sommar

har verkligen inte hunnit med eller orkat blogga i veckan men helgen hos emelie var toppen. hade så kul och alltid kul o träffa lite nya människor även om alla inte hade alla hästar hemma. haha. träffade på min kusin i vimmlet också och där fick jag mig en läxa vilka killar jag fick och inte fick träffa. Haha. tur jag har min beskyddare ;) träffade på bettan också och kramkalaset blev lite hårt, ja vi kramades så fort o lyckligt så jag, emelie o bettan föll ihop som en kortlek och snabbt var de tre vakter där och var på oss. Hallå, får man inte vara lycklig med sina vänner eller? haha
Dagen efter var de pizza i gräset och senn tror jag både jag o emelie blev lite bakfulla så vi somnade i stort sett på ängen. haha

veckan har bestått av jobb jobb jobb, inventerade i tisdags, var uppe vid fem. Gå upp vid fem är inte normalt enligt mig. Inventeringen gick någolunda fort, de var bara jag o sissy som sölade eller så var de alla andra som var jäkligt snabba.  sen hatar jag min chef högt över allt annat men de får jag nog hålla tyst om. haha

ikväll blir de puben med gänget och sen blir de nog vidare mot larmtorget. Buuuhää, snart drar alla från kalmar. På tors nästa vecka tar dom ju examen. ack så tråkigt. Tur att några av er kommer stanna kvar i sommar iaf ♥
imon är de årets beachparty, vet inte om jag ska gå på de eller om jag ska åka hem och kolla på andreas när han går på balen men just nu lutar de nog åt att stanna kvar. sorry bro. får bli till studenten istället. Minns förra året hur kuuul vi hade det, hoppas de blir lyckat i år med!

växjö

Helgen i växjö har helt kanon. Vin, vänner, sol, mat o festival vad mer kan man begära. Så tack ottosson ;D Får uppdater lite senare om vad som hände.
Imon är det inventering, börjar klockan sex. ack så jag måste lägga mig nu nästan.

on my way

helgen kommer tillbringas i växjö...

shopping

vet inte vad det är men dagarna på jobbet går faktiskt fort och kan ni tänka er. jag slutade vid fem idag. det är senastion tror jag! Jag slutar väl aldrig tidigt annars. Kändes så skönt o få gå hem när dom andra var kvar. Fick springa ner på mode idag och hjälpa dom lite också. Det har ju varit helt kaos med så mycket folk. Man märker när folk är lediga. guud så ni har handlat idag! Även jag gjorde det. Hittade mig de suuupersöta diademet från indiska som en annan bloggerska hade hittat och jag var bara tvungen o ha de. så sött. Sen köpte jag mig tredje boken av stieg Larsson, sytråd och en klänning från kappahl. Kollade på den när jag var i jönköping med mamma men då köpte jag den inte men nu var jag bara tvungen, den är ju så söt. Aprikosfärgad och små söta vita blommar.

Gick och käkade på cafe corner sen efter jobbet med jenkan, vi hade tänkt o käkat ute med lite vin, potatissallad o sånt men tur var väl de att vi inte gjorde de för sen började det ju regna! Usch för regn.
Hoppas verkligen inte det kommer regna imon när jag ska till växjö. Åh, ska bli så kul o komma iväg lite. Det är så nära till mina kompisar men ändå så blir det inte att man ses så ofta. Tycker de får bli ändring på det. (hm,... så har vi sagt i tre år nu)

nu ska jag sätta mig i soffan o kolla tv. Fredag = mys!
puss

saknar



saknar tiden då man visste vad som skulle hända imon.
 Saknar vännerna och galenskaperna man gjorde under gymnasietiden.
Nu är livet helt annat, men det går bra det med ;)

rekord, tror jag

Efter Jenkan o Madde hade gått började jag tänkte på vad jag skulle göra för mat o då började jenny ( msn) snacka om att grilla skulle va gott. Ja, grilla är ju aldrig fel så vi började planera lite men det rann ut lite i sanden sen. Min data har krånglat en massa nu, funderar på om man ska lämna in den eller om man ska köpa sig en ny. Ingen duktig som vill tjäna en slant och kolla över min sjuka data. haha. Säg till isåfall.

