zzzzz

för lite sömn vilket innebär att bloggen sover lite. uppdaterar imon när jag är ledig och vaken

beiga klackskor

Gårdagens fest blev som vanligt mycket lyckad. Helt galet som alltid och denna gången kom lilla vattenpipan fram också. Vi gick till palace och där var det ju massa folk. En del känningar också. Haha. Sussie lyckades få dit tre av tre möjliga. Ojdå! Meningen var att vi skulle ha efterfest så jag skulle slippa gå och lägga mig då jag skulle med ett tåg till växjö klockan sju. Men så blev det inte riktig, somnar raklång på sängen halv fem med Jesper sittandes på mitt golv, sökandes på youtube. Sen vet jag inte alls när han gick hem. Vaknade halv sex igen och då var det till och försöka få lite liv i mig igen. Jäkligt svårt måste jag säga. Men det gick. Åkte tåg till växjö halvt spyende, upphämtad av Kj på stationen sen åkte vi till ut campus och hämtade upp bruttorna emelie och emelie. Efter lite svordomar åt Kj.s GPS och letande i en kartbok för europa så hittade vi till Jönköping. Vi skulle ju hälsa på Madde. Där var det fika när vi kom fram sen drog vi till A6 och ikea. Shoppande blev det nog lite för oss alla. Åkte hem trötta och slitna igen till Maddes lägenhet och började göra lite mat. Supergod mat! Men det bästa var sen när vi började kolla på bilder, gamla bilder. Haha, vi skrattade så vi höll på och dö av vissa kort. speciellt ett kort på mig när jag har på mig jeans, vita strumpor och på det beiga slipin klackskor. haha Tack för en underbart rolig dag tjejer! ♥
istället för att åka tilbaka till kalmar åkte jag hem till mamma och pappa. Lite suprise blev det när jag ringde hem och frågade mamma vad hon gjorde samtidigt som jag plingade på dörren. gissa om hon blev förvånad när det var jag som stod där i dörren. Ska åka tillbaka imon igen men en lite snabbvist har ju ingen dött av.
Nu ska jag sova, det känns som det behövs!
Godnatt

handbollen

Singstar är bara för jäklans roligt. efter jobbet igår åkte jag och jenkan till HG och sjöng singstar och spelade spel. Jag får väl då säga att jag ska hålla mig till singstar och dansband. haha Mycket trevligt och det blev mycket sent också. Jag hade ju turen och börja vid 11 idag medan henke skulle börja vid 8. hähä.
Men tror ni jag fick sova? nej, vid 8 ringer jouren från åhlens och frågar efter sissy. Hallå, ring inte mig. Svarar hon inte så kan väl inte jag göra så mycket. Men som tur var somnade jag om en timme sen begav jag mig till jobbet. Men innan jag hann åka iväg ringde jouren igen och denna gång för att bara tala om att jag skulle vara på skönhetsavdelningen idag. Nödvändigt, neej! Vilket som så var jag på skönhet idag och man känner sig lite finare när man står där och tar betalt för smink istället för en blomkruka. Haha.

Bestämde också att det blir en fullspäckad helg för min del. "middag" hos jenkan imon, jobb och utgång på lördag och söndag blir det en tripp till jönköping via växjö. Ska hälsa på Madde. Men måste åka till växjö först för att få skjuts till jönköping och jag måste åka redan vid 7 från kalmar. Men vad gör de, jag får sova i bilen. Sen har jag kommit på en idé, jag ska åka hem till mor o far och hälsa på lite också men det är lite av en hemlis. Hade tänkt att ingen ska få veta något och plötsligt är det jag som ringer på dörren. Hähä. visst är jag finurlig :D

