hipp hipp hurra

vaknade av att min ytterdörr öppnades klockan nio i morse. Vem är det om inte david som smyger sig in o väcker mig grattis :) Han fixar frukost och kommer med presenter. Wiie vilken överraskning :) Som ni förstår är det ju min födelsedag idag :D Fick den underbart fina Jet Set klockan av mys, den lila såklart :) såå nöjd!
Stackars mys var uppe sent igår och upp tidigt idag så nu har han somnat i min säng.. citerar Bo kaspers.. "han är så söt när han sover..."


Grattis till lilla mig som blir 23 år idag :D

Ikväll väntar restaurang med dom bästa och till helgen blir det fest :)


segdag

hela långa dagen har spenderats i säng,
eller ja förutom de fyra timmarna jag
jobbade. sen har jag inte gjort ett smack.
vi kollade på draktränaren.. mysig film.
imon är jag ledig och
då hoppas jag på bra väder :D
igår för övrigt var familjen här
jag fick fiiina presenter av underbara
familjen :D en toast, fotogrej, jacka o blommor
kvällen spenderades med gott sällskap och några drinkar
puss & kram

sol

idag är en såndär helt underbar dag. Morgonpromenad är avklarad i det soliga vädret. Frukosten är nere i magen, duschen väntar o sen blir det jobb tills ikväll. Efter jobbet kanske vi drar ett gäng till KM o käkar tacobuffé..
Igår hände nåt som bara inte får hända.. jag tappade hela min nagellacksflaska på min soffa. Great eller inte! Ska köpa såntdär tabort medel o hoppas på att det går bort :/ annars får jag be mamma om råd, familjen kommer ner i helgen och besöker mig. Vi ska gå på restaurang och fira lilla mig som blir stor :D hihi
nu måste jag skynda till jobbet! Hoppas ni får en trevlig helg!
puss&kram

ps. dom tutar visst på en när man går på bron.. så det så :) ds..


überbra!!

jag vet inte vart jag ska börja men kan bara med ett eller ja två ord beskriva helgen. Sjukt rolig.. ja, sen är det väl två ord till söndagen också.. sjuk baksmälla! Får tacka alla fina flickor och pojkar för helgen, det var den bästa på väldigt länge!
Idag var det jobb igen, tog varorna så har varit uppe sen klockan fem! Jag ska lägga mig i soffan o kolla tv, kom nyss hem från en promis med jenkan, 7833 steg blev det på bara promisen. good work, I guess?! haha
Puss&kram


10

10 underbara månader med dig idag ♥


sanna vänner


ska låta lite glad också i mitt bitterinfall..
Emelie, emelie, madde & kj!
Ja, finner inga ord för dessa brudar..
vi har haft våra dispyter och gräl men ni är speciella.
Kom ihåg det, ingen annan är som ni!
Hoppas att ni alltid kommer finnas kvar i mitt liv
om det så kommer gå hundra år.
Kärlek till er alla underbara ♥


bitterinlägg

måste säga att jag är verkligen besviken på folk just nu. ska inte påstå att jag är bäst för de är jag inte men just nu verkar alla vara helt jäkla off. Blir lite sur på det bara, en annan ställer fan upp när som men när jag vill nåt eller ber om nåt så är det ingen som kan göra nåt alls. Känner bara för och åka ifrån allt, lämna allt och alla för en tid och skaffa lite avstånd till all skit. Jag låter säkert som en riktig bitterkärring men fine, då gör jag väl det. Men ska minsann säga det att jag trodde verkligen bättre..
Jag vet att jag inte kan kräva saker och ting.. men ibland undrar man ju om man skulle bli saknad om man försvann. Just nu känns det inte som nån skulle bry sig, möjligen skulle jobbet ringa på sin höjd och fråga vart jag var. Ja, familjen också. Känner att familjen är dom jag skulle behöva just nu. Dom finns alltid där♥
Aja, nu har jag varit tillräckligt bitter av mig
Ha ett helt underbart liv, det ska jag iaf ha!


mitt dygn

jobb kärlek puben lägenhetsvisning sova äta pank .. det är mina senaste 24 timmar i en sammanfattning


SMS-inlägg

sp_a0294 (MMS)


städa

Gårdagen var sådär velig igen, eller det var egentligen inte jag som velade. det var herr frank som velade hit o dit om vi skulle gå ut men istället blev det mys med molgan.
Fick en glad suprise på jobbet iaf, Emelie o Johannah tittade förbi. Dom och hela gänget från växjö var och gjorde kalmar lite osäkert för en dag, men det var mest klagande på Kalmars väder. Va tusan, blåser det inte i Växjö eller? Nästa gång får ni misann stanna kvar o umgås lite med sussie också :)