Madde ska ju på bröllop i helgen och hon har redan lånat min röda klänning. Love it and so does she ;) Och nu kom hon på att hon ville ha nåt i håret också. Jag har ju allt så gick över till henne med några blommor i olika stilar. Haha. Och när jag stod där hos henne så kom vi på mer skvaller. Åh så jag saknar våra kvällar då vi skulle lägga oss och vi kom på ALLT. Kunde stå där i maddes dörrkarm i timmar och snacka. haha.

Och sen har jag, tror jag iaf haft lite rekord bland er läsare. det är ju inte många så kanske, det är ju inte direkt som dom stora bloggarnas läsarsiffror men hos mig är det många. Men jag undrar allt vilka ni är?! Skulle ju vara så kul om ni kunde lämna ett litet fotavtryck. Tror ju iofs inte ni är så duktiga på det för jag har frågat om det innan men kan ju hoppas på att ni har blivit bättre på det. Avtryck tack!

Imon är det jobb mellan 8-17. Kan ni tänka er, jag får gå hem vid fem! Haha, det händer väl typ aldrig, och sen är jag ledig helgen. Ja herregud, det är ett under säger jag bara. Nästa vecka jobbar jag mån-tors hela långa dagarna tyvärr. Så får passa på och njuta av min ledighet. Har en grej jag verkligen måste göra innan jag åker hem till vetlanda och vet inte hur jag ska hinna med det!

nej nu ska jag dra mig tll tvn igen, är ju bonde söker fru premiär idag!
Puss


saftkalas

träffade madde o jenny i skälby efter lite stress här hemma. Men var i tid. Vi gick en liten promenad och pratade sen gick vi hem till mig. Vädret idag har varit kanon! Väl hemma hos mig blev de saftkalas med bullar, kakor o saft. Inte illa va :D hoppas det uppskattades. Blev en massa skitsnack och sånt är alltid roligt.
Vi satt i ett antal timmar o snackade och nu för en stund sen gick dom hem. jahapp, vad ska man göra nu liksom? haha. Vet att jag har tvättid men hade så lite tvätt så skiter nog de i de, ska kolla om det finns någon annan dag som man kan tvätta istället.


regnställ, nejtack!

solen skiner och jag ska snart ut på promenad. Satte på tvn och där var det barnprogram och dom sjöng en gammal gammal låt som jag alltid brukade sjunga som liten när min moster hälsade .
"Jag har en gammal moster som heter ingeborg... " minns ni låten? haha
Nu närmar det sig helg och har fått information om att det ska packas ner stövlar i väskan. Hm.. undra vart jag har dom. Och regnställ också, nej vet du fröken ottosson, det får väl faen inte regna när sussie kommer till växjö! det ska ju vara strålande sol och tort i marken!

nu ska jag käka frulle sen ut i solen!
Ciao


natti



en trött och blåögd sussie säger godnatt

sallad

Dagen på jobbet idag gick ganska så fort, tro de eller ej. lunchade en sista gång med malin. Satte oss på stortorget och käkade falafel i solen. Så härligt! sen gick dagen fort och det var dags o gå hem. Solen sken när jag cyklade hem. Skulle ha velat sitta ute .. på en balkong o sola.
Gjorde mig en supergod kycklingsallad när jag kom hem, blev riktigt lyckad. Mumma!
Nu väntar jag på kvällens tårar ska falla, det är greys om en kvart. Kan lova jag kommer böla för nåt :P Haha

Imon är det promenad och fika på programet, ska träffa madde och jenny. Sen blir det kanske lite koll på kvastkampen som börjar imon. Är ju min lediga dag så ska bara njuta!

