efterfest

jag är helt fucking jävla död idag, igår var vi ju hos yves och grillade o drack. Gick nog därifrån vid halv ett och hämtade upp emma. Hon har äntligen kommit. sen satt vi och snackade länge, sen trodde man att man äntligen skulle få sova. Nej då är de några små liv som ska efterfesta hemma hos oss, undra vem det var. Vet inte hur länge dom höll på, var så trött, de var nog inte dom. Alla dricka var försvunnen när jag kom ut. Tack hörrni :|
nu sitter jag här på jobbet efter ca 3 timmars sömn och lite huvudvärk. Uschans :( när jag kommer till jobbet är de redan nån annan som jobbar, eller börjar samtidigt, så brukar de inte vara här. Kunde ha fått börja vid 10 istället men nej, halv åtta är man på plats. Guud jag dör!

ensam ÄR stark



Haha, i all min tristess hittade jag denna bild. guuud va vi ser ut emelie. Men roligt har vi haft också. (hoppas nu inte på för mycket darling men kanske,OBS kanske har en nyhet till dig.) I will call you. ♥

grill

on my way to yves soon, ska grilla o dricka lite. får dock inte bli för mycket eller för sent för jag ska upp o jobba halv åtta imon! Yäääy! :( sen halv tio kommer mitt hjärtegull, ska se om hon också kommer o grillar lite eller om hon har annat för sig. Haha.  är så rastlös, jag är färdig. väntar på att sissy o eve ska bli färdiga så vi kan gå nångång. haha.
Imon är det jobb hela dagen tyvärr sen ska jag o emma gå till kronan o käka. tror jag iaf, vi pratade om de men annars går de precis lika bra med en hemmakväll :)
har fixat o donat idag, städat, tvättat, bäddat åt emma, ja en massa grejer.
wiie, nu låter de nåt.. ska se om dom är färdiga.
have a happy night people!

yellow

shit igår efter träningen var jag helt död, jag gick som i davla kändes de som. Klockan var nog bara tio när jag gick i sängs och somnade ganska så fort också. nu sitter jag på jobbet och svarar snällt i telefon :D barris ringde innan o pratade om jobbtiderna i sommar. börjar vecka 27 o ska jobba till vecka 33. sen drar jag iväg till cypern! det ska bli riktigt kalaskul o åka iväg Tjooho, imon är det onsdag vilket innebär att mitt lilla smultron kommer till kalmar, till mig :D hehe. Ska vara klara av denna dagen och morgondagen sen så :D haha. Då får kalmar se upp för två små gulingar ..

emma







my crazy yellow klommer på onsdag :D wiiie, har inte setts sen i januari tror jag :( men nu ska hon vara här tills på söndag. Vi ska shaka loss på kåren som aldrig förr. Saknar min plutt!♥

GAAHHAHA

NI KAN INTE FÖRSTÅ HUR FUCKING OKONCENTRERAD JAG ÄR IDAG. ELLER FÖRRESTEN DET ÄR JAG NOG ALLTID MEN IDAG KÄNNS DET SÅ GRYMT TRÅKIGT. JAG TROR JAG KOMMER GÅ UNDER SNART, TROR JAG MÅSTE UT, BARA EN HALV TIMME OCH FÅ LITE LUFT I HUVUDET. SE LITE ANNAT ÄN MINA FYRA FULA GULA VÄGGAR! GAAAAAAH. FÅR RINGA DIG SEN OCH BLI LITE PEPPAD TROR JAG, KOMMER GÅ UNDER ANNARS. SNART SES VI, TUR AT DU FÖRSTÅR MIG I ALLA VÄDER. INTE ALLA HAR NÅN SOM DIG HONEY ♥
NEJ SKRIVA KLART DENNA FRÅGAN SEN UUUT :D

