confused

sitter på jobbet igen, idag var de riktigt jobbigt o gå upp.
Har inte berättat om helgen men vill inte riktigt göra de heller. Hände en massa, roligt, tråkigt, jobbigt.. så vill ni veta nåt får ni fråga. Fick iaf gråta ut mot en snäll axel. tack så mycket! Vet att jag förtjänar bättre än så! :)  Imon är det valborg och vi ska ha vårt cocktailparty. Hoppas det blir lyckat iaf :)

present

en timme kvar sen går jag hem från jobbet. blir till o laga lite mat o sen måste jag plugga. Och kanske man kan få fira sin födelsedag lite ikväll. Fick ett paket av min moster på posten. fick ett jättefint kuddfodral som hon hade köpt i Indien. Det var bara så jag :) tackar så mycket

sool

tack för alla sms jag fått än så länge idag. så härligt väder när jag vaknade upp idag så sissy o jag åt frukost på balkongen. Sååå mysigt. Ska snart gå till jobbet o jobba lite. Ikväll blir de lugnt, har ju inte berättat än vad som hände i helgen. Orkar inte med de just nu. blev nog lite besviken på vissa :| trodde bättre om er. Men inget och göra åt nu.
Idag är det min födelsedag och jag är glaaaad :D

grattis

Hurra Hurra Hurra för mig, för idag är det min födelsedag :)

kalas

snart kommer mina gäster, ska ha födelsedagskalas ikväll. Blir iofs en lugn kväll med spel o massa gottisaker :) kommer bli så trevligt :)


pizza

åh är så himla mätt, sissy o jag gjorde hemmalagade pizza innan. Jag tror jag är så mätt att jag snart spricker. men oj så gott de var också :) satt o kollade på tv innan men kände nu att jag blev så himla trött. Ska försöka gå upp tidigt o plugga imon o sen ska jag ha födelsedagskalas på kvällen. myys!
Usch har haft nåt så grymt irriterade grej idag, jag har ryckningar i mitt öga, eller ja i själva ögonbynet. Har haft de hela dan o de fortsätter hela tiden. Är så irriterande!!
nej nu är de till o hoppa i säng, läsa en bra bok o drömma mig bort!

städning

är snart färdig med all städning o tvätt. ska kila till bibblan sen o försöka plugga lite hade jag tänkt. Mr. Hippo o hans kompis, usch vad jag inte tycker om dom. tror att dom är nåt, sitter dom o flinar med sina headset.. wannabe brat eller vad. usch!
ska till maxi sen och handla tills imon, hade tänkt att jag skulle ha lite bjudning. Får ringa runt till alla ikväll :) hoppas ni tjejer kan komma, hade tänkt o ha lite tjejkväll :D

hem

om 15 min får jag gå hem

presenter

sitter fortfarande på jobbet, har suttit här sen halv åtta i morse. Nu känner jag att jag gärna vill gå hem. Men slutar inte förrän 16.40, då som först får jag gå hem. hade tänkt ut o gå också men lär ju vara död :P blir säkert att jag somnar i sängen eller nåt innan jag hinner städa eller käka. Undra om jag är ledig imon? hm, tror jag har föreläsning på fre som först. Sen i helgen då hade jag ju tänkt o ha lite kalas. Pratade med syster yster innan, hon har också blivit vuxen. Hon önskade sig.. hör nu. Flingsalt, mjukisbyxor och en cdskiva. Jag sa att jag önskade mig ett par inlines, presentkort till massage och pengar. Ja, nåt annat kan jag inte komma på. så ska bli kul o se vad man får. :)
måste åka o handla lite mat till helgen också, nån som vill låna ut sin bil till mig en timme eller två. orka cykla med alla grejerna? vi vet ju alla hur jobbigt och tungt det är.

fel nr

åh pinsamt. Jag har använt mig av gratissms.se för o skicka sms. och så hade jag lagt in mammas nr, men så var de fel. Jag har skickat massa sms till de nummret och så var de till nån gubbe. Han skickade o sa att jag hade skickat fel o att de inte var första gången. usch ska inte använda den dumma sidan mer. Haha.


