påsk

har jobbat två dagar på modeavdelningen o jag vet inte vad jag ska säga. ni får nog fråga mig om en vecka eller två igen vad jag tycker om det.
för övrigt är de påsk och jag skulle ha jobbat hela påsken men fick faktiskt ledigt. dock när jag väl fick ledigt blev jag velig om jag ville hem. tågbiljetterna är pissdyra o jag vill bara ha en bil o åka hem. pengarna har försvunnit som vatten i en öken och jag blev helt plötsligt grinig- godnatt på er


sooooliga dag

Min enda ledig dag på länge och det är helt underbart väder ute. Började med en liten lätt linsundersökning och efter det var det och spendera hela dagen på stan. Jag ville inte hem för då visste jag att man skulle hamna framför tvn o sitta där. Nej, jag gjorde nåt helt annat. Jag satte sprätt på MASSA pengar. borde kanske inte ha gjort det men har iaf införskaffat mig en dundersnygg ny skinnjacka. Och precis när jag gjorde det pratade jag med mamma som så snäll som hon är sa till mig att den kunde jag få i födelsedagspresent. dom hade inte kommit på nåt o köpa så då kunde dom ge de sa hon o de tackade jag ju inte nej till. Sen blev det lite annat smått och gott men inget stort. Ska fixa ett par skor också, eller jag och jag. Det är snarare David som ska få hjälpa mig o fixa mina helt egna david designade skor. Ni ska få se när det är klart..

Nu väntar jag på o åka till jenkan, vi ska kolla let's dace o dricka gott vin. Alltid trevligt o bara hänga lite en fredagskväll som denna. I helgen väntar det jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobbjobb, ja ni kanske fattar nu. jag ska helt enkelt jobba.. vet inte när jag är ledig nästa gång. Helt seriöst, nu börjar jag jobba på mode nästa måndag o nästa gång jag är ledig, ja det får vi se. Imon ska jag iaf hinna med o träffa henke, malin o tukta efter jobbet. Vi ska ut o äta o snacka massa massa skvaller. haha

Puss&kram


SMS-inlägg

sp_a0276 (MMS)


saknar


Saknar sommaren, tänk värmen, grilla, sena kvällar, bada..
vill ha sommar nu!!


stockholm

Haha, det gick väl sådär och mobilblogga. Blev visst två inlägg av någon konstig anledning, får nog helt enkelt hålla mig till och blogga på det vanliga hederliga sättet. Kan ju nu då lite mer berätta hur helgen var.
Vi åkte buss upp i hela sex timmar och det är nåt jag aldrig mer ska göra. satt hela vägen och lyssnade på ett par fjortistjejer som hade glömt sin dator hemma på skrivbordet. hade god lust och strypa dom ett par gånger men tur var så hejdade david mig i sista sekund. Väl framme i sthlm åkte vi till hotellet som jag hade bokat ute i Solna. Började bli lite orolig hur hotellet skulle vara, jag hade ju bara sett bilder på det och jag visste inte alls vart det låg eller nåt sånt men visste de skulle ligga nära ett köpcentrum. Tur var att precis när man kom upp från tunnelbanan låg ett köpcentrum där och även så hotellet. Mitt i köpcentrumet. Man gick gå in och längst bort låg det. Superfint, superlyx :D så jag lugnade ner mig där och vi åkte upp till rummet som också var superfint.

Vi vilade oss lite sen åkte vi in till sthlm igen och vandrade runt lite. Käkade på en thai restaurang och det var helt underbart gott. David som är lite känslig för stark mat fick verkligen en stark rätt och det brände ganska rejält i halsen på honom medan min mat var lite mindre stark, jag som annars tycker om stark mat. Gick till Hötorget och beställde biobiljetter till Alice i underlandet- 3D till lördagen. Sen gick vi vidare utmed drottninggatan och bara strosade runt. Åkte tillbaka till hotellet efter en stund och somnade gott i härliga hotellsängen :)

Lördagen blev det ett fullt schema från början till slut. Hotellfrukosten är ju det bästa jag vet, man får ju välja och vraka bland massa grejer. Och om jag åt, haha. Snabba var dom också på och plocka undan våra tallrikar så vi fick gå och hämta nytt. Men det är ju vitsen med hotellfrukosten. :) Efter frukost åkte vi in till sthlm och träffade davids moster. Vi gick på visning på kulturhuset. - Medvetandet och känslor. rolig visning där man fick reda på hur människan tänker och tycker.  sen blev det snabbt ut till mose backe och södra teatern. Där kollade vi på spex. Chalmers från göteborg var och spexade. Davids syster var där också så henne träffade vi också. Haha, det är ju så kul o gå på spex. I tre timmar satt jag och skrattade och hade jättekul. Dom var jätteduktiga, det var Veraspex så det var bara tjejer som spelade men dom var superduktiga.
Iväg till bion och bli av med min 3D oskuld. Den var en bra film, lite scary när man tror man är med i filmen. coolt att man kan göra sånt. Efter bion var det tänkt att vi skulle gå på fest med spexgänget men david fick feber så vi stannade hemma på hotellet och hade det mysigt istället.

