LONDON

na jag vet att jag verkligen inte borde blogga nar jag ar pa min semester men dethar maste jag dela med mig. Vi hade lagt oss igar kvall och efter ett tag borjar nagra i rummet skratta och vi tanker att dom har nog bara kul at nan grej. Kanske ska sga att vi bor 9 st i ett och samma rum, man ar tvo och tva som delar sang. Men sen efter dethar skrattet hor vi att en sang borjar gunga och med gunga menar jag mer sexgunga. Da inser vi att det ar nagon i rummet som har sex. Och dom slutar inte heller efter att nagon har tant lampan i taket och rusat genom rummet ganska sa argt. Men iaf efter mycket lyssnade pa ett par som har sex sa slutar dom. Tack och lov. Men inte nog med detta sa kommer killen ner som bor pa overslafen, som precis har haft sex och fragar den arga tjejen> how are you doin?! han va rhelt knapp. Sen somnar vi om och efter nagon timme vaknar jag upp livradd for en kille skriker, och nu menar jag skriker. NO NO NO, och nat mer pa franska. Da drommer han men vi andra tror mer pa att han har blivit mordad eller nat sant. Jag somnar iaf om efter ett tag men det gor da inte sissy. Hon ar ganska sa uppskarrad och borjar hallunicera om att en annan kille i vart rum som vi kallar laderlappen star vid var sang och flasar. haha, what a night!

Idag har vi besokt harrods, akt runt i en sightseeingbuss. tyvarr var det sa jaaaakla kallt men vi hann med och se en massa. Igar var vi och shoppade loss. Var som ullared. Me like!
nu ska jag till rummet, utgang blir det inte, vi ar alldelse for slut for sant.
hoppas allt ar bra med er hemma i sverige, igar hade vi toppppenvader i london!
vi ses pa onsdag igen
puss

hejdå

Imon gäller det, LONDON. Idag var det mest böcker böcker böcker på jobbet. Folk är som galna över bokrean :D
Men do I care? Nej för nu håller jag på o packar de sista nu. Ska bli skönt när man sitter på tåget mot Göteborg imon för då kommer de kännas verkligt!
nej, tillbaka till packandet och greys anatomy ;)
Ha de så bra så hörs vi när jag kommer tillbaka på tisdag igen!
puss

2 dagar kvar

Det var ju idag det var fetisdagen.. Haha. Som sara och mickan sa till mig. Fet-tisdagen. hallå! sussie är lite bakom där minsann ;D Och självklart så åt jag ju semla då. Åkte till stan efter ha tvättat och mötte upp jenny där. Vi gick runt och bara kollade lite. Hon hade hittat lite böcker på bokrean som började idag. Semlan hittade vi på Nilssons cafe. Har börjat gilla de mer och mer nu, så mysigt och sitta där och bara snacka. Vi satt där lääänge och självklart kom vi in på Hultan. Nu var det intill bestämt, 99% bestämt att vi ska dit i sommar. Så emelie, happy? Vi började prata om kul det är och planerade hur vi skulle ta oss dit, vilka vi var och hur vi skulle bo, äta mat, gå på konserter. Myyyys! Vi kan nog låna mina föräldrars cirkustält också. Det är stort och bra o bo i och sen kunde jenkan låna bil som vi kunde åka med. Kanon!

nu håller jag på och packar ner allt jag ska ha med mig men är så velig så vet inte riktigt vad de blir. Klänning, skor, jeans, toppar, skjorta? Guuud jag vet inte vad som kommer följa med. Har ju bara ett handbagage och lägga ner alla grejer i så det är ju bra, för det får ju inte plats med allt iaf. Nej åter till packningen.
puss

låt mig sova!

att man aldrig kan få sova i fred när man äntligen är ledig. vad fan är det med mitt jobb? varje gång jag är ledig, och då är det inte ofta jag är det så ringer dom alltid klockan åtta och vill att jag ska jobba. Som jag inte jobbar tillräckligt eller?! Nej nån måtta får det allt vara. Vanliga människor jobbar mån-fre eller iaf fem dagar i veckan men det gör inte jag. Nu har jag jobbat sex dagar och det räckte för mig. Jag har annat för mig idag. Tvätten ligger där nere och rullar runt, sen måste mina golv dammsugas och tvättas. Sen ska jag försöka hinna med o åka ner till stan, handla lite grejer. Måste packa alla grejer som ska med till London också. Yäääy. åker på tordag och det är bara två dagar kvar. har nog inte riktigt hunnit tänka på de så mycket egentligen men ska bli kalaskul.
Idag är det ju fetisdagen också och då ska man ju äta semlor., eller nej var det igår? nu blir jag ju osäker?! haha iaf så kanske någon som har lust och komma över ikväll o äta en liten semla tro? hehe

partygris och perkulator

Wiiiiie, ibland tycker jag om o blogga. För nu hittade jag inlägget som jag trodde försvann igår. Så nu ska ni få läsa vad jag påbörjade skriva



efter lite stress igår kom fram till henke o göran. lisa var redan där. Jag var ju tvungen och springa in på maxi och handla lite groggvirke. Sen var det melodifestivalen för hela slanten men dock blev jag lite besviken på alla. fast måste ju erkänna också att EMD var ju faktiskt rätt bra och förlåt mig gudarna att jag skriver dehär men såå snygga också. tror jag blivit fjorton igen ;D  sen blev det singstar. Martin ska akta sig för sussie nu för hon har övat på Posion!! inte en gång, massa gånger. så bäst att du aktar dig, för jag ska vinna över dig nästa gång vi ses :D mohaha!
efter singstar blev det mariokart. Lisa skaffade sig en partygris att spela med. en rosa partygris. Och jenny skaffade sig en perkulator. eller ja hon menade ju en permobil men hon sa perkulator. vissa kan ju se likheterna men inte jag.
Drog oss mot palace. Roligare har man haft och tråkigare så var en bra kväll helt enkelt.
När vi gick hem sen fick Mr Frank nåt snedsteg och puttade in mig i en snöig stor buske och innan jag hann möta denna fina stora snöiga buske hann jag med o trampa i decimeterhög snö i mina pumps. Nice! inte! Sen slutar det inte här utan han ska bära mig och då åker vi omkull och ligger där mitt i gatan. haha. Galen den mannen men lika älskvärd för de :D
När jag kom hem efter en stormig cykeltur såg jag ut som hej kom och hjälp mig. Mitt hår som var platt i början av kvällen var nu krulligt igen och blöt som jag hade duschat. Gick och la mig illa kvickt o somnade minst lika snabbt.

toaband

Du kan även välja att köpa vår Rädda Barnen-biljett.
Den kostar 20 kronor mer. Då stödjer du en viktig sak
och får tillgång till gratis vattentoalett under hela festivalen.

Detta hittade jag på Rockpartys hemsida. Då började jag o emelie undra hur dom kunde veta om man betalat den där extra tjugan eller inte. Så vi antog det skulle finnas ett armband med toaletter på.. kanske det ser ut såhär?! haha





rosa partygris

älskar när man skrivit MASSA och sen råkar man klicka bort det.
 BAAAAJS också!
orkar inte skriva om det. I stora drag handlade det om partygrisar och perkulator

stress

målar mina naglar nu, borde väl inte skriva kanske. sitter o skriver med den torkade handen, jag är ju faktiskt tjej så kan ju skriva iaf :D oh no, ellr inte.. råkade visst stöta till nu.. faaan!

snart är jag äntligen färdig. stressar som aldrig förr. eller inte riktigt kanske men har fixat håret färdigt snart sen är de bara de förbannade sminket kvar sen måste jag åka till maxi och handla groggvirke. Sen snaaabbt till linölundsgatan.
Schlaaaaager, vin, singstar och utgång. det är var min kväll kommer bestå av
nej bäst o göra mig klar.
hejdå
puss

tvmannen

fy vilken hemskt seg dag på jobbet. Jobbade extra dessutom. Var modetjej idag istället för mediatjejen ;D Fick t.o.m kommentaren av en kille, (som jag iofs känner): Jobbar du jämt eller? Haha, ja då kändes det att man är på jobbet jämt. Ska inte klaga men ibland blir man nog sugen på o plugga igen. Äsch jag vet inte. Svammel!
Ska iväg till puven snart, borde ha åkt nu men ska inte käka där så varför sitta där och frysa. Ska fixa håret lite innan jag åker sen får de bli en cykeltur i kylan.

