you may kiss the bride..

ÅHHHH, har varit på de mysigaste bröllopet ever idag! Åh så glad o kär man blir. Karin har helt underbart vacker och Shai alltid lika snygg ;) Var sådär filmliknande, Karin blev överlämnad av sin pappa till Shai. Bilder ska försökas läggas upp här sen.
Efter bröllopet gick Lisa o jag till Söderport o tog oss ett glas. Tanken var och gå uti kväll men kom aldrig så långt, kollade på en film istället och tog det lugnt!


bröllop

lediga härliga dag. efterlängtad! Nu på jobbet är de kaos, sista rea fasen är igång och folk är väl som galna och det har varit massa och göra. Så skönt och komma ifrån en dag.
Började med lite löpning på morgonen och nu har de varit en dunderfrulle. är helt tjocksmockmätt :P Måste se till o börja städa. För imon kommer Emelie och Johannah hit på besök och då måste de ju för tysan vara rent :P Måste ner till stan också o inhandla min fina klänning tills imon. Efter jobbet och innan flickorna kommer ska jag och Lisa på bröllop. Karin och Shai ska gifta sig i slottskyrkan. Ska bli såå mys och kolla på de. Dom kommer ju vara hur fina som helst.


tröttis

hjääälp vilken segdag. har inte gjort ett smack, skulle ha städat, tvättat o bakat men vad gör man istället- jo man somnar! och då brukar det ju vara så att man inte kan somna sen men jag är lika trött som innan. så ska snart krypa ner i sängen o sova. Ska ju faktiskt jobba tidigt imon.
alla mina pärlor är på strand och shakar loss ikväll men utan mig. toooo baaad!


1,2 3 fanta o rosé

skulle gå på bio igår med Linn, stod o väntade på bussen men den kom aldrig så istället kom bubblan o räddade mig. Kollade på Dear John o grät en skvätt men det märktes inte så blör jag var sen regnet :P

sen var tanken ev utgång men jag var så trött så jag gick o la mig istället. Men vad händer då, jo får sms av bettan att hon o Kj med respektive är i Kalmar o frågar om jag är ute. Nej jag hade ju lagt mig men så var dom på förfest in the hood, dvs ute i mina kvarter.
Så snabbt upp, fixa sig och 30 min senare var jag på förfest. Rätt impad av mig själv måste jag säga.

Åkte ner till harrys och stod där i kö i tre hundra år sen dansade vi och där kändes det som man parades så jäkla mycket folk det var och trångt och varmt!!

Gick hela vägen hem i regnet och hamnade på donken sen. Så mys o träffa mina flickor, kul att det blev så spontant! Hoppas nu bara jag kan se dom andra donnorna snart också!


Idag ska jag gratulera mina kära föräldrar på deras bröllopsdag, deras 29.e bröllopsdag för och vara exakt. tänk och vara tillsammans så länge, eller gifta för den delen. tillsammans har dom ju varit i hundra år :P haha.
Hoppas ni får en superdag hemma med mina små troll till bröder!


Tack o lov för stövlar o paraply! Regnet ö...

sp_a0454 (MMS)

Tack o lov för stövlar o paraply! Regnet öser ner o jag ska till jobbet.


efterfest

Gårdagen var superskoj och konstig. Vi skulle ha dragit på förfest vid kagg men kom inte så långt så vi hamnade hemma hos mig sen drog vi till byttan. Träffade lite människor o snackade massa skit med. Det roligaste var att vi träffade våra poolpartyvänner. Har inte träffat vissa sen två år tillbaka men dom såg likadana ut.
träffade på lite andra människor också som jag slutade upp o gå på nattpromenad med.. sen hmnade vi på en efterfest så var hemma klockan halv fem i natt. Herregud jag är ingen ungdom längre, det märktes i morse när jag vaknade av att de blixtrade och dundrade ute.
Ikväll får jag se vad som händer, troligen en lugn kväll framför tvn :)


D5000


min nya vän har bestämt sig för o bo hos mig för evigt :)


skratt förlänger livet

gårdagens stand up på strand var awesome!! Jag hade såå kul, tack tjejer för en superkväll! Kvällen slutade för övrigt att vi hamnade på donken o käkade.. hähä.

Idag var det tvätt på schemat och tur är jag färdig med det. Innan hettan börja ta fart, eller det är redan 26 grader i skuggan men jag ska ut till Netonnet tror jag o kolla kamera. Måste ner till stan också men jag orkar inte flänga runt som en skollad hare i denna värme. Jag trivs ganska bra framför min fläkt :P


.....

jag vill men inte du, betyder de nåt?


Sunny standup

Nu måste jag bara helt enkelt klaga lite på livet. Självklart när jag har sovmorgon så börjar nån helvetsmaskin låta utanför mitt öppna fönster klcoakn 7.20. Är det normalt och klippa buskar vid den tiden på morgonen? Nej det är det inte, inte ens normala människor har ju knappt gått upp då men tror du helvetsmaskins killarna höll med om det. Nejdå dom fortsatte så fint efter jag slagit igen mitt fönster och slagit på fläkten istället. Som tur var somnade jag om lite igen och kunde åter igen vakna till ett BRÖÖÖM ljud av en motorsåg!!!

Gårdagen var till det bättre. Jobbade hela dan och trodde aldrig dagen skulle nå mot sitt slut men efter ett tag gjorde den det tack o lov!
Begav mig mot Kalmarsundsparken där det skulle vara brändboll, grill och ölande. Mysigt! Vi blev ett helt gäng till slut. Dock var mitt brändbollslag inte det bästa men jag tror nog allt att Lisa hade mutat domaren! Så det så.

