hejdå kalmar

tackar för en underbarkväll! God mat, härligt sällskap och massa mys!
Nu ska jag sova några ynka timmar sen åker jag mot huvudstaden.
Gissa om jag tycker om det!
Puss på er


tack!



födelsedagen spenderades på kvällen med dom bästa vännerna.
Tack för alla fina presenter! ♥
Fick även ett Grattis när jag handlade på bolaget idag.
Han i kassan : Grattis i efterskott.

Ska fixa mig lite illa kvickt, sen bär det av mot
Lindölundsgatan för ännu mer mys.

Och imon bär det av mot älskade Stockholm.
Kommer tillbaka på tisdag eller stannar jag kvar för alltid!

Puss


min födelsedag

hipp hipp hurra för mig som fyller år idag :D

dagen kommer spenderas på jobbet med dom bästa sen vidare
mot krögers efter och fira ännu mer
Puss&hej


grattis

Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Madde & Alex födelsedag.
Grattis till er båda på er födelsedag! Hoppas ni haft en underbar dag! hurra hurra hurra

Har stått en bra stund in the kitchen nu och gjort lite mums tills imon på jobbet. För imon är det inte heller någon vanlig dag, det är ju faktiskt min födelsedag. Shit va tiden går fort, det var nyss jag slutade mellanstadiet, tog studenten, flyttade till Kalmar. Alltså för och sammanfatta. Jag är ju för tusan som en kärring snart.. Haha

Kvällen kommer spenderas med söta vänner på krögers. Äta gott, dricka en drink eller två och bara umgås. Synd att inte dom bästa av dom bästa bor här och kunde vara med..


solning

operationen gick som en dans, nu är jag svullen och har kompress i käften. Blöder som en gris men vad gör väl det när man ska springa bort till Henke o sola istället. Skulle ha jobbat men är ledig hela dan pga operationen. yääy!


timmen kvar

Nu är det bara en timme kvar tills jag ligger där på operationsbordet och förhoppningsvis inte känner någon smärta. Ska strax kila iväg, bäst och vara i tid och jag har ingen koll alls vart jag ska.

Återkommer väl senare idag så  ni får höra hur det har gått!
Puss&kram


operation

Oj, herre. Jag har verkligen tagit blogg ledigt nu i en vecka. Men det har hänt en massa grejer så har inte haft tid och sätta mig här. Förra helgen var det fest för finaste anna. Hon hade hyrt en lokal vid frediksskans. Massa folk och massa roligheter. Påsken har flugit förbi. Jag har jobbat heeela påsk. Var ledig långfredagen och då kom familjen ner.
Fick lite födelsedagspresenter i förskott. Jag fyller ju faktiskt år på torsdag. En ny cykel låg i ett paket. Ny för mig men annars 10 år.. men det är en såndär gamal mormorscykel. Dock dog däcket ganska direkt när jag cyklade så får snällt lämna in den. Familjen och jag åkte till stensö och solade först. Käkade lite lunch sen åkte vi vidare till Öland och glassade lite. Hade det supermysigt!

Imon väntar kniven på mig. Nej jag ska inte göra nån bröstoperation eller så. Jag ska ta bort två tänder och för detta krävs en mindre operation. Har varit superlugn innan men nu börjar nerverna spöka lite. Lite smått nervös måste jag nog erkänna att jag är just nu. Så ni kan ju tänka på mig imon och hoppas allt går vägen!

Operation imon, jobb onsdag tordag, krögers och fira onsdag, födelsedag torsdag, middag fredag och sen det bästa till sist. På lördag drar jag till sthlm! åh, lääängtar

Just ja, fick sötaste påskägget av min bästa kollega Christina. Hon visste jag inte kunde åka hem i påsk och fira med familjen så fick ett presentkort i påskägget. Och ni kan aldrig gissa vart. Sandsjöfors Wärdshus. För er som kommer hemifrån vet hur GOD planka dom har där. Lovely! Så jäkla gulligt av henne o tänka på mig :)


Paris

Woho, underbara dag..

Jag är ledig men ändå vaknar man tidigt. Låg kvar o bara drog mig. Älskar sånt!
efter frukost blev det en löprunda i härliga vädret. Fick t.om ta av mig tröjan och fortfarande svettades. Härligt! Nu har jag tvätt i maskinen, hoppas det går fort. Måste fixa med en födelsedagspresent tills imon. är inte riktigt färdig med den än.
Kollade precis ut och ser tyvärr en massa moln nu. Bort med er!!

Fick mess från frida igår. En bild på henne o eiffeltornet i bakgrunden. Åhh avis på dig! Jag vill också vara i paris och strosa runt. Nej jag får nöja mig med Kalmars gator och torg. Hm, påtal om torg. Kanske man skulle sätta sig på larmtorget ikväll, på krögers o bara njuta? Någon som är på? Kom på att ni läsare säkert bor typ i Sketlanda eller någon annanstans så får väl inget svar på det. Haha!

