hejdå for a while

kommer nog försvinna här ett tag, mitt internet har slutat funka, dvs mitt abonnemang är sluut. och jag måste skaffa nytt. Ikväll har det varit supermys iaf, linn och lisa var på besök o kollade på idol. Tjejkväll helt enkelt. Hann med julmarknad på slottet med linn också, köpte lite grejer men var inte så bra som jag trodde :/
nu ska jag sova, upp och jobba hela dagen lång imon och sen är det utgång med hela HM imon :P HAHA
Puss&kram


mario

efter 2 timmars jobb med o frosta ur frysen var jag förtjänad ett samtal av mitt hjärta och inte vilket samtal som helst. Mys kommer hit och har med sig sitt wii och vi ska spela mario för hela slaten så se upp henke, vi ska spela skiten ur dig .. mohaha! Screw the job tomorrow.. jag ska spela mario. Spelade ju spelet hemma hos henke förra helgen och guu de var så roligt. Verkligen ett spel och rekomendera. träffade mammsen idag en snabbis, hon var på julmarknad på slottet med jobbet och hann med och springa in på jobbet o hälsa på. Söööta mamma hade köpt massa julgodis som hon vet jag tycker om och ett superfint halsband o kryddor. TACK mammi ♥

nu får mys skynda sig hit innan jag spricker.. imon väntar jobb och julmarknad för mig.

puss&kram


superdag

fler dagar som denna tack. började tidigt, åt frukost med hjärtat, gick till jobbet och hade massa och göra så tiden bara flöög iväg sen slutade jag vid fyra. Heeelt underbart. Träffade hjärtat och  gick och fikade på nilssons cafe. sen blev det lite julklappstittning. Hittade inget och köpa men grejer som kan köpas senare. På clas ohlson fanns det en massagestol och massaggrej. Wounderful! :D
tittade även på lite fiskar, ska kanske skaffa sig ett husdjur, börjar med en fisk. inte så krävande, behöver ju inte gå ut och rasta den stup i kvarten :P
på indiska hittade jag ju lite julklappar förrsten.. söta sådana och två superfynd. En tunika och ett linne för 50 kr tillsammans!
nu är det film med mys, ska se Julie and Julia. hoppas den är bra, vi skulle ha spelat de nya mario ikväll men det funkade inte riktigt som vi ville så det blir film istället med massa popcorn.
puss&kram


did i call wrong?

hade en superlugn kväll igår. tryckte ner mig i soffan efter jobbet och satt kvar där typ hela kvällen. Endast nödfall jag reste på mig :P pratade med min guling på msn, var allt för längesen vi sågs och har i stort sett bestämt att jag ska åka till sthlm o hälsa på :D Fick också reda på en lite kul interngrej, vissa har ju lite svårt och ringa rätt personer mitt i natten :P haha
nu ska jag cykla iväg till jobbet.. i regnrusk! Yääy! :|
see ya later ...
puss&kram


my day

sovmorgon, frukost, försök till och fixa punka, gå hem,
 media markt, bauhaus, ikea, glass, idol, godis,
 mys, spel, träffa vänner, sova...


blåser

vet inte vad det var igår men jag kunde inte somna. låg och kollade i taket en bra stund innan jag äntligen sov några timmar. vi satt och kollade på en gaaaammmmaaall film igår. söta spöket casper. värsta gulliga spöket :) och om det var segt och gå upp idag, knappt ingen sömn och sen veta att man skulle jobba hela dagen. gick ganska fort ändå, var så mycket och göra på jobbet så hann inte med allt jag skulle.
Påväg hem trodde jag nästan jag skulle hamna i vattnet.. det BLÅSER som aldrig förr, det är typ orkan ute och jag tänker inte gå ut mer för idag. ska krypa ner under täcket, vrida om tvn och mysa med all rätt!
en dag till sen ledig igen, då ska jag till ikea och kolla julsaker och även inhandla lite julklappar :D
puss&kram


apelsinskalare

såhär snart till jul så är det ju poppis med apelsiner men är det bara jag som hatar och skala apelsiner? Man blir kletig och det fastnar under naglarna och hela apelsinen går sönder.´För något år sen fick jag en apelsinskalare av min kompis och denna skalare har varit mig trogen genom åren. Den är verkligen så bra, inget klet, inget fastnade och hela apelsinen är fin och hel. Bara till och äta. Men nu hade jag tänkt och ge bort detta i julklapp men hittar det inte i nån butik, inte i Kalmar iaf. Så vet ni vart man kan köpa de? någon speciell affär? Finns ju säkert på nätet men vet ni någon butik som kan ha det? Superbra julklappsgrej ju till en billig peng..


