struts

Helgen var varit väldigt späckad måste jag säga. I fredags efter jobbet kom madde ner till mig. Hon skulle sleep over hos mig. Om vi hade mycket och prata om.Vi satt i säkert 6 timmar och bara pratade om allt. Vi har inte setts sen hon var hemma hos mig i sommras och lånade min dusch :P dvs, det var i juni nångång.  Och sen i juni har det hänt en hel del som vi bara var tvugna och prata om. Sen i lördags kom mam o pap. Vi var på stadsmissionen och köpte en tv till mig. 200 kr för en tv, det är inte dåligt. den funkar perfekt och nu fattas bara en dvd. det får bli ett senare inköp. Sen var vi på åhlens och hämtade min kabeltrumma. Me liiike! den passade perfekt i mitt rum och sen tvn på där. Kanon! Köpte två par stövlar, vet inte om jag ska ha båda men hittade mig iaf några jag tyckte om och det är inte illa för mig. Åkte vidare till öland, det var skördefesten på öland. Stannade till vid slottsruinen, där var det en massa utställare och jag köpte mig brända mandlar. Det var allt jag köpte. Men det var lite som julmarknad som för övrigt jag måste åka på i år. Körde vidare till borgholm och strosade runt där, hittade mig mitt cykellyse som jag varit i behova av en större tid. Hittade Sissy på torget också, pratade med henne och sen åkte vi till Sandvik. Vi skulle möta några där och käka. Gissa vad vi åt?! Jo vi åt struts, vet inte vad jag ska tycka om det. Det var inte äckligt men jag skulle nog aldrig äta om det igen. Men nu kan jag ju iaf säga att jag ätit struts. Det är då inte alla som har gjort det.
Åkte hemåt vid tiotiden och väl i Kalmar var vi alla trötta. Som tur var var madrassen redan uppblåst och det var bara att gå och lägga sig, men tror du vi gjorde det? Nej, vi fixade med tvn, tog oss en nattdrink och sen efter mycket om och men somnade jag. På en otroligt kall luftmadrass. Kan det ha varit minusgrader på mitt golv? Vaknar vid niotiden idag, käkar frulle sen åkte vi till maxi och snabbhandlade. Vid 12 skulle jag börja jobba, jobbade mina fyra timmar. Mam och pap var kvar i Kalmar när jag slutade jobbet så vi åkte till Ikea och handlade en matta, brödkavel, lampa och en skål. Men kan ni tänka er att även jag var trött på och gå där. Då har det gått långt. Vet inte om jag är nöjd med min matta eller inte. Får se lite hur jag gör med den.
Nu efter en lång och intensiv helg ska jag äntligen varva ner, läsa en bok, kolla på min nya tv och sova gott i min säng. Imorgon är en ny dag, en ny vecka och nya utmaningar.
På fredag ska jag faktiskt hem till vetlanda, tror bettan är hemma då också. Och jag hoppas på en sak också, kan inte säga vad det är förrän på fre. Men hoppas hoppas de kommer gå vägen. skulle vara sååå roligt om det lyckades! I will tell you about it at friday! :)

godnatt

über underbara

först idag var jag på fika på växlen. Fick lite presenter också, två muggar, ett block och en penna. Alla med högskolans logga :P Haha, allt för jag inte ska glömma bort dom. Vilket jag inte kommer göra, att jobba inom en telefonväxel är lärorikt. Man får aldrig se personen man pratar med och man skapar sig en bild och sen helt plötsligt en dag får man se personen och då är personen inte alls som man trott den var. Har iaf haft ett mycket roligt halvår där. Så tack så mycket för att jag har fått jobba hos er.

sen var de till o jobba på åhlens, fick hoppa in lite extra idag. men som tur var fick jag iaf jobba uppe. Skönt och vara där man ska vara. Nu har ju rean på böcker börjat också, om folk köper böcker. Köper ni böcker på åhlens för 300 kr får ni en  värdecheck på 50 kr. Så kom och handla hos mig nu :D
sen säljer vi också mascara. Och idag var vi tvugna och fråga alla kunde, kan ni förstå att vi sålde 34, ja ni läste rätt. 34 mascaror!  helt sjukt nästan!

efter jobbet gick jag och henke och käkade på sibylla. Veggiburgare. Mums. Sen gick vi hem till henke och göran för o kolla på idol. Där häller henke upp vin, gotti minsann. sen kommer göran hem.. med bakelser. gisses, de där männen är dom bästa som finns! Jag lovar, det finns inga bättre killar än dom två. I love you guys.
Fick dessutom en blandskiva av henke också, sitter och lyssnar på den nu. Me like. Och jag har fått ner Katy Perry skiva, den är bara sååå bra! Ska ni lyssna på nåt så är de henne.

Nej nu kanske det är bäst o sova lite, ska jobba imon, luncha med my darlings och sen kommer maddelutt till mig imon. Hon ska faktiskt sova över här, bli lite old times. haha. Ska bli kul, har inte pratat med henne på evigheter. Madde som jag bodde med i 1½ år ju. vi har då gått igenom en hel del. Haha.
sen på lördag kommer mams o paps, då ska vi till öland på skördefesten sen ska pap och jag fixa en massa.:)