Sitter och kollar på handbollen nu. Jäääääkla kroatien. Det har ju gått så bra för sverige innan. Kroaterna är ju på hemmaplan och dom har ju väääääärsta hemmaklacken så jag vet inte vad. ge sverige lite stör ffs!
puss


sommarnöjen

Så då var det bestämt, Magnus heter han som ska flytta in i min lägenhet, han var här i eftermiddags och kollade. Både sissy och jag kände att han var perfekt så fort han kom in genom dörren. Supertrevlig plus att han var söt. haha. Han kollade lägenheten och vi pratade om en massa strunt men efter 20 min så gick han. Bakade lite innan idag också, eller gjorde väldigt lätta cornflakeskakor, mumma säger jag. farligt för tänderna, man kan tro att det enbart är socker i kakorna men kan ni tänka så är det faktiskt fibercornflakes i dom. Alltid nåt eller hur. Sen blev det en makaronilåda till mat, har inte gjort det innan men det blev också lyckat så nu man har mat till jobbet. det är ju så tråkigt och behöva springa ut på lunchen och inte veta vad man ska äta. so good och ha mat med sig. Fick höra av henke att vi hade en praktikant på jobbet också. Undra vem denna lilla flicka är? hm,  får ju träffa henne imon.

The killers ska komma till hultan fick jag reda på idag. Och jag vill nog dit. emelie frågade mig innan om jag ville dit och jo jag tror nog minsann jag vill de. Jag missade ju de förra året så kan ju inte göra det detta år. Sen har jag ju mina planer på och dra utomlands en vecka också. Ska vi säga såhär att vi drar på stort i år brudar?! Hultan och en utlandssemester. Visst skulle det vara helt underbart. Ni som pluggar häcken av er nästan hela året kan väl behöva lite kul o semester på sommaren. Funderar ni på utomlands funderar sussie på hultan! soool OCH festival det kan ju faktiskt inte bli bättre
puss


visning

träningen igår var riktigt rolig. Sen är man ju alltid lite förrvirad när man inte varit på passet innan men jag tyckte om det så nu får man hoppas på att man kan vara ledig måndagar klockan fem. Tyvärr är det väl inte så troligt men får väl gå på hennes bosu pass istället då. Iaf så var det skönt och springa av sig lite kalorier, hoppas det gjorde någon nytta iaf. Hade lite ögongdis och kolla på också, det är då inte vanligt att man på friskis. hehe.
Sen har jag kommit in i en period att jag inte kan somna på kvällarna. Igår låg jag o vred o vände hur länge som helst sen drömmer jag massa konstiga grejer. (igen) I natt drömde jag om att vi var nånstans ute på Talludden hemma, där har jag nog inte varit sen jag var med i scouterna och då var det ju nåågra år sen.

Nu väntar jag på att sissy ska komma hem och sen ska väl magnus som heter  komma o  kolla på lägenheten. allt är fixat och klart hoppas jag. Kan ju inte överdriva heller, de behöver ju inte skina om rummet hoppas jag på.
Måste tvätta också men vet inte om jag har ork till det, eller jo jag måste men usch så tråkigt det är sen måste jag til maxi också och handla mat. Pust, nu blev allt så mycket tråkigare. Men det är ju sånt man måste göra, I guess
puss


photos

   
  
lite bilder sen helgens bravad ♥

träna

jag verkligen avskyr när man vaknar upp och har drömt en massa konstigt. Precis vad jag gjorde idag. tänkte man kunde sova ut idag med och det gjorde jag väl iofs men när man vaknar upp sådär hastigt och inte riktigt vet vad som är sanning eller inte så blir man lite dissy. Började på allvar packa ner grejer idag. Och med grejer kanske det mer var kläder så nu är alla mina fyra resväskor proppade med kläder. Har faktiskt rensat ut en del också så det känns bra. Men jag lovar, jag kommer verkligen behöva en stooor gaderob till alla mina kläder. Ska försöka mig på och dela upp sommar/vinter kläder. Så då har man lite mer ordning. Måste nog dammsuga nu också för nu har alla dammråttor kommit fram. Ska snart åka iväg och träna med Jenkan, vi ska på Nillas pass. Hoppas hon har ändrat det för förra terminen var det inte alls roligt. Har tyckt hennes andra pass har varit så bra innan.

