkärringar. Haha, men man måste ju skvallra lite ibland. Skvaller är bra för själen tycker jag :) fick minsann reda på ett och annat. Vissa saker var häpnande och andra.. ja, vet inte vad jag ska tycka. Hmpf..

sitter o kollar på tv samtidigt men borde göra lite käk men jag orkar inte ta för mig o göra nåt.. åhh! Och imon tar jag varor vilket innebär att jag ska vara på jobbet kl 6.30 vilket inte är en normal tid o börja och sen ska jag vara kvar till stängning vilket aboslut inte är normalt att man tillbringar så många timmar på jobbet :| Tur att jag iaf är ledig på tisdag. Då blir det städning och annat roligt.

Puss & kram på er


3

3 underbara månader med hjärtat idag.♥


stövlar

var nere på stan innan också, hittade mig lite söta stenar eller glasblommor i grönt som jag la i mitt fat med flytljus. Sen var det inhandlning av kalender, har inte haft någon nu och det är lite jobbigt när man ska planera grejer och så har man noll koll. men nu ska jag ha koll på läget :D Var inne på arnolds också, skulle ha letat höstjacka men istället fick jag med mig ett par stövlar, höststövlar alltså och ett par gummistövlar. ett par fina röda, har alltid velat ha ett par kortare stövlar. Kan vara bra och ha nu inför hösten. hittade mig en superfin scarf på indiska också och ett litet fint vinäger/oljaställ.. grönt och fint som kommer passa i mitt kök


var inne på jobbet en snabbis också, träffade på den nya tjejen som ska jobba exra hos oss. hon verkade ju trevlig. Ikväll är de ju modeskolan så får se om hon ska vara med. Ingrid skvallrade om att vi ska få goodiebag också. Hon sa att hon hade skramlat ihop en massa grejer. Me like!
Nu ska det lagas lite mat sen vila innan jag drar mig mot jobbet.

puss&kram


shake

blir så glad när denhär låten kommer på reklamen. Fast mer glad när man får se Tom cruise. Han gör ju de hela så bra :P


träning

här är man ledig och kan få sova ut men nej, eller david gick till skolan o efter de kunde jag inte somna om igen. Är väl kanske bra att man kommer upp ändå. Fast ligger fortfarande kvar i sängen o degar :P Ska iaf iväg och träna sen vid tolv. Har varit dåligt med det i veckan nu. fy skäms!
Ska på nåt modemöte ikväll på jobbet också, ska bjudas på fika och sen ska man få köpa en överdel för halva priset. Har kikat på en jättefin typ kofta men vet att de finns en fin tröja från esprit också.. hm, får nog åka in o kika lite.

blir lite frulle framför tvn nu
puss&kram


mästerkock

har haft en väldigt soft dag. Somnade inte förrän halv tre inatt, vi satt o kollade på nån film o sen var det nåt annat så tiden bara flög iväg. var inte ens trött. Men fick sån grym magont så jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. som tur var gick det över när jag la mig i sängen sen.

Kollade igenom alla idolrepriserna idag, även om jag hade sett de innan satt jag och småskrattade. Vi bestämde oss för o göra lasange idag. Gick och handlade lite grejer till de sen blev det hem och göra mat. Jag har inte bara fått världens bästa pojkvän utan bästa kocken till pojkvän också. Blev supergod förrätt, bruschetta med kallrökt skinka och tomat/basilika/vitlöksröra och sen spenatlasange tillhuvudrätt med lite rosé. Efterrätten står jag för men den har vi inte orkat få i oss än vilket blir kladdkaka. Nu hamnade hjärtat i matkoma och somnade lite fint i min säng. jag själv kollar på kändisdjungeln, vilket program alltså! jag skrattar åt det!


david & sussie


vinbrud?

haha det plingade precis på dörren, trodde det var david som stod utanför men när jag kollade ut genom kikhålet stod det en tjej med vinaren i högsta hugg. Öh, ville hon låna vinöppnare tro? haha, iaf så öppnade jag inte men stod kvar o kollade.. hon plingade på grannens dörr också men dom var inte hemma så hon sprang upp till nästa våning. hörde inte vad dom sa men sen sprang hon ner igen, antar det är fest på undervåningen. Haha. Kanske ska köpa en vinöppnare åt grannen på nedre plan ;)


fest?

