on my way

sitter på tåget nu till växjö, klockan 13 är det tänkt att jag ska vara framme. Jenkan, rebecka och david ska hämta upp mig på stationen så jag också kommer fram till Willy.

Önskar alla en superkväll och hoppas året 2011 kommer bli fantastiskt för er alla

GOTT NYTT ÅR


nu så

fan va jag är bra! Nu har jag gjort det och jag ler!


2010

En dag kvar av 2010. Mycket har hänt under året. Kan knappt komma ihåg allt. Både bra och dålig saker hände.

Började året med och åka utomlands med Fröken Ottosson, en vecka på Gran Canaria. varit i Sthlm med D och gick på massa kul. Hälsat på bror som gjorde lumpen i skövde. Hade en superfödelsedag med nära och kära. Åkte till sthlm en gång till med mina tjejer och kollade in Miss Gaga i globen. varit på prinsesskalas med dom bästa. spenderade midsommar i rinkan med söta vänner. hade den bästa semestern med bästa vädret. Träffat min guling. Varit hårmodell åt Malin BJ. varit på mysigaste bröllopet ever. träffat massa nya goa människor. varit på stand up på strand. Varit i Götlaborg. Bytt avdelningar på jobbet två gånger. varit med om polisjakt efter en mördare. varit dundersjuk med bihåleinflammation. en kär arbetskollega gick bort. varit på massa kurser för o lära mig allt om kosmetik. varit i sthlm igen med J och hade kul. blivit en groupie och träffat massa "kändisar". blivit dumpad. blivit tagen av polisen på cykel. varit hemma hos familjen. umgåtts med dom bästa i världen.

Ja, det är väl i korthet mitt år. Vi får hoppas att 2011 bjuder på minst lika mycket händelser :D

Gott nytt år på er kära vänner! ♥


godnatt

imorgon återgår det till det normala igen, dvs det är jobb för hela slanten. tur är väl att man får åka bil ner till kälmar. men mindre kul är att man jobbar till sju och sen tisdag och onsdag också.
På torsdag kommer det ev bli lite flytthjälp, fröken Lindberg ska flytta och det behövs ju alltid hjälp med packning :D
Nu ska jag bege mig till min säng och sova gott.
puss&kram


välkommen till sketlanda

Juuuulen är här och lyser.... Ja, julen är här och snart över också. Julafton var man hemma runt fem, blev mat och julklappar. Fick ett superstativ till min kamera, en bok, kläder, och pengar. Mycket trevlig julafton med familjen men alla var såå trötta så efter massa julklappar, mat och umgänge blev det sängen. Nu låter det som att jag gick o la mig klockan sju men så var inte falllet :D

igår var det vår årliga träff med donnorna :D träffades hemma hos bettan, like the old times. delade ut julklappar och skvallrade en massa. Slutade upp med att vi stod i kön till hotellet, denna gången tidigt men vad hjälpte det. Gick till "the old barn" dvs, gamla hederliga ladan. Minns nu att det blev en öl o shot. Ajabaja!
Sen gick vi hem till en kompis till Bettan. Där börjar det tyvärr minnet slockna lite. Mer dricka, mer vänner, mer snack och ack så härligt det var.
Fick samtal från J också och det var minsann inte igår. Kom underfull med att vi saknade varandra. haha, så sentimentala vi blev där ett tag ;)

Idag har jag inte vetat om jag har levt eller inte. Först nu vid klockan tre kom jag upp och fick i mig lite mat. Såhär dålig har jag inte varit på länge kan jag meddela er om.

Imon blir det jobb igen, tråååk! Hade gärna varit hemma en vecka till. Känner att min kropp behöver det!
puss & kram


Sitter i bilen hem o har precis passerat l...

Sitter i bilen hem o har precis passerat lenhovda. Så snart ska även jag få fira jul. Bilen är full med grejer och jag är dödshungrig! Ge mig julmat nu! Puss o kram


Dagens första julklapp av henke o göran. S...

sp_a0517 (MMS)

Dagens första julklapp av henke o göran. Söta mumin muggen! Precis som mig! Först lite jobb sen åker vi hemåt, hoppas vägarna är ok. God jul!


Ibland tycker jag om mitt jobb. Gjorde ett...

sp_a0516 (MMS)

Ibland tycker jag om mitt jobb. Gjorde ett prov för ett tag sen för isadora och detta fick jag idag. Massa smink;-)


Städning - check. Bakning - check. Inslagn...

Städning - check. Bakning - check. Inslagning av paket - check. Nyår - check. Det som är kvar är sömn och sådär en 14 timmars jobb. Sen ska det firas jul för fröken Karlsson :)


Parfym från YSL.. Den är inte helt fel. Li...

sp_a0515 (MMS)

Parfym från YSL.. Den är inte helt fel. Lite lyx såhär juletid


Ser dock inte så gul ut men snart ska det ...

sp_a0514 (MMS)

Ser dock inte så gul ut men snart ska det njutas av bakade lussekatter


Får man önska sig vad som helst i julklapp...

Får man önska sig vad som helst i julklapp? Om man får det önskar jag mig en hel del. Mest önskar jag nog mig ett nytt jobb, ny lägenhet o flytt till en annan stad. Tror ni tomten ger mig det? Åter igen somnade jag på soffan. Känns som jag varit vaken i en vecka.. Nu ska jag försöka sova o drömma mig bort. Puss o kram


Nu känner jag i hela kroppen att jag är sl...

Nu känner jag i hela kroppen att jag är slut. Somnade på soffan redan vid sju o nu ligger jag typ till sängs. Längtar bara hem nu. Ska bli så skönt o komma hem, fira jul med familjen. Längtar!


klubbkväll

dödens trött men ändå inte. Kan ni också känna så? borde lägga mig men vill ändå göra massa annat. Kolla tv, kolla facebook, diska, hoppa i sängen, ja allt utom och sova fast lägger jag mig kommer jag somna på två röda. Idag hade vi klubbkväll på jobbet så det var öppet två timmar extra, dvs till klockan 21! det var ju fan inte en kotte där inne, tror nog att personalen handlade mer än vad kunderna gjorde. Ha!
 
Väntar och väntar på att jag ska få något svar. Nu har det gått 1½ vecka och jag vill jättegärna veta nåt innan jul. Jag hoppas såååå att det kommer ske. Men man vet ju aldrig så vi får helt enkelt bara hoppas. Så krossa era fingrar och tår att det går som jag vill. Kan berätta mer om det längre fram, just nu är det lite hemligt. Hihi

Puss&kram



kallt

Kylan är olidlig här i Kalmar. Och nu kan jag även säga att det är så på jobbet. Idag hade vi 16 grader! Fatta vad kallt det var. Imon ska jag jobba till åtta och jag kommer mundera mig med massa kläder!! Är ju helt galet att det ska vara så kallt.

Och nåt mer som är galet är att det är julafton på fredag nästa vecka. Tiden bara rinner iväg. Men ser fram emot några korta dagar hemma med familjen. Är ni klara med alla julklapparna? Jag har en till pappa och en till lillebror kvar sen ska jag förhoppningsvis vara klar.


lucia

dagarna bara flyger förbi mig. Jag äter, sover, jobbar och så går det runt sådär. Helgen bestod ju förstås av jobb och åter jobb. Söndagen var den mest tråkiga i denna värld. Hade öppet mellan 11-17 och det var inte alls mycket folk o handlade.
Däremot lördagen var bättre. Fick lite småbesök av kära vänner som ville att jag skulle med ut på kvällen. Svag som är man är för grupptrycket hängde jag med. Tänkte bara gå på förfesten men ack så fel jag hade. Slutade upp med dans på harrys med massa galna människor. På förfesten blev jag utsedd till kvällens bästa på och kramas. det är väl inte så illa minsann tycker jag. ♥

Igår var det tråkjobb som sagt och sen mötte jag upp Jenkan och vi käkade lite snabbt innan vid drog på KASTspex. Studenternas spex som handlade om Lussekatter och glögg. Lite avklopplade underhållning sådär på slutet av helgen. Sen gick jag hem i blåsten. Skönt men fyy, det blåser ju så mycket så när det är kanske -5 får man dubbla på det!!

Idag är min lediga härliga dag. Gick inte upp förrän vid elva. Så skönt och bara slappa hela morgonen. Åt frulle och kollade på Luciatåget från Stockholm och  julkalendern. Tycker allt den är rätt mysig, om man tänker på alla julkalendrar som varit på senare år så är ju denna en av dom bättre enligt mig. Har städat upp här lite så nu kan man faktiskt ta hit lite golk. Dock finns det inte tid till det.

Ikväll blir det ännu lite kulturellt inslag. ska på luciatåg. När man var yngre fick man ju alltid se och även gå i skolan men nu har jag inte varit på luciatåg på länge. Så ikväll blir det domkyrkan och få lite luciastämning. Hade tänkte bara lussekatter idag också men det hinns nog tyvärr inte med.

Hoppas ni haft en trevlig luciadag!
Puss&kram


Lite dessert till idol i funkabo

sp_a0507 (MMS)

Lite dessert till idol i funkabo


spegel spegel på..

Attans bananer, skulle ha börjat åtta igår men råkade försova mig lite..

Helgen hemma var supernajs. Lite släkt på besök, utgång, julmarknad o mys. Skönt och komma hem lite ibland. Nästa gång blir det julafton :D
Idag är min lediga dag, som vanligt innebär det tråkig tvätt. Ska hinna ner till stan också, träffa upp Jenkan.

Förra veckan träffade jag även dig, det kändes lite konstigt. Men ändå ok. Sen börjar du höra av dig och jag blir nästan pirrig? Är det fel och känna så? Ja lite är det nog men ändå, vara den vackraste är ju inte fel i denna värld

Imon vankas det julbord med jobbet på Calmar hamnkrog. Super! Är så gott med julbord, inte sant?


SMS-inlägg

sp_a0504 (MMS)


- 20 grader

Ni får förlåta mig så mycket. Jag har varit så dålig på och skriva här men har ni velat nåt så hade ni väl fått ringa. Haha
Har hänt en massa crap under tiden. Och med crap behöver allt inte vara dåligt.
Vet inte om jag kommer ihåg allt som hänt men så kul var de väl ändå inte.

Är hemma hos mor & far just nu i -20 grader!!! Familjen Sjöholm från Sthlm är också här på besök. Igår fick vi även besök av Familjen Collén. Har ju int sett mitt underbart söta kusinbarn innan. Åhhhh så söt han var. Inte en enda gång grät han och världens sötaste kinder och mjukaste hud. Gulle!!

Ska ju även försöka hinna med och träffa Elias nr två denna helgen, alltså Sandras lilla Elias. Men innan det ska det bli julmarknad i Eksjö. Hoppas man hittar något fint :D

Förrsten, håll tummar & tår för min skull är ni snälla så jag får som jag vill. Så kanske jag berättar mer sen om det blir som jag vill. Då ändras livet och min vardag litegrann.

Nu är det promis med mor i snölandskapet :D

Puss&kram


RSS 2.0