två hål

så underbart och vara ledig även om man sov bort halva dagen. somnade redan efter jag hade varit hos göran o kollat upp mina tänder igår. Fick lite undersökning hos tandläkare göran och han kunde konstatera att sussie varit på godiset lite för mycket. Baaajs, sussie hade hela två hål. Men det ska fixas på söndag. Vilken tur att man har kompisar som kan allt. Taaack!

Blev inte mycket action idag, var och handlade lite grejer tills imon. ska antagligen på nån halloweenfest. Ska väl bli ganska så lugnt men ska troligen iväg med lisa o malin till tegelviken imon. Sen får vi se vad som händer.
Jobbar ju också, tre dagar, ledig en dag, jobbar tre dagar sen ska jag hem till familjen. Och på lördag nästa vecka blir det skövde. Ska upp och hälsa på lillebror som ska visa upp sig som militär ;)


tjuvkik

ni ska få ett tjuvkik på bilderna sen helgens 80talsfest.. vi var såå snygga.


to do

  • tvätta - check
  • boka permanent
  • handla mat
  • laga mat
  • städa - typ check
  • få upp all tvätt
  • fixa bredband

Ja nu ser ni vad jag ska göra resten av dagen...


update later

uppdatering om helgens 80talsfest och andra bravader kommer inom kort..


latdag

Bion i söndags var väl sådär, som jag redan visste men ändå dåligt så spelades inte famelåten förrän sista scenen. Hm, hade väl fått för mig att den skulle vara ännu sämre men den var väl okej. Massa popcorn blev det, det är ju alltid lite mysigt och sitta på bio. Hann med o träna innan bion också, afropasset. ack så roligt det var.. planter träd, ta på sig stövlar och allt vad man skulle göra men roligt var det iaf. Ska blir mer träning på söndagarna.

Igår var det ju mitt helvetespass på jobbet. Gissa om jag var trött sen. Jag och linn gick till donken o snackade massa skit. Och svullade i oss massa mat :P Ibland förstår man sig inte på världen. Men tur att vi finns :D Sen gick jag hem till david med mat  och möttes av en uppchner vänd lägenhet. han hade varit igång och fixat massa grejer, gjort en fin fondvägg av tyg och så hade en hylla åkt ner men det fixade han jätebra. Min mysis kan han :) sen kollade vi film och jag somnade som vanligt i hans famn :P sorry :P

idag gick vi inte upp förrän halv tolv, vet att det inte är bra och sova, ligga kvar så länge men var så trötta. Sen gick vi ut. Det har varit så underbart väder i Kalmar idag. Hoppas verkligen det kommer vara fler sånna dagar. Solen skinner ikapp med sig själv och det är sådär härligt. Gick till ming och käkade så sussie nästan sprack. Gick till h&m och kollade om det fanns något snyggt men slutade med att vi gick hem o typ inte gjorde nåt alls.

Imon är det åter jobb igen, jobbar hela dagen.. igen. Ja det är verkligen inget nytt för mig att jobba heldagar. Fick höra på vilovägar att dom ville att jag skulle vara på mode istället. Dom som jobbar där nu hade typ "bestämt" att jag skulle vara där sen. jaha, inte ens jag visste att jag skulle vara det, jag börjar nu vela om hur jag vill göra. heminredning vs mode? hm.. like it both..

Nu ska jag krypa ner i soffan och dricka lite te o vänta in mysis..
Puss & kram


afro

gårdagen var kanon, började festa hemma hos henke o göran.. massa åhlens och H&M personer.. plus respektive.. :P Blev massa singstar och disskutioner om fiska gös. haha
sen drog vi vidare till harrys, där har jag inte varit på evigheter och det är inte riktigt mitt ställe o festa på. Nästa gång får de nog allt bli kåren skulle jag tro. hade roliga stunder på harrys ändå. Samuels byxor bara sprack från ingenstans så han sprang hem och vi började skratta åt det så mycket så vi åkte omkull och slog sönder ett vinglas. Fick offa mitt vinglas som inte var mitt men så killen blev nöjd iaf.

