landvetter

Nu har man snart varit uppe i 24 timmar. Och gissa vad, jag står faktiskt på landvetter flygplats och väntar på att vårt flyg ska lyfta från svensk mark. Har varit en lite kul resa upp med emelie. Vi fick personlig bussresa från borås till landvetter. En hel buss för oss själva :D tågresan kanske inte var lika kul men det gick relativt snabbt iaf. Bara 4½ timmar kvar tills vi kan checka in. Har suttit nere och frusit häcken av oss och nu hittade vi internet och jäklar anama så varmt och skönt det var på övre planet :D haha
Jaha, hoppas ni får det jäkligt kallt här hemma i sverige. Vi ska till solen och kommer tillbringa en vecka där. Så vi ses och hörs när vi kommer hem igen.
Puss&kram



packning

gårdagen gick sjukt fort på jobbet, jag som trodde att dagen skulle bli lång o tråkig. Åkte och tränade direkt efter jobbet och det är så härligt  och få ut lite energi och få ny också. Sen blev det hem och fixa tågbiljetter till resan så nu är det klart också.
Idag är det städning, packning och tvättning som står på schemat. Måste typ packa ner alla grejer idag, hinner inte göra de sen för jag jobbar varenda kväll!!
Nej nu ska jag ner i källaren och leta bikini. :D
puss&kram

Ps. Jag har världens bästa, sötaste,
mysigaste underbaraste, hetaste
pojkvän man bara kan önska sig.
Du är guld värd min mys.
 Älskar dig! ♥


still hungover?

herregud, jag tror nog jag fortfarande känner av baksmällan.. igår var jag en levande död kan man lugnt påstå. Och idag känns det inte så mycket bättre heller. Men börjar jobba om en timme så måste fräscha upp mig och jobba hela dagen lång sen. Hoppas på lite träning ikväll, hinner ju inte med det inte jag åker. För på fredag då jäklar i skogen så är det vi som åker iväg. Komma bort från all snö o skit här i sverige ska bli så underbart. Plus att man går och är irriterad är ju inte heller en så bra ide. men det ska man slippa under en hela vecka :)
Bäst och göra sig klar inför en underbar -jävlig- dag på jobbet :D
puss&kram


dansband?

oh my goood. Jag mår som jag förtjänar idag kanske men det var inte roligt och gå till jobbet o må sjukt dåligt. Men ack vilken kväll det var igår. Tack alla söta som förgyllde min kväll :)

Som sagt, jobbade mina fyra otroligt långa timmar sen var det besök av mina twins. Så vi och hjärtat gick till peking o käkade massa mat. gudarnas vad gott det var. sen blev det hem till D och somna :P sov två timmar och nu är man lite lagom pigg. Eller nej, jag är faktiskt fortfarnade pisstrött! Lägger jag mig nu kommer jag lugnt somna igen. Dessvärre är det ju jobb imon igen men det är bara 5 dagar kvar sen åker jag o emelie till solen. Det mesta är inhandlat så nu är det bara till och packa ner alla grejer. Har fått rapport från my o emmy att det är nästan 30°c där nu och att hotellet vi ska bo på är värsta dansbanshotellet. Haha. Ikväll skulle visst Lill-babs vara där och shaka ass. Hahah, fan va vi kommer ha kul :D
Nej nu ska jag äta lite nattamacka o sen sussa gott med mysis
Puss&kram


rea

åh jag borde verkligen inte ha handlat nu innan jag drar iväg men så själve fan så gick jag in på monki och där var de ju självklart 75% på allt. Gaaah, blev helt galen. snacka om reafreak. Haha. Men hittade mig sååå fina grejer som jag ska ha på mig i helgen och hela min semester :) en supersöt kjol, ett linne, två kavajer o en tubkjol. I'm gonna be fucking fabulous :D haha

väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan gå o träna lite. Ikväll blir det lets dance hos henke o göran också, vanligaa fredagsmyset :) och imon inviger vi kåren för detta året. we're gonna have fun!
puss&kram


tåg

sitter på tåget nu mellan alvesta och kalmar. var nyss i växjö så det är inte så lång tid kvar. och så får jag hoppas på att tåget är i tid och inte blir försenat en massa. det har ju faktiskt kommit massa mer snö. Så skulle ju inte förvåna mig om det bli sent..
hämtade mina glasögon idag. najsness va snygga dom är :P hähä. ett par silver och ett par svarta. ser knappt ut som mig men snyggt är det iaf :D


semester

Yäääääy, nu var de bestämt. Jag och den bästa Emelie ska åka till Gran Canaria om tio dagar. en vecka i Playa del Ingles med sol, bad o fest. Vi kommer ha såå kul! Imon är det och hämta mina brillor, ska bli najs o få nya! nu är det idrottsgalan.. förrsten, guling.. tack för du finns!

glasögonorm

ska iväg till the policia och hämta ut mitt pass sen ner till stan o fixa lite grejer. men innan det ska det stannas till på hållplats esplanaden hos min mys. låter som en kärlekskrank eller nåt men tycker ju bara om honom. Pratade med mammi innan och dom kanske ska komma ner på fre och hälsa på. Och hämta mig också. måste hem och hämta mina nya glases :D wäääy såå snygga är dom. me like alot.
nä bäst o åka iväg nu. ska hinna med o tvätta och städa idag också OCH hämta en säng på en cykel. Ja dethär ska nog gå vägen. :D
puss&kram


sova vs. fest?