Hepp, här går inte sitta mer. Ut i solen och njut!
Puss&kram


rätt svar

det snurrar i min skalle..


Mycket är på g, eller kanske inte men känns så iaf. Helgen var ju lite över förväntan. Haha. Var på världens bästa förfest, besökte Harry och sen låste jag mig själv och Jenkan ute. Haha. Men fan så roligt jag hade. Tackar alla mina underbara vänner för denna kväll och extra tack till Lisa ;)

Har varit så mycket nu i dagarna och jag är helt slut. Somnar och kör en liten powernap när jag kommer hem från jobbet.
För övrigt var det andra gången i natt som det var nån utanför min dörr. SLUTA ringa på, knacka o dra i dörren. Ni skrämmer ju fan vettet ur mig om nätterna.

Och ang förra inlägget kom bilden aldrig med. Men hur många lack tror ni jag har då?
Rätt svar är : 57 st!

Godnatt!


Jag läste Karin Olofssons blogg innan o ho...

Jag läste Karin Olofssons blogg innan o hon hade lagt upp bild på sina nagellack. Insåg jag måste kolla hur många jag hade.. Kan ni gissa utan o räkna dom på bilden?!


storbesök

Efterlängtade lediga helg! Vaknade tidigt och kände mig sådär utvilad. Låg kvar o bara drog mig.. det är inte alla dagar man får göra det. Man får ju passa på när man kan. Solen sken ikapp med mig men dock har den gömt sig bakom lite moln nu men hoppas den blir på humör igen och kommer fram.
Ni minns att jag skrev att jag skulle få ett litet besök, ändar mig. Jag ska få STORbesök idag av fröken Gustafsson från huvudstaden. Hon anländer klockan fyra och då är det vi som ska på äventyr direkt. Vi ska mot funkabohoodsen ;) Haha
Så nu håller jag på o städar och fixar innan madame kommer.

Får väl se om jag hinner uppdatera nåt om helgens bravader sen. annars får ni ha en strååålande helg!
Puss &kram


tyg blev en tavla

Underbara dag. Idag har det varit en betydligt bättre dag än igår. Hade möte vid åtta som gav mig noll, eller kanske inte men hade hoppats på bättre iaf. Stämplade ut och gick en runda runt Lindö istället. Klockan var bara halv tio men det var ändå väldigt varmt. Sen drog jag ut till hansa och kollade lite. Hittade mig en jättefin klänning men fattade inte hur man skulle använda alla snörerna på den så sket i den. Hann med och kolla lite födelsedagspresenter till en kompis också.
Dagens miss var nog ändå när jag var på Ikea. Minns ni detdär uggletyget jag skrev om för ett tag sen. Det var ju inte ett tyg, det var en tavla. Typiskt! Jag som har gått runt här och tänkt hur snyggt de kunde ha blivit i köket men icke. så gick ut från ikea utan nåt alls! bravo sussie!

Sen skulle ju jag och Frida prova på Magaretarundan och runt kom vi. Men då hade de ju hunnit bli ännu varmare och utan karta kände vi oss lite vilsna men efter ha kolla upp rundan sen gick vi alldeles rätt. Vi kom fram till att går man tar det en timme och springer man borde de väl ta halva tiden? eller?!
Hann med lite glass på Ben & Jerrys också. Mumma! Det var behövligt efter en långpromis!

Hem igen, somnade som ett barn innan nästa äventyr. skulle möta upp Malin Bjursell för lite snack. Vi satte oss på Corner och käkade. Pratade igenom fyra timmar väääldigt snabbt. Fick lite nyheter också som verkligen var jättekul. Grattis till er. Och nej, malin är inte gravid. Haha!

Nu är jag hemma och måste sova bums. Ska upp snart igen och jobba. Och snart är det fredag och det innebär liten gäst på besök.. Ska bli superskoj. Denna helgen kommer ALLT hända. Det är väl ändå typiskt att allt ska ske på samma gång?!

Godnatt!


Kräks

Idag på jobbet hände nåt som inte hör till vardagen. Det började med att vi såg en alkis ligga på golvet på skönhetsavdelningen och typ sova. Han började vakna till liv o vi sa åt honom och gå ut men han tyckte de var för kallt och snutarna gärna fick komma o hämta honom. Under tiden vi ringer polisen och ber dom hämta honom börjar han spy som en kalv. Jag har aldrig hört någon spy sådär. Det lät mer som ett djur spydde än en människa. Och det ville inte sluta heller. Där står man helt hjälplös, en alkis ligger och spyr på golvet och man ska försöka hjälpa kunderna samtidigt. Lyckat!
När han spytt färdigt börjar han pallra sig ut och tänder en cigg. Går in på Kappahl och röker där istället. Efter en stund kommer polisen och tar hand om honom. Tur det. Men det som väntar oss är spya till dess like på MIN avdelning. Wiiie, eller inte. Jag hatar verkligen sånt men det var jag som fick ta tag i detta. Jag trodde de var min död. stå där och plocka spya efter en alkis är då inte det jag är anställd för! Jenny och Nettan fick allt också ta tag och moppa lite. Men frågan är vart chefen var!!?