Söndag blev det och checka runt på köpcentrumet, fanns en hel del och kolla in. Jag hann med o köpa en superfin klänning, rosa med spets. Me like. sen blev det lite hötorget för o köpa lite blommor som jag skulle ha med mig hem som så fint står på mitt bord nu. Sen väntade den underbart härliga mördande resan hem. den var sååå dryg och bussen var helt fullsatt hela vägen till oskarshamn. Kom till Kalmar runt elva tiden, blev lite nattamat sen somnade sussie som en liten bebis.

Sammanfattningsvis har jag haft en helt únderbar, mysig, rolig, galen helg med mys i sthlm. Älskar dig min knasboll!

Puss&kram


underbart. Imon är de åter till jobbet.. ...

underbart. Imon är de åter till jobbet.. Hoppas ni haft en bra helg. Puss o kram


Då ska vi se om jag kan vara så teknisk o ...

Då ska vi se om jag kan vara så teknisk o blogga från min mobil. Har haft en helt underbar helg i sthlm med david. Bio, spex, shopping o massa mys. Helt


.....

OVER AND OUT FOR THIS WEEKEND...


sthlm

Imorgon bär det av till Stockholm med david. Igår firade vi nio månader tillsammans. Du är bäst min myspys. Vi ska spendera hela helgen med o gå på spex, bio, äta gott, shoppa o bara vara. Ska bli så skönt!
Hoppas ni får de bra hemma i helgen!
Puss&kram


kallt

Ska absolut inte säga att jag är nöjd med o åka med SJ men hem kom man ju även denna gång. Blev lite träning på schemat också med Jenkan. Vi tränade så vi såg ut som tomater. Men ack så bra det känns efteråt. har bara slappat sen, käkat och kollat på tv. Är helt frusen ikväll också så ska gosa ner mig under täcket och läsa lite bok innan jag sussar för natten.
Ska jobba extra imon, men bara till fem som tur är. Börjar längta till helgen nu också, på fre åker vi. bara fyra dagar kvar sen är det jag o david som gör stockholm osäkert :D
godnatt
puss&kram


tur med tåg?

ibland kan man ju bara ha turen med sig.

blev lite vetlanda med mamma innan det bar av mot kalmar igen. vi hittade en snygg jacka till mamma och sen fikade vi på cecil. Napoleonbakelse, mumma! hann springa in en runda på netto i nässjö också innan tåget gick. trodde jag ja, när jag kom in på stationen i nässjö var tåget försenat med 20 min och när vi kom på tåget sa dom att vi som skulle vidare till kalmar skulle få vänta i alveta i 1½ timme innan nästa tåg. Yäääy va roligt tänkte jag men som tur var så körde lokföraren in tiden som vi var försenade så vi hann med tåget som tur var. Ibland har man tur! så sitter på tåget nu och är i hovmantorp och är inte allt för långt kvar till kalmar.

Ska sätta på en film, äta macka o bara njut av sista biten.
sen blir det avsnitt 17 med mys! wiie
puss&kram


hem ljuva hem

Gårdagen i skövde var rolig och kall. Vi kom dit i tid men tror ni det kom igång i tid? Nej det gjorde det inte. Men efter lite information att vi inte fick lämna stigar eller gå utanför vissa gränser då vi kunde bli nerskjutna i stort sett så fick vi gå runt på olika stationer och se vad alla lumpenkillar/tjejer gjorde om dagarna. Första stationen vi gick till var andreas station. Vi fick åka stridsvagn! Wow, det är inte illa må jag säga. Vi fick rum sex personer och det var andreas som körde. Ballt! Sen gick vi runt och kollade på massa vapen, inte alls min och cassandras grej men alla andra verkade tycka om det. Dom skulle känna och kolla på alla vapen, ouh, ah, wow lät det hela tiden från alla som var där. Jag och Cassa frös mest om fötterna o ville gå och värma oss istället. Vi hittade lite lammkött också, en var så snygg så jag höll på och trilla omkull. Haha, men vi lät honom vara och gick vidare istället.
Efter fyra timmar i kyla med vapen och militärer fick vi nog och begav oss mot Skövde Centrum men tyvärr hade allt stängt då vi kom fram så vi gick och käkade på ett thai ställe, blev supermätta och åkte hemåt. Somnade som en bebis i bilen och vaknade upp i jönköping. trodde aldrig vi skulle komma hem, slog på radion och då var det ju melodifestivalen. Haha, mamma, pappa, mattias och jag satt och sjöng med i bilen. hade nog kunnat stanna kvar där istället för o sitta framför tvn som det sen blev. Hmfp, blev man nöjd med vinnaren sen? Anna Bergendahl.. hm.. Jo hon är bra men en vinnare? Nja, hade nog heller sett Salem faktiskt, eller Eric Saade. Nåja, det blir aldrig som man vill så varför bry sig om det?