hade nog hellre krupit ner undet täckte och somnat men icke. Väntar på och få åka ner till stan och vidare till Jocke och Vickan på lite förfest. vet inte om jag är vidare pepp eller vidare bra sällskap men vi får hoppas på det bästa. Ska bli så kul o höra om J & V resa, dom är nyss hemkomna från en månads utlandsresa.. så härligt. och avis kommer jag bli som få när jag får se hur bruna dom är. Åh, snart min tur :D
Ledig imon och det ska bli så skönt, ska sova länge sen är det visst träning med My o emmy på eftermiddagen. vet inte om jenkan kommer ner också, hon har ju fått jobb den rackaren. Grattis vännen. Hon ska bo hos mig ett tag tills hon får tillbaka sin lägenhet iaf.
nu är det bäst o fixxa det sista. Hoppas ni får en trevlig kväll
Puss&kram


finally



äntligen ska jag få hämta upp mys på stationen.. har väntat way tooo looong nu..!
love you hun! ♥


pass

så nu har jag skaffat mig ett pass, numera tar de typ 5 min och fixa det. Tänk förr då var man tvungen o gå och ta kort nånstans sen beställa tid hos polisen sen skriva och fixa en massa. nu går man dit - hej jag vill skaffa ett pass, klick, och så var kortet tagit och man skriver under. Klart. Så nu kan inte någon utlandssemester stoppa mig.
Mys ringde och sa att han kommer ner till kalmar ikväll också :D wiiie, har längtat som ett barn efter julafton. :) så ska hämta honom på stationen kl tio ikväll. Men innan dess ska det hinnas med o jobba ett par timmar också.
Och nu mitt i allt så ringde dom om min cykel. Yääy, den är fixad. Ska genast gå ner och hämta den så jag har en bra cykel igen, den andra är som en fjäder.. och påtal om fjäder så kände jag mig som en innan. Höll på och cykla omkull vid mejeriet och skrek typ i högan sky. Haha, ut med benet och skriker som en tant. Det hade jag velat se minsann. Kom på att jag hade lite andra grejer och fixa med så vi ses och hörs gott folk :D
puss &kram


kalas

gårdagens kalas hos lisa var mycket trevligt. det bjöds på tårta, chokladbollar och den underbara kladdkakan ;D hehe. men var hemma till tio igen och det var skönt o komma i säng.
börjar jobba om två timmar så måste städa upp här lite innan sen är det iväg för endast fyra timmars jobb.. får väl se om det är nåt folk ute idag, skulle nästa inte tro så.
imon eller på fre kommer mys hem igen. ÄNTLIGEN :D hihi.. och ¨påtal om annat så har jag kanske fått med mig fler till utlandsresan.. malin, henke o göran är nog inte helt omöjliga och få med verkar det som. en vecka i solen är ju aldrig fel hörrni :D hihi
nej nu är det bäst o städa lite och käka frulle.
puss på er


semester?

ibland önskar man bara att man vore två, tre, fyra personer. En som kan städa, en som kan jobba, en som kan shoppa. tror ni det kan funka? näää, attans bananer.. äpplen också. Ska strax iväg till stan med hanky o kolla present till Lisa som fyller ett helt kvartal idag. Grattis gumman! sen blir det kalas hos henne ikväll, ska bli trevligt. Det är ju trettonhelgen nu så imon är det jobb i endast fyra timmar :D håller på o fixar med ledighet på jobbet också, måste måste bara iväg nu. My den gullungen har hittat ett fint hotell som hon tycker vi ska bo på. Hon och emmy ska ju ner veckan innan oss, men dom har ju två veckor så vi hinner nog allt och ses.
nej nu bär det av mot stan
chhing choong


cykel

gick upp redan vid sju idag för o tvätta, finns ju inga tider för mig när man jobbar alla dagar sju dagar i veckan. så upp med tuppen men sen sov jag lite till. vid tolv var det ju dags o jobba härliga fyra timmar. gick väl relativt fort men ändå så är söndagarna lite sega. Rean flödar och prismärkaren går het.
började undra vart min mys hade tagit vägen men hans mobil är ju helt konstig men så ringde han precis :) har inte träffat honom sen veckan innan jul, alldeles för lång tid.
Imon är det till o fixa min cykel, eller ska lämna in den. Måste ha min cykel. I kalmar är man handikappad utan cykel, även när det är snö på marken.
Ska kura ner mig i ett supermysigt duntäcke o kolla tv sen sova
puss puss

mina små hjärtegull


gott nytt år

va kul det är och se att ni läser min blogg även att jag inte kan uppdatera den så bra just nu. Väntar fortfarande på internet men det ska komma i veckan hoppas jag på. Sitter i davids lägenhet just nu o lånar lite internet :P men vem vill åka hem nu i snöovädret när man väl är inne? hm..
nyår spenderades med dom bästa, först käkade vi mat på table 20 sen hem till H&G för mer fest. Var väl hemma till klockan fem o sen i säng.. nyårsdagen rann liksom bara förbi. jenkan och jag var alleles för trötta för att ens orka gå upp nästan..
och nu är det jobb igen som vanligt men planerar allt att åka iväg på semester om en månad vilket skulle vara helt underbart!


tack alla underbar för en underbar start på 2010!


RSS 2.0