mamma

GRATTIS MAMMA PÅ MORS DAG! ♥

besök

sitter o väntar på la familja ska komma. Var ute o gick promenad runt Lindö innan och hämtade tårtan som jag hade beställt tills idag. en apelsintårta, vi får väl se hur den smakar sen. Ska troligen ut o shoppa .. eller ja, mamma ska. Jag ska väl bara vara smakråd. Har inte riktigt pengar till o köpa nåt just nu. de får vänta tills efter sommaren. Eller iaf tills man fått tillbaka skatten :D
Sist men inte minst.. eller ja, hur man ser de så fyller ju Kj år idag. Grattis bruden på födelsedagen, hoppas du får en kanondag.
Hemma i vetlanda är det bal idag fick jag höra från lillebror. Åh hade velat se dom!
Nej nu ska jag brygga kaffe.
hej

täppt

oh my goood. jag tror jag dör snart. Nu har jag fått såndär täppa i näsan igen, och jag behöver nässpray. Jag är helt beroende av det, usch det är hemskt. Måste åka til apoteket o köpa ut en dos. Haha.Just nu sitter jag o pratar i telefon med en täppt näsa och inte kan andas. kanon verkligen. är helt perfekt jobb jag sitter på när man är såhär. Men slutar snart ändå.. Jenny var här en snabbis medan jag var på lunch, snällt att hon kunde hoppa in lite.
Andningsprobleeem!

åh gott

 Åh blev så sugen på våfflor nu. Och jag som inte ens har ett våffeljärn :(

quiz

igår gick vi till mollys på kvällen, på musicquiz. Oj om man blev tävlingsinriktad. Haha. Men de var helt okej. Som kj precis frågade mig så kanske man ska återgå till och läsa tidningar igen. Haha. Finns nog och göra här ska ni se. Igår förrsten så var jag o beställde en tårta, sa jag de igår? Aja, var iaf och beställde en apelsintårta tills på lördag. Det är ju morsdag på söndag men familjen kommer imon. Så då ska jag vara en snäll dotter o ha tårta till mamma. Har ni förlag på vad man kan hitta på? Egentligen borde jag väl veta vad man kan göra i Kalmar, är ju jag som bor här men allt beror på väder o vind. Sen har dom ju med sig en liten buse till hund också. Haha
Men ska väl säkert ut mot stensö o kolla runt, mamma ville shoppa och dom andra. Ja vi får väl se vad vi hittar på helt enkelt. :)

moviestar

ajsanbajsan idag var jag riktigt trött. Vaknade några gånger runt fyra fem och var dödstörstig. sen ringde klockan vid sex men snoooozade bort de. Så vid 7.10, ungefär en timme för sent. Då var det lite smått panik så jag hoppa upp, kläder på, macka i mun o sen begav jag mig till jobbet. Usch, det är ju bara tecken på att jag ska inte ha tidiga jobb. Inte så jag börjar halv åtta iaf.
Igår var de ju puben, medan vi satt där kom en viss person in som jag inte pratat med på ett bra tag. Haha, orka bry sig. Antar han gjorde de för han köpte inte dricka en enda gång, ja jag satt då ungefär vid baren. Så för att han skulle köpa nåt måste han förbi mig men de gjorde han inte. Så antar alla hans polare fick köpa åt honom. Sen hade han ju antaligen sagt nåt om mig också, för I was like a moviestar. Alla från hans gäng kollade på mig!  Men hans förlust :P haha Så skyll dig själv grabben!
Jobbar fram till tre idag tror jag, sen ska jag på promenad med sissy igen och efter de blir det träning vid sex. Måste börja jobba med min komplettering också, ska få det idag tror jag.
Nu ska jag återgå till de roliga på mitt jobb - tiiiiidningarna. Haha

veckan hemma

här kommer bilderna sen jag var hemma. En salig blandning hann jag med under en vecka. :)