är ledig imon med och vet inte riktigt vad jag ska hitta på då faktiskt, blir väl till och handla mat sen ska de ju komma en kille och kolla på lägenheten. men mycket mer än så kommer nog inte min dag bestå av. Men det kan få vara så, jag är ju faktiskt ledig :D
puss

party

igår hade jag utflyttningsfest för mig själv, flyttar iofs inte förrän om två veckor men jag jobbar alla dom andra helgerna så de fick bli denna helgen och jiiizes va kul vi hade. Kvällen var helt perfekt, maaaaassa kort togs och dom är helt underbara. Lika underbara som personerna på korten. Sen gick vi till Palace och där var de lika kul. Råkade visst flirta lite med en av bartenderna, eller det var faktiskt han som började. Slutade med att han sa till mig och inte vara så hot och kastade en isbit på mig. haha. Roligaste ever!
Gick hem vid två, lite hungrig och mycket sömnig. Somnade ganska snabbt efter vår lilla efterfest som bestod av mig sissy och jenkan. hehe. Sov nog till klockan var två idag, var evigheter sen jag sov så länge. Men ack så underbart det var. Käkade på victoria och sen hem. Började få lite panik på hur vår lägenhet såg ut så började städa en sådär halv elva på kvällen. När vi var färdiga kom vår creepy granne igen och ringde på dörren och denhär gången öppnade han brevinkastet också. Vi blev så rädda så sissy skrek: va fan vill du`??? då frågade han om vår lägenhet också skulle städas imon. Dom hade fått en lapp av vaktmästaren att deras lägenhet skulle städas och bonas imon och dom fick inte vara där mellan sju och fyra. Vi sa att vi kunde städa själva och då frågade han om vi inte ville komma ut och lyssna på 70/80talsmusik, dricka bärs och röka cigg med honom klockan elva en söndagkväll?! eeeh, nej jag tror väl inte det. Han var så skum så vi ska kolla upp med hyresvärden vad det där är för en typ.
Nu ska jag sova, imon ska jag packa massa kläder och få ordning på de hela för på tisdag ska det komma en kille och kolla på lägenheten så då är det bäst att det kanske är lite städat när han ska kolla in den.
sov gott
puss

bio

igår efter jobbet var jag och sissy och käkade på zorbas sen handlade vi på tokiga ture. Tokiga ture är då en godisaffär men maaaaassor av lösodis. tror jag blev fem igen och ville ha allt som fanns där inne även om jag inte tyckte om allt. Sen gick vi på bio, changeling. En film som verkligen var värd att se. Skrev ju att den handlade om en kvinna som vars son försvinner och tillbaka kommer en annan pojk som inte är hennes son men polisen vägrar inse att dom gett henne fel pojk bara för att dom inte ska hamna i trubbel. Den höll på i 2½ timma men ack så bra den var. Satt och grät som en liten bebis, satt på helspänn så när vi gick därifrån hade man ont i hela kroppen. Men gå och se den! verkligen ett tips.

Idag är det lördag och jag är pigg, har hunnit med och duscha och fixa. Och för er som kanske inte känner mig så väl så kan jag säga att jag ääääälskar och sova länge. Med länge menar jag nu då till tolv kanske om inte längre ;) men ska gå på stan med jenkan och henke sen. Måste hitta mig nåt till ikväll. Ikväll är ju min lilla "utflyttningsfest". Har ju ändrat mig totalt ang vad det gäller klänning. I'm the rocky onw now!  men ska bara hitta nåt först för och bli lite rockig :P haha.
Ska käka lite frulle sen ska jag ringa jenkan och se om hon vaknat till liv.
Hoppas ni får en trevlig helg! (det ska iaf jag ha :D)
Puss

tem

okej nu tror jag nog jag har blivit lite för gammal. Jag sitter och kollar på antikrundan. Men fatta häftigt, de var en gubbe som hade hittat en brosch på soptippen och den var fan värd fler tusen kronor. Tänk om man kunde hitta ett sånt fynd, eller som ett par gamla systrar, dom hade ett bord och det sålde dom på auktion och dom fick 160 000 kr. Om man ändå hade haft ett sånt bord och sen sälja de. Jiiizes!

