...

värken har varken försvunnit eller blivit bättre idag. Har gått runt på jobbet som en stel fiskpinne. Jag som skulle ut o dansa natten lång imon, det verkar inte bli så.. attans också!

åhh!

aj!

vääärk

Åhhhhhh jag vill inte ha ont. Nu är det synd om sussie! Vaknade upp med ett ryck och inte vilket ryck som helst utan ryck i nacken. Kände precis som förra gången jag inte kunde komma upp från sängen. Ålade upp mig från sängen och letade upp all medicin som kunde tänka finnas. Så nu hoppas jag värken försvinner annars är det en som är tjurig...
Fredagkväll dessutom och det känns så skönt, jobb idag till halv sex sen några ynka timmar imon sen är jag äntligen ledig :D
Puss&kram


vår

 bild sen i somras på stensö


Idag har de varit riktigt vår i Kalmar. Dock har jag jobbat hela dan men gick ut en stund på lunchen och fick känna lite på solen iaf. Är ju typiskt att man tog på sig en extra dag imon och jobba. Kommer ju vara jättefint väder imon med och helgen utom söndag när jag är ledig :/
Har åkt på en jäkla blåsa i munnen, dvs jag kommer bli jäkla förkyld eller spökar de med bihålorna snart igen. nej nej nej. Vi håller på och planerar massa inför sommaren nu. Vi ska på Peace & Love! Lite festival igen har man ju inte dött av. Kommer bli en grym sommar!
Puss&kram


vänner


 
Fick reda på igår att Eliten kommer hem till Kalmar igen lagom till min födelsedag. Är inte detta helt underbart!! ♥


vinter igen?

Jag vet inte vart tiden tar vägen, dagarna bara flyger iväg. Tror inte jag har kännt så på länge. Men nu flyger alla dagar iväg som aldrig förr. Dagarna efter förra veckans kurs spenderades med C. Alltid lika trevligt och mysigt som vanligt :) Lördagen blev det jobb igen och även dejt med Henke & Göran. Vi käkade på Harrys efter jobbet och besökte även käre Harry på kvällen men det var väldigt lugnt enligt mig. Men en väldigt trevlig kväll.

Idag vaknade man upp till snö, storm och hagel. Vad är detta tänkte jag. Vi är snart i April och är det detta då som kallas aprilväder? Men tur stannade inte oväderet. Nu skiner solen men blåser gör det som tusan. Ska iväg till Fridis och hämta en skiftnyckel. Jag ska försöka fixa min cykel. Undra hur detta kommer gå. Har även fixat med lite surprisegrejer inför nästa vecka. Är en på jobbet som ska sluta och vi ska fixa lite galej för henne :D Hon kommer vara grymt saknad framöver.

Puss&kram


Jag vann!

Isadora bjöd på en jäkla najs kväll. Dom visade vår/sommar lookerna. Massa färger och massa nyheter. Ska bli så kul och få in de i butik och sälja sen.  Sen skulle vi även sminka oss. Fick första sminka av oss allt vi hade på oss sen fick vi varsin påse med grejer och skulle göra en snygg sminkning. den som var bäst skulle få ett pris. Var ganska vanliga färger, inga utstickande men jag körde på som vanligt. Genom att det var neutrala färger gjorde jag det ganska basic enligt mig men tydligen tyckte kursledarna annat. dom utsåg mig till den bästa. Wooohoo! Av typ 20 personer var jag den som hade sminkat mig bäst. Blev så förvånad men glad att jag inte visste vad jag skulle säga. Fick en påse med penslar och en parfym. Grymt bra kväll helt enkelt.

hade mitt "utvecklingssamtal" med chefen idag också. Satt där i 1½ timme. Herre vad grejer man måste gå igenom. Men det var ändå givande och kan nu meddela att jag ska få Jouren till sommaren. det innebär lite mer ansvar och lite mer cash i plånboken. det är aldrig fel. Fick höra att dom tyckte jag var den som skulle ha jouren, den som hade utvecklats och var bäst för det hela. Kändes ju också grymt bra.
Med andra ord har jag haft en riktigt awesome dag och imon är jag faktiskt ledig. ska först till frissan och fixa till min kära lugg sen ska jag till Carin och fixa till min kära rygg. Den börjar bli lite lagom stel igen så nu måste hon knåda ordentligt!

Nu ska jag lägga migg rätlång i soffan och invänta bästa programmet för veckan- Grey´s!
Puss&kram



sooool

Våren har kommit till Kalmar, var uppe innan jobbet och drog en lite morgonpromenad. Sååå underbart. Varmt väder och bra musik i öronen, kunde inte börjat bättre. Cyklade ner till jobbet och skvallrade på som vanligt med J. Dock fick hon gå hem för VAB och jag blev ensam kvar. Stå ensam från halv ett till sju på kvällen var inte alls roligt! Imorgon är det jobb till fem sen är det lite inspirationskurs för Isadora. Ja, som jag nämnde igår är det massa kurser just nu. får se vad Isadora kan bjuda på för skoj imon.
Puss&kram


märken

hjälp vad de är mycket i mitt lilla huvud. det är kurser hit o dit på jobbet nu. Fick även reda på att vi ska få fler märken till vår ombyggnad. Estée Lauder, Dior kommer även pryda våra hyllor till sommaren. Det vi redan visst att vi skulle få var Clarins, The Body Shop, Origins och Elizabeth Ardeen. Det är kuser i massor nu som vi ska på. Jag kommer leva i en resväska hela våren plus att jag ska iväg med vänner och bekanta land och rike hela våren också.
Men älskar att det händer lite och åka på kurs, bo på hotell och få massa nya prylar är grymt!