Puss

regn

frukost till gilmore girls är mys. Men inte lika mys är vädret ute. Jag orkar inte med regn. Man blir blöt och håret ser hemskt ut, sminket faller av o ja, ni fattar.
Ska jobba om en timme och jobbar till kvällen.. som vanligt. Vet inte riktigt hur jag ska få med mig malins present. Den är ju så lång och den går inte ner i cykelkorgen. Hm, får väl hålla den i handen o cykla samtidigt.
Nej här hinner jag inte sitta, måste fixa mig.
Have a fun day!
puss

Utkast: ska strax ...

ska strax nana kudde. Ska bli så skönt och lägga sig. var faktiskt duktig innan och var ute o sprang i skälby. Är inte så långt men jag sprang hela spåret och sen gick jag ett extra. Kände mig faktiskt duktig. Och kan ni tänka er. Jag kan äta igen. Eller har iaf ätit nu ikväll och det gick kalas och jag mår inte illa.  Kan tänka mig att ni tänker. Pratar hon inte om annat men detta har verkligen stört mig, jag har inte kunnat äta och när jag väl ätit nåt har jag mått illa. Så nu känns de faktiskt bra.


cartwall

men vad i tusan gjorde jag då? aja, knappar ska man akta sig för? eller ja det kanske är lite svårt med ett tangentbord. haha.
Tips, har ni tråkigt ska ni kolla in http://www.youtube.com/watch?v=ahytKX1MjqE .
Know the guy som spelar i bandet. Blev riktigt pepp av låten. Haha

Nu hoppas jag texten är som den ska vara.
puss igen

knappjävel

Så då var inhandling av mat avklarat för denna veckan. Eller ja dom närmsta veckorna hoppas jag på. Jag har verkligen fått idetorka vad det gäller mat. Madde, upp med mer recept, enkla och billiga tack. Haha.Fick lite energi när jag hade handlat och städade upp här lite, det såg ju bara så förskräckligt ut innan. Men nu så är de fint igen, dammsuga får jag allt ta och göra en annan gång.
Sitter och lyssnar på mamma mia soundtracket, ack så det är bra. jag är nog lite av en musikalnörd! haha. Fick ju Spotify av Jenkan, åhh så bra det är. Men nu när man väl kan söka efter allt så kommer man ju knappt på nåt och söka efter. Vad har ni för smak när det kommer till musik? Nåt förslag om något bra och nytt? Nåt som varmt kan rekomenderas är ju Beyonce's-Single ladies. Just looove that song! Shake that ass ladies :D

Shiiiit, nu tryckte jag på nån knapp och texten blev GIGANTISK, hoppas nu bara den inte blir det när jag publiserar.. haha.

Nu tänkte jag vara nyttig och ut i solen som inte gått ner än. Måste få lite luft, sen blir det macka o te till mina hemmafruar.
Puss

nu kunde jag äntligen få texten rätt igen. innan gick de ju inte o läsa vad de stod :|


dammvippa

Lunch med malin & tukta blev på thai silk men det är verkligen nåt fel på mig. Jag kan inte äta längre. Åt en tallrik sen sa de stopp totalt. Det gick inte få ner nåt mer, istället började jag må illa och fick ont i magen. Nåt är fel men vem vill gå till läkaren. Inte jag :|
Försökte tänka på annat och gick runt lite på stan, hittade den där fiiina klänningen på hör och häpna, Kappahl! haha. den är så söt, tänkte jag skulle köpa den men sen kom jag på att jag hade en såndär 25% hemma så fick vänta. Men nästa gång jag är på stan ska jag ha med mig den. .... Okej bara för jag sa så hittar jag ju inte den där dumma 25% lappen. det var då själva ..