Gick hem och fick världens godaste och hetaste fyllekäk av min helt underbara pojkvän. Mums filibabba säger jag bara, sen somnade jag som ett barn.. en full barnunge :P

Nu ska jag vara duktig och träna afro med my o emmy sen är de bio med hjärtat. vi ska kolla fame, fick ju biobiljetter av friskis.. tyvärr har den fårr dålig kritik filmen men den är ju gratis. Någon kommer svulla massa popcorn ikväll.

Imon är det jobb igen och har ett såntdär hemskt helvetspass, från 6.30 -19.10.. tycker inte det är männskligt att jobba så många timmar. när det finns andra som jobbar typ mellan 10-17 och jag får gå där hela morgon-dag-kvällen.

Satt och kollade in lite resor, funderar på om man ska dra till sthlm bara över en helg, bo hotell typ o bara mysa, komma bort från jobb och kalmar lite. Lite såhär innan jul, är ju så mys!

Nej nu måste jag skynda mig till friskisen..
Puss & kram


give it back!

varför är det alltid så att när man är ledig och kan sova ut hur länge man vill så vaknar man tidigt och inte kan somna om. Så typiskt. Iofs så hade jag glömt stänga av min klocka så larmet gick igång kl halv åtta i morse. Såå jobbigt. Sen blir det ju inte bättre när vädret är superkasst. Det regnar o smattrar mot fönstret. Igår snöade det t.o.m men det försvann lika fort som det kom..
slutade tidigt igår och skulle ner till barnonen o kvasten för o kolla in lite kläder till 80tals festen som är nästa vecka och hittade mig en ganska ok klänning på bikbok o en annan klänning som jag hade tänkt ha ikväll. Gick sen in på hm o provade lite mer o glömde min påse i provhytten o när jag kommer tillbaka är de nån jävle rent ut sagt som har tagit min påse! FUCK YOU. Är väl nån snorunge som tagit den, att ni inte har samvete o lämna in påsen. Hoppas ni är jävligt nöjda o snygga i den när ni går ut i MIN klänning!

Idag ska jag o david till bauhaus var det tänkt o kolla in lite hyllor.. här ska det fixas.. men just nu vill jag inte gå utanför dörren. Och ikväll är det kalajs hos henke o göran. Massa hm folk och åhlens folk ska komma dit. Konkurrenterna på samma fest.. wwoohoo :P haha kommer säkert bli kalaskul.

nu är det bäst o städa lite här innan hjärtat kommer o vi ska dra iväg..

förrsten, idag firar jag o min mysis 4 härliga månader tillsammans! Love you hun!


kallt

jag hinner alltid bara sitta här några minuter innan jag ska till jobbet. Igår höll vi på med massa julgrejer, nästa vecka kommer hela leveransen på julsaker. Gissa om jag kommer spy på allt som har med julen och göra när det väl är jul.

Vädret är iaf på topp i kalmar idag, solen skiner men jag kan tänka mig att det är riktigt kallt ute. fick hämta upp mina viterjackor igår..
nej nu blir det stress igen. Ska försöka hinna med o lägga upp lite bilder sen emelie var här och sen prinsesskalaset hos kj.

Puss & kram


hurry curry

Åter nej nej nej, jag jag har inget liv :P Jag jobbar jobbar jobbar bara, nu är typ första gången på flera dagar jag är i näreten av en dator. Ni ser, jobb jobb jobb :P Men kan ni tänka er, jag slutar vid fem idag. Så najs! Gaaah, såg precis klockan. Måste rusa...

svar till jenkan förrsten, jäkla langosvagn.. får ta ett snack med malin tror jag så dom kommer tillbaka till kalmar. Sussie wants langos! Och föräldrarincidenten var helt ok, han var klart godkänd :P Och ang kommentarerna jag får i kalmar.. öhm.. ingen aning varför det är så.. jag kanske egentligen utstrålar nån slags .. "kommentera mig, jag får inte tillräckligt med uppmärksamhet.." hahaha 


prinsessa

Ja jag vet att min uppdatering har varit kass. Men nu åker jag till växjö snart, ska ju på prinsesskalas idag hos kj. Alla pinglorna ska med, hoppas på det bästa!

Hoppas allt är bra med er!
Puss &kram


RSS 2.0