Var lagom trött efter helgen, kände i kroppen. Även löpingen från igår kändes i mina ben idag. Blir att öka takten lite så ska vi väl komma runt både Margaretaloppet och Tjejmilen :D
Går långdag på jobbet imon med och på onsdag är det kurs direkt efter jobbet. Det är mycket nu som sagt!
Puss&kram

     


barn

Åhhhh!, fick precis reda på att en kär gamal vän ska få barn. Underbart! Ni kommer bli världens bästa föräldrar! Måste få hälsa på er en när ert lilla knyte kommit till världen. ♥


familjehelg

Fredagens nöje var att färga håret med Malin. Både hon och jag blev supersnygga i håret. Malin blev hasselnötsbrun och jag eldigt rött. Me like! Till kvällen kom C och vi käkade lite gott sen kollade vi film o myste hela kvällen. Lördagen fick vi gå upp tidigt, hela familjen Karlsson skulle ju komma på besök men sen är det ju också min familj som ALDRIG är i tid. Halv två och cirkusfamiljen anländer. hade gjort en supersmarrig Key lime pie. Verkligen och rekommendera. Superenkel och supergod! Firade Mattias med paket, han hade fyllt 19 förra veckan.

Innan vi skulle ner till larmgatan 10 och käka gick jag och mamma en runda runt skälby med Mizo. Mizo skulle senare till Malin. Han fick inte hänga med och äta eller till kalmarsalen.
Maten på Larmgatan 10 var helt underbart god! Jag var mätt och belåten när jag gick därifrån. Vi gick vidare till Kalmarsalen, vi skulle på buskis. Efter två timmars gott skratt lämnade vi av mor & far på hotellet och vi andra åkte och hämtade upp Mizo hos Malin. Han hade varit uppvaktad av både Malin, Linda & Ellen. Någon hade haft en bra kväll :)

Åkte hem och kollade lite tv med fina syskon och en hund :P I morse vid åtta ringde mamma o frågade om vi ville komma ner till hotellet och äta frulle. Visst ville vi det. Åkte ner till hotellet och åt smarrig frukost. Mumsfillibabba!
Drog vidare till Hansa o kollade runt, var på baronen och sen sist åkte vi till stensö och gick runt i solen. Så underbart väder!
Så nu sitter jag i en tom lägenhet igen, helt nöjd med helgen och peppar för en ny vecka på  jobbet. förresten kom jag iväg på årets första löprunda. Detta lär väl kännas i mina ben imon men ack så härligt det är. väntar bara på och få igång flåset lite mer! :D

Puss&kram










babyboom

Har varit grymt dålig update här den senaste veckan men det är inte bara bloggen som har fått lida. Även min träning har varit superkass och jag har ångest till tusen men det har varit så jäkla mycket och jag har jobbat till stäning alla dagarna jag jobbat så blir så svårt då.
Helgen var det jobb som vanligt sen blev de förfest hos Linda. Fick kolla in hennes nya lya. Vi kollade mello och fixade till malin lite. Både ut och insides ;) hehe. Drog till käre harrys och mötte upp C. Kände knappt igen en enda människa förutom söta J & A.
Gick hem sen och trodde väl aldrig vi skulle komma hem. Kallt var det också. Dethär med o stanna upp var tredje meter är inte min grej när man fryser!

Veckan har gått fort, kampanjer hit och dit. Fick besked om kuser till våren sen fick jag världens bästa nyhet. Mina kusiner Tina & Kalle ska båda få barn. Nästan samtidigt. Stort grattis till Tina & Emilie och Kalle & Linn. Ni kommer bli världens bästa föräldrar. Hoppas få se knytena när jag kommer upp till tjejmilen. ♥

I ondags var det möte med facket. Blev käk på Table 20. Trerätters är ju aldrig fel. ack så gott det var. Själva mötet tog kanske en kvart sen snackade vi massa skit och käkade gott. Sånt borde göras oftare!

Lediga helg och jag ska träffa malin senare och fixa håret. Reslutat får ni se senare :D Och imorgon kommer la familja ner till kalmar och vi ska på buskis och fira både pappa och mattias. Supermys!

Puss&kram


sova?

Åhhhh vill egentligen bara lägga mig i soffan och inte röra mig förrän jag ska till jobbet imon men NEJ jag måste träna. Jag måste röra lite på döfläsket!! När man väl är där känns de ju så härligt men innan dess. Blääää!
veckorna går grymt fort, imon är det redan fredag igen. Jobbar fre och lördag denna helgen, härligt o va ledig på söndag.
PEPPA PEPPA PEPPA, nu ska här tränas! :D
puss&kram


RSS 2.0