Har mått lagom dåligt hela dan sen. Äta lunch var ju inte direkt lockande. Var först när jag kom hem som jag kände hunger.
Trodde man kunde få ha sin lediga dag imon men icke. Ska in på jobbet vid åtta på möte. Sen ska jag och Fridalusen löpträna lite genom Calmare Stad.. :D


gubbar

Har suttit i typ en timme och försökt boka biljetter på SJ:s hemsida. Ibland kan jag bara känna såndär hopplöshet! Å andra sidan är det ju SJ vi snackar om.
Nu var det iaf bokat och klart. Älskade Stockholm, jag kommer tillbaka och denna gången har jag med mig en kär vän till dig. Nämnligen min mor. Mamma och jag ska åka upp Valborg och fira det i Sthlm. Vi skiter i Kalmar och Sketlanda detta året. Vi går mot strömmen denhär gången. Kommer bo hos kära moster som vanligt. Kommer bli supermys. Lite egentig med min lilla mamma.
Sen har jag precis fyllt år där i svängarna så det kan ju hända att man tar en sväng om i stockholms nattliv också :D wiiie

Ska lägga mig o sova nu, har så jääääkla ont i tanden. Eller inte i tanden men runt om. Känner mig som en svullen gris i käften. Ringa doktorn är det första jag ska göra imon innan jag drar till jobbet..

var en såndär snäll, eller snarare superdupermega snäll syster och skickade hem ett litet krya-på-dig paket till min lillebror som ligger hemma och är lite sjuker. Men tror ni inte när jag hade tejpat ihop paketet och lämnat det på posten kom jag på.. jag hade ju inte skrivit vem det var ifrån. Det som låg i paketet var en tidning, godis och halstabletter och inget mer. Haha, vi får väl se om han fattar att det är från mig eller inte.

Har ju varit såntdär megabra väder idag och vad passade då inte bätte än att man slutade supertidigt :D . Sånt gillar jag mycket!
Fick så mycket sommarkänsla att det blev lite jordgubbar när jag var på maxi. Dom smakar ju inte riktigt som svenska rösa men det får man ta såhär i början av april.

Puss&kram o godnatt


måbraav

...sol & träning är fint för själen..


tandvärk

Igår blev jag människa först efter ha sovit några timmar efter jobbet men jag hade lika gärna kunnat sova vidare. Denna helgen var det tomt på människor och jag var ensam. Inget bra på tv heller. Fick nöja mig med att grannen festade och jag fick höra lite partymusik.
Idag har nog varit den mest lugna, skönaste men samtidigt den lääääängsta söndag. trodde aldrig det skulle bli mörkt idag. Men nu jäklar är det allt det och jag ska lägga mig. Tar varorna imon så upp vid fem. Wiiiiehoo- not!
Positiva är att jag slutar übertidigt imon, har nog aldrig slutat 15.40 en måndag. Sköönt!

har börjat så värk i min tand nu igen också. Hoppas på att det lägger sig snart. Pratade med A innan och han berättade när han tog ut en tand sådär som jag ska göra hade han haft värk och han hade ju fan t.om lipat som en gris. Jaha, det var ju superkul och höra det.. Man måste ju ha med sig nån också efter operationen som kan ta en hem. Någon frivillig? Haha, får nog ringa efter mor min som får komma ner och ta hand om lilla mig :P hihi


aaj!

varför har jag huvudvärk så ofta numera? vad beror sånt på? dålig sömn? kost? motion? stress? ja, you name it.. nåt beror det ju på iaf!
Väl hemma från jobbet dör jag i soffan med världens huvudvärk. Nu är det bättre typ 3 timmar senare.
Ikväll är ALLA mina vänner borta från Kalmar. Jäklar inte en kotte är ju kvar. :(
Skönt att ha en lugn helg. det kan behövas ibland. Det lär ju bli andra bullar nästa vecka när Jenkan kommer på besök. Fest hela långa helgen :D hähä


åhhh!

men åh, skrev västa långa inlägget och sen försvann det. TYPISKT!
hinner inte skriva om det nu för jag måste till jobbet
puss&kram

tjejsnack

kvällen har spenderats med frida och emma. Härliga tjejer. med massa snack o mat tackar jag för ikväll o inväntar morgondagens jobb.
Godnatt

RSS 2.0