godmorgon

klockan är 7.35 och jag sitter på jobbet. var faktiskt inte så jobbigt som jag skulle tro o gå upp idag. Vilken tur man kan ha ibland. Vet inte hur länge jag ska jobba idag, beror på när alla är färdiga med sina möten o grejer.
ska hinna färdigt med min städning idag också, måste göra de. Och tvätta också. usch alla roliga grejer på en o samma gång.
nu kanske de snart är bäst o öppna så de börjar ringa lite :)

sambosnack

kom precis hem från madde, varit där o haft lite sambosnack. Kände att jag behövde prata av mig lite, madde vet ju minsann vad jag snackar om :D har man bott ihop i 1½ år så vet man ju hur den andra tänker. Fick en så god kaka av madde, de var nån slags kladdkaka+cornflakeskaka, så gott! Och idag var det ju premiär av Ugly Betty också. Gissa om vi har följt de innan, passade ju bra att vi kollade på de :)
ska snart gå o lägga mig, ska jobba på växeln hela dan imon, börjar vid halv åtta!! Jag som är en riktig sjusovare måste upp om typ sex timmar igen! wiiie, inte!
städade lite innan idag också men hann inte färdigt, var så mycket så de tog mer tid än vad jag trodde. Få fortsätta imon om jag hinner. Sissy o dom andra skulle till puben men får se om jag hinner med de.
Ska ha lite kalas i helgen också hade jag tänkt, alla som läser är hjärtligt välkomna. Blir nog bara lite filmkväll o skitsnack.
Nej nu måste jag sussa.
Godnatt

fågelskit

Oj jag har ju glömt berätta vad som hände när emelie var här. Emelie kom hit i onsdags efter ha åkt hela 75 min tåg. Vi gick hem o hon gjorde sig i ordning för kvällen. Sen gick vi till puben o käkade mat, alla verkade ha trevligt .tanken var att vi skulle gå ut på kvällen men alla verkade banga lite, en del hade föreläsning dan efter o andra skulle jobba eller nåt .Så de slutade med att jag, emelie, jerry, henke o ea satt o drack lite öl. Alla utom henke gick vidare till fula fisken sen, vilket inte var en miss för hans del. De var ju inte direkt fullt där, vi satt o snackade o drack. Självklart drog emelie till sig en ... man i sin fagra ålder.. haha, så självklart att de var just emelie som gjorde de. Vi gick hem ganska tidigt efter ha snott påskliljor o kissar bakom hus på asfalt. Fortsatte vårat snack hemma och de slutade med att jag somnade i min säng o jerry o emelie fortsatte snacka.. vaknar upp efter en stund o då har alla somnat i min säng. Haha.
Torsdagen kändes mer som en söndag så emelie o jag undrade varför alla affärer hade öppet men så kom vi på att de bara var torsdag. Gick o käkade på kinesen och satt där läääänge :D sen gick vi hem o somnade.. haha. Lämnade av emelie på tågstationen och gick hem o sov igen.



Helgen var de fest igen, denna gången åkte vi till öland. de var nadja o sebastians kompis som hade ett ställe där ute. Vi fick gå hur långt som helst med massa grejer innan vi kom fram. Men när vi väl kom fram började vi grilla, eller ja de var ju mest Marcus som grillade och vi andra satt o tittade på. Men vi hade riktigt roligt, åkte hemåt vid ett kanske o fortsatte festa hemma på tullslätten. Dock kanske inte lika lyckat, eller iaf så blev de värsta bråket mellan vissa men de ordnade upp sig som tur var.

Lördagen gick jag, sissy, nadja o sebastian ner till kalmarsundsparken o käkade mat o solade. När vi kom hem var sissy o nadja som ett par kräftor. Vi gjorde lite mer käk, lite thaimat.. riktigt gott sen gjorde jag en äppelpaj.. fick bjuda födelsedagsbarnet på paj också, eller barn o barn men de var Yves födelsedag iaf :)
Marcus som vi hade varit hos på Öland kom o kollade film med oss på kvällen, ska inte gå in på allt vad som hände. Men kan ju säga att sonja, vänta du bara. Haha.

