mer värk

oj oj oj säger jag bara. Nu är det inte mycket hår kvar på mitt huvud. Det åkte av en hel del idag men jag är så nöjd. Det är så skönt och få bort det. Hon klippte nästan av all min permanent så nu är jag rakhårig igen :D bilder ska väl kunna komma upp lite senare.

Efter frissan blev det presentjakt till henke. Jag och jenny hittade oss lite grejer så det ska nog uppskattas imon hoppas jag på. Blev larmtorget sen med lite käk, så trevligt. men fick sån grym huvudvärk lite senare och den ville inte släppa så sitter här med huvudvärk och fotvärk. Och vill inte jobba imon heller så ska lägga mig o dra täcket över huvudet!

godnatt & puss

brädjävel

min lediga dag idag och jag blev visst inte så ledig. har tvättat, städat och snart ska jag till frissan. Men när jag ändå var igång och städade började jag flytta på lite grejer så helt plötsligt hade jag inget soffbord längre och databordet var borta. Tänkte också vara duktig och montera isär databordet och pang så föll en planka på min fot och bajs va ont det gjorde. Nu är min fot lite röd och lila. det kommer säkert bli en fint blåmärke sen. Men nu vet jag bara inte vad jag ska ha som soffbord. Får ringa hem och fråga om det finns något bord som dom kan ta med sig ner när dom kommer på torsdag.

Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar så jag kan åka ner till stan och kolla present till henke också. Någon som har något förslag på vad man kan köpa ?!

puss & kram

våtservett

var hemma en snabbis i helgen med jenkan. vi åkte tidigt på lördagen och hälsade på madde ute i skogarna. Hon bor ju så mysigt. Sen åkte vi hem till mig, käkade lite och på kvällen kom emelie ut och vi grillade. Och  emelie har ju en tendens och komma på saker och ting. Och denna gång var de utgång så vi åkte in till vetlanda o festade lite. Hör och häpna så var det faktiskt väldigt kul. fast roligast var nog innan vi gick in. Ska väl inte gå in på detaljer vad som hände men ska lägga ett gott ord för våtservettter. det är fina grejer minsann ;) haha

söndagen segade vi totalt, visade runt jenny lite hemma och på kvällen åkte vi tillbaka till kalmar och vi hade inte varit sugna på utgång för fem öre men när vi är i nybro, då har vi knappa 20 min kvar tills vi är hemma, då blir vi sugna på strand men bussarna gick så dåligt så det fick bli en hemmakväll.
Sen vid halv tre inatt ringde henke mig och trodde jag hade varit på strand, han och göran skulle åka till tyskland och handla lite gotti gott.

Idag har det varit helt kaos på jobbet, folk är som galna numera!
Tack o lov för att jag är ledig imon igen, ska tvätta, städa och till frissan.
Nu är det soffläge!

puss & kram

Helen & Jörgens

idag var min sista dag för denna jobbiga period. har jobbat sju dagar i sträck nu. Ork liksom!  efter jobbet gick jag, henke göran o jenkan till Helen & jörgens och åt mat. Käkade sommarbuffe som var supergod o en drink efter det. Träffade på en gamal jobbarkompis från restaurangtiden. Har inte sett henne på evigheter. Var kul o ses igen.

Efter mycket god mat, mätta och belåtna drog vi oss hemåt till Henke & Göran, kollade lite på tv sen cyklade jag hem. trött som en gnu är jag nu och jag ska snart upp igen. Ska hem till vetlanda en snabbis imon med Jenkan och hälsa på madde lite. Sen ska vi hem till mig också och hälsa på mammi och pappi lite.

Får sova ensam inatt :( blir tomt och sova utan min knas. han har åkt tillbaka till gbg nu och saknar honom sååå redan. Och vi sågs ju i morse. Men ack så jobbigt det är när man är så kär ♥

Puss & godnatt

jobbar

min tid spenderas numera mycket med min knas och jobbet. Jobbar 7 dagar i sträck nu, imon är de min näst sista. Till helgen ska jag åka hem till vetlanda en snabbis med Jenkan. Vi ska hem och hälsa på madde.
Ingen ro och ingen vila, nu ska jag till David ♥

puss

skumpa

har verkligen inte skrivit något alls nu på flera dagar men har umgåtts med david :D lördag och söndag har helt försvunnit, men det har inte gjort något alls. det har bara varit en massa mys. Har hunnit med Vallen och igår var det strand. Strand var riktigt najs, alltid massa glada människor och skumpan flödade igår :D

hehe, har satt mig här nu medan david diskar, ska nog snart hem till mig och laga mat. det råkar finnas lite mer i min kyl än vad det finns här :P

En ledig dag till sen är det jobb en massa dagar, ser inte fram emot det direkt men vad gör man inte för och tjäna lite pengar. Längtar så till min semester nu, har inget direkt inplanerat men ska bli så skönt och bara vara ledig i två hela veckor, eller ja nästan 2½ vecka.