            

miss me

efter jobbet idag gick jag o sissy på promenad, sissy hämtade ut grejer på pressis sen gick vi mot bbs o runt. Sprang förbi en snygg kille, eller de var vad vi tror han var. Han var jäkligt snygg bakifrån iaf. Haha Fixade oss för sen gick vi till puben, idag var de ju fotboll så var helt packat med folk. Men som tur så hittade vi ett bord i sista stund. Vi käkade sen gick vi hem och nu sitter jag här.. Ska upp imon vid sex o jobba. wiie, inte! Jag som är så grymt trött också göra de hela inte bättre.
Mamma skrev att dom skulle komma ner på lördag, roligt. Träffade ju dom i en hel vecka, om inte mer. Åkte ner till kalmar i söndags och redan längtar dom efter mig. sööötisfamilj man har! Haha ♥
Ska beställa tårta tills dess hade jag tänkt. Är ju morsdag på söndag så får väl uppvakta lilla mamma.  Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sussa.
natti

toa i korea

haha sitter på jobbet o har allmänt lite tråkigt. eller inte tråkigt men de ringer inte allt för ofta o tidningarna är, ja dom är tråkiga :P
googlade lite istället o hittade mig en rolig bild som jag delar med mig idag :)
image42

längtan

måste bara säga.. visst längtar man till den riktiga sommaren
image41

ge fan i min mat

varit hemma på lunch nu. Hade gärna smitit från jobbet, de är så himla härligt väder ute. Solen skiner och det är så härligt. Ska på promenad sen efter jobbet med sissy, och sen ska vi väl troligen till puben. Vet dock inte om jag är sugen på de. Men men, blir väl att man hakar på iaf. Idag ska det iaf inte bjudas på något. Min mat är min mat och hör sen.
dessa tidningar vill aldrig ta slut, ska försöka göra ett sprutt med dom nu så de blir klart så slipper jag sitta mer med dom sen.

emma

ja, men herre min gud. har ju glömt o berätta att min guling kommer på besök nästa vecka. Wiiie, kommer bli kalaskul ju! Hon kommer alla redan på torsdagen sen ska hon vara tills på sön.. tror jag iaf. VI ska ju på bartömning på kåren på lördag o på fredagen får vi se. Har inte sett henne sen hon åkte till ramis. Yäääy va roligt. Behöver prata av mig lite med henne tror jag, hon vet ju hur jag tänkter o tycker.

åhlens

Jag vet inte vad de är med mig men jag är så trött på morgonen, jag borde nog undersökas eller nåt . Haha Sitter på jobbet nu o är så duktig, ska snart gå igenom alla tidningar som ligger snällt o väntar på mig. Hoppas nu bara det finns nåt om Högskolan i tidningen. Idag är det även IT chefs träff här, bäst o snygga till de lite här.
Ja igår var jag ju på åhlens och hämtade ut mitt schema, eller det var det jag trodde jag skulle göra iaf. När jag kom dit hade han inte hunnit göra klart schemat för sommaren men han frågade mig istället om jag hade för mig något under dagen annars kunde jag hjälpa till och inventera. Så klockan två var jag på åhlens i kalmar och inventerade. En bra början inför sommaren. Måste säga att de verkade som det var väldigt roliga arbetskamrater, så ska nog trivas i sommar :)
nu ska jag kolla igenom alla roliga tidningar.
hej

girlpower

sitter på jobbet nu, började inte förrän halv tio och i natt fick jag sova till klockan ringde. Var ett tag sen man fick göra de, innan har jag alltid vaknat mitt i natten av att jag inte kan andas. Men skönt o få sova hela natten. Åkte med tåget från eksjö igår ner till kalmar. Gud va jag älskar och åka krösatåg.. inte. Sen stod vi o väntade i hultsfred, där var de ju inte lite kallt heller. Men sen gick det faktiskt ganska fort, tro de eller ej. Så vi var t.om 5 min tidiga till kalmar.
Haha, fick precis världens bästa sms från Lisa:

Har du tänkte på alla gånger vi tjejer blivit nedtryckta av män för att de menar att vi är det svagaste könet?
Men hör här:
Vi kan blöda en vecka utan att dö, vi kan ge mjölk utan att äta gräs, blir våta utan att röra vatten och vi kan få benlöst  kött att stå!
Hur många män kan detta ?
GIRLPOWER