Har ju varit på jobbet idag också, händer tyvärr inte så mycket nu. Vet inte, antar de är just nu i januari månad. Ingen har pengar efter jul och dom flesta har ju fått de dom vill. Snön har kommit tillbaka till Kalmar också, den började falla på lunchen och det är faktiskt lite kvar. Lite mys tycker jag allt det är. Sen har jag käkat min egna hembakade semla idag också, eller nu kanske jag ljög lite. För semlan hade ju inte jag bakat utan det var nog emma som gjorde det sist hon var här. Och nu så såg jag att de låg en fin bulle där i frysen så då tog jag i akt och käkade upp den. Mumma!
puss

shopping eller inte

ännu en dag ledig och det är så himla skönt och vara ledig i mellan åt. Blev lite ytterligare packning men man har så himla mycket så man vet ju inte vart man ska börja. men ringde fucking akassan idag också och jag hatar dom verkligen. Bajs grej och behövs ringa. sen gick jag mot stan, har nog varit i varenda klädesbutik i hela kalmar men de enda jag hittade var ett linne och två par örhängen. Jag har ju ändrat mig totalt ang klänning. Helgens outfit kommer bestå av jeans och ett linne. Kan vara skönt och inte behöva piffa upp sig ända upp till hårfästet från tårna. Gick på stan i flera timmar, sen blev det lunch med hanky och malin. Jag tror att alla äldre kvinnor, dvs tanter idag har pms eller nåt. Gringiga kunder, spydiga telefonister och ja gud vet allt.
var hos frissan nyss men dock hade jag nog kunnat klippa min lugg dessto mer men orka hålla på och klaga för 35 kr. haha, mer kostade de inte mig och klippa luggen. dessutom precis innan jag skulle gå så började jag tveka till och klippa luggen så det kanske var ett tecken på att jag inte ville klippa den. Den får växa lite till så får vi se vad som händer med de hela.
Bokade precis biobiljetter tills på fre, ska gå på changeling med angelina Jolie. Handlar om en ensamstående mamma som vars son försvinner och kommer tillbaka efter en månad men det är inte samma son som innan. gooooosbumps! Har inte varit på bio på länge nu, sist var nog SATC skulle jag tro. Vilket var en väldigt lyckad film! Looove to the girls.
Ska fixa lite käk, får nog bli lite lätt soppa och en macka. sen ska jag gosa ner mig och kolla på tv, får inte missa Lars wnnerbäck på tv ikväll klockan nio var det va? oj, redan glömt. Måste kollas upp.
Puss på er

ledig

Ja, förlåt förlåt. Nu har jag varit sådär dålig igen på och skriva men jag ska försöka bättra mig som alla andra gånger. Mycket har hänt som vanligt under tiden. Fast de roligaste var nog när jag fick prata med emelies kompis martin. Vi pratade nog i säkert en halvtimme. Klockan var nog två på natten och jag skulle jobba dagen efter men vad tusan gör det när man har roligt. Jag sa till honom att nästa gång ska jag slå honom i singstar. den jäveln slog ju mig.  Så ska se till och åka till växjö snart så ska han få en omgång ;)
Har ju jobbat en del också, det finns alltid på schemat. Har varit ganska segt med folk och det gör inte de hela roligare sen har vi en satmara på jobbet som är där extra och jobbar och hon är inte och leka med. Ingen tycker om henne och hon är enbart  som en finne i röven. Jävligt jobbig! :P
I lördags var vi och festade hos en kompis till henke och göran. Han bodde typ mitt i stan, hade en  etta med sovalkov men de var fasen som en tvåa och han betalade mindre än vad jag gör nu för delat boende. Då kände man att det sved lite. Vi hade så kul att vi aldrig kom ut, vi kom till Cafe corner, det var där festen slutade för oss. Kallt som på nordpolen begav vi oss hemåt och sussie somnade som en stock. Haha

