sommar

Galet dålig på uppdatering nu men det är så mycket annat!
Midsommarhelgen var helt fantastisk. Midsommarafton i Rinkabyholm men fina vänner. Midsommardagen ännu bättre med flera fina vänner. Åh va jag är lycklig att jag har er !!
Ni får en bild som jag snott från frida. Galna brudar på strand :D


fjärilar?

Jag har haft sååå fullt upp hela helgen och det är först idag som jag kan andas ut ordentligt. Får berätta om alla smarriga detaljer om helgen senare. Det var minsann en helg jag sent kommer glömma. fredagen hos Lisa, kalaset på lördag för ansi som fyllde år, söndagens svullningar. haha. Jaa som sagt, det får jag ta en annan gång tror jag.

Håller på o fixa med miin tvätt idag och ska snart iväg på lite lunch med Fridis. :) För övrigt är det midsommar på fredag och det är helt otroligt vad tiden går fort!!

Vet inte om det pirrar eller om det bara är en konstig känsla.. hmpf. Jag vet mycket väl att jag är superkryptisk av mig ibland men vågar inte riktigt skriva allt.. inte än iaf :P

Puss&kram


hurra hurra hurra

först och främst. GRATTIS lillebror på 21 årsdagen. Hoppas du haft en toppendag :D
Ska snart åka ner till kalmar igen och denna gången hade jag gärna brutit ett ben eller två bara för o stanna kvar hemma. Sommaren, solen, vännerna, familjen. Allt är så underbart. (dock inte så underbart att jag skulle flytta hem igen som vissa av mina vänner frågar mig varje gång ;) Ni är ju bara för söta! Jag kommer hem snart igen ju!

Imon är det tillbaka till verkligheten efter en veckas ledighet. Jobb jobb jobb. rea rea rea. urk urk urk!!! haha Ska träffa dom sötaste flickorna som finns i Kalmar också. Efter jobbet ska jag till Lisa och käka och dricka gott och Malin har ju kommit hem och ska äntligen få träffa henne! Och på lördag får vi storbesök. Jenkan kommer ner och ska fixa och dona med sin lägenhet och på kvällen  ska vi på födelsedagskalas. Vad mer kan man begära av denna helgen. Kommer ju spendera den med dom bästa av dom bästa!

Nu ska jag passa på och njuta en timme till här hemma innan det bär av mot Kälmar!
Puss&kram


Sandsjöfors

Var ute i sandsjöfors igår med emelie, emelie o madde. Åt gudomlig planka .. den är ju såå god! Sen skjutsade vi madde till eksjö och under tiden av 30 min hann emelie med o nästan missa en stoppskylt, köra mot gult ljus och nästan köra upp på eksjö torg. Ja jag säger då det. Haha Men trevligt hade vi.

Idag var jag tvungen o åka med Mizo till vetrinären. Han hade fått nåt konstigt utslag av vattnet i dammen. Stackars lilla krake :P

Mina kära kusiner kom på besök idag också, när dom ena stockholmarna åker kommer nästa ;D alltid lika trevligt.
Imon ska vi fira lillebror som fyller år. Hela 21 år  blir han på torsdag. Blir tårta och paket imon. Trävligt!


sol

ack så bra jag har det. Helgens bravader ska vi nog hålla tyst om. Haha eller drar jag det senare.
Ikväll väntas fina grejer med dom bästa.
Nu är det nån annan som väntar på mig :D
Puss

student

Är hemma i skogarna. Igår var det student för minstingen Johanna. Mycket trevligt trots allt regn!
Nu ska jag in till stan och besöka bror min och hans nya lägenhet.
Har det fucking så bra här hemma just nu! Och ikväll vankas fest hos fröken Ottosson! wiie
Puss på er

tjejor


Fina flickor på fridas kalas!


70årskalas

Halleluja va det är härligt väder. Cyklade till jobbet i morse lite sen dock men kom ändå i tid. Var så underbart är jag cyklade förbi Skansen, ville inte in o jobba. Ville bara fortsätta cykla vidare :)

Var ju hos frissan i måndags och jäklar va jag blev nöjd. Emma som klippte mig är grymt duktig. Så ska ni klippa er i Kalmar rekomenderar jag EmmaHelen & Jessicas. Efter klippningen blev det Hansa med Lisa. Vi skulle bara shoppa ett par skor åt henne och kom därifrån med dessto mer. Stannade upp hemma hos mig, kollade tv och käkade lite måndagspizza. Var en supertrevlig kväll! Tack bästa Lisa!

ringde vårdcentralen häromdagen också men det var ju helt onödigt. Det var iaf vad hon som svarade tyckte. Jag sa att jag hade ont i halsen och haft det i nu två veckor och att det inte blir bättre. vad tror ni jag får för svar. - Hmpf, du tror inte du bara är lite förkyld?!  - Att jag är, men jag har ju så förbannat ont också. Är det inte tecken på nåt annat? Idiot!

Imorgon väntas det några få timmar jobb sen ska jag ut till Nickebo på kalas. Emma kommer och hämtar upp mig sen drar vi massa brudar ut till Frida och hennes familj. Det vankas 70års kalas. Frida fyller 20 och hennes pappa 50. Så det ska grillas, umgås och lekas för fullt. Riktigt roligt! Hoppas vädret håller i sig lika bra imon med!

Bild på mig o frida från förfest i onsdags som vi för övrigt lämnade vid klockan 22 och åkte hem istället :P


RSS 2.0