LÅNGLEDIGT

har inte haft internet på några dagar eller snarare sen i lördags. det är utlånat till herr frank som hade abstinens efter lite internet. Helgen var verkligen toppen, tycker dock inte om vakterna utanför byttan längre men det är en annan sak. slutade på palace och jag hade verkligen superkul där och vem möter man inte om bettan. Hon var och hälsade på lillasyster i kalmar. Så kul o träffa dig gumman!

Har även varit ledig sen i lördags och det har verkligen varit så najs. har städat tvättat lagat massa mat o såna saker man inte hinner med annars. lite shopping har infunnit sig på listan också, hittade mig en supersnygg halsduk på hm i lördags. suuuperrosa :D och idag hittade jag mig 4 par örhängen som jag har suktat efter länge och nu var dom på rean. Nio kr st! fynd :D

idag firar jag och mitt hjärta fem månader tillsammans. Du förgyller mitt liv, natt som dag! Du gör mig glad, lycklig och jag svävar på moln varje gång jag är med dig. tycker om dig i massor min David! ♥'




....

meningen var ju att vi skulle ha gått på auktion idag men när klockan ringde och jag kollade ut genom fönstret så drog jag täcket över huvudet igen och somnade om. Det var så sjukt trisst väder och jag var grymt trött också så sov väldigt länge. Men lagom till lunch så mötte vi upp henke, jocke, linn, gösen o victor ovh käkade på thai silk. mumma. sen blev det shopping på h&m.. sitter nu och förbereder mig inför kvällen. Ska snart till henke o spejsa till det.. var ett tag sen man festade med gänget så ska bli superroligt :D

puss & kram


spiderman

jaha nu var man ledig igen. ska väl inte klaga på det. Var tänkt att vi skulle ha en myskväll med gänget ikväll men alla bangade på det så det slutade med att jag, david och linn satte oss på donken och käkade. .. och gjorde en spiderman... haha
gick hem till  sötis sen och kollade klart på idol. Mariette är ju bara för bra.. och calle! :D kollade på greys också, jag bara säger de till er som inte laddat ner.. ni kommer GRÅTA som aldrig förr. ack så jag älskar den serien!

imon ska vi på auktion i folkets park, får se om man hittar nåt fynd eller inte. var verkligen superlängesen var jag på de, brukade gå med mamma o pappa ibland när jag bodde hemma men nu var det längesen. så ska bli lite kul, kanske bara är skit men vi får se. Sen blir det fika och shopping på stan, långfika hoppas jag på. och på kvällen blir det fest hos henke.. får se vart man hamnar i slutet av kvällen.


suprise

cyklar hem och det är tänt i hallen, i hela lägenheten?lämnde jag alla lysen på när jag åkte till jobbet? Nej, det är min helt underbara pojkvän som har fixat te o fika till mig när jag kommer hem från jobbet. Han står och diskar också! Kan man bli mer glad, har dessutom inte träffat honom sen i torsdags förra veckan så gissa om jag blev glad o se honom och sen att han var sådär übermysig gjorde ju inte saken bättre.  (sandra, undra om han kanske hörde vårt msn-samtal?)

nu har vi kollat på nån konstig film o ätit sockergodisar :P vi blir bara sötare och sötare.
Förresten så kom det och plingade på dörren innan och det stod tre tjejer som ville ha en vinöppnare, det är andra gången det kommer någon och frågar efter det :D skaffa en vinöppnare granne!


....


möööh, kroppen la av och sussie blev seg


tillbaka

tillbaka i kalmar igen efter en otroligt fort tågresa. Körde in lillebror till skolan idag och passade på att shoppa lite på morgonen också. Blev en snygg kavaj, en klänning och en skjortklänning.. och en supersnyggt halsband. Köpte med mig lite bröd och snygga gardiner till jul också. Var inne på dom mest konstiga affärerna idag.. ja, netto, kappahl och karlsson.. inga affärer jag brukar shoppa i direkt men hittade massa fynd :D så nu är jag supernöjd.