godnattkramar från en faktiskt glad sussie

grattis

grattis lillebror

träning

ja som ni märker hinner jag inte uppdatera så mycket. Vet iofs inte vad jag ska skriva om för det är mycket jobb på gång. Sen när man kommer hem äter man, tränar och sen är de sovdags. Men inte mig emot, jag trivs med att jobba. Mina små gulliga kollegor på jobbet är helt underbara. den ena efter den andra, så söta. Utan er hade jag inte klarat mig!
helgerna har beståt av lite fest, för två veckor sen var det dunderfest här, förra veckan var det jag sissy, henke, göran, mysan, tess och niklas. Slutade med att henke, göran sissy och jag inte kom ut för vi hade för roligt hemma. Haha, så kan det också sluta.
Idag ska jag till växlen och ha lite avslutningsfika, sen ska jag iväg o jobba. fick hoppa in lite extra idag. chefen ringde mig precis efter jag hade varit och tränat igår, ja ni läste rätt. Jag var och tränade. Medelpass och det känns bra att jag äntligen kom dit efter min härliga förkylning. Nu tyckte jag de fick vara nog och masade mig dit. Om det var härligt och träna igen! Men iaf så ringde jobb både från guntorp och åhlens och frågade om jag kunde jobba. Om man är eftertraktad. hähä ^^
nu ska jag se om jag hinner baka ihop nåt tills ikväll, ska till henke o göran o kolla på idol.

from paris to berlin

utan dig hade jag inte kunnat le. du kan då få en och må bra! tack ♥

helt sjuk!

du är verkligen helt sjuk i huvudet, förstår inte hur du tänkte. jag litade verkligen på dig, men du svek mig nåt så grymt. jag vill verkligen aldrig mer höra av dig eller se dig. för mig finns du inte. det var du som hade stora drömmar, du ville visa upp mig för allt och alla. du sa att du älskade mig och att jag var de bästa som fanns i ditt liv. antagligen var jag inte det, det fanns någon annan som var bättre än mig. hoppas du blir jävligt lycklig med henne istället.
Jag vet att de finns någon där ute som är så mycket bättre än dig, som jag är värd och som jag kan lita på, som aldrig sviker mig. Mitt hjärta är inte brustet, det har stärkts. Jag vet att jag kommer överleva så mycket bättre utan dig. Aldrig mer vill jag ha med dig och göra

mitt nya liv

idag var det andra dagen av mitt nya liv. Igår började det. det var igår jag började jobba på åhlens. Började verkligen mitt i allt. det var returer, det var och göra om överallt. Idag blev jag nästan klar med allt. inte riktigt men nästan. Tycker det är roligt och spännande och göra något annat. Hör hur folk måste läsa massa böcker tills en viss tid och ska skriva uppsatser-. Nej jag är glad jag inte gör sånt längre. Hoppas jag får tillbaka motivationen sen, just nu vill jag bara jobba. få komma hem efter jobbet och sen vara heeelt ledig. Få göra precis vadman känner för.

Som vanligt när jag skulle ner med tåget till kalmar så var de för de första försenat sen när vi skulle byta i alvesta hade de andra tåget precis gått sönder så vi skulle få vänta på en buss som skulle ta oss till kalmar men tror ni de kom någon buss eller? nej vi fick vänta en timme sen sa dom att vi fick åka med ett annat tåg som skulle gå en timme senare än vad vi skulle ha bytt. Så vid halv elva istället för kvar över nio är jag är hemma. Känns så otroligt roligt och åka med SJ. nej jag hade gärna gått eller vad som helst för åka med Sj är något som jag inte vill göra mer!

Semestern på cypern var helt kanon. vi hade väl i stort sett 40 grader varje dag. Nästan för varmt vissa dagar, man kan ju inte göra nåt. Man ligger i solen och päser sen blir de för varmt och då går man till poolen/havet och svalkar sig. Och så håller de på hela dan. Men sen var de mycket promenad i stan på kvällen, de är ju tur att de har öppet till 22 så man kan kolla lite. Men sen är de inte de roligaste när man har två små bröder var av en är såååå otålig och gå i affärer. haha. en sak var rätt rolig att jag, mamma och andreas letade shoppingaffärer medan mattias och pappa letade efter bänkar dom kunde sitta på under tiden vi andra var inne i alla affärer och shoppade. Shoppade inte så mycket ändå, blev parfym, väska, plånbok, armband..
Var på vinfestival i Limasol också en kväll. Då fick man gå runt och smaka på massa olika viner. Röda, vita, rosé. Sen fick man ta med sig en vinflaska hem. det var pissdyrt o åka dit och sån höjdare var det inte där. andreas åt nåt så äckligt- a whole lamb. Ett helt jävla lamm, nej inte riktigt men de var ett helt lammhuvud. Man såg att tänderna var kvar. Såå äckligt!
Andreas och jag var ute två gånger och festade också. Gillade de skarpt, man går in på ett supermarket och köper en öl för 17 kr, sen frågar han i kassan om man vill ha den öppnad. haha sen går man ut därifrån och in på en klubb med ölen i handen. Vet inte hur många olika ställen vi besökte. roligt var de iaf!

nu planerar jag o emelie lite att vi ska åka iväg. Får se vilka vi får med oss, först tänkte vi solsemester men de är nästan lite över med den säsongen nu. Och så började vi tänka på färja. Jag som aldrig åkt sån båt. visst har jag åkt med bilfärjan till tyskland men inte en festbåtsfärd. Ingen annan som har något förslag på vad man kan göra över en helg för en enklare slant?

hemma igen

hemma igen efter en veckas semester på härliga och varma cypern. har varit 40 °c nästan varje dag. brun är man allt men hade inte skadat med lite mer färg. har badat, solat, åkt båt, festat, shoppat. Ja man hinner med en hel del på en vecka. ska vara kvar hemma tills på måndag sen åker jag ner till kalmar igen. På tisdag börjar jag jobba :D
nu är de bäst och packa upp allt, ner med allt i tvätten. haha
ciao

RSS 2.0