Haha de var de bästa idag. De kommer jag leva länge på :)

sjuuk

känner mig sådär nästan sjuk. man är varm, trött o har ont överallt. Och blir ju inte bättre av att man ska sitta på ett åg i 2½ timma. Åker den långa vägen idag, det var billigare. När man beställde biljetten tänkte man på penga o nu tänker man på tid. Suck! Men ska läsa, sova och såntdär som gör att tiden går fortare. Hoppas på att de inte är mycket folk på tåget bara :|
Moster o mosters man har varit här över natten också, dom ska upp till sthlm igen. ta med mig i väskan tack :P mamma o jag ska åka upp dit i juni :D yääy
bäst o fixa de sista innan man åker iväg.
ciao

konfirmation

ha rprecis smitit ifrån gästerna lite, har varit konfirmation här idag. har ätit så jag nästan spyr. men gud så god mat. :) får uppdatera mer sen. nu väntar gästerna ..

bajs

okej, nu fick jag precis panik på en person. Orka nej. Just nu har jag fått ett vredesutbrott och jag kokar. Åhhhhhhhhhh bajsmänniska. som att jag stör dig mitt i ett telefonsamtal du har? ehh nej, så stör inte mig då. Nej nu ska vi vara glada. Är glad över att vissa människor finns. Ni vet vilka ni är. utan er hade livet inte varit lätt!
vet inte om min grinighet beror på att jag inte fick min tuppis innan, är varm o irriterad. Hm, klimakteriet? nooo! haha. ska fan gå o lägga mig nu, stänga dörren o låsa eller nåt. godnatt

regn

det blev ingen tuppis, hann inte med det innan. åt mat o sen åkte vi till mormors grav. Började hälla ner regn innan vi kom iväg. var iofs rätt mysigt med regn, iaf när man satt i bilen. tror jag hann somna en ynka stund i bilen sen var vi framme. gjorde de fint på graven, tyvärr har jag ingen sladd med mig hem till kameran så de får bli sen. Hade köpt jättefina krysantemum o brudslöja. Fiint!
Åkte och hämtade mattias, han hade varit på konfirmationsövning. Tiden går helt sjukt fort, det är 6 år sen jag konfirmerades. Får inte glömma baka vallmobullarna imon. Funderar på om man ska åka nånstans imon eftermiddag/kväll. Någon som är ledig för ett besök från Sussie? :)
nu ska jag sätta mig framför tvn, eller kanske bara gå o lägga mig och läsa. Ta mig ett fotbad kanske. eller ett bad. guu va underbart :P

everywhere

uppe med tuppen.. eller nej inte riktigt. Kunde inte somna igår, tur att man har nån o prata med. hoppas man inte stör allt för mycket på jobbet :P hihi. Sov några timmar, drömde sådär konstigt också. Sen var de till o åka till tandläkaren. Det gick på en timme och några lappar fattigare.Hoppas verkligen det var sista gången man var där nu på väldigt länge! Åkte runt o handlade lite grejer, hade fått en fin lista av mamma. var i stort sett överallt. sen var det massage, har ont i musklerna nu men bara för man var så spänd innan. Men riktigt härligt och få lite massage iaf. sen var jag o handlade mat på willys och sen hem. Är riktigt trött, men beror nog lite på massagen också. så funderar på o ta en tuppis innan maten. Haha. Ska åka till mormors grav sen och sätta lite blommor ♥ var längesen jag var vid graven, saknar mormor mycket! ♥ hoppas du har det bra bland alla moln.
Imon ska mamma och jag göra massa potatisgratäng. Kommer göra de säkert hela dan. men men ska det bli bra på lördag så får man offra sig. haha
nu ska jag ta mig en tuppis. natti