Söndagen var de sola igen, denna gången var vi vid slottet istället. Slutade med att vi gick hem för sebastian fick fågelskit i huvudet. Haha, de var nog de roligaste på hela dagen. Nadja fick på benet o Micke som precis hade sagt att han aldrig hade fått fågelskit på sig fick på armen. det var en riktig fågelskitsdag. Haha

snaaart

är i stort sett färdig nu, väntar bara på att E.s tåg ska komma in. Så jag kan gå till stationen. var på maxi innan idag ju, hittade mig allt finingar där idag med. de är rätt konstigt att alla samlas där..
får se om vi går vidare till fula fisken ikväll, vi får hoppas på att de är lite folk som ska med till puben iaf. sen får vi se vad som händer :D
vädret har inte blivit bättre heller, usch för regn!

klant

Jag är nog värledns klantigaste kvinna! skulle tvätta idag men när jag vaknade såg jag att jag hade tid på mig.. men vilket jag egentligen inte hade då jag hade ställt om klockan en timme. lyckat sussie!
gick till tvättstugan iaf o nu väntar jag bara på att tvätten ska torka.
Ska hinna iväg till maxi också, handla lite mat. sen kommer E ikväll. Måste hinna fixa iordning lite innan.

ordförande

var på valmötet med sissy i falken innan. Lyssnade på vilka som valdes in i kårstyrelsen. evelina blev kårordförande. Grattis!
åh snart är pumpkin här, ska vara på stationen 18.13.. då kommer tåget in. ska bli såå kul, vi ska till puben o käka sen blir de nog utgång :) får se hur många som vill hänga med :)
ska snart sova, ska upp o tvätta tidigt imon. städa o handla lite innan E kommer. Så jag har mat så vi kan äta lite
godnatt

dead

ge mig massage någon, min kropp håller på o dö här o nu! det är som hela min kropp inte vill fungera längre, den har liksom gett upp dsn kraft just nu.Skulle inte vara helt fel att få åka på spa, massage, varmt bad o såntädr underbart!
föreläsningen idag var ju ingen höjdare men de är de väl kanske aldrig. tur att föreläsaren är lite rolig iaf annars hade jag lätt somnat innan jag knappt kommit in i salen. Sissy o jag ska ner till falken sen o lyssna på valmötet, inte ofta man är så seriös och går på sånt. men vi vill ju se när eve blir ordförande över kåren.
kan klockan inte bara ticka på som den brukar göra så emelie kommer hit. Såg att hon hade köpt maaaasssa dricka, så hon kommer upp i min nivå :P haha. Men jag tror inte de blir 3 liter vin imon, då kommer jag inte må bra på torsdag. Det ska vi nog undvika skulle jag tro! Men får springa till systemet imon och köpa lite dricka. Får hoppas de följer med lite folk till puben också :)
usch måste fortsätta med mina papper, styka under en massa grejer. Event Management, boxar dit, och stadium där o här. Oh ja de är en del man ska ha koll på!

utfrågning

sitter med massa papper överallt just nu, är mest o stryka under massa o förstå de hela. ska på föreläsning senare, om en timme ungefär. sen efter föreläsningen får jag se om jag har ork o gå på utfrågningen till kårstyrelsen. Evelina är ju i stort sett klar som kårordförnade men idag är det utfrågning, skulle vara kul o lyssna på det.
Imon är det onsdag, vilket innebär att Emelie kommer hit. :D Dock kommer hon inte förrän på kvällen men de ska bli riktigt trevligt iaf :)

bad day

Usch, vet inte om jag mår bra idag. Känner mig så hängig. Skulle ha gått upp tidigt men orkade inte, inte att de var trötthet utan mer att jag orkade inte ta mig ur sängen. Kom iaf ut sen o det var så underbart väder. Ska sitta lite med skolarbete sen ska jag ta mig ut nånstans och sätta mig o läsa i solen. var längesen man fick se lite sol.
Var på försäkringskassan innan, det är verkligen helt sjukt. Det har öppet mån och ons mellan 10-15. När jag kom in var det 12 nr före mig. Oh no, jag är nog där på ons vid 10 istället skulle jag tro. Orka sitta o vänta. nej!

3 liter vin

Gårdagen började lite segt, de regnade hela dan. Sissy o jag gick o fikade med Jenny o Malin på skafferiet. usch så tråkigt väder de var. Hade bestämt oss för o gå ut på kvällen men oj så opeppad man var.
Vi började iaf förfesta hemma hos oss, camilla kom o festade med oss också. vi satt o hade riktigt trevligt med massa snack o skit. gick till kåren o tog stämpel sen vidare till nadja o sebastian. Helt plötsligt var 3 liter vin försvunnen och nu menar jag att den har åkt ner i någons hals. fast de brukar ju alltid vara en massa kvar i påsen så de var nog inte så farligt!
gick till kåren sen o gissa om inte Mr. Snygging var där. Helt drop dead gorgeous är han!
hittade lisa o ellinor på dansgolvet också. shakade loss som aldrig förr :)
gick hem tidigare, hand i hand med Mr snyggo ;) haha. sen när vi kom hem var de typ efterfest hos oss. Vi satt o snackade massa skit verkligen och gjorde fyllekäk. Oj vissa var riktigt fulla o nu menar jag inte mig själv.