Aja men istället hittade jag en present till mamma till mors dag som är om typ 2 veckor :P och ett champagneglas i plast till lillebror, skulle ha hittat studentpresent men vet i tusan vad jag ska köpa. Har ni förslag så ös in med dom. jag har verkligen torka totalt på vad man kan hitta på. Sen hittade jag nåt litet sött till Malin också, handsalva med Hello Kitty på och en roooosa dammvippa som jag tänkte hon kunde ha och få bort allt hår som hon säkert kommer ha med sig hem efter en hård dag på jobbet ;) Hoppas hon blir glad för det.

Det inhandlades dricka till helgen också, hoppas man mår bättre när helgen närmar sig. Såhär orkar jag inte må om man ska festa och umgås med folk. Hoppas man blir bra o att det blir helg snart igen!


lunch

Lediga dag, vad ska man hitta på då? jag borde nog som sagt städa lite. men sånt är ju så tråkigt. Ska träfffa Malin och Tukta vid ett iaf. Vi ska käka lite hejdå-lunch för malin. det är hennes näst sista dag på jobbet idag. Sen är hon fri från stället. Haha. Hon ska plugga frisör i höst istället. Åh så roligt, skulle också vilja bli frisör istället för o stå i en butik o va trevlig. haha. Gissa vem som kommer va hårmodell för malin ;)


knubbsäl

Kanske ska berätta lite vad som händer annars också. Igår efter jobbet var jag såå trött men nej här var vi hurtiga så jag och jenkan var ute och sprang i djurängen. Hm, min kondis är ju lika med minus noll! Herre mig gud, jenkan fick med sig en knubbsäl och springa. haha. men idag känns det i kroppen och det är så det ska va. Då vet man ju att man ansträngt sig. Får nog allt ta o försöka springa nån mer gång i veckan så man får upp flåset lite igen.

Idag har det varit jobb, faktiskt gick dagen fort vilket kändes skönt. Nu har jag ett gigantiskt diskberg som jag verkligen borde ta tag i och det är papper överallt också. Måste nog försöka ta tag i saker och ting här innan det rasar samman.

Helgen är det tänkt o besöka växjö. var ett tag sen man var där nu men jäklar va kul det ska bli. Det är allkår där och sussie kommer visa vad hon går för. ska bli kalas!

Nu ska jag ta tag i detta diskberg och allt annat!
puss

bröllop

Det verkar som det är tid för och gifta sig, eller det är vad alla andra tycker. Jag får veta att fler och fler gifter sig, i år! Börjar smått känna paniken, eller nej det gör jag inte förrsten. Men tycker det är mys med bröllop. Dock så är jag inte bjuden på ett enda men vad kan man göra åt det. Istället tänkte jag dela med mig lite, tänka-på-när-man-ska-på-bröllop.

Vilken klädsel ska man då ha när man går på bröllop?

Står det inget i inbjudan kan man tolka det som ett frackbröllop enligt etikettsreglerna, annars brukar man ange klädsel enligt traditionella klädkoder.

Högtidskläder eller frack
För honom gäller då frack, uniform eller folkdräkt och för kvinnliga gäster lång aftonklänning, galaklänning eller folkdräkt.

Smoking
Då bär mannen smokingkavaj och byxa. Till det hör smokingskjorta eller frackskjorta med enkel krage och en svart eller färgad fluga, samt maggördel i samma färg som flugan. Damerna bär kort eller lång elegant klänning, alltså en liten ledigare stil än vid ett frackbröllop.

Kavaj
Männen bär mörk kostym men beroende på årstif kan man också ha en ljusare kostym. Kvinnor har finare långklännning, dräkt eller finare byxklädsel.

Mörk kostym
Då är det mörk kostym som gäller och inget annat, men kvinnor har mer och välja på. Klänning, dräkt eller kavaj och byxkor men aldrig hellång och inte helvitt

Bara axlar passar sig inte i kyrkan enligt samma etikettregler så ta med en schal eller jacka att skyla axlarna med under vigseln.

Och nu när man gift sig får man hoppas på att det håller många år..