Nu verkar de som disken är färdig .. hihi
Puss & kram

äntligen!

vakna till sms är inte de roligaste jag vet men idag var det allt det. Det var david som skickade att han satt på tåget. Nu hoppas jag såå att inte det krånglar  med tåget. Fast det mellan Gbg-Kalmar brukar hålla sig i tid, det är mest X2000 somo brukar krångla.
Jag är nu ledig i fyra dagar och dessa underbara lediga dagar ska jag verkligen inte göra något alls. Ska spendera så mycket tid som möjigt med min knas som jag inte sett på evigheter. Inte mer än rätt då tycker jag.

Påtal om annat är snart festivalen slut på Hultan. Det blev då inget i år heller, vet inte om jag är ledsen över det eller om jag har växt ifrån festivaler? Neeej, herregud, man blir aldrig för gamal för festivaler men jag tror det gäller bestämma sig i tid och att alla gör det också. Så vi får väl helt enkelt bestämma oss för nästa år tjejer och då köper vi biljetterna när dom kommer ut så drar vi bara sen ;)

bäst och fixa till sig lite innan man ska möta D på stationen.
Puss & kram

1 dag kvar

så var denna dagen över också, var såå trött när klockan ringde i morse men det var bara och ta sig upp. När jag väl åkte till jobbet, sen blev jag så blåste de nåt grymt så vid skansen stannade jag nästan på min cykel men jag hann till jobbet.
Imon kommer min knas tillbaka, vi pratade i fyra timmar igår. Saknar så! Och ja Emelie, nykär är bland det bästa som finns.

finns inte mycket på tv eller nåt ikväll. Var en helveteskväll på jobbet så tänker krya ner i sängen och läsa. Har sådan huvudväk också så kan vara skönt o bara varva ner lite.

puss&kram


minnen

http://www.youtube.com/watch?v=3_G6_ahiC74

bröder






måste ju bara lägga upp världens bästa bilder på dom bästa bröderna som finns, ni är bara för underbara

vinst


ny design

vad tycks om min nya design på min blogg? jag har faktiskt fixat de själv, jag är stolt över mig själv. Jag må hända va en datanörd men kunna massa koder o grejer, nej inte min grej.
Så hoppas ni tycker det är snyggt iaf! :D Me like it.


3 dagar

har varit en helt vanlig dag på jobbet, eller ja.. vet inte hur mycket jag vågar skriva här men iaf så är de en på jobbet som var på krigsstigen idag och det var inte nådigt må jag säga! akta sig fick man göra hela tiden!
det var en lång dag också, kändes som man aldrig skulle få gå hem.
Nu är det bara tre dagar kvar, fick mess innan av david, han var i tyskland. Så snart ska han vara i sverige. saknat så! har inte så mycket roligt och skriva tyvärr. Är rätt tråkig av mig.. haha.

fixx

sitter och svettas som en GRIS just nu. har fixat och donat totalt hela dan. Först var de till banken och fixa där sen en sväng på stan. Hittade mig en klänning (igen) på monki. Så snygg! Sen åkte jag hem och tvättade, cyklade upp till Jysk och skokällaren och bytte lite grejer som var fel. Sen sprang jag in på IKEA och Citygross en snabbis. men inte en enda grej från Ikea, kan ni tänka er :P Sen var det hem och städa. har nog städat i flera timmar, har dammat överallt och fått ur massa skit ur massa lådor. Så nu är de ordning på de hela igen :D

Ska tillägna en tanke till min underbar mormor som haed fyllt 93 år idag. det har fått 4 år sen du tog dina vingar och flög iväg. Tiden har gått så fort, det känns fortfarande som du finns med oss. Saknar dig så enormt min kära älskade mormor! ♥