Idag har jag varit ledig, och jizzzes va skönt det var. Sov ut ordentligt och sen har jag plockat lite med alla grejer, det börjar ju närma sig flytt snart. wiiie. Ska bli så roligt och flytta, vill bara göra de nu på direkten och få allt iordning. Ska få låna en massa backar från jobbet så jag får ner alla mina grejer. Har precis "köpt" mig ett köksbord. Haha, kan ni gissa vad jag får betala för det? En fika! Ja, jag ska "köpa" det av jenkan, hon hade ett stående på vinden och allt hon begärde var fika. Och då ska man väl inte säga emot? haha. Sådana köp gillar jag. Undra om Ikea är lika medgörliga som jenkan? haha

night

tror ni jag kom i säng eller? nej det gjorde jag ju inte. Satt istället och pratade med sissy way to long. Pratade om livet och dess hinder och tror vi blev bara mer och mer deprimerade ju längre vi satt och snackade. Ska inte ta upp allt här men vi hoppas på det bästa iaf så mycket kan jag säga. Har kommit fram till en gräns också, vilket känns bra.
Nåt som känns mindre bra är att jag fortfarande ska jobba imon och har fortfarande inte kommit i säng. Ska borsta mina tänder sen är det bums i säng. Ska jobba heeeela långa dan imon :( förkyld och snorig är man också, ingen direkt hit må jag säga.
godnatt för andra gången

back

åter i kalmar igen. VIlken chock när man kommer till kalmar, det är massa snö och nu menar jag massa. Hade hört från annat håll att de var snö i kalmar men såhär mycket. Ja det är inte illa för och vara kalmar minsann.
Tågresan ner var lika givande som vanligt, eller denna gången blev jag uppraggad av killen som satt bredvid mig och hade med sig sina två döttrar. Hm, är det jag som tycker om äldre män? nej de var de väl då inte. Haha.
Blev en storhandling på maxi, så nu är kylskåpet fullt igen. Imon är det jobb igen. Ser inte riktigt fram emot det tyvärr även att man varit ledig rätt så länge nu.
Har varit full rulle när man varit hemma, släkt hit och dit. Så nu är det skönt och bara ta de lugnt.
Pratade med sissy innan om nyår och vad som hände. Haha
Vi var ju hos henke och göran, åt god mat och sjöng singstar. Alltid lika lyckat. Hade iaf en toppenkväll med dom bästa.
Verkar som det blir fest i helgen trots allt, jag som skulle vara hemma och kurera mig. VIlket jag verkligen borde göra också men fick höra på andra vägar att mister Giljam skulle komma på besök och sen drar han ju till skåneland för och plugga så litet hejdå kalas ska vi väl kunna ordna.
Nej nu ska jag sova, har inte riktigt fått den sömn jag behövt dom senaste dagarna.
Godnatt

hejdå

fortfarande sjuk och grinig. Men har nog kommit underfull med att jag inte tål granen här hemma. Så tyvärr blir det ingen gran för mig i kalmar denna jul. Eller någon annan jul heller. Ska snart åka mot nässjö, har varit hemma lääänge nu. Så ska bli skönt och komma hem till mitt andra hem. Men jag vet vad som väntar. Jobb och flyttpackning. Jag måste packa ner massa grejer nu. Som tur är så såg jag på mitt schema att jag har tid och packa nu denna månaden och det känns jättebra.
Oj nu ropar dom på mig.

hejdå

sjuk

jag har inte orkar skriva nåt sen nyår. och detta är sant faktiskt :P hade en toppen nyårsafton med dom bästa. får uppdatera mer senare, har åkt på och bli sjuk nu istället.
har fått nån influensa plus nån allergi så mår piss :( ska åka till kalmar snart också men orka.
nåt kul var iaf att igår bestämdes det att jag och sissy ska till London i februari.. wiiie!

RSS 2.0