tick tack

Tiden går så grymt fort numera. Snart kommer jag sitta här och vara femtio och tänka tillbaka på tiden. Haha. Kanske inte riktigt men nu är det faktiskt bara en vecka kvar till Tjejmilen går av stapeln. Och jag är FORTFARANDE sjuk! Det suger så jäkla mycket. Jag har inte ont i halsen iaf. Nu är det bara bihålorna som spökar. Hoppas man blir lite bättre snart. Och tänka sig så är det bara två veckor kvar till vi åker till Mallorca! Exakt om två veckor är det. Yäääy! Ska bli så najs med sol, bad, drinkar och bara vara med dom bästa!
Sen är det inte heller långt kvar till förhoppningsvis alla gamla HIKare kommer ner till Kalmar och gör helgen osäker! Hoppas ni alla kan!

Idag har vädret påtal om annat varit skumt och fortfarande är. det är disigt, blåser och supervarmt. Svettas som en liten gris! Haa för alla som har gardenparty idag. Nej stackare. Det är inte roligt men jag tror nog inte ni bryr er om, om det regnar eller inte. Tänk, det är hela fem år sen jag var på Gardenpartyt. Där kom det igen, tiden går så sjukt fort!!!


sjuk!

Bajs i skogen är vad jag känner just nu. Hela min kropp är helt slut och det känns som jag har mosats av en traktor eller nåt. Ont i halsen, snorar, hostar, svettas, fryser. Ja där har ni min dag. Dammsugade lite innan och däckade nästan av helt efter det. Känns ju super!
Nej här ska vi inte vara negativa. I mörkret finns de väl alltid nåt ljus kanske?!


24 år!

grattis till mig och syster som firar vår minfödelsedag idag. Hela 24 år sen vi kom till sverige. Helt galet. Och nåt mer som är galet är att exakt idag är det även 5 år sen jag flyttade till kalmar! Där snackar vi om att tiden flyger iväg!
Annat som händer i övrigt. Kräftskivan igår var kanon. Dock har jag fått halsont . Igen! Jag ska snart kapa av halsen. Precis lagom till tjejmilen. Vi har bestämt att vi ska åka bil upp vilket är super!
Sen är det Mallis i en vecka!! Underbart ! Sen nån vecka därpå är det reunion i Kalmar med mina gamla pluggisar! Ska bli riktigt skoj framöver om jag lyckas hålla mig själv frisk!


.....

Bloggen har legat nere nu i veckan sen jag kom tillbaka till Kalmar men det har varit jobb non stop! Så har varken orkat eller hunnit med o skriva nåt.
Typiskt var ju att solen skulle titta fram förra veckan när man började jobba. :( Onsdagen solades de på Öland och i Nickebo med frida. Fick mer bränna på en dag än vad jag har fått på hela min semester :P
I lördags var Malin, Frida och Emma hemma hos mig och hade en myskväll. Började planera inför kräftskiva också. Pepp!
Fredagen spenderades hemma hos Lisa, drinkar och gratis musik genom fönstret. Takida och Europe spelade i Kalmarsundsparken.
Denna veckan bor jag på jobbet som vanligt. Även när Stadsfesten kommer vara. Typiskt!


RSS 2.0