Sen när man sitter där och pratar lite med allt och alla hör jag att en tjej säger att hon kommer från själva Sketlanda. Jag hade träffat henne en gång innan och tyckte jag kände igen henne men kunde inte riktigt placera henne men när jag hörde hon kom hemifrån var jag ju tvungen o säga nåt. Världen är allt bra liten för hon var syster till en kille som gick i mina kompisar klass.. Rådjusöga-Pontus från samhällsklassen. Ibland tror jag man känner allt och alla. haha

Efter ha sprungit runt som en dåre efter ha slagit på en boll och blivit uppäten av knott drog vi vidare till Byttan. Härligt väder, underbart sällskap och goda drinkar. Jenkan, Lisa och jag hade väldigt roligt samtalsämne till slut efter öl och drink hade börjat verka lite. Men tror vi behåller det där barnförbjudna för oss själva :P

Idag borde jag gå ut ut ut men min lägenhet ser ut som själva tredje världskriget och jag måste bara ta tag i de lite. Fixa lite tvättid, städa upp, diska för ikväll bär det av mot Strand men inte för fest utan vi ska på Sunny Standup. Måns Möller, Özz Nûjen, Johan Glans, David Barta och många mer som ska underhålla oss.. Ska bli så trevligt!


satan så varmt de är, går ju inte o sov...

satan så varmt de är, går ju inte o sova i denna hetta. Kom hem från en trevlig kväll på krögers med super sällskap. Imon blir de lite mer jobb sen ledig i åtta dar. Firas med lite brändboll o öl vid slottet. Kom gärna förbi. Nu är de försök till o sova. Godnatt!


Gissa om vi har de varmt i bilen o ännu va...

sp_a0446 (MMS)

Gissa om vi har de varmt i bilen o ännu varmare ute. Tog oss precis en glass i målilla, en timme kvar till kalmar. Då blir det bad o sol med mamma o pappa


short



ibland är förändring bra..

semester över

Jaha då börjar man jobba imon igen efter tre veckors underbar semester. sitter fortfarande hemma i vetlanda, solen skiner och jag mår toppen av och va hemma. Känner att jag måste nog åka hem lite mer i höst. Låter kanske supertråkigt men om ni visste hur underbart det är ibland.
Mina underbara päron ska skjutsa ner mig till kalmar idag, slipper åka dumma tåget ner.


semester

Helgen i göteborg hos min älskling var underbar. Har saknat honom nåt så enormt och när man väl träffas sådär igen så vill man inte göra nåt annat än och bara umgås, inte göra nåt alls. Bara titta på hur underbar han är :) låter jag smörig.. haha. Kanske det men har man inte setts på en månad blir man sån, tro mig!
men vi hann med och bada, åka iväg till havet och titta runt, gå på liseberg och mysa en massa. Våra föräldrar träffades för första gången också, måste erkänna det var lite creepy :P haha. Men allt gick galant.

Nu är jag hemma hos ma och pa lite till, på måndag börjar jag jobba igen. har haft 3 veckors semster nu.. går så sjukt fort! men som tur är så jobbar jag bara 3 dagar sen är jag ledig en vecka till. Längtar INTE tillbaka till jobbet..


På cykeltur med mamma i skogarna. Ibland...

sp_a0439 (MMS)

På cykeltur med mamma i skogarna. Ibland är de allt härligt o va bland tomtar o troll


Minigolf med bröderna på eksjöcamping

sp_a0434 (MMS)

Minigolf med bröderna på eksjöcamping


Påväg hem från göteborg..

sp_a0433 (MMS)

Påväg hem från göteborg..


Hotellfrukost med familjen i göteborg

sp_a0429 (MMS)

Hotellfrukost med familjen i göteborg


Mys på en ny öppnad gårdsbutik i kåhög

sp_a0428 (MMS)

Mys på en ny öppnad gårdsbutik i kåhög


Hejdå kalmar.. Hej göteborg!

sp_a0427 (MMS)

Hejdå kalmar.. Hej göteborg!


tvättkärringar

Visningen igår var super! Tack Malin för ett superjobb. Du kommer bli en så fucking great bra frisör! ;D
Kändes helt overkligt och gå runt i en brudklänning men jag hade gärna tagit med mig den hem. Den var såå fin! Jag har ju som sagt lovat bilder men hinner inte få upp dom innan jag drar till Göteborg imon.

Idag har det varit en såndär jäkla stressdag. För det första HATAR jag verkligen alla kärringar som bor här i området som inte fattar att man inte tvättar på nån annans tid. Boka en egen tid och håll er till den! Sen var tanken att jag skulle till öland med tjejerna men det gick i graven då jag var tvungen och åka till lilla doktorn och fixa lite. hann med och klippa mig också, se bilden nedan. Jag är sååååå nöjd. Malin skulle ha klippt mig men pga lite familjegrejer så kunde hon inte så jag drog till ellips istället Kort som tusan blev det och det är så skönt nu när sommaren är här och slippa allt hår..  Sen hem och packa inför gbg och hinna städa lite också. Kom på ikväll att jag inte hade hunnit med o käka nåt. Så blir det när man stressar runt..

Nu väntar jag och längtar jag tills jag är framme i gbg och äntligen får träffa min myspys! Om jag har saknat honom. Har inte träffats på evigheter nu :( Men innan jag får träffa david som slutar jobbet vid fem ska jag hinna med en lunch med Peter också. Sist hann vi ses i typ 20 min när han var här så nu ska vi se till o träffas lite längre iaf :)

Hoppas ni får en trevlig helg. Det ska iaf jag ha :D
Puss&kram


SMS-inlägg

sp_a0420 (MMS)


Oj vad hände?

sp_a0423 (MMS)

Oj vad hände?


RSS 2.0