Berättade för henke om mannen som plingade på dörren igår. Direkt sa han, Ja men de måste vara radiotjänst. det hade jag inte en tanke på men det var säkert så. Ska dom kolla upp om man har tv o betalar avgiften. Har ni inget annat för er klockan nio på kvällen än och skrämma upp stackars ensamma tjejer som tror att det är nåt pervo som står och plingar på ens dörr. Skicka ett brev som alla andra gör för tusan.

Jobbar hela helgen nu, men det blir väl till och fixa torget. Bokrean börjar på tisdag. Klockan sju på morgonen slår dörrarna upp, då får ni vara på Åhlens och köpa massa böcker. undra om det kommer vara någon där klockan sju?! möjligen om man går hem från/till jobbet vid den tiden annars skulle jag då aldrig ta mig ur sängen vid sex för och gå på bokrea. haha!

har du ingen spegel eller?

det var en vanlig dag på jobbet men sen fick jag ju min pubburgare på puben. henke, lisa, eric o ulla var med o käkade. Vi fick vänta i 1½ timma. Gissa om vi var hungriga när maten kom. Var väldigt trevligt och träffa alla igen. eller alla, eric o ulla träffar man ju inte så ofta. Roligast under kvällen var när vi pratade om adoptioner, då både lisa och jag är adopterade. Eric, henke och jag diskuterade om hur man som adopterad tänker om sig själv. eric frågade då mig om jag någonsin hade tänkt på när jag var liten om jag hade tyckt att jag var annorlunda, och med annorlunda menade han ju mitt asiatiska utseende. Och då svarade jag att jag aldrig hade tänkt på det när jag var liten. Då kläcker henke ur sig: Meeen, hade du inte speglar hemma när du var liten eller?
Kanske låter hemskt såhär men jag tar verkligen inte illa upp så det slutar med att jag, henke och eric sitter och skrattar så vi inte vet vart vi ska ta vägen. Jag fåt ont i magen, kan varken kolla på eric eller henke. efter tio minuters skrattande frågar lisa vad som var så kul. Då har jag nästan slutat andas pga att skrattande.
efter puben bar det av hemåt även om det var lite lockande och gå ut men det får vänta lite med det. Så cyklade hem, i minusgrader. det var sååå otroligt kallt igårkväll


Jaha här sitter man och bloggar så ringer de på dörren. trodde först de var några andra men sen kollar jag ut genom kikhålet och där står de en gubbe. vet inte vad de är med mig o gubbar som plingar på dörren. Iaf så öppnade jag INTE. Hallå, vem fan ringer på en torsdagkväll klockan nio?!?!?! Inte är de så vaktmästaren eller Jehovas. Han plingade flera gånger men icke tänkte jag öppna. men det gjorde grannen över mig, eller dom är två och en hund . han stod där jättelänge och har inte en aning om vad han pratade om. Nästan så man vill gå upp till grannarna och fråga vad han ville. Han kanske var värsta snälla mannen eller så var han värsta äckelmannen. Ja helt enkelt så vet jag inte de.

Nej nu ska jag kolla tv.
Datum för inflyttningsfest är bestämt också. Let me know if you wanna come.
Puss

jobb

nu är det åter till jobbet imon igen. har haft mina fyra dagar ledigt nu, så åter till jobb i sex dagar sen är de ju london. Så kommer nog kunna stå ut domhär dagarna.
skvaller och fika med M idag var väldigt trevligt. Får göras om snart! det händer ju så mycket hemma i vetlanda som man inte hänger med om så kul när vi har lite olika information, sk skvaller. haha
ska sova snart så man orkar med!
godnatt
puss

skvaller

Hade ju totalt glömt bort och skriva till M igår. Men idag kom jag på de så de ska strax bli fika och massa skvaller hoppas jag på. Haha, vi kan då allt när vi börjar. M skulle iväg vid halv fem men innan dess så ska vi nog kunna få fram ett och annat. Ska baka scones och äta blåbärspaj.
var på coop innan, det är verkligen inte kul och handla. eller jo ibland är det ju de men inte idag.
nej nu plingar de på dörren
puss

lägenhet

       här är lite bilder på min lägenhet.