hm, som vanligt när jag säger att jag ska göra nåt så kommer det tusen andra saker mellan. Fick iaf tvätten tvättad men dock inte riktigt torkad och nu har jag börjat och fixa mig lite smått. Vet dock inte om man ska ut eller inte, verkar som alla är försvunna ikväll.
ska iaf få på mig lite partykläder så kanske humöret blir på topp igen :D

have a nice night!
puss&kram


semesterväder

åhhh så underbart väder det är ute. gick en ganska så lång runda och solen sken ikapp med mitt leende :D Känns som man kommit utomlands, för de blåser knappt heller och nu snackar vi om att jag bor i kalmar. Dvs det blåser alltid! Tvätten är snart klar också, det är ju inte så kul o tvätta en dag när det är så fint väder.

funderar på vad kvällen har att erbjuda, pratade med Linn igår, får se om vi hittar på nåt ikväll. Hm, vallen har ju stängt nu så nu är de ju palace som gäller och det vet jag inte om jag är så haj på direkt. Hm, överfulla människor, massa glassplitter och tjuriga vakter. Nejtack, då finns de roligare saker och göra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig männsklig :D

Puss & kram


soool

Godmorgon godmorgon!

Vaknar upp och det är världens bästa väder ute. Solen skiner och det blåser knappt. Ska snart slänga in en tvätt och sen ska jag ut o gå en promenad i det härliga vädret. Idag kändes det som en dag då allt bara flyter. ja förutom en grej. jag hade tänkt o boka ett afropass på F&S men då kunde jag inte det och det var bara två platser kvar så sorry My & emmy, ni får shaka utan mig imon. Nästa vecka lovar jag haka på istället.
Nej nu är det dags för tvätt och promenad.

Puss & kram


kääär

VARNING, för er som inte vill lyssna på mitt kärleksprat får gå in på nån annans blogg.

Har precis pratat med mys, han är på finsittning ikväll, avslutningen för spiik. Han blev utsedd till årets fadder. Min mys är väl bara bäst. Sen dessutom kom vi in på djupa samtal vilket resulterade att jag nästan sitter här och lipar. Och då gråter jag inte för jag är ledsen utan för jag är så lycklig. David gör mig lycklig, glad och jag skrattar alltid med honom. utan honom hade vardagen varit så mycket tråkigare. Bara få se honom gör mig lycklig. Få se hans leende, hela han skiner upp som en sol. Jag är den som är den lyckliga som får vara tillsammans med honom.

så nu har jag fått prata av mig lite, förrsten sa jag hur mycket jag tycker om min david

puss&kram


gratis skor

älskar ni skor lika mycket som jag tycker jag ni ska gå in på länken gratisskor.se och registrera dig. Allt är gratis, och som alla vet så gratis är gott :D Så börja samla poäng så ska presentkorten trilla ner i brevlådan och kanske ett par nya stövlar till hösten blir dina!


grattis



Grattis väldens bästa Jenkan på födelsedagen
hurra hurra hurra
hoppas du får en toppendag där borta i kina!


åh så stökigt

Ojdå jag förslappade mig när jag kom hem, jag skulle ju bara hem och lämna av mig grejer men en timme senare sitter jag fortfarande kvar framför datan. Men nu ska jag väl försöka dra mig mot hansa och kolla in en ny matta. Jag är ju såå less på min jag har nu. Borde så städa också, hm.. ska slänga ner alla grejerna i tvättkorgen också. usch så de ser ut här. bäst och göra nåt åt de hela! suck!


ledig

Ja men är det inte bara för härligt och vara ledig? jo det är det ju minsann men ändå så är man uppe med tuppen eller ja åtminstonde vid nio. Ligger där och glor i taket och önskar man hade sovit till elva iaf. Men icke. Går istället ut och handlar lite frulle till min sötis som har blivit sjuk under nollningen. Lite frallor och citron. Hett vatten, citron och socker är väldigt bra medel mot halsont. Nåt som kära sissy har lärt mig. Mumsigt är det också.
Så underbart väder är det också och jag har liksom inte riktigt kommit ut igen. Men ska snart dra mig hemåt, david ska på finsittningen ikväll, avslutningen på nollningen och jag ska.. hm... mot stan? Hem? Aja, vi får väl se hur det blir med det. Iaf så är jag ju ledig nu och ja just de ja, Rusta var det. ska kolla in en ny matta. Jag verkligen hatar min matta som jag har nu. Sen borde jag till jobbet och handla ett par gardiner. Hm, okej jag hade visst lite och göra. Frågan är bara om jag orkar göra det nu eller om jag ska vänta tills på typ måndag eller så. Ja vi får väl se vad som görs.

nu bär det av ut i solen, hoppas ni har de minst lika bra. Vet ju vissa som är bittra och inte alls glad åt kärleken men J & M, smile. Det blir bättre då. Haha ;)

Puss & kram


kinaland

sitter o snackar lite med jenkan från andra sidan jorden. Det var inte igår som jag fick snacka med henne. Roligt och höra om allt som händer där borta. saknar allt dig jenkan!

Jag ska snart åka till jobbet, en dag jag får börja senare. Känns helt underbart, men som vanligt går jag ju till kvällen men bara idag sen leeedig.

bäst och skynda sig så man inte blir så sen :P

puss & kram


snart ledig

Vad härligt det är när man är efterlängtad. Det värmde minsann, jag ska bara försöka mig på och fortsätta att vara duktig nu och blogga.

Dagen har varit som alla andra dagar, jobb jobb jobb. Blir så irriterad på en person som jag vid vissa tillfällen bara inte kan med. Personen kan vi väl kalla tomten, när tomten väl börjar prata så går de inte o stoppa honom och han bara skryter om sig själv och typ dumförklarar mig. Men tur är så ska jag inte behöva se tomten så mycket mer. Hejdå tomten!
I övrigt så är det äntligen torsdag imon och det innebär att jag bara har tordag kvar o jobba denna veckan sen är jag ledig fram tills på onsdag nästa vecka. Så underbart.
Ska försöka hinna med o städa, tvätta, handla grejer och även följa med mys o hitta snyggkläder till sittningen på fre. Oj oj, hur jag ska hinna med?

Nu är det soffläge som alla andra dagar när man kommer hem.
Puss o kram

förresten, är de någon som vill haka med på Mode/fashion show i kalmarsalen den 22.e? Eller Ladiesnight i Växjö? skulle vara hur kul om någon ville haka på.


back again!

Oh yes Im back in business again. Jag har fixat min data, eller jag och jag men jag lämnade iaf in den. Och nu är den fixad, nu ska jag bara se till och fixa de sista på den. Sen är allt klart.
Massor har hänt under tiden jag inte varit online, har träffat min mys massor, jag blir mer och mer kär i honom för varje dag som går. Vi har nästan blivit som ett gammalt par redan, vi i stort sett bor ihop, jag är så kär i min knas! Vad har mer hänt, en av mina bästa kompisar kommer lämna mig, ja inte dö då utan kommer lämna jobbet. Henke har fått ett nytt jobb, på HM och jag får väl bara önska honom all lycka till på sitt nya jobb. För tillfället är han och göran på resande fot, dom är påväg till Italien. Bilsemester i tre veckor. :D
Jag jobbar jobbar jobbar som vanligt, men jag har även börjat träna. Åh så bra det känns och sen har jag även börjat sjunga igen. Just nu känns det som livet flyter på riktigt bra. Jag har en underbar pojkvän, ett bra jobb, en lägenhet som jag älskar, en familj som tyvärr är långt borta. Det enda som saknas just nu är mina underbara vänner, har mina vänner här i kalmar, ni är guld värda men ni sketlandabrudar, ni vet vilka ni är. Ni är saknade med ett stort S!! Hoppas vi kan ses snart. blev allt för få gånger i sommras.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv. Sen kommer hjärtat hem från capsningen. Lagom glad i hatten säkert. Hihi

Hoppas ni inte har saknat mig för mycket, för nu är jag iaf tillbaka!

Puss & kram


RSS 2.0