Nu är det minsann bara fyra dagar kvar till david kommer ner till kalmar igen. som tur är så har de gått relativ snabbt, vissa stunder har de väl gått sååå sakta men nu kommer han iaf hem till sveige imon natt! Nåde dig om du inte ringer mig då. :)

ska sätta mig framför tv med en kopp gott kaffe och lite daim och kolla allsången :)

Puss

försenat.. igen

hm, det är väl som vanligt när jag ska åka med tåg. det var ju så försenat när jag skulle åka hem till vetlanda och nu fick jag stå i alvesta igen och vänta. denna gång fick vi vänta enbart i 20 min men dom 20 min kan lätt bli 1 timme, 1½ ... ja ni fattar. Men som tur är så är vi redan i växjö och det är väl nåt positivt att vi har kommit dit. Nu är det ju bara typ 1½ timme kvar tills man är i kalmar.

Fick mess av jenkan innan också, det var supersale på Monki. Daaamn, jag får verkligen inte handla mer men ack så kul det är och förnya gaderoben lite. men har med mig en massa packning nu så det får nog bli imon istället.

har varit ganska så skönt och vara hemma.. det är skönt och bara vara lite. Komma hem till lite landsluft ;) som madde och jag sa igår när det började lukta koskit - vi är på landet, det hör till ;)

så tråkigt och behöva sitta på ett tåg nu när det är så fint väder ute, det har varit lite ostadigt innan idag. Det regnade en del innan jag åkte från vetlanda men nu i växjö är det iaf fint väder :)

stjärnvinst

igår var det liseberg för hela slanten. vi var nog där mellan ett o elva. hann åka med ett o annat. Vann stjärnvinst också. wiiie :D så nu har sussie en årsförbrukning av DAIM .. mmm!
Var ute hos madde idag i hennes nya lya. Så mysig! Köpte med mig liten blomma och en ljuslykta. Hoppas du kan finna plats till den nånstans. Vi snackade en massa skvaller hela tiden. Ack så mycket det händer bara på några veckor. Saknar allt våra snack. Fast nu är de ju roligare när man har info och komma med ;)

Ska åka tillbaka till Kalmar imon igen. Tänkte jag skulle få mig en ledig dag i Kalmar också.. ska fixa och dona lite.
Nu är det bara 6 dagar kvar tills david kommer hem också. Längtar så tills på lördag!!

puss

äntligen

okej nu har jag iaf kommit från alvesta. Efter mycket om och men. Roliga är med förseningar att man alltid börjar prata Träfade på en tjej som kom från karlskrona och så var hon kusin med en från ekenäs.. sen var de andra från skåne och sthlm.. men det roligaste var nog när vi sitter där och jag börjar bli smått uttråkad.. då frågar jag tjejen som för övrigt heter Karin. Om vi skulle ta oss en öl .. så jag, karin och tre andra killar drar oss mot närmsta pub o sveper en öl. S nice, det bästa under hela resan.

nu är jag redan kissnödig också och vi har säkert en timme kvar tills vi är i nässjö, bra gjort sussie! kommer ha såån nackspärr imon ocks för det blåser så dant här i bussen.

nähä om man skulle ta och kolla lite på naturen.. i mörkret.. haha
puss

fortsättning

måste väl klaga lite till nu, jag verkligen hatar sj, eller sj kanske det inte är vi ska skälla på men iaf alla som sitter med signalerna i Lund. Kan ni inte signalera rätt?! ska det vara så svårt? sen är de ännu en grej som gör mig sssssssååååååååå arg, det är att mitt Å på tangentbordet inte funkar. får ju sitta och trycka som ett as!

pratade precis med mamma, och hon frågade om hon skulle hämta mig i växjö.. skulle ju vara nice om man kunde bli hämtad. haha, kan inte riktigt koncentrera mig på och skriva för alla sitter här och klagar på hur irriterade alla är

gaaaah

Äntligen är det fredag, trodde aldrig veckan skulle lida mot sitt slut. Sitter på tåget hem nu, är i nybro tror jag.. japp de var vi. Ska hem till vetlanda över helgen och imon ska vi till göteborg och gå på liseberg. Wiie, så kul!

okej nu dööör jag, sitter i nybro som sagt och här ska vi få sitta i minst 40 min!!!!!! JÄVLA SJ HELVETE. Jag tror jag smäller av. Visste att de skulle bli krångel, det är såååå typiskt!!!!!

RSS 2.0