kamera

Kanske sla försöka uppdatera lite vad som händer i mina lilla värld. Jag jobbar och jobbar. men nu har jag faktiskt varit ledig i snart fyra dagar. fyra underbara dagar som verkligen har behövts vara ledig. Jag har äntligen fått ordning på lägenheten. Har inte bestämt mig än hur allt ska vara men jag har iaf inte femton lådor ståendes mitt i rummet. Nu kan man iaf gå i rummet utan att slå sig på lådor och fastna i en massa plastpåsar. Ganska nöjd än så länge iaf.

helgen då tyskarna var här var väldigt intensiv. Det var sighseeing, fika, mer sightseeig, fest, sova. Men hade iaf roligt. Sen var det jobb igen, och helgen därpå, ja det var ju denna helgen var det alla hjärtans dag. Vilket jag tillbringade med att storstäda, köpa mig en kamera och äta tapas med H & G. Åkte även pulka i helgen. Har verkligen glömt hur kul de är och åka pulka men hade också glömt hur jobbigt det är och gå upp för branta backen. Åka ner på två röda och sen måste man gå upp igen.

Tvättar i stort sett allt jag äger idag. var på stan innan med S, vi skulle ha gått på promenad men slutade med att vi satte oss på Nilssons cafe och åt semla. eller jag gjorde det iaf. S åt en kanelbulle. Hehe. Bästa inköpet idag var sulorna på maxi. Haha. där stod vi och provade sulor till våra skor. Vi måste ju ha de bekvämt då vi ska traska runt överallt i London . Nästa vecka på torsdag vid denna tiden kommer vi vara i göteborg påväg mot London. Ska bli såååå roligt. Har nog inte haft tid och tänka på hur kul de ska bli, det är först nu jag känner att det ska bli SÅ SKOJ!

Just de ja, som jag skrev så inhandlade jag en kamera i lördags. Sussie is whole again! har redan tagit en massa kort. Ska lägga upp kort på lägenheten också hade jag tänkt. har gått runt här och tagit kort nu. Men först måste jag ner till tvättstugan och hämta tvätten sen kommer bilderna.

Ja men nu har jag väl varit lite duktig på och skriva. Have been sooooo much to do, so SORRY!
puss på er

förlåt!

still dead. I' m soooooo sorry. Jag vet att jag är världens sämsta på och blogga just nu men det är så grymt mycket hela tiden så jag hinner knappt slå på datan. Jobbar sover äter och så går de om igen. Jag har bott i min lägenhet i snart två veckor men tror ni jag har fått något gjort? nej de kan jag säga att jag absolut inte har. I helgen är jag ÄNTLIGEN ledig så då ska det fixas. Ska få upp allt, och ner med allt skräp i förrådet. Nu ska det bli snyggt. Kanske kan få över tvn som jag ska få låna också. sen ska det bli mysiga filmkvällar här.
Det är bara två veckor kvar till LONDON också. Längtar såååå!
nej nu är de till sängen igen.
godnatt
puss

flyttlådor

fortfarande är bloggen ganska så död men det är bara för att jag håller på och flyttar plus att jag jobbar samtidigt. Ja ni ska vara glada att datan ens kommit igång, eller hittats rättare sagt. För här är det massa lådor överallt. Lådor hit och dit, inget annat ser jag just nu. Men som jag sa till ottosson, jag har iaf fått datan och sängen på plats, dvs det viktigaste. Hann med och spela lite Super Nintendo igår också, lillebror hade med sig det hemifrån.

Måste ju tacka familjen också för ett evigt kämpande igår. Ni gjorde ett kanonjobb! TACK
nu ska jag lägga mig, ska jobba mellan 8-19.10 imon! Låååån dag :(
godnatt
puss

RSS 2.0