brandlarm

Veckan hemma har varit awesome! men nu lider den mot sitt slut. Igår var det fest hos Emelie. Bettan & Madde var också på plats :D Roligare människor får man ju leta efter och idag har man mått som man förtjänar :/ Precis innan vi skulle få våra jackor när vi skulle hem gick brandlarmet. typiskt!

ska snart åka hem igen till kälmar och imon är det jobb jobb!
härligt med lite minisemester :)
Puss&kram


....

Idag kommer päronen hem från Spanien. Pratade med pappa igår, dom satt o fikade i 25 graders sol och njöt. Inte alls avis! Ska in till stan idag och fixa pappas presenter också, vi är lite sent ute men han har ju ändå inte varit hemma.
Sitter o försöker ladda upp lite kort på vad som hänt de senaste men de går lite segt..




bil-&//&%(

Gårdagen började väl sådär för mig. Är för de första inte van vid att hund ska ut vid åtta, in minuten senare. Sen vill katt ut o sen vill katt in. Ja, sova de är ju och glömmma :P Men iaf så skulle jag in till stan och träffa Sandra & Elias. Lite sen som vanligt sätter jag mig i bilen och inser att bensinen nästan är slut. Hallå! Vilse som man är i bilträske numera ringer jag bror och får ett smart svar. Åk och tanka då. Ja men det tror du inte jag fattade att man skulle göra. Kör iväg till närmaste bensinmack i hopp om och inte få soppatorsk! För övrigt var det ca en mil till närmaste bensinmack. Funderar på vägen dit vilket håll bensinlocket sitter på och genom sidospeglarna ser det ut som de sitter på höger. Kör in på macken och hoppar ut. Nejdå locket sitter på vänster sida. Får vända bilen och ställa på rätt håll. Hoppar ut igen och inser att dom inte tar kontanter heller. Hämtar mitt kontokort och hinner precis se att man måste ha nyckel för att få bort bensinlocket. Vid denna tidpunkt har mina händer redan börjat förfrysa! Hämtar nyckel och får bort låset, tankar och känner stressen stiga mig åt huvudet! Pju färdig tänker jag. Men man ska inte ropa hej för tidigt. Skulle ju få på locket igen och det var lättare sagt än gjort. Med stela händer och stressad som en gnu tog det ett jäkla tag innan locket kom på!

Men väl med locket på, 20 min sen entrar jag cecil och träffar Sandra & Elias för snack och massa bus. Äpple & bulle är fantastiskt gott, iaf enligt Elias :)
Idag kommer det vara lugnare får jag hoppas! Ska försöka mig på och baka lite semlor och ev bjuda in finfolket! :)
Puss&kram


grattis

är hemma i skogarna nu o myser. Ska passa på o gratta världens bästa pappa på födelsedagen. Hoppas du & mamma har de bra i värmen. Vissa får ju sol i spanien medan andra traskar runt i snö!!
Imon blir de mys med Sandra & elias sen ska jag till frissan! Ingen ro o ingen vila här inte! Effektivitet kallas det :D


party like a rockstar


axelskada

Igår tog jag mig i kragen innan jobbet o stack och tränade en timme. Hur najs som helst förutom en sak. Precis i mitten av passet låste sig min axel och jag stod där som en idiot o kunde inte dra tillbaka armen som hade fastnat bakom ryggen. tog mig några minuter innan muskeln slappnade av och jag kunde röra mig igen. Fy fan säger jag bara. har haft ont sen dess och det knakar o de brakar i den. Härligt eller inte :/ !
Dagen på jobbet gick ganska fort, går alltid fortare när man jobbar med Jennie. Åter igen har vi sagt att 2012 är vårt år och det har ju iaf börjat så. Snart har det gått en hel måndad o den har varit super! :D

efter jobbet var det hem o fixa sen drog jag mig ut i snöovädret hem till Malin. Jag såg ut som en dränkt katt när jag väl var framme. Uscha! Vi kollade gladiatorerna och sen började vi peppa :D Hamnade på The Sign igen. Var nån konstig snubbe som kom fram till mig, frågade mig vad jag hette, var jag jobbade, var jag bodde. tusen frågor. Visade sig senare att han var kompis till ett gammalt ragg till mig. Herre vad Kalmar är litet!!
Blev bättre sen när jag fick träffa C. Drog oss hem i ovädret och var åter som en dränkt katt. Men tur skulle vi ju inte ut igen. C trodde inte på mig när jag sa att när man fryser ihjäl blir man varm precis innan o ofta klär folk av sig. Visst är det så? Ja, jag har ju iofs kollat úpp detta nu o meddelat C att så var fallet. Ibland är man allmänbildad. Haha

Beställde tågbiljett hem till Sketlanda också. Kära mor & far ska iväg o resa så jag ska vakta hus o hund. ev får jag nog vakta bröder också. Haha. Kommer hem på tisdagkväll o stannar ända till söndag. Hör av er om ni är lediga nåt i veckan!