1 årBomull 
2 årPapper 
3 årLäder 
4 årBlomster 
5 årTrä 
6 årSocker 
7 årYlle 
8 årGummi 
9 årLinne 
10 årTenn 
11 årStål 
12 årSiden 
13 årSpets 
14 årElfenben 
15 årKristall 
16 årFjäder 
17 årSilke 
18 årSatin 
19 årGalon 
20 årPorslin 
21 årNylon 
22 årJute 
23 årHampa 
24 årSammet 
25 årSilver 
26 årKork 
27 årBalsa 
28 årMassonit 
29 årPlywood 
30 årPärl 
31 årMahogny 
32 årGranit 
33 årGnejs 
34 årSkiffer 
35 årKorall 
36 årMarmor 
37 årTegel 
38 årCement 
39 årGrafit 
40 årRubin 
41 årKeramik 
42 årMässing 
43 årPlåt 
44 årNickel 
45 årSafir 
46 årBly 
47 årKvicksilver 
48 årZink 
49 årAluminium 
50 årGuld 
51 årKrom 
52 årBrons 
53 årKoppar 
54 årPlatina 
55 årSmaragd 
56 årVolfram 
57 årMangan 
58 årBärnsten 
59 årAkvamarin 
60 årDiamant 
61 årGlas 
62 årTopas 
63 årJade 
64 årEmalj 
65 årKrondiamant 
66 årUran 
67 årOpal 
68 årGranat 
69 årBriljant 
70 årJärn 




norge

I know, jag har varit såå dålig på och uppdatera vad som hänt men får väl skylla på att jag har mått så dåligt i veckan. Känns som jag inte ätit mat sen i tisdags. vet inte vad som hänt men jag kan inte få ner mat i magen längre.
Igår var det ESC och norge vann. Tjoho, för norge. Idag är ju deras nationaldag också. Jisses vilka firanden de kommer och ha.
Jag ska strax iväg till jobbet och jobba några timmar. Är inte alls på hugget men vad gör man inte för lite pengar. Funderar på om jag ska iväg till stadium sen och inhandla mina inlines. Hmpf, I'n not sure.. men det skulle ju vara kul. Ska försöka uppdatera er lite vad som hänt den senaste veckan också men som jag brukar säga, det får jag ta sen.
puss

old pic



kvällen får avslutas med en gamal bild sen trean på gymnasiet.
godnatt igen

jkpg

var allt fixat med facket, var ute och cyklade med familjen innan och nu har det ätits ananaspaj. Imon blir det Jönköping en liten snabbis, ska upp och hitta en klänning till mor min. Herremin gud så trött jag är! Måst gå och lägga mig nu. Den där uppdateringen jag pratade om får bli senare.
godnatt
pyss

trött

hemma i vetis en sväng, är otroooligt trött. har nu varit uppe i 12 timmar. sov fem i natt  och skulle gärna lägga mig och dra täcket över huvudet. men ska väl få lite luft så ska ut och cykla. uppdateringen kommer senare.
puss

eftefest

Helgen har varit helt underbart rolig med massa händelser. Orkar inte berätta allt nu, måste hoppa i säng, ska upp om sex timmar igen och åka med tåg till vetis. Får uppdatera mig imon istället! men kan ju iaf säga en sak att efterfest till klockan halv sex och sen en pistagebulle på det är kanon :D haha
Puss

blåögd

Jobbade till sju igår och på jobbet funderade jag o henke på om vi skulle ut eller om vi skulle vänta tills idag. Vi var lite sega och visste inte riktigt hur vi skulle göra. cyklade hem och sen skulle henke ringa mig. Bestämde oss för att skippa de så tänkte man kunde dra till Jenkan istället, dricka lite och bara snacka. Påvägen dit ringer henke och frågar vad jag gör. Då har fanskapet ändrat sig. då vill han ut istället. Slutar med att vi hamnar på krögers och myser där. sen springer vi till corner i totalt spöregn och käkar lite. Sen är klockan helt plötsligt ett och vi drar oss hemåt. Haha, vilken kväll. Totalt spontan. Provade mig på henkes blåa linser också. så fucking najs. bilder kommer på de sen!