idag sov vi till 12 sen drog mr snygg hem. Jag har varit helt off hela dan, sissy undade vad de var med mig till slut. men helt bakis. pratade med emelie också, hon ska komma o hälsa på mig på ons :D wiie, så kul de ska bli. Vi bor så nära varandra men ändå träffas vi inte så ofta! synd!
ikväll har jag bakat äppelpaj och riktigt gott blev de. nu tränar sissy o eve ute i vardagsrummet.. haha, vi har ju ett eget gym.
nej nu blir de tvtittande för en stund
ciao

update

Fula fisken, Bistrobar, äckel, idiot, öland, shopping..
Det är vad som har hänt mig de senaste två dagarna

på tåget

sitter på tåget ner till kalmar nu, pappa skjutsade till mig till nässjö innan.. nu är vi i hovmantorp. Miiinnen. hahha. " ni  kan dra åt helvete" haha.
Är ungefär en timme kvar tills jag är i kalmar, funderar på om man orkar göra man när man kommer ner eller om man ska be sisst göra mat.. haha, nej men kanske venezia? vad säger du sissy? Oj så mycket grejer jag har medmig ner till kalmar igen.
Ja förresten så är jag såå sur på Mizo. han har förstört mina fiiina skor, jäkla hund. sen var han på mitt garn och mitt bröd jag skulle ha med mig ner .. jäkla byracka! åhhh!
pratade med emelie innan jag åkte iväg, vi pratade om sommaren.  kanske ska till varberg på semester eller blir de bara öland. och så kommer vi bo hemma hos mig. billigt och bra blir de ju.
Får se hur de blir med alls semester o sådär..
nej nu ska jag återgå till o glö på alla på tåget..
hej

shopping

idag blir de åter till kalmar, har varit hemma i fem långa dagar. Nej men de går faktiskt ganska fort, jobbade lördag söndag o igår var jag o mamma o shoppade. Hittade mig lite grejer, garn bland annat, så nu ska de stickas. blev lite böcke, tvålpump/tandborstsmugg, armband, strumpor o såntdär. Idag var de tandläkaren, jag är stammis där nu. Köpte mig lite gott bröd på torget idag och lite mer plock. fina blommor till håret som jag ska ha på sittningen :)
ont de gör ont, de gör ont, haha nej inte så värst men måste tillbaka till tandläkaren om en månad ..IGEN. Jag orkar inte med detta :|

hemma

kom hem till skogen för nån timma sen, fick smörgåstårta o kaffe. mums va gott. som vanligt när jag åker med SJ är tåget försenat. Mamma fick hämta mig i nässjö istället. tycker inte om SJ alls längre! Ringde bettan nä jag satt på tåget, var så längesen jag pratade med henne. Ska träffa henne imon efter jobbet, kul! :)
Är så förkyld också, det är så jobbigt. Man är en riktig snorunge!
ska lägga mig o sova snart, upp o jobba imon!
godnatt

intruder ?

sitter på jobbet nu, ska snart på föreläsning i 3 timmar. Känner mig inte peppad direkt. Igår när jag kom hem  hände något läskigt. jag hade gått o lagt mig, klockan var runt tolv och så lät det som det var någon som stod nedanför balkongen o slog på metallen. Såntdär ljud, metall mot metall. Sen ringde sissy o undrade om jag hörde ljudet, hon hade samma ljud på sin sida och för er som inte vet så bor vi i varsin ände av lägenheten på varsin sida. Och de lät som det var på varje sida också. Så vi väckte mr ramos så fick han gå ut o kolla om det var nåt. sist de var så för sissy var de nån på hennes balkong och det är 2½ meter upp till balkongen :|
Slutade med att jag sov i sissys soffa och vi var skiträdda. hjärtat satt långt upp i halsen.
Usch, hoppas de inte händer igen! tack gode gud de fanns en man i lägenheten.. haha.