Nu ska jag hämta min tvätt sen blir de "så ska de låta" innan sängdags. Tar varor imon vid 6.30. Underbart när snöovädret har lagt sig och det är MASSOR av snö ute. Uscha! Bort bort tack!!

Puss&kram


hemfärd

har varit tvådagars med frida nu. Igår kollade vi handbollen och det gick ju sådär för sverige sen ikväll har vi bara allmänt hängt. har varit en tung dag för många av tjejerna. Begravningar är ju aldrig skoj men ni finns för varandra! Råkade köpa ett par dumma skor tror jag så jag har fruktansvärt ont i ena foten men hoppas det ska försvinna med lite träning imon innan jobbet!
ska försöka fixa tågbiljetter hem till skogen också, åker hem på tisdag och kommer troligen vara hemma tills på söndag om inte planerna ändras.
nu är det bäst och få lite sömn innan jobb, träning o mys.
puss&kram


revenge

åhh va det är roligt och träna. det är ju bara den där sketans tröskeln som man måste komma över sen så är de ju hur najs som helst. Nilla har jag alltid gillat. Hon peppar och peppar. Kör verkligen slut på en. sista låtarna känner jag hur armar o ben bara far. har ingen kontroll kvar. Haha

Sitter o kolla på revenge nu. Den är så grymt bra! Den går ju på tv nu också men jag snabbtittar lite på nätet ;) hehe. Inte tålamod o vänta vecka efter vecka :P

Imon har jag slappisdag på jobbet. 9-17. det är lyx för mig! Och ja det är snart helg igen. veckorna går ju sååå otroligt fort så jag vet inte vad. Helgen är det jobb och kanske lite annat också ;) hii

Förresten, har nog glömt o säga grattis till Emma & Patrik som fått bebis, en liten pojk tittade ut sådär 17 dagar försent! Men nu är han ute. Längtar tills jag får träffa pyret!

tisdagslyx

Gårdagen spenderades med Malin. Hela dagen lång. Vi hade ju såå mycket o prata om så tiden bara flög iväg. Satte oss och lunchade på Nilssons och sen gick vi vidare till Kullzenska och fikade. Haha. Men fick reda på en massa som jag verkligen inte trodde och Malin du är grym. Du kommer fixa detta. Jag hejar på dig!
Till kvällen blev det tisdagslyx med massage och handboll. Bästa kvällen på länge. Dessutom vann ju Sverige också. Kanon!

Idag har det varit fix på schemat, var nere på stan en snabbis och fixade lite grejer och om några timmar ska jag iväg och träna. Köpte mig ett nytt friskiskort och nu jäklar ska det tränas. Maggaloppet och tjejmilen som står på schemat i år igen :D


dator

Har länge gått o velat hur jag ska göra men idag så bestämde jag mig. Jag gick o köpte mig en ny dator. Jag fick min gamla i studentpresent och det är snart 6 år sen. herre! så den har gjort sitt. Istället blev det en HP. I loooove it already!
Fingrarna susar fram på tangentbordet o sidorna flippar o floppar fram snabbare än blixten! yääy


handboll

Trodde det skulle bli singstar, vin o snack igår men slutade med att vi spelade spel, fuskade som tusan, firade tjejerna som hade tagit examen o hamnade på goe harrys. Ja en vanlig lördag med andra ord.
Tro det eller ej men vaknade redan vid åtta idag och var inte alls bakis o knappt trött eller jo trött var jag så somnade om två timmar till innan jag drog till jobbet. Lugnet var där och det var inte mycket och göra. Har tvättat sen jag kom hem och roligare saker finns de ju och göra men ack så tvunget. Sitter och kollar in handbollen nu. Sverige - Makedonien står 15-16 i detta skede. Hoppas på att sverige vinner!!!

Har suttit med tjejerna och planerat in när vi ska ses men alla eller iaf jag som vanligt verkar jäkligt upptagen men ska försöka fixa detta så vi kan ses snart!

Puss&kram


singstar

lördag och trodde jag skulle ha en lugn kväll hemma i soffan men det ändrade franko på. det blir singstar där om några timmar. Ska bara sooova en stund. haha. Helt slut efter en dag på jobbet som för övrigt var ganska lugn men blir de för lugnt blir de ju segt också.
Blir väl jag o mina vapendragare ikväll, C skulle göra annat :( Franko tyckte jag skulle fixa mig ordentligt ifall de blev utgång. Han var ju faktiskt med förra helgen när han jobbade. haha. Vi får väl se vad som händer.
Nu ska jag äta lite sen slår vi klackarna i taket!
Puss!


move on

vet inte riktigt vad som hänt förresten. Just när man finner den där braiga känslan kommer allt gamalt tillbaka. Inte för att jag bryr mig men på bara två veckor har ni alla hört av er. Har inte hört av vissa av er på flera år men precis nu när jag hittat C kommer ni alla tillbaka.
Gå vidare, det har iaf jag gjort!


derby

fredagen den 13 och jag ska börja med o gratulera en nära vän på sin födelsedag. Det är inte mindre än Bettan som fyller hela 25 år idag. Stoooort Grattis på födelsedagen bästa du!

Sen var det ju detta med fredagen den 13.e. Det har varit uppsläpp på psyket idag i Kalmar. Alla som varit inne på jobbet har varit heeeelt galna i huvudet. Det var precis de jag sa till C igår! Dessutom är de min helhelg och Nettan har jouren och då händer det ALLTID något. Haha. Hoppas på att de blir lugnare imon och på söndag!

Efter jobbet idag drog jag till sporthallen och mötte upp tjejerna. Det var derby för innebandybrudarna. Blev dock 2-2. Fick veta en liten söt sak också av Fia som gjorde mig lite extra pirrig. Så gulligt. Det trodde jag aldrig men nu får vi helt enkelt se vad som kommer hända framöver. Jag bara njuter av att livet har vänt! ♥

Puss&kram


utomlands?

Vaknade upp med västa dåliga samvete idag efter en mardröm eller var de en bra dröm? ångesten var iaf på topp och jag var nära och trilla dit men efter ett samtal kom jag ner till jorden igen.
Kunde ligga kvar i sängen och bara dra mig idag. Kändes riktigt skönt. Det behövdes kan jag säga. Efter lite slökollande på tv och ännu mer tvittande tog jag tag i städande och sen gick jag till maxi och handlade lite grejer. det skulle bakas bullar och paj. Bullarna blev mums, däremot pajen kommer jag nog inte göra om.

träffade mickis på maxi, hon hade varit på teneriffa eller om de var gran canaria en vecka. Brun som en pepparkaka och inte nog med det så drar hon vidare mot solen om några dagar igen. Vissa har de bra. Längtar bort som tusan.
Jag vet inte om min kampanj och få med mig mina vänner utomlands i år. Vi fyller ju faktiskt 25 och jag har förhoppningar om att vi ska åka o sola lite. Det var ju år och dar sen vi var iväg nånstans och då vi var allihopa kom vi till växjö eller sthlm som längst. Så brudar, läser ni detta kan ni ju tänka på det hela. en vecka i solen men dom bästa kan man ju inte tacka nej till. Våra karlar får vi ju helt enkelt lämna hemma ett tag! ;)

Imon blir det jobb igen och efter ska jag träffa "små"tjejerna och kolla innebandy. Påtal om innebandy kanske jag ska börja lira lite. Anna var inne på jobbet och frågade om jag ville haka på. Så varför inte :D Röra lite på fläsket är ju inte fel. Sitter faktiskt och kollar på Biggest Looser Sverige. Shiiiiit bananas, dit vill man ju inte komma. Vissa av dom är ju typ tre av mig.


mitt år!

Jag tror faktiskt inte 2012 kan ha börjat bättre än vad den gjort. Fått lite ledigt efter nyår, inte jobbat supermycket och det har behövts. Jag har fått träffa massa vänner på en så kort tid som jag normalt inte hinner med och jag har fått känna lite lycka!! Lycka för mig själv och andra. Ska ännu inte gå in i detalj vad som hänt. det kommer kanske senare.

Förra helgen träffade jag Emelie, Sandra, Pila och fina Elias. Alla var på besök hos mig. Mysigt värre! Ledigheten bestod även av utgång. Var på det nya ställe "the sign". Var helt okej men svårt och säga nåt efter en gång. Men kommer säkert gå dit fler gånger.

Har en danslektion som jag ska lära ut till en person också. Du dansar ju redan bra men med mig kommer du flyga över dansgolvet ;) Haha.

Har träffat Emma, Patrik, Henke & Göran också och vi hade ju hoppats på att Emma skulle ha ploppat ut sin lilla bebis men icke. Det var mig en envis en! H*n skulle ha kommit ut 30/12 men vad jag ännu vet så ligger den gott i hennes mage. Men nån som fått sin bebis är Daniel. En gammal klasskompis från HIK tiden. Han fick en liten son häromdagen. Grattis till dig!!

Lediga dag och jag ska träffa min sjukling.. Stackare som varit sjuk över en vecka nu..

Puss&kram och glöm inte o ta hand om varandra.


2011

Kollade igenom mina gamla inlägg från 2011. Vissa gånger bättre än andra.

För att summera lite började 2011 i Växjö med goa människor. Vi var hos Willy, käkade gott och hade riktigt roligt. Kom nog inte i säng förrän klockan var sex på morgonen.
Slutet av jan, närmare 29 januari blev mina fina vän Madde fru Kaspersson. Hon och hennes fina Kristoffer sa Ja till varandra. Så underbart fint. Tack för att jag fick vara med!
Jobb och kuser avlöste varandra men som vanligt hann jag med lite Stockholm. Tjejgänget hann med lite kryssning till åland också. Ska säga att vi åkte dit två gånger förra året!

I februari bestämde jag mig för att ta tag i livet, eller åtminstonde i ett par bra skor. Jag köpte mig ett par bra löparskor för en dyr slant och började röra på fläsket. På jobbet bestämde vi oss för att springa Margaretaloppet i Kalmar som är en halvmil. Träningen var påbörjad och den fortsatte. Under tiden hann jag fylla 24. Födelsedagen firades med bästa vännerna. Vi käkade och drack gott på krögers och fick fin fina presenter av dom. Ni är guld värda!

Dagarna före hade min familj varit här. Vädret var underbart och vi var både på Stensö och Öland och solade. Åt gott och hade de supermysigt. Det var precis innan jag åkte under gröna duken. Jag opererade bort en tand. För er som minns har jag haft ett helvete med bihåleinflammation och annat och det berodde på dumma tanden.

Sen blev det Valborg och mina kära mor och jag drog till Sthlm. Vi bodde hos min moster och hade de allmänt lugnt och mysigt. träffade släkt och vänner.

Hem till verkligheten igen och redan Maj. Det betydde att det var dags för Margaretaloppet. Självklart hade jag dragit på mig en bra förkylning. Så borde ha tagit det lugnt dock lyssnade jag inte på mig själv och sprang runt. Vilket resluterade i en två veckors sjuk sussie. Dumt men runt kom jag! 2012 kommer jag slå min tid och vara frisk!

Min gullunge Frida fyllde vuxen, systemmyndig och det firades med pompa o ståt i Nickebo hemma hos hennes föräldrar. Vi åt god mat, lekte lekar och gick tipspromenad. Tänka sig kom jag tvåa och vann en diskborste! ;) Alla tjejerna var där och jag säger bara. Ni är helt underbart gäng. Saknar alla mina tjejer när jag ser er. Så ni som känner er berörda.. (emelie, emelie, madde & Kj) Saknar er gullungar. Tänk alla galna grejer vi gjorde när vi umgicks som mest. Kan vi bli 18 igen och åka till Kj stuga, bestämma vad vi ska äta till lunch middag o kvällsmat? Gå på galna upptåg i skogen till N. Åka volvo och kampa hundar? Haha. Minnen!

Sjung om studentens lyckliga dar... Ja det var vad jag fick höra när en bunt ungdomar kom ut i vuxenvärlden från Njudungsgymnasiet. Min minsta kusin Johanna tog studenten och jag kände med dom och deras lycka. Vädret var inte på topp men lika glada var dom för det!

Sommaren kom och midsommar firades med nära och kära i Rinkabyholm. Insåg att golf var min nya sport. Dock stannade det där. Midsommardagen blev det mer ös. Emelie kom ner och vi drog till strand. Mötte upp Frida och Emma. En mycket lyckad midsommardag till vi skulle hem och kom knappt hem. Men efter mycket väntan var vi hemma och somnade. Eller?!

Semestern inföll sig i Juli och vem hade tid och ta det lugnt. Fick med mig Frida till Göteborg. Vi gjorde sightseeing med Paddan, besökte Liseberg och vann en jäkla massa godis. Lika fega båda två peppade vi varandra och åkte nästan allt! Vi är så grymt duktiga :D
Kom hem till Kalmar efter ett par härliga dagar i gbg och mitt humör var på topp men ALLA jobbade och vädret var superkasst. Hoppade på första bästa tåg hem till skogarna. Åkte till Ullareda med bröder och Cassa. Några tusenlappar fattigare men vad kunde stoppa mig? Åkte iväg till Halmstad med Emelie och Emelie. Vi kom underfull med att vi alla tre är värdelösa på att köra bil. Haha och vi spelade även svindyr minigolf men ack så roligt vi hade.

Tiden flög iväg och jag var tvungen och dra mig tillbaka till Kalmar men vad gjorde det. Inte för att jobba utan för att se världens bästa band ta adjö av sina fans. The Ark spelade på arenanan i Kalmar. Vi var ett helt tjejgäng som förfestade hos mig. Knasigare brudar får man leta efter. Spelningen var magisk. Kommer aldrig glömma det. Som vanligt när emelie är hos mig åker vi på fest. Denna gången till Strand igen. Emelie var dock lite vresig denna gången.. haha. Först ville hon inte till båten sen ville hon aldrig lämna båten. Bestäm dig kvinna ;)

Åkte hem till skogarna igen och denna gång för att fira mina underbara föräldrar som firade 30-årsbröllop. Vi var i Sandsjöford och käkade gott och dom fick även en present av oss. Ett brev där det stod att dom skulle ha en väska packade med lite grejer och vara redo vid klockan 9 följade fredag. Dom hade inte en aning vad som skulle hända och min kära mor gick hela veckan och frågade. När väl fredagen inföll sig åkte dom iväg med tåg till sthlm. Bodde på fin fint hotell, fick gå på skärgårdsteater och äta gott. Det bästa för våra bästa föräldrar.

Nu var det dags för jobb igen. Självklart kom fina vädret när jag började jobba igen men fick lite solbränna i Nickebo med frida. Det var lite pree solning innan jag skulle åka till Sthlm för och springa tjejmilen. Men som förra loppet åkte jag på en duuunderförkylning. Denna gången var jag mer försiktig. Jag visste ju vad som kunde hända och det ville jag inte med tanke på att veckan efter skulle vi åka till mallorca med familjen.

Helgen i sthlm var awesome! Vänner, god mat, shopping och en mil runt på djurgården! Fy fan vad jag är bra. Det var min tanke när jag springer i mål. Detta kommer också göras om 2012 men som en frisk sussie utan sjukdomar!

Sen åkte hela familjen till Mallorca. Det var efterlängtat! en vecka i solen, bara slappa och hade de helt underbart. Var i Palma en dag och strosade runt. Supermys!

Oktober och November var ganska difus på bloggen men vad jag minns hade vi finbesök av gamla HIKare. Kompisar som jag hade pluggat med på högskolan. Hann även med mer kurser både i sthlm och malmö. Kändes som jag bodde i en resväska ett tag. Men lärde mig massor. :D

Alla våran Lisa bestämde sig för att Kalmar var passé och hon o hennes prins köpte lägenhet i huvudstaden och lämnade oss här. Utflyttningsfesten var allt över förväntningar och saknar hennes kloka råd!

December kom och det innebär månaden av helvetet för oss som jobbar i butik. Hann med en konsert med nya kören jag är med i också. Superroligt och sjunga! Även om jag drar ner medelåldern med typ 50 år! Haha.

Åter till decemberstressen. Folk handlar och handlar, ju mer dom handlar ju mer otrevliga blir dom. tror jag har blivit utskälld ett antal gånger men man blir en stålkvinna! :D

Åkte hem och överraskade mamma på hennes födelsedag. Lite mellanlandning innan jul. Julen firades sen hemma med familjen. Kalle Anka, paket, god mat och familjemys. Helt i min anda!

Hela året har nu redan passerat och det var nyår igen. Nytt år och nya möjligheter.
Jag fick följa med Kalmartjejerna till Torsås och fira in det nya året där. Trots vad som hände var kvällen mysig och jag hade riktgt roligt. Hemskt bara att livet ska vara så orättvist. Finns här om det är något!

Vaknade upp i mitt i ingenstans och blev nog inte människa förrän nångång igår skulle jag tro. Sådär ett par dagar efter! Men säger bara en sak - Jag kanske var blåtrött, eller var det båltrött? Saft och bulle är ju gott. Ta en till vettja ;) Haha

Tackar alla underbara vänner och familj för detta året. Jag har lärt känna så många nya människor och mig själv under året. Tackar er som finns på jobbet. Utan er hade jag inte stått kvar.
Ni som ger mig kloka råd, stöttar mig när jag behöver det.
Jag hoppas bara att 2012 kommer med nya möjligheter och chanser för mig!


RSS 2.0