akuten

nyår i år firas på akuten i eksjö
hej

sigge

idag var famlijen och hämtade våran nya hund, han heter för tillfället sigge men vi ska komma på nåt annat. Men gud så söt, helt übersöt! så gosig och söt.. fast han har kissat inne tre gånger. så jag låter mamma och pappa ta hand om honom i natt.
Imon är det .. var nära på och skriva valborg men jag menar nyår. Ska ut till skogen och fira nyår med några filurer.. Vet dock inte riktigt vad jag tycker om det än, vet inte om jag är nervös? spänd? glad? ja, det är nog lite blandade känslor skulle jag tro.
Nu ska jag iaf sova och få lite skönhetsömn, ser ut som en tolvtaggare just nu. Har massa skumspolar i huvudet, måste ju bli fin tills imon.
Gott Nytt År allesammans.
Tack för ett härligt 2oo7 och hoppas 2oo8 ska bli lika bra om inte bättre!


hund

image6

imon ska vi hämta denhär krabaten i värnamo. gööööölllig om nåt.
någon som har namnförslag? det är en lite kille :)

usch

är så grymt trött efter ha jobbat idag. Alla kunderna ville jag bara slå, var inte alls på humör idag :|
nu är det folk här, orka med dom. tanten vill jag bara få bort härifrån. snacka om och bara tänka på sig själv! imon är det sista dagen som jag ska joba på åhlens. sen ska jag få lite ledigt.
Åhléns för övrigt ska stänga - hejdå

blått

idag upptäckte jag att min fot var riktigt blå och ont som tusan har jag också. Det blir så när man är på UP och blir stämplad av klackar :| två gånger om dessutom!
köpte mig ett fint armband också av presentkortet jag fick av mamma och pappa. Superfint!
nu ska jag sova, har haft gäster ikväll. fick smörgåstårta, mums!
upp imon igen och jobba.
min bror för övrigt gjorde världens klantigaste grej idag! han skulle hjälpa pappa med höet och stack högaffeln i foten! så pappa fick åka in med honom till akuten och så fick dom lägga om såret, det hade blivit ett jack på 3 cm! nu hoppar han här och jämrar sig :|
susa sött allihopa

natti

godnatt för ikväll.
ikväll har vi kollat in massa hundvalpar, imon ska pappa ringa till en i värnamo. hoppas vi ska köpa den, sigge heter den. Men jag vill att den ska heta Elmo, Mizo eller nåt annat. Hehe.
blev glad för ett mess jag fick innan, du får mig le :) ♥

sprak

alla utom jag är och kollar på fyverkerier. Jag  kände att jag inte orkade, var så skönt och bara vara hemma ett tag. Funderar på om jag ska våga mig ut, det är lite mörkt här i skogen. Nån som vill komma med en stor ficklampa och lysa upp min väg :D Bestämde mig för en sak innan också, vilket kommer förändra mitt liv ganska så mycket men jag är 20. Vad begär man av mig? Att jag ska vara gift, ha ett välbetalt jobb och lägenhet på Östermalm? Nej, de får ni allt vänta med ska jag säga er. Giftemål har jag inte i tankarna än, även om det skulle vara himmelskt, jobb.. ja, jag vet inte om det är så mycket och skryta med den lönen jag har och östermalm, ja Tullslätten är nästan lika flashigt. Men vi får se vad som händer framöver med mig och mitt liv. Iallafall bara så jag är nöjd med allt så ska det nog gå vägen.

julefrid

Har verkligen inte haft tid för o skriva något. Kom hem för en vecka sen och har jobbat varje dag sen dess. Även på självaste julafton. Julafton hemma hos famlijen Karlsson var mysig. Eller först var det jobb sen var det Kalle på tv och sen massa mat. Trodde aldrig jag skulle överleva kvällen med så mycket mat som jag hade ätit. Sen var det lite vila innan klapparna skulle delas ut. Fick mig en brödrost, presentkort på guldcity, pengar, fint fat, luftmadrass med tillhörande pump och lite annat smått och gott.
Juldagen var det ju fest, vi började hos Emelie och vidare til Bettan. Hur kul som helst o träffa vännerna igen, var så längesen vi sågs. Dock var det inte riktigt lika roligt på Up men de är sånt man får ta. Åkte hem ganska så tidigt, skulle ju börja jobba dagen efter kl 7!!
Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Har bara softat, var inne i stan en sväng med bror och far. Hittade mig ett par snygga vantar och lite kraffs.
Vet även vad jag ska göra nyår nu iaf, ska ut i skogen. Men tror att det kan bli trevligt också. Emelie kanske hakar på också, just nu är hon ju i skåneland o härja runt .. hehe
Nej, nu är det mat.
kram o hej