Idag har de varit lugna gatan hos familjen Karlsson. Eller ja, det började med en två timmar lång promenad med hela familjen. Snart är det ju påsk och jag ville ha lite påskris vilket inte var det lättaste och fixa. Mamma och jag skulle in en bit i skogen, eller ja kanske bara 5 meter från vägen men det var säkert en halv meter snö och vi var visst inte lätta som små möss så vi sjönk ganska snabbt men mamma kom på att om man kröp på snön så gick det lättare. Kan meddela att detta har förevigats på kort så det kommer komma upp. Fick iaf med mig lite påskris så jag var nöjd och såg ut som en snögubbe.  Vidare blev det mat och lite vila.. hehe, kvällen har bestått av Wipeout, persikor, skratt och en mysig mizo. :)

Kom på en grej innan men vet inte alls om några andra är på idén. Och ja, det är SUPERLÅNGT kvar till midsommar men är de ingen som vet vad som sker och vill ha ett litet förslag kan ni ju höra av er. Var gärna lediga midsommarafton och midsommardagen :)

Nu ska jag krypa till kojs, ska hem till kalmar imon igen men innan dess ska det hinnas med lite vetlanda och klippning.

Puss&kram




Lady gaga

sitter på nilssons cafe på baronen och väntar på att klockan ska bli sju så jag kan få åka iväg med dumma SJ tåget mot vetlanda. Ska hem till helgen och besöka familjen lite, ska upp till skövde imon också och hälsa på bror min. Det är öppet hus på kompaniet så ska se allt lammkött ;) haha.
Men kan slå vad om att jag inte kommer komma fram i tid till nässjö. det kommer ju inte slå fel, det gör det ju inte en enda gång så varför skulle det komma i tid idag när jag verkligen inte orkar sitta på ett tåg och häcka.

Malin skickade ett mess till mig i morse innan jag åkte till jobbet och frågade om jag ville med till sthlm den 8 maj o kolla på Lady gaga. Wiiie, tänkte jag och sa ja! Så den 8 maj är det jag, malin, jenkan och linda som intar globen och ska skrika oss hesa till Miss gaga :D guuud så kul det ska bli.

Och nästa vecka blir det besök till sthlm också, jag o hjärtat åker upp på fre och spenderar hela helgen med att bara koppla av, inte tänka på jobb eller skola för en hel helg. Ska bli så underbart!

men först en tripp hem...
puss&kram


sussie

            
måste bara lägga upp en bild jag fick av David.
Han hade gjort om mig i PS, förstår mig inte alls
på hur han gör men ser ni hur snyggt det är.
tack hun för de, så fint!
Me like!


hej igen

Jag har verkligen lagt min blogg på is för tillfället. Mitt jobbet och min såkallade fritid tar över mitt liv. Men jag lever och är lyckligare än någonsin.  Kommer troligen sluta, eller ska sluta jobba uppe på åhlens. kommer från 1 april o jobba nere på modeavdelningen istället. Från och vara en köksbrud till en modefluga. Ja vi får väl se hur allt slutar.
Jag är numera sambolös också, Jenkan har bott hos mig i två månader. Men har ju min andra hälft som är med mig minst lika mycket om inte mer :)
Håller på och städar lägenheten nu på min lediga dag, mamma ringde vid halv åtta och väckte mig. Kan inte fatta hur mycket damm och skit det samlas på golv, mattor, lister och sånt. Har tagit mig säkert en timme och damma och dammsuga mina 30 kvadrat. Helt sjukt!
Ikväll blir det let's dance och pizza med hjärtat. Ska visst hinna med och tvätta också, herre vilken städtant jag blivit. Måste hinna ner till stan också och köpa present till Viktor som fyllt 27. Blir kalas hos honom imon. Ska bli 50 års kalas genom att Viktor fyllt 27 och David 23. Min present till David blev parfym, kokbok och en resa till Sthlm om två veckor. Ska dit över helgen och bara softa, gå på bio o såntdär mys. hihi

Nej nu kallar dammråttorna på mig
Puss&kram


RSS 2.0