Idag har jag donat lite, ska hämta Peter på stationen vid ett. sen ska vi nog förbi systemet och ikväll är de fest på tullslätten. Long time ago de var fest där. Ska bli riktigt kul och festa där, sen palace antar jag också. Funderar på om jag ska dra hemåt imon eller hur jag ska göra. hm, vet inte när jag var hemma sist.. eller jo de var ju i påsk. Var visst inte så längesen. haha. Tänkte suprisa dom lite då, vet iofs att mamma jobbar på mån men bara vara hemma kan ju vara skönt också.

Har fått ner spotify också, mee liiike! är så bra o bara söka och så kommer massa låtar. Tack jenkan!

Nu är det nog bäst ofixa sig innan man ska vara på stationen.
Hoppas ni får en trevlig helg!
puss


regn

igår trodde jag att jag var gravid. Först åt jag som en gris, totalt allt som fanns hemma sen när jag skulle lägga mig började jag må illa och trodde jag skulle spy. Kanske en kombo där men iaf. Fyy! sen fick jag världens huvudvärk som höll i sig, eller fortfarnade gör efter en massa ipren. Det vill bara inte gå över. Jobbet idag var som vanligt. Men nåt som jag stör mig på så grymt mycket  är att det fjäskas nåt så grymt nu på jobbet. Men fine for me! fjäska på men ni vinner inget på det!

vädret i kalmar är såå grymt dåligt. det blåser och blåser, regnar och regnar. När jag skulle hem från jobbet trodde jag aldrig jag skulle komma hem. Det tog sån tid, hade kanske gått fortare och gå än och cykla.


BBS

Kan ni gissa vart jag är?! Jag är på BBS, min gamla skola. Jag har nog inte varit här på minst ett år, om inte längre kanske.  Känns jättekonstigt och sitta här i korridoren som man var typ varje dag. Börjar nästan sakna skolan lite, men bara lite. Skulle fixa lite med utskrifter och då passade det ju så bra att jag gjorde det här i skolan men ska dra mig hemåt nu i det hemskt tråkiga vädret. Var på Ikea innan med Madde och snurrade runt ett varv, hon skulle ha sig lakan till sängen. Och sen cyklade vi till Plantagen också där jag hittade mig en ampel och en blomma. Vi får se hur länge blomman håller och om jag får upp den vid dörren också. Måste fixa lite hemma, hitta lite grejer till helgen så mitt besök får nåt och sova på.
Bäst och kila, inte så kul kanske och sitta här själv på skolan. Haha

pyuss

jobb

har jobbat heeela dagen, är helt slut. har en del och förtälja men orkar verkligen inte nu. måste lägga mig i soffan och typ slödö ett tag sen update!
puss

mörker

guuud så underbart och för en gångs skull vakna upp och det är fortfarande mörkt i rummet. Ja ni som läst gårdagens inlägg så vet ni att jag fick rullgardin så i natt fick jag sova i total mörker. Har inte haft de sen jag flyttade hit och det känns toppen.

Måste fixa mig snart, vid ett kommer Sandra och Pila ner. Vi ska typ käka och sen får vi väl se vad som händer. Tänkte man kanske kunde dra över till Öland eller om man bara ska ner till slottet o softa. tror nog inte de är så kul och springa runt i massa affärer idag?! Vi får väl se vad damerna tycker vi ska hitta på.

nu är det bäst och städa till här lite, det blev ju lite stök igår när pappa fixade :D

puss

familjebesök

Nu har mina förälrar precis åkt hem. lite tråkigt faktiskt. Brukar liksom inte tycka de är så "jobbigt" men idag kändes det som dom gärna hade kunnat stanna längre. tror jag börjar bli lite blödig av mig, eller? Iaf så har jag haft en toppendag med mamma pappa o lillebror.

