....

mot dagens pissjobb och ska vara där till sju.
gårdagen bjöd på massa smaskigheter.
jag är nöjd och tänker inte tvätta mitt ansikte.
dom kyssarna är bara fantastiska


vänner

Måste bara berätta att jag har världens bästa och roligaste vänner. Sitter och snackar med en kär vän och jag tror jag kissar ner mig av skratt. Hade nån kommit in i min lägenhet nu o sett mig hade dom nog trott att jag var hög på nåt.

Mina vänner ni vet vilka ni är - Ack så jag älskar er!


kryssning

Hela dagen har spenderats med Malin. Vi var på maxi o handlade först sen gick vi hem till mig och fixade supergott käk. Har suttit och hjälpt henne med hennes resa. Lyckans ost hon är ska hon först till Thailand sen ska hon vidare till sydamerika och resa runt med rosa bussarna.

Är man avis. jaaa en aning. Om jag ändå hade haft ett jobb och komma hem till och pengar hade jag inte bangat men kan ju inte bara säga upp mig hur som helst på jobbet. Jag får ju helt enkelt nöja mig med o resa lite kortare resor. Som tex kryssningen som jag, jenkan, emelie, emelie o kj ska åka på. Härligt flickor, vi ska shaka ass som aldrig förr. Kommer bli riktigt kul. Har ju inte åkt färja innan så det kommer bli en upplevelse :D

imon är det jobb nästan hela dan men på kvällen är planen att vi ska till Harrys på VOLYM och kolla in Rebecca & Fiona som ska spela där. Kommer bli awesome om man nu orkar efter jobbet. Jobbar ju torsdag igen så vi får nog allt se hur det blir med the party!

Förkylningen is killing me. Orkar inte vara sjuk mer. Jag vill vara frisk och kry. Inte sjuk och ynklig. Blääää!
Puss&kram


Busy woman

Nu är det mycket på schemat framöver. Det är hejdå fester hit och dit, det är jobb till sena kvällar. Bröllop mellan Madde och KK om knappa två veckor. Fixa naglar hos kineserna. Beställde kryssning med järngänget igår. Åka på kurs, när den nu var. Hinna träffa alla innan dom åker från Kalmar. Besöka Stockholm för lite shopping o nöje. Träffar mer vänner som jag inte sett på evigheter. Försöka bli frisk i all detta elände. Och kanske jag ska försöka hinna med o äta & sova också i all sin hast.

Som ni märker har jag en del o göra, detta är inom typ två veckors period. Kommer säkert gå in i väggen men ändå tycker jag om det.
Nåt annat roligt är att vi tjejer på jobbet troligen ska springa Drottning Magareta Loppet i maj. Det är på 5 km. Pratade med en på jobbet om det igår att jag skulle springa tjejmilen i höst och då frågade hon om vi inte skulle springa DML också. Men visst säger jag utan och tänka ett svkatt. haha . Så nu är det träning som gäller (när jag är frisk igen)

Bäst och fixa till här lite innan Malin kommer hit. Vi ska snacka om hennes inplanerade resa i sydamerika. Igår förrsten hann jag träffa Linnepinne en stund på lunchen. Evighetersen ju! Skärpning!
Puss&kram


agent

När man ätnligen är ledig hel helg är man sjuk. Åh så roligt! Var hos farbror doktor i torsdags och kollade upp min värk i tand och hals. Det blev slutsats - inflammation runt tanden. Fick penicillin i tio dagar plus att jag fick besöka Herr tandläkare också. Där blev det inte bättre dom. Fick remiss till och dra ut två tänder. En av dom är visdomstand men iaf. Hur kul är det då?
Helgen har varit lugn, har inte orkat göra så värst mycket.  I fredags var det supermys med Frida och Mickaela. Åt våfflor och snackade massa skit. Vi började diskutera hur vi tänker, hur killar tänker och allt däromkring. Blev ett hett ämne till slut :D

Igår kom jag på att jag ska bli hemlig agent också, eller hemlig o hemlig. Jo det kan man ju vara. Fick känna på det lite och tror det passar mig som handen i handsken ;)


Jenkan rev ner en skylt på clas ohlsson nä...

sp_a0526 (MMS)

Jenkan rev ner en skylt på clas ohlsson när hon skulle shoppa flyttkartoger. Lyckat jenkan;-)


Trodde det skulle kännas värre än såhär me...

Trodde det skulle kännas värre än såhär men faktiskt så var det inte så farligt. Visst känns det men kan ändå nöja mig med tanken. Måste väl ändå betyda att jag är ganska så nöjd trots allt. Har insett att det finns så mycket mer som väntar en. Varför hålla fast vid nåt gammalt? När det finns så mycket bättre! Puss o kram


Fyllekäk på max, vad kan bli bättre

sp_a0525 (MMS)

Fyllekäk på max, vad kan bli bättre


Står o väntar på att bussen ska komma orka...