Sj

är hemma nu, kom hem igår kväll efter åter strul med SJ. Jag bara älskar Sj, inte! Men  iaf så är det skönt och vara hemma men ska åka och jobba om en ½ timme. :( inte alls lika roligt. Hade gärna stannat hemma och bara varit lite. Nu ska jag käka frulle sen blir de åka racebil.. ja pappas skruttford :P haha..
får se om jag är levande när jag åker hem, slutar halv nio idag :( ska jobba 11½ timmar =/ godnatt igen

sitter och renskriver massa föreläsning nu på bibblan. Ska snart hämta min nyckel på Incita också. smita ifrån lite. På torsdag är det tenta men får se om jag gör den eller inte. åker ju iaf hem efter de på kvällen. Åh, sitter och kollar på blocket om det har kommit upp några nya hundvalpar. så cuuuutie! ♥


orka

nej, tyvärr så orkar jag inte med nåt mer just nu. Vill bara hem til familjen och få lite lov!

labbe

sitter på bibblan nu och pluggar, eller ja jag gjorde det innan iaf. Nu har jag smitit ifrån det lite. Jag orkar inte riktigt med och plugga med vissa. Men that's life. Jobbade innan mellan halvåtta och halv ett. var helt slut sen, trött också. Funderar på om jag ska åka hem och plugga istället, får nog mer gjort där hemma än här. Pratade med mamma innan, dom har redan tänkt på och skaffa en ny hund. Nu när pappa är hemma och ledig så kan han ju ta hand om valpen. Åh så mysigt och skaffa hundvalp, men mamma och dom ville ha en ljus labrador. Upplyste mamma om att dom faktiskt bor på landet, där det är skitigt, massa lera och bajs. Haha. Men de är deras bekymmer. söt är den nog iaf :)
image5

blä

JOBB gör inget annat än jobbar men gör ju vad man måste. ska hämta min nyckel sen till lägenheten! nåt roligt iaf! :D

älsklingar

image3



image4

dom jag tänker på idag ♥

Grattis

idag har det hänt lite för mycket tror jag. Först och främst vill jag gratta min underbara mamma som fyller år idag. Grattis Mamma! Sen till det tråkiga, pappa ringde och sa att våran hund hemma, Bamse, hade blivit påkörd och dog i natt. Dom hade släppt ut honom igår kväll och sen kom han inte tillbaka. Dom hade ringt till polisen i eksjö och där hade personen som kört på honom lämnat in honom så mamma och pappa fick hämta honom och begrava honom hemma. När jag fick höra de blev jag så lessen så jag började gråta på jobbet. Där står jag och gråter som ett barn bland alla gästerna. Usch! saknar bamsis! :( men det gick iaf fort för honom så han svävar där uppe bland alla andra små söta hundar.
Jobbet på guntorp var sista dagen idag för i år iaf, massa dricks och glada gäster. Åkte hem med bussen och fick springa över ängöleden för o hinna med bussen hem till norrliden.
imon får jag min lägenhet på tullslätten. Ska bli sååå kul o flytta. ska ringa incita så jag får min nyckel och sen ska jag mova in alla mina grejer. har ju tenta också men får se hur de blir med den. Funderar på och skriva den när det är omtenta istället. har så mycket annat och tänka på just nu.
nu ska jag iaf sova.
godnatt

Saknar dig bamse &
grattis söta mamma!

kaos

igår var det sjukt mycket folk på jobbet. Det var 200 gäster som skulle ha julmat. Gissa om det blev kaos eller vad! eve ringde innan och nu är hon påväg bort med sina grejer så jag ska väl kunna få lägenheten på måndag. Som jag sa innan så funderar jag på o hyra en lastbil så jag får in alla grejerna. Nu ska jag till konsum och köpa julfrimärken :)