Vi började med och hitta en kostym till lillebror. Wow säger jag bara, har aldrig sett min minsta bror i kostym och han är verkligen tshit-jeans typen men idag, shit va snygg han blev. watch up girls. Haha. sen drog vi bara runt på stan lite grann, jag köpte mig inget direkt. Eller snarare inget alls. det fick vänta tills vi kom till Ikea :D Där hittade jag mig mitt sängbord, hallbord och rullgardiner. allt blev såå bra :D Pappa o Mattias fixade rullgardinen medan jag och mamma gick runt kvarteret och frös:P

Satte oss och fikade sen efter mycket hårt arbete. Var ju Robinsson på tv också. woohoo, erik från ramkvilla är ju bara så bra, iaf på tävligen. Go ramkvilla ;D haha
Skulle ha gått på lite fest ikväll men skippade de, kände att klockan hade blivit mycket och man är ju inte direkt på humör kl halv tio för att fixa sig och sen dra till stan. Ska sätta mig och kolla på Dream Girls och sen blir det sussa. Imon kommer mina tvins ner till mig. Ska bli riktigt kul o ses. Var ett bra tag sen nu. Dom hinner hälsa på mig en gång på varje ställe jag bor på innan jag hinner flytta igen. har ju mina funderingar på flytt igen. Ja jag vet, jag kan då aldrig vara still på ett ställe.

Nu är de soffläge!
Puss

Tvättstugan

Igår var verkligen en slappdag eller till och börjar med iaf. Gick ut till skälby och satte mig där i en skogsdunge med Stieg Larssons andra bok. Jag har blivit en nörd! satt där i nästan två timmar sen kände jag att jag borde nog gå hem o göra nåt vettigt. Hm, vet inte om det blev så direkt, jo men jag städade iaf och sen började jag men tvätten. Men hallå, är det i tvättstugan man ska hitta alla snyggingar. När jag kommer ner står de .. ja, ett underverk måste jag nog klämma till med. Stackarn har typ blivit lurad av tanten som hade tvättid innan mig, hon har sagt att han kunde fortsätta tvätta på hennes tid då hon var klar men då hade ju redan min tid börjat. Och otur hade han ju för han hade redan lagt in 4 (!!!) tvättar och tryckt på nödstopp för han hade sett vad tiden var. men jag lät han få använda torktumlaren och torkrummet ett tag, han skämdes sååå men jag bara njöt. Hahah! I know, pshyco sussie :D

Gjorde faktiskt kanelbullar igår också, det är inte så svårt eller tar tid egentligen. man hinner ju med lite mellan också. Men sen var jag helt slut, satte mig o kollade på tv men inget bra så drog mig mot sängen och boken. Haha. Somnade gott men inte lika gott när telefonen ringer halv tre på natten. Ja men är det inte fröken ottosson som ringer och vill prata. Eller var det kanske bara martin som ville det? haha, dom där två är ju galnare än galnast. Och Emelie, du kan ju hälsa martin att jag förstår skånskan mycket bra så länge han inte pratar i speeedfart. Vi pratade nog en halvtimme, pratade om att jag måste åka till växjö snart och att det man inte vet har man inte ont av. haha. sen la vi på och sussie kunde inte somna om. Jag låg och vred och vände på mig i säkert en timme. Haha, Emelie o jag hann diskutera en annan sak också, varför så detaljrikt för? orka med sånt? right girl?! haha

Nu är de frulle sen kommer familjen ner på besök. Ska fixa kostym till lillebror. shiiajt, va stora alla har blivit. I'm fucking old. Fixa lite fika kanske så dom blir nöjda när dom kommer.

imon väntas ytterligare ett besök. long time ago så ska bli mys o ses. :)
neej, hejdå!

1.a maj

valborgsfirandet för min del igår var ganska så lugnt, solade som vanligt hemma hos H först på dagen och innan jag hann komma dit gjorde jag klart min tårta. Supernöