bajsdata

min data har dött, tyvärr finns ingen kommunikation med mig längre. Uppdatering får bli längre fram när data har fixats.

21 augusti

hemma i kalmar igen, har redan stressat runt. Men nu har jag äntligen satt mig i soffan. ska fixa mig snart nu, henke o göran kommer o hämtar mig till kalaset.  Ska bli så kul o gå på kalas men måste nog sova lite innan för jag är så trött o sliten efter tågresan som var hela två timmar :P

Idag är det också en liten speciell dag, den 21 augusti för 22 år sen kom jag till sverige och den 21 augusti för  år sen flyttade jag till kalmar. Tiden går så sjukt fort men jag trivs som fisken i vattnet i kalmar.

nu är det bäst o fixa sig.
Ikväll får jag äntligen träffa min mys. ♥

Puss & kram

njuta

en dag kvar hemma sen är det kalmar som gäller, dagen ska spenderas i solen, ska njuta och få in de sista av landsluften innan man åter får massa trafik runt sig.
Hjärtat kommer ner till kalmar imon med, längtar så. Har inte setts på nästan tre veckor. way to long time! :( B lir kalas i rinkan också, massa gott ska det bjudas på har jag fått höra

nej nu är det en sen frulle med mamma på altanen.
puss & kram

softa

idag var det torgdag i vetlanda. Åkte in med mamma och kollade lite men hittade inte så värst mycket. Hämtade ut mina skor som jag hade lämnat in. Mycket bra gjort!

jag tror nog inte jag är så teknisk av mig som jag tro ibland men måste iaf säga att skype är väldigt bra. Me like. fick både prata o se mitt hjärta idag. me like even more :)

mattias o pappa är ute på skjutbanan och skjuter ikväll och jag är ensam hemma. Såååå skönt :P har inte varit själv på snart två veckor. Det är lite annat och vara hemma.

nu ska jag sätta mig och kolla friidrotten och bara softa.
puss & kram

skabbelubb

var inne i stan med mizo innan, han har haft sån klåda överallt och nu åkte vi in och kollade upp det och attans rävar säger jag bara. Han hade fått rävskabb. Och kräsen som han är så åt han inte ens hundgodiset han fick av veterinären. Haha. Kräsna hund :P

Var och fixade lite med tyg o grejer också, så nu ska vi se om det kan bli snyggt. Igår när vi var i Ingatorp köpte mamma lite blommor, plast dock men vi satte dom i badrummet. Blev såå najs. Ska fixa till andra toan nu idag och ska försöka fixa kuddarna också. Mamma börjar jobba ikväll så då har jag tid och göra saker och ting för mig själv.

Ska ut och plocka lite rönnbär också, det är verkligen massor av med det i år. Dom säger ju att om det är mycket rönnbär ska det bli en kall vinter. Vi får väl se hur vintern blir. Iaf så ett tips. Plocka rönnbär nu och frys ner dom i en påse och sen till jul är det supergod mat till pippifåglarna. :)

sussie ♥ david



två månader med mitt hjärta idag! tycker bara om dig
mer och mer för varje dag som går
Sussie ♥ David

västervik

hemma från äventyret med familjen idag. Vi hamnade först i Ingatorp på nån möbelaffär, köpte oss spikmattan som jag såå gärna har velat köpa sen länge. Nu är det jag som ska lägga mig och bli bra i ryggen :D sen åkte vi vidare till Bullerbyn. Har inte varit där sen jag var barn, det är så mysigt, man tänker tillbaka när man var lite och kollade på filmerna. Hamnade till sist i Västervik. Där blev det lite strosande vid hamnen och en glass från donken. Åkte till Lager 157 också men hittade mig inget direkt. Bara ett par mysbyxor, två par linnen och några smycken. Men jag var så nöjd. Väl hemma blev det film, är så trött. Tanken var att jag antigen skulle till sthlm eller öland imon men jag tror inte det blir något av det. Biljetterna är lite lagom dyra för min smak. Blir att jag får vänta med allt sånt. Öland är kvar och så är även sthlm. Måste spara varenda peng.

ska hoppa i säng nu o sussa
Puss & godnatt

saknar

okej nu ikväll känner jag att jag saknar massa saker. Jag saknar min lägenhet, kalmar, min pojkvän, mina vänner, min säng, min cykel, min soffa, min tv, min data, jag saknar allt utom jobbet. Börjar få lite tråkigt här hemma just nu och känner att jag måste få komma tillbaka till kalmar snart! lite civilisation! haha

och SAAAAKNAR MIN DAVID I MASSOR  ♥

öland vs sthlm

idag har det varit gäster här hela dagen men nu smiter jag ännu en gång. Smet iväg innan in till stan och träffade mina twins för lite fika och skvaller. Kul o träffa er!

När jag kom hem var det nästa gäster som trillade in och jag kände nu att jag inte orkade med mer människor. Just nu känner jag för o sitta hemma hos henke&göran, i deras soffa, dricka vin o sjunga singstar. Hallå, ge mig en bil eller möjligen ett jetplan så jag kan åka ner dit istället. men jag tror jag får nöja mig med o va hemma, kolla på regn o deppa ihop. suck! ¨

hoppas på att det blir antigen öland eller sthlm på måndag. allt beror på tågpriserna. hade varit riktigt najs o åkt till sthlm, var ett tag sen jag var där nu så det skulle varit trevligt. men vi får se.

grattis

Jag vet att jag har varit superdålig på och blogga på de senaste men jag får skylla på att jag har semester och vem vill då spendera tid framför burken? inte jag! Jag har iaf än så länge haft det riktigt bra på semestern. Har hunnit med det ena och det andra. Idag ska jag träffa mina twins på en fika. I veckan har jag även träffat mina pinglor, vi hade en heldag i eksjö och nässjö som slutade med bowling och stadshotellet i vetlanda. Vilken minnen vi började prata om. Vi har gjort en del galna grejer genom åren, vissa ska nog inte berättas medan andra minnen vet många om :P

Måste passa på och Gratulera en av mina bästa kompisar Madde! Hon och hennes prins förlovar sig idag. Tusen grattis till er och lycka till i framtiden :)


semester!

hemma i skogarna igen och denna gången är jag nog här en vecka för jag har SEMESTER :D yäääy. gick på semester idag och det känns sååå bra! Även om jag är dundersjuk och så, så är det toppen. Träffade Jenkan idag för sista gången på ett halvår :( hon ska ju till kinaland och praktisera. Kommer sakna henne sjukt mycket, vi har ju hittat på massa galenheter på de sista. Vem ska jag nu hitta på hyss med? Önskar henne all lycka till iaf där borta!

helgen var superrolig, det var kräftskiva och hejdåfest på kattrumpan. Var sjukt gott med kräftor, räkor och massa annat gott. Drog hem till henke för en lite singstar sen vidare mot vallen. Vi hade så roligt hela kvällen, kvällen avslutades på Olgas sen med försök och översätta vad våra bordsgrannar sa. Kan ju meddela då att dom var kineser/japaner och det gick inte så bra för oss men jenny övade in sig minsann ;)


kärlek



you make my day

göteborg

familjen har varit på besök nu i tre dagar och det har varit riktigt mys. Var på öland idag och snurrade runt, var så fint väder. Åkte hem med familjen sen till vetlanda, ska till göteborg, till min knas imon så passade på och åka från nässjö istället. Billigare och kortare tid. Ska vara i göteborg tills på tis. Ska bli såå mys o träffa min knas igen, var en hel vecka sen han åkte tillbaka :( miss you

ska lägga mig o sova, har inte gjort de på evigheter känns det som
godnatt & puss

RSS 2.0