Ska hemåt vetlanda ikväll, åker från kalmar vid sju, så jobbigt o åka så sent.  har iofs inte hunnit packa eller nåt alls, så kommer nog ha o göra efter föreläsningen iaf :)
ska jobba imon och på sön på åhlens också, blir väl som jag skrev innan inget jobb i vetlanda i sommar, kommer nog vara lite ledig o umgås med famlij o vänner. Pratade med emelie igår och hon verkade vara ledig då också. Festiavl som hägrar lite också :D

maat

blev och göra mat när jag kom hem idag, åkte till ica o handlade lite o sen var de lax o pesto med hemlagat potatismos. Någon var visst i sjunde himlen, de var inte jag utan sissy :P
gjorde kärleksmums sen o mums va gott de var :D vi har fika så de räcker länge nu, bara komma hem till oss o fika :)
annsofie ringde o frågade om jag ville hänga med till puben, sa att jag kunde haka på.. va lite social. imon åker jag hem till sketlanda. hem för jobb o tandis..

sommarjobb

Har precis varit o pratat med chefen på Åhlens i Kalmar. Jag kommer jobba mellan vecka 27 till 33 i sommar.  alltså 7 hela veckor ! wiiie, ingen semester alls. Kommer troligen bara jobba i kalmar, blir nog inget åhlens i vetlanda för min del i år. Jisses om jag kommer jobba mycket i år, eller om inte mer än förra året. money :D ska jobba hemma i vetlanda i helgen, får se vad madame säger då.
Ska till Netto snart o handla lite grejer, igår var sissy o jag o handlade på Maxi. vi åkte därifrån .. på cykel med 6 matkassar och två systempåsar + toapapper. Gissa om det tog tid o komma hem, vi fick gå hem med cyklarna. Sen kom yves och han fick vänta på oss lite, vi skulle fixa oss lite innan vi skulle till puben o käka. gick till puben o käkade och kollade på fotboll. Sen gick sissy o jag hem, vi orkade inte gå ut och jag skulle ju till Åhlens idag så kände inte för o va bakis.
Ja åter till netto, vi pratade igår om morotskaka och kärleksmums, ska väl försöka baka lite sånt idag och sen ska jag även ta tag i o plugga. alltid lika roligt!

jobb

idag när jag var hemma på lunch ringde chefen från åhlens, men inte från vetlanda utan från kalmar. han hade pratat med min åhlenschef i vetlanda och vips så har jag sommarjobb i kalmar på åhlens. wiiie. så ska jobba på åhlens hela sommaren, först i vetlanda sen kalmar :D
snart sluta på jobbet också, bara 20 min kvar yäääy sen ska jag hem o tvätta massa kläder o handla mat med sissy...

halsont

sjuuuuk, tusan också att jag skulle bli sjuk. tror jag överansträngde mig i mån på friskis. Nu låter de som jag har rökt cigarr i hundra år. Har ingen röst o så sitter man och jobbar.. som telefonist! Haha, vilket lyckande va.

pyssel

råkade säga till sissy att jag var lite uttråkad. Sitter framför tvn o så kommer hon ut med massa grejer, haha. för att jag ska ha nåt o göra. gjorde fina ljusdekorationer med sand o stenar. sen fick jag några blommor, satte dom i gardinerna. dock hade jag inte nålar som jag hade behövt så fick bara upp en blomma men de blev fint. får se om hon kommer ut med något mer sen som jag kan pyssla med :D

april april

nu har vi fått upp alla lådor som sissy skulle ha in i sitt rum. Hon o jag skulle ha burit upp alla lådor först men sen fick vi hjälp av yves o eric och tur var de för det var riktigt mycket grejer. Lådorna var såå tunga. Haha, hade aldrig varit färdiga om dom inte hade hjälpt oss. Nu håller hon på o flyttar in alla grejerna, de är ju inte lite som hon har. Själv är jag riktigt uttråkad just nu. nån som vill hitta på nåt, iofs så borde jag ligga till sängs. tror jag börjar bli sjuk igen. Jag som nästan var påväg o bli frisk. No, don't think so. Här har man fått ont i halsen och innan frös jag som en liten stucken gris!
ska välla mig framför tvn o bara slöa, ska ut på promenad sen om regnet vill sluta så att säga.. jag orkar inte gå ut om de ska regna massa..
ingen som blivit lurad idag förresten?

RSS 2.0