:(

usch jag vill inte sitta här, jag vill bara hem o sova. Eller varför inte åka hem till famlijen och bara ta de lugnt, de skulle vara de absolut bästa just nu men icke, jag får vänta en vecka, sen får jag åka hem. Dock ska jag ju jobba men de är nåt man får ta då. Nu ska jag till emma och diskutera vår uppsats sen ska jag åka hem o käka. Taxin kommer klockan två så bäst o vara färdig när den kommer. Ikväll kommer de vara grymt mycket och göra på jobbet så jag vet inte om jag kommer komma hem levande eller död. Förmodligen kommer jag var död men aja, de är nåt vi får tänka på då iaf!
ciao bella

plugg

usch om jag ändå kunde ha fått sova liiite till. hade ju varit så skönt, ska åka till skolan nu o plugga sen ska jag till jobbet senare idag. jag känner att de kommer bli en lååång dag/natt!
nu väntar jenny på mig, bäst o göra sig klar

fffff

nu är man hemma från jobb, luciafirande, kinamat och fest hos sebbe. luciatåget jag kollade på bestod av en lucia, två tärnor, tre stjärngossar och en icke sjungande tomte. Haha, var mysigt ändå. Helle och jag gick och käkade supergod mat på ming sen, alltid lika trevligt. Gick till Sebbe och David på fest sen, letade efter den där jäkla dörren och så var de den vi absolut inte trodde de var. Men glömde säga de sötaste som hände idag, när vi skulle be om notan sa helle: f,f,få vi notan tack. de lät bara såå sött!
Åter till festen hos sebbe och david, var inte lika många som de brukar vara men de var trevligt iaf. Tror hela kvarnholmen hörde oss när vi sjöng Ronja Rövardottersången. Haha!
Årets glögg bestod av 80% sprit, 10% glögg och 10% must. Haha, kan säga att de var mig en speciell smak.
 Nu ska jag sova, ska upp imon och skriva på vår uppsats sen ska jag till Guntorp och jobba. wiie!
godnatt

4 min

om fyra minuter slutar jag. då ska jag byta om till min gå-på-lucia-outfit. nu blev de bara 3 min.. hej


jobb

jaha  då var man på jobbet igen. hade föreläsning idag på morgonen sen var de snabb lunch med jenny och vidare mot jobbet. Ska jobba till 16.40 idag sen blir de lite fika och vidare mot stan för och kolla på luciatåg i Västerport kyrkan. Ska bli så mysigt och se små barn gå luciatåg., missade ju lite på tv. Var lite för trött för o kolla på de hela. Sen får vi väl se om vi orkar med o festa hos sebbe ikväll, det skulle ju minsann vara lite roligt.. ja vi får väl helt enkelt se. Först så är det ju iaf jobb.. som jag kanske ska fortsätta med också..

kärlek

blev visst ett inlägg till, blev helt kääär nyss. såg när alla paren var helt lyckliga.. var så mysigt så jag också blev jättekär! ♥

bonde

jag är så nära med grisarna.. haha, sitter o kolla på bonde söker fru. ibland kan man ju börja undra hur det är med vissa.. hehe. somnade lite innan i soffan, förstår emma precis varför hon jämt somnade i soffan. ska faktiskt gå och lägga mig alldeles strax, har inte riktigt fått den sömn jag har behövt denhär veckan. Imon är det föreläsning, lunch, jobb, luciafirande och ev luciafest hos sebbilito.
nu är det hejdå för idag.
kramis

klappar

disken är äntligen färdig. fick ju ringa mamma där för jag visste inte riktigt hur jag skulle göra med mitt julegodis. de blev inte som de brukar bli hemma. Men med lite experthjälp från mor min så fixade sig allt. Förutom att de brände fast lite i botten och de jäklar mig var de svåraste och få bort. Mina små fingrar är helt fnasiga nu efter ha försökt få bort allt :( ska hoppa in i duschen nu o göra mig lite ren. sen är de plugg som gäller. eller kanske fuskar lite och packar lite grejer istället. det är så mycket roligare.. ska hinna slå in julklapparna också..  ♥ jag älskar o slå in julklappar. synd att man bara river upp de sen och bara bryr sig om innehållet.