Står o väntar på att bussen ska komma orka stå här i regnet o frysa. Somnade innan o hade gärna legat kvar men icke. Istället blir de fest hos emma ikväll. Vi får hoppas på de bästa.


jobb

Madame Ottosson åkte precis hem, hon har varit här på besök och ack så mycket skit vi prata. Men det finns ju ett annat och prata om ibland så det kan ju inte hjälpas.
Har varit skönt och vara hemma men imon bär det av till verkligheten igen. Jobb jobb jobb, ska väl åka ner runt 7 imon, börjar jobba vid halv tio sen. inget jag direkt jublar över men vi får väl se vad helgen erbjuder sen istället
Bäst och packa ner alla grejer och se om man kan hitta på nåt kul ikväll :D
Puss&kram


charmtroll

varit en lugn dag, tycker om dagarna hemma när man inte har en massa måsten. Annars när man är i Kalmar är det alltid något som måste göras och det tycker jag inte alltid om.
Något som jag däremot tycker om är mina vänner. Idag kom Sandra och Elias ut till mig och hälsade på. Sötare krabat får man ju leta efter. Sov så sött i min famn. Blev ju inte alls sugen på en liten själv. ;) Du kommer få det svårt sen Sandra när han blir stor. Tjejmagnet! ;)

Körde in bror till stan innan också, har hunnit hämta också. Fick köra hans raceråk. Volvo 740. Raggaråk med andra ord. Haha. Tur att det inte var Eddie Meduza eller nåt annat som spelades i högtalarna!

Något annat kul var att jag hittade en gamal trälåda som jag gjorde i slöjden för herrens massa år sen. Där i låg en massa brev, från vänner och från beundrare. Har sparat dom i säkert 11 år en del brev, om inte fler år. Så kul och läsa en del.

Imon är sista dagen innan man återgår till jobbet igen. Hoppas på att Miss O vill träffa mig. Kanske drar iväg nånstans, vi får helt enkelt se :D

Jag vet inte om jag är konstig eller vad, men tror inte det är kärlek men det pirrar lite varje gång. Det betyder väl ändå att man har gått vidare? Du får mig o bli pirrig. Konstiga du. Hihi


bil(%¤&/

trodde detta var min dag men skulle inte ha tänkt så.
 Tanken var att jag skulle på massage vid halv ett. Tar bilen och kör in mot staden. Men kommer bara halva vägen och så dör bilen. Känns precis som att man inte har en växel i och den bara rullar. Går inte o gasa eller nåt sånt. Tur var så dog den precis vid en busshållplats så kunde styra in där. Fick ringa pappa som sen fick ringa bärgningskåren och dom fick hämta bilen. Så, så gick det med min massage idag. Alltså ingen alls. Tråkigt värre måste jag säga, iaf för min rygg!

Istället får jag väl hitta på något annat kul.
Hoppas ni haft en bättre start på er dag!
Puss&kram


home sweet home

sega dag. började åtta för att det skulle komma massa varor men icke. Inte en enda vara. Så istället hade jag och fridus en liten snackpaus på sådär 45 min medan vi kastade skräp. Ha!
Har kommit hem till mor & far nu. Trodde aldrig jag skulle komma hem idag men det gjorde jag efter lite om och men. Nu ska jag bege mig mot sängen. Imon blir det stan och massage. Underbart

efter allt som hände på nyår ser jag framåt. tror nästan jag är.. lycklig. Eller nej kanske fel ordval men jag är fan så mycket lättare än vad jag var innan. Känns så jävla bra :D woho!
Du fick mig och må bättre!


ont!

kände nästan konstigt och va på jobbet idag. tur att det bara var fyra timmar. Imon är det dessto fler men sen drar jag hem till vetlanda igen. man får passa på och åka hem när man kan.

Är det någon som vill massera mig? Mina axlar dödar mig. Har så sjukt ont och är stel som en sten! Hjäälp!

Var hemma hos H & G innan o kollade film. Fick supergod hallonpaj också. Mums!

Nu bär det av till sängen o sova. Upp tidigt imon!
Godnatt
Puss&kram


slick på dig

                                    Nytt år, nya möjligheter eller vad är det man säger.

Jag började mitt nya år i Växjö med härliga människor. Började med att handla massa mat på citygross sen bar det hem till willy och där börjades det pimpla vin. Fixade oss, gjorde mat och lärde känna varandra. Vi var 9 personer i slutändan. Vissa av oss fick ju uppgiften att laga mat, dvs vi kvinnor. Männen fick fixa bord och stolar. Nåt ska dom väl få göra. Men ska ju faktiskt ge cred till David och Willy som faktiskt hjälpte till lite med maten ;D

Supergod mat och härligt folk, hann med o spela lite spel och jag vet inte om folk hade gjort upp innan men det verkade som att alla staffdrick skulle jag få. Nåt som var nytt var att även att man inte känner varandra kan man visst ta min sked och säga: Åh, sussie får jag ta din sked som du har slickat? HAHA. Lite lagom framfusigt

Tolvslaget firades nere vid sjön. Massa raketer och skumpan flödade. Även så gjorde regnet. Det har varit minusgrader till tusen hela julen och så på själva nyårsafton vid tolvslaget börjar det regna. Kul eller inte!

Sen bar det hem till willy igen för mer dricka och umgänge. Senare kom det mer människor intrillade. Lite Sketlandafolk faktiskt. Så man kände ju sig som hemma nästan. Bästa med det nya sällskapet var ju att dom började spela gitarr och sjunga. Så mitt i natten hade vi lite trubadur.. Hur mys som helst med rätta människor!

Klockan bara skenade iväg och när jag väl slocknade var klockan åtta. Jag hade med andra ord varit uppe i 24 timmar. Vilket med andra ord känns i min kropp idag!

För att sammanfatta nyår 2010/2011 var den super. God mat, trevligt sällskap, knasiga nya människor, sjuk humor, slick på skedar, trubadur och massa mer!
Tack tack tack alla inblandade och hoppas 2011 kommer bli super!

Puss & kram


RSS 2.0