semesterslut

Mina sista timmar på semestern kommer spenderas på tåg sen kommer mina donnor och hämtar upp mig för vi ska till strand. Ja ni tänker säkert att- den kvinnan är ju inte riktigt klok men varför ska jag sitta och invänta min domedag när jag kan ha kul istället. Det blir lugnt, Malin kommer köra upp och även hon jobbar imon så det blir en tidig hemgång men måste ju även fira att Lisa har fått semester nu :D
bäst och packa ner alla grejerna så man kan ut o njuta av solen som kommit fram.
Puss&kram


lider mot sitt slut

semestern gör sin rätt. Varför ska jag sitta o skriva massa skit när jag kan göra annat. Jag har ju faktiskt semester men allt roligt börja lida mot sitt slut tyvärr. På måndag är det jag som stämplar in efter tre veckors ledighet. Längtar verkligen inte dit. Uscha!
Men har hunnit med en hel del, Göteborg med Fridis, Ullared, Halmstad, Vetlanda, Konsert med the Ark, Strand... Ja, ni ser. jag har inte varit helt sysslolös tack o lov.
Imon far päronen iväg på deras överraskningspresent. Dom vet ännu inte vart dom ska.. Kan avslöja att det har nåt med huvudstaden och göra och lite teater. Hoppas på bra väder!
Nu ska jag, kära bror som jag för övrigt ska säga grattis till som klarade sitt körkort i tisdags och lilla mamma åka till eksjö och spela minigol!
Puss&kram


konsert

Igår åkte jag, Emelie o Emelie på en liten roadtrip till Halmstad. Väldans trevligt. Nåt som vi dock kom fram till var att vi är sämst på o köra alla tre. Haha. Men vi kom hem sen  iaf :D
Idag är det dejt med min förra sambo. har inte setts på länge, inte sen bröllopet skulle jag tro så nu är det minsann dags och träffa fru Kaspersson. :)
Hppas vi åker ner till Kalmar imon igen, beror lite på hur Emelie vill göra. Its her call. :)  På lördag är det houlabalooo, vi ska på The Ark & Håkan Hellström. Yäääy!


torgdag

Dagen till ära, det är ju faktiskt tisdag och i Vetlanda innebär det torgdag. Haha. Det är faktiskt rätt mysigt.. Ja, som Frida brukar säga. Jag är nog lite lillgamal ibland..
Sen får vi se om jag kommer iväg på nåt mer äventyr på min semester eller om jag ska häcka på landet i två veckor. Fick ju minsann höra igår att foilk betalar ju faktiskt för att bo på lantgård. Haha


hem ljuva hem




will you follow?

Jag mår fruktansvärt bra just nu men är förbannat rastlös. Någon som har semester och vill följa med mig på äventyr? Kom igen nu, va lite vild. Jag åker imon :D Haha


Brons?

hjälp vad tiden går fort. Har haft semester i en vecka redan. Uscha säger jag bara. snart är man på jobbet igen :( ullared igår var topp men några lappar fattigare är man ju allt.
Nu är det fotboll och hoppas på att vi får ett brons iaf. Kom igen nu sverige!
Imon är det dejt med Sandra & Pila. Längesen jag träffade pila nu. ska bli trevligt!


ullared

orkade inte sitta kvar i en tråkig ensam lägenhet så jag drog hem till skogarna istället. Ack så underbart det är! Imon drar jag, bröderna, Cassa och Haris till Ullared och shoppar loss. Löööning imon ju :D
Vädret suger totalt men vad gör väl det. Jag får umågs med underbara familjen iaf ..
Hoppas ni andra har det bra..!
puss&kram


stjärnvinst

hemma igen efter ett par härliga dagar i göteborg med frida. Vänster funkar alltid, nästan alltid iaf. Haft det kanonbra med shopping, sightseeing, liseberg, vindrickande..

är dock lite rastlös som ett barn, alla jobbar och vädret är kasst. Funderar på om jag ska hoppa på de där underbara tåget igen och dra mig mot världens alla hörn.

Har nån en cykel åt mig så får ni gärna skänka den till mig. det är tredje, hörde ni. TREDJE gången jag blir av med en cykel i kalmar. bajs!

för övrigt vann jag stjärnvinstkexchoklad. Mumsfillibabba!


oj!

nu händer de grejer minsann...


finbesök

Igår äntligen bestämde vi oss för o åka till Göteborg över semestern jag o frida. Emelie bestämde sig för att åka till hultan men ska försöka klämma in henne på lite semester också.
Idag tvättar, städar o fejar jag för fullt. Måste hinna handla o lagta mat också. Helst på en timme. För sen får jag finbesök av dom bästa. Mina föräldrar. ♥
puss&kram

RSS 2.0