I kalmar är det lika trist och grått som hemma. Gick och hämtade min cykel som var på jobbet sen cyklade jag hem. Nu har jag tänt upp varenda ljuslykta jag äger och det är verkligen supermys. ska ta och fika lite nu sen blir det till och laga mat. fick med mig massa mat som mamma gjorde. supernajs!

puss&kram


åren går

klagade nästan lite på att jag skulle vara hemma så länge men nu åker jag tillbaka till kalmar imon igen. det går alltid så fort när man är hemma. idag var jag o mamma inne i stan och kikade runt lite. träffade på en gamal klasskompis från gymnasiet, har nog inte sett henne sen vi tog studenten. Hon hade en liten dotter på ett år, shit vad det händer grejer minsann! Köpte vete till min kudde också men kom aldrig så långt idag med den. Får se om jag hinner med det imon innan jag åker tillbaka. Ska köra in lillebror till skolan imon också och sen får vi se. Kommer -hem- i skaplig tid också så det är skönt om nu SJ vill som mig. Nästa gång man kommer hem blir nog till jul, hinner nog tyvärr inte komma hem innan dess. nu ska jag lägga mig och läsa min spännande bok o sen sussa.
godnatt!
 puss&kram


fars dag

vaknade ganska tidigt av att vår hund mizo började morra vid min dörr. Han hade hört en annan hund utanför och ville ut och leka. Kom på att det var farsdag idag och tänket suprisa med lite morgonkaffe men så har ju självklart pappa redan gått upp och inte nog med det så har han gått ut och jagat också! hallå, enda dagen du ska ligga kvar och få lite morgonkaffe så springer du iväg! fy skämmes på dig pappa. Men kom på att jag hade med mig ett recept hem på supergott bröd så åkte ner till konsum och köpte lite ingridienser och sen blev det brödbak och superfrukost lagom till pappa kom hem igen.
blev en såndär familje-söndags-frukost-mys. Blir allt för sällan sådana söndagar.
vädret är riktigt kasst här, är sådär blött och disigt. Vill helst bara krypa ner under täcket och ligga kvar där. Ska nog in till stan en sväng sen, till mormor & morfars grav också.
Nu blir det en varm långdusch och sen lite te och tv :D

Puss & kram


marknad

OH MY LORD är allt jag har och säga om tågresan hem till ekenäs igår. OH MY säger jag igen. började med att 8 (!!!!) fnittriga, högljudda, irriterande kärringar sitter hela vägen till växjö och har sig. Plus att två gubbar sitter på andra sidan och börjar prata med tjejen som sitter mittemot mig, frågar ut henne vart hon jobbar, vart hon bor, vem hon är. Äckelgubbar. trodde jag hade nåt botten men icke.. påvägen mellan nässjö och ekenäs sitter det säkert fem fyllegubbar och hojtar och har sig. Välkommen hem susssie :D Haha

snart ska vi iväg till huseby på julmarknad. Ska kanske dit nästa vecka också men julmarknad är ju så mys! Hoppas bara att vädret ska bli lite bättre, det är väldigt tråkigt här.

Måste bara lägga upp filmen på linn och david sen vi var på palace sist. Den är så klockren! Love you guys ♥

="text-align: justify;"> 


orka

men jag orkar inte packa. sötis har åkt hem till gbg och jag är kvar själv. Åker iofs hem imon till vetlanda. Pratade med mamma innan och fick reda på att vi inte alls ska till skövde nu för dom är rädda för influensan. Ja, dom är ju då lumpenmänniskorna, lillebror gör ju tjänstgörning i skövde och det var typ öppethus där i helgen. Jag och cassa som skulle kolla lammkött. Haha. Nähä, då blir det inget med det. Hade jag ju lika gärna kunnat stanna kvar i kalmar :| crapers"!
Åh jag måste packa massa men orkar bara inte. Vill bara lägga mig under täcket o sova.. länge länge. Har haft en superkonstig vecka. Mitt huvud har varit stor som en basketboll plus en pumpa sen i tisags. Jag skyller på all permanentvätska. Var ju och fixade håret i tisdags.. ska försöka få upp lite bilder på det..


my head

still in a fight, this time its my head ... and its a hard fight...


fight

i feel like a have been in a fight, i can feel the blood in my mouth..


RSS 2.0