klippning

pust, stånk o stön. De är inte lite jobbigt och klippa gräs ibland. klippte gräs i 2 timmar. usch va de är mycket o klippa. Jag ska aldrig ha så stora gräsmattor sen. och råga på allt så fastnade jag, två gånger. Andra gången fck jag springa in o be om hjälp. lagom jobbigt. Haha. Men nu är det iaf fint :D Hoppas inte de växer upp en massa maskrosor nu innan lördag. Haha.
Tog mig en lååångdusch innan, det är så härligt. När man kommer ut är man som ett russin :P ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Imon vid halv nio är det tandis och sen vid halv tolv är det massage :) först lite pina sen njuta. Massagen kommer väldigt behövligt!
nu ska jag äta lite sen tv o sängen :)
natti

what to do

  • laga mat
  • städa
  • klippa gräs

ja, bäst o börja innan alla andra kommer hem. Nu är man hemma själv så kanske borde ta de lugnt bara. Haha. Men nej, bäst o börja med maten, ska göra värsta goda kycklinggrytan :D mums


egowoman

 oops, nu blev jag en aning ego :D haha

hjälp

image35
okej, inte den bästa kvaliten, men tror ni man kan ha på sig dehär på min brors konfirmation på lördag? har med mig 5 klänningar hem och jag har ångest!

dörrfanskap

kom hem för en stunds sen, mamma och jag var ute o cyklade i de fina vädret. Vi såg två tranor på vägen, dom är så fina, speciellt när dom flyger iväg. Hm, undra om det är jag som skriver detta. Jag tycker ju inte om fåglar. Hmpf!
Bajs, jag skulle stänga balkongdörren nyss och så kom min fot mellan dörren. Faaan va ont de gjorde, blev ett litet fint jack. :|. Mizo är helt orolig också, han svansar runt benen totalt idag och jag blir helt nipprig på honom. Han kan inte vara nån annanstans än runt våra ben. Han följer med på toa, när man ska sova.. överallt. Visst att han vill ha uppmärksamhet men kan han inte bara sova lite?!
ska ut o hjälpa mamma sen igen, idag blir de o klippa gräs skulle jag tro. varje gång jag kommer hem så blir man sådär huslig av sig. Mamma smittar av sig lite för mycket ibland tror jag. Haha ;)
Imon är det tandis igen, sista gången får vi hoppas. Sen ska jag på massage efter det. Eeeefterlängtat eller vad. Hon kommer säga att jag är stel som en pinne i ryggen. Ska bara ligga där o njuta i en hel timme :D

cheesecake

Idag var mamma och jag o handlade i eksjö. träffade på en person som jag inte träffat på väldigt länge. men fortfarande lika söt :) sen åkte vi hem, bettan skulle ju komma o häla på. jag gjorde Kjs cheesecake. Måste bara påpeka att 4 timmar i frysen räcker inte. Ska lägga in bilder på hur min cheesecake såg ut, kan ju säga att den inte var riktigt fryst iaf :P Men var riktigt trevligt att bettan kom, vi snackade massa. sen började vi grilla lite, Pila o Sandra kom ut lite senare också. var längesen vi sågs, ett år sen kom vi nog underfull med. Vi snackade om allt möjligt :) man har lite o catch up efter så lång tid man inte setts på. Bettan och jag planerade lite semster ihop också, men de är inte lätt när man har nåt o göra hela tiden. sen ville vi ju få med oss Mrs. Ottosson också men de verkar inte lika lätt. Det är ju en upptagen lite donna :P Haha.
Emma skrev också, hon ska troligen komma ner till kalmar, lagom till beachpartyt :D wiie, så kul att hon ska komma ner. har inte sett henne sen hon drog norr ut.