på spisen

nu har jag allting på spisen, ska godiset bara koka i två timmar sen ska jag lägga ut de på plåt och låta de stelna. Sen imon kanske man får sig en smaktbit. Ska hinna med o skriva lite till, måste få bukt på alla föreläsningar. sen ska jag försöka packa och slänga massa onödiga grejer jag inte ska ha med mig till tullslätten. Får ju försöka rensa ut lite skit :)

puss

image2


saknar

pratade precis med sissy. Åh så jag saknar henne och alla roliga stunder med henne. Hon kanske åker hem tidigare, i mars redan. Så då ska jag och Helle upp och hämta henne i stockholm! Jisses va roligt de ska bli när hon kommer tillbaka och vi blir sambos :D
Ska skicka över en lista på grejer jag vill ha.. haha, hon kommer få köpa smycken, parfym, väskor, smink o massa saker till mig :P haha
back to the books

godis

handledningen idag gick bra, vi fick massa sagt och hon sa massa också. Hade tappat tidsuppfattnignen idag, trodde det var typ tors eller fre så jag sa att jag inte skulle jobba mer, men de var ju bara ons. Ska sätta mig o renskriva alla mina föreläsningar sen ska jag göra julgodis. Engelsk fudge. mumsfilibabba!
ska försöka hitta lite julpapper också, köpte ju lite julklappar igår.
Pratade med andreas igår, han är helt sjuuuk! haha, han berättade massa sjuka grejer han o hans kompisar har gjort på senaste. Åka traktor framför skolan .. ja jag ska inte ens gå in på de sjukaste..
nu ska jag diska sen ska jag vara duktig, hinner jag med allt jag vill ska jag hinna packa ner lite av mina grejer också, mina flyttgrejer :D

jobb

sitter på jobbet nu, ja vilket av dom tänker ni då? jo på växeln är det idag. sitter ju faktiskt o svarar numera också. tycker de är lite nervöst men de funkar. ska på handledarmöte sen för uppsatsen, får hoppas vi har nåt och komma med och att vår handledare kan säga nåt också kanske. nej nu ringer det massa så bäst o svara.

aj!

ja som ni märker har jag tråkigt, har fått världens ryggont också :(  måste lägga mig och få lite massage.. nej de blir ju inget av det, ingen som kan massera mig .. buu! haha.
ska skicka  iväg mina julkort också, har faktitkst varit duktig o skrivit några. så hoppas ni får ett kort i brevlådan, är ni snälla så ska de komma ett :)

9 dagar

kvar sen åker jag hem till vetlanda. men tro inte att de ska bli frid och fröjd för det. Åker härifrån med en tenta gjord och vad väntar på mig hemma? Jo den 21 börjar jag jobba på Åhlens. Ska i stort sett jobba hela julen men vad gör man inte för pengarna? Jag vet, jag är sjuk som inte är med min familj mer istället men jag behöver ju verkligen pengarna. nyår vet jag inte alls vad jag ska göra nu, de blir säkert och vara med familjen. Ja, det kanske kan bli roligt de också. Sen blir det nog att jag åker ner till Kalmar ganska fort igen, för då har jag ju FLYTTAT :D wiie. Så då får alla söta komma o hälsa på mig i min nya lya på Tullslätten

tredje gången gillt

Jag har gjort det igen, jag har skaffat mig en blogg till. Jag vet att det är hemskt men vad gör man inte när man inte har nåt liv. Idag var min.. hm.. 5 gång på växeln, jag jobbar ju på högskolans växel också. så idag var det dags för mig och svara i telefon. "Högskolan i kalmar väkommen" hehe, de var iaf roligt. Hann med lite skola också, fick världens chokladboll av Jenny, hon hade jobbat på fiket idag :D
Sitter o kollar Desperate Housewifes nu, har inget bättre för mig. Ska snart sova, får ju knappt göra det.
Har faktiskt hunnit med o köpa lite julklappar också, blev shopping med Helle i söndags. Ska bli skönt och komma hem till famlijen vid jul! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0