Idag är typ min enda ledig dag, måste städa här hemma. det ser ut som, ja jag vill inte ens berätta hur det ser ut. Sen är det tänkt att jag och mys ska dra oss ut mot IKEA, men vi får väl se hur det blir med det. Först är det städning på schemat iaf!
En helt annan sak, rosorna som jag la upp bild på igår köpte jag på torget, 20 superfina rosor för 50 kr!! helt sjukt billigt. En kollega till mig tipsade om det och hennes hade stått en helt vecka. Hoppas mina också gör det.
Nu kallar dammsugaren på mig
Hoppas ni får en trevlig söndag!
Puss&kram


SMS-inlägg

sp_a0292 (MMS)


<3

sussie och molgan ikväll...


blä!!!!

fredag kväll var planerad med massa roligheter men så med en duns försvann allt. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, kan lika gärna gå o lägg mig nu istället. Blev inte på humör alls nu, tycker verkligen inte om när folk säger man ska göra nåt o sen ändrar dom sig. Eller när människor tänker mer på sig själva än sin omgivning. Men som jag fick höra av min kloka far. I dagens samhälle måste man visst vara egoistisk för och överleva, annars utnyttjar bara folk en.. det har man ju varit ute för en och en annan gång.
Nu ska jag sluta skriva mitt depp/frustrationsinlägg
Puss&kram


helt slut


död efter en tuff dag på jobbet. mina fötter värker,
min rygg gör ont, mitt huvud snurrar..
 beror det på utgången igår eller har jag blivit gamal? haha


hemmafru?

Igår var en såndär slapp fixa dag. Fixade min köksgardin innan jag åkte till movement och gjorde mina snygga naglar. Helt sjukt att man kan få de se så riktigt ut. Sen var det dejt med henke på skafferiet. Vi hade lite o snacka om:P sen hem, laga mat, stryka andra vårgardiner o städa. Uj uj, kände mig som västa hemmafrun som gjorde massa saker.
Idag har vi hunnit med lite promenad på morgonkvisten, nu väntar frukost och dusch innan jag ska dra mig mot jobbet. Har inte jobbat på en vecka så känns lite konstigt. Börjar dessutom inte jobba förrän 12, det har jag aldrig gjort på mina två år på Åhlens. Dock är det suuuuperväder ute så hade gärna varit ledig idag istället.. men men nån måste ju jobba. :)
Puss&kram


manikyr

sp_a0286 (MMS)

vad tycks om reslutatet?


hemma igen

hemma i kalmar igen efter en liten tråkig resa.. somnade nästan på bussen igen.. sådär lagom till man precis är ute i norremark o då är de fem min kvar.. typiskt. Och tågresan blev lite försenad, stannade i emmaboda o väntade in ett tåg. Satt där det inte är bokat o så satt de en brud en bit bort.. hon började snacka i telefon o helt plötsligt så lipar hon i telefon. Hon snackar riktigt högt om hur hon inte riktigt trivs här i kalmar o blabla... men jobbigt när nån man inte känner sitter där o gråter. Jag började titta ut genom fönstret.. inte för att man såg något men det är väl sådär svenskar gör. blir osäkra? vad hade ni gjort?
Har fixat o donat lite nu när jag kom hem, fick ju så evigt bråttom när jag skulle åka i torsdags så hela lägenheten kändes som den var upp och ner nu. Men nu så är de väl lite ordning iaf :D
Ska lägga mig i min soffa och kolla på Navy CSI sen o bara vara.
Har haft en toppenvecka hemma hos mamma o pappa, alltid skönt och komma hem lite till päronen. Hemma är ju alltid hemma. Känner inte ni så också?
Puss&kram


bläväder

blä urk tråk usch, det är så tråkigt väder ute idag. Dag som denna vill man spendera framför tvn o trevligt sällskap. Nejda, jag gör precis tvärtom. Jag går ut och går i detta hemska väder, fast med trevligt sällskap av familjen.  Ikväll ska både jag och bror åka från skogarna. Jag mot kälmar o andreas mot skövde.. så då blir det tomt i stugan igen.
Har varit så skönt och vara ledig lite, nu är jag inte ledig förrän till sommaren igen. En dag där o en dag där men inte nåt mer sammanhängande. Så nästa gång det bli skogarna blir till sommaren. Nu ska jag bege mig mot civilisationen :)
Puss&kram


hejdå vetlanda

nu är biljett bokad. åker med buss från ekenäs imon till växjö
och sen blir de tåg till kalmar. Hm, ser dock inte fram emot o
sitta på tåg o buss men ska bli skönt och komma hem till sitt
igen även om det har varit helt underbart och vara hemma över påsk.
Ätit god mat, träffat underbara familjen och sånt där
 som man uppskattar när man är hemma.
hoppas ni alla har haft en trevlig
påsk med nära och kära.
Puss&kram


nail art

  
ska fixa min naglar på tisdag, frågan är bara hur jag ska dekorera dom. Hm, har ni några förslag kanske? mupparna, zebra, vanlig fransk.. svårt val.. hm..


ormbett

åh påskmat är ju allt bra gott men så blir man ju sådär PROPPMÄTT efter ha ätit halva tallriken. Det blev en påskbrunsch kan man säga hos oss idag. Sen drog vi vidare mot Kisa och Tranås. ville ju inte sitta hemma så körde iväg. Det var dom mest krokiga vägar jag någonsin kört på i hela mitt liv. Hamnade till slut i gränna, där blev det fika och polkagrisar.. mums för polkagrisar :) åkte vidare mot jönköping och kollade in om det var några raggare kvar på elmia.. haha, drog därifrån ganska snabbt vidare mot ikea :D Lovely! hittade mig en bricka och en sminkväska. gissa vad, det var faktiskt fåglar på brickan, snygg var de minsann. Glad i hågen for vi hemåt och trött som tusan är man nu. Borde boka biljett hem till kalmar men var nyss inne på SJ och allt var slutsålt! Jaha, blir till o åka buss till växjö och sen tåg därifrån till kalmar istället. ibland önskar man bara att man kunde knäppa med fingrarna så var man i kalmar men icke :|
igår skjutade jag ju mor & far på fest och jag var själv hemma med bror o hans kompisar.. wiie, inte! Fick besöka kusin vitamin för och hämta lite tabletter mot ormbett, vår ena katt hade oturen och bli biten av en orm igår. Hans ena tass var dubbelt så stor som vanligt. Och jag kan meddela att det är inte lätt o ge en katt tabletter. Han ville prompt inte äta den.. :/
jaha, bäst o boka biljett så man kommer hem.. pju!
Puss & kram


hemma

  


pizza i påsk?

jag sover verkligen som en bebis när jag är hemma. vaknade inte ens av att henke o gunn (lillebrors kompisar) körde hem lillebror i natt och deras bil lååååter långvägar. haha. vaknade upp halv tio och var fortfarande trött men pallrade mig upp och käkade lite frulle. En såndär lång frukost som man bara kan göra när man är ledig. gick ut med mattias sen och letade upp kuddar som jag ska försöka vara duktig och göra kuddfodral till men det får vi väl se om det händer eller inte. Sen vaknade andreas till liv efter lite baksmäll var han hungrig och ville ha pizza. Jaha, påsk och man ska käka pizza. Ja, varken mamma eller pappa hemma så började vi laga pizza och gott blev det också :) var ju bara tvungen ut o gå sen, smälta ner all pizza men innan det hanns det med och kolla på lite film. avatar blev det, har länge velat om jag ville se den eller inte men nu gjorde jag det och den var helt ok.
ska snart bege mig mot min härligt trånga 90säng.. haha, man blir lite bortskämd när man har 120 säng annars.
Puss&kram


glad påsk


GLAD PÅSK


hemma


är hemma hos min underbara familj, var riktigt skönt och komma hem. Har spelat spel, kollat på tv, käkat mat och bara tagit de lugnt. Kan vara så skönt ibland. Imon ska jag fixa o dona hoppas jag på.. älskar o va hemma, det blir alltid lite saker man gör som man bara kan göra hemma. haha. låter som värsta hemmafrun men aja, shit the same :P nu ska jag återgå till tvn o mysa med dom bästa!
puss&kram


Stressat som en gris till tåget. Nu är jag...

Stressat som en gris till tåget. Nu är jag död!


April april din dumma sill...

sist jag tvättade var typ för tre veckor sen, tror ni jag hade några kläder nu eller? eller va tusan, hela gaderoben är full men inte med sånt jag vill ha på mig. Så upp klockan åtta och tvätta.. snart ska det vara färdigt hoppas jag på.. haha. satt hela kvällen igår och försökte syka SJ lite o sänka priserna men icke. det gick minsann inte som jag ville men sen kom jag på att man kanske kan åka tåg till växjö o sen buss hem till vetlanda, ja hela vägen till ekenäs t.om. Men jag måste bara ner till stan först, fick ju ledigt över påsk men kom på att jag har nog varit lite för smart för mitt bästa och kommer nog så semester för fem dagar men tar bara ledigt två. Hm... och förresten så var vi som jobbade sista passet på jobbet jäkligt generösa mot dom andra på jobbet. Vi fixade så alla fick bonus på nästa lön så nu hoppas jag på tårta eller nåt liknande. Kanske ett träningskort på gymmet skulle sitta bättre runt magen än tårta . Haha
Solen skiner, snart hämta tvätt, äta frulle sen packa o mot vetis
Kommer lägga ner hela bloggen över påsk. Så vi ses igen om en vecka..
förrsten, numera kan man cykla på en hängbro på ölandsbron.. är det inte superbra ;)
Puss&kram


RSS 2.0