tandis

Idag var det besök hos tandläkaren igen, älskar verkligen o gå dit. eller inte. Nu var de näst sista gången sen vill jag aldrig mer dit. Åkte in med mamma o handlade lite mat o sprang runt på stan. Sen åkte hon hem, jag fick stanna kvar i stan, beställde massagetid, ska bli så underbart o få lite massage, äntligen! sen var jag på åhlens o handlade lite. Dom är så gulliga där, dom blev ledsna över att jag inte skulle jobba där i sommar. Naaaw, sötisar. Jag kommer och hälsar på er :) sen gick jag o mattias o kollade runt lite.
Fick åka med bonnabussen hem också, de var två år sen jag åkte med den, kände inte igen en enda unge i bussen. Men de var minsann lite roligt :)
Kom hem och fixade lite mat, har inte gjort så mycket mer idag sen. var iofs och hämtade min cykel vid stora vägen, jag o mattias sprang ut o hämtade den. Minsann bra motion :D haha
Imon kommer Pila och Sandra ut, pratade med Bettan också så hon kommer också. Ska bli så kul o träffa alal sötisar igen :) Ska nog grilla lite o ha de mysigt, snacka massa skit och bara ha kul!
nu ska jag fixa lite käk igen, härligt när man är hemma, det finns så mycket gott som man kan välja mellan. Hihi

talang

dagen har mesta spenderats i Jönköping med mattias, vi åkte ganska så sent sen åkte vi direkt till Ikea, gick där och handlade. Vi skulle precis betala men innan de så sa jag att vi skulle in o kolla in fyndhörnan så vi ställde ifrån oss våra grejer. Och när vi kommer tillbaka till platsen vi lämnat våra grejer är dom borta. Då minsann har dom varit snabba och städat undan grejerna så vi fick gå o hämta nytt.
var på a6 o kollade runt, några från tvprogramet talang var där .Han sötispojken som spelade gitarr o sjöng var där. åh, sööötis.
sen var vi lite överallt o snurrade runt och sen hem.
Nu har jag bara tagit de lugnt, imon väntar tandis. Usch! och på tis ska jag kanske träffa tvillingarna. Längesen nu ju, ska bli kul o ses! :)

ikea?

fick vänta hundra år på att mamma o pappa skulle ringa att dom ville hem. Vid halv två ringer pappa o vill hem. Haha. då ska jag hämta upp andreas på vägen också. Fick med mig tre grabbar i bilen, lite alkholiserade sådana :P Dom hade varit på fest men inte en enda brud var där fick jag reda på. Hämtade päronen och sen drg vi ett varv genom stora staden. Det är sig likt sen man flyttade hemifrån för två år sen. Alla står vid claudis och käkar fyllemat.
Idag funderar jag på om jag ska åka till ikea eller inte. mamma behöver en hylla så mattias och jag ska nog dra snart. Får se om vi cruisar runt i Jkpg istället än vetlanda. Haha!


hemma

är hemma hos mor o far nu. Lisa var o hälsade på innan också, hon o Jon hade varit i Jkpg o köpt en motorcykel, eller ja, Jon hade gjort de o Lisa åkte med. Råkade köra in i väggen med bilen också, fan! men de blev inte så mycket till märken, var mest lacken som fick stryk.
Körde in mamma & pappa in til stan innan, dom skulle in till några o spela kubb  o ha kul. Själv får man vara chaffis o vara hemma. Men grillade med min bror, iofs gick de rent åt helvete så kommer bli att vi äter nåt i stan sen inatt :P Tur att man har småbröder ibland. tycker om er :) ♥

dunk

nu är de kvastkampen här i kalmar, dvs att de är fest i tre dagar och alla festar. alla utom jag o sissy känns det som just nu. alla mina väggar dunkar och taket, ja de känns som det ska falla in snart. Dom festar järnet på balkongen, sjunger massa Lasse Berghagen sånger och skriker för fulla halsar. Nejtack sånt orkar jag inte med just nu. Tur att man kan somna rätt bra ändå :)  Okej, nu sjunger dom: ja, vi har vårat glada barnasinne kvar, har ni erat glada barnasinne kvar?...... suck! shut up drunk people! haha.
Okej, jag kan inte ens tänka klart vad jag ska skriva för dom skriker så himla mycket. Tyder detta på att jag börjat bli gamal? nej, jag har bara lite vett i huvuvet!

nu regnar de

sol sol sol sol, ja de är bara sol som är på schemat numera. Var först vid kattrumpan o solade när jag väntade på sissy o att hennes intervju skulle bli klar, som den blev på 10 min :P sen cyklade vi till slottet istället o solade där. Jenny, Lisa o Nadja var också med :) massa tjejsnack .. "nu regnar de" Haha! har solat så mycket så jag har fått soleksem nu :| aaajj! ska försöka sola bra nu ett tag framöver tror jag. Imon ska vi på spex, ska bli kul o efter de har vi bokat bord på puben så ska vi käka :) Sen på lördag bär det av hemåt. Nice nice! Fick reda på att Ea också skulle åka med samma tåg och också till nässjö. De först han sa var, nu är de fest på tåget. haha!

krulli

Sommaren har verkligen kommit, så underbart. Satt på balkongen o åt frukost i solen :) haha, man får ju inte tvätta håret förrän 48 timmar efter man varit hos frissan, idag fick jag äntligen göra de :P haha. Gissa om jag är krullig eller vad! haha, ser rätt kul ut. En asiat med jävligt krulligt hår :P Men I like it :D
Nu ska bara sabina äta lite sen ska vi ut i solen o steka lite :) sen ska hon på intervju o sen ska vi steka ännu mer. Haha . Lovely!
Have a happy and a sunny day :)

curl

image34
Numera är sussie en lockig tjej :D

sunshine

Förlåt, jag vet att jag har varit riktigt dålig på o blogga på senaste. har bara läst alla andras, men de är så lätt hänt när de är så mycket o göra och det är kanonväder ute. Jag kommer verkligen älska att vara i Kalmar i sommar om det fortsätter vara sånthär väder :D
Nu är jag ju ledig en himla massa också, så solen är så välkommen, tråkigt dock att de nästan bara är jag som är ledig. alla andra håller på med sina uppsatser och arbeten i skolan. Tur att de är någon som vill tillbringa lite tid i solen med mig ibland.
Till helgen kommer jag åka hem till vetlanda, ska faktiskt bli skönt o åka hem lite. Vet inte riktigt när jag var hemma sist?! Hm, shit när vad jag hemma sist? måste kolla almenuckan?!.... ja de var visst bara en månad sen jag var hemma sist, kommer vara hemma en vecka nu,.. eller ja hela nio dagar faktiskt. Ska hinna med o gå till tandläkaren två hela gånger och mattias konfirmation. Mamma frågade mig innan om jag ville köra henne o pappa på lördag när jag kom hem. Hallå, skulle vi inte fira min födelsedag eller hur var de med de? Nej här som mina föräldrar ut o supa. Haha, eller nej dom skulle nog dansa.. eller vad tusan de var.
Har råååå ångest när de gäller Hultan också, vet inte om jag ska åka eller hur jag ska göra. emelie är på mig att jag ska åka, de skulle ju vara riktigt kul o åka iår igen men samtidigt känns det som man inte har råd eller riktigt tid med o supa i en vecka. det finns ju faktiskt annat i livet än o supa i en vecka? eller ?! haha. Jag iaf funderar vidare på om jag ska åka eller inte. Bror min verkar som han ska åka... kul för honom. haha.
Nej nu ska jag sova
godnatt

sol

 dagen har bestått av sol i massor, var först i norrliden o kollade in gamla lägenheten, de såg riktigt trist ut :| sen åkte jag ut till bergavik o solade! Åkte ner till stan o solade med jenny vid slottet sen. Idag har varit en riktig soldag :) me liiike :)

update

insåg att jag verkligen glömt o berätta om cocktailpartyt och vad som hände där och även vår utgång i lördags, tentaplugg och hur det gick på min tenta men just nu. Nej jag orkar inte. Kan i korta drag säga att cocktailparty, mysigt, tentaplugg- usch så tråkigt, tenta - joda de gick nog vägen, lördag - helt ok :P

röda fisken

igår var de bakisdag som dom flesta söndagar numera, vi låg o solade vid slottet och t.om jag fick en fin bränna. Hoppas det röda övergår till en härlig brun färg sen bara. Idag sitter man instängd på jobbet till halv tre och får inte se mycket av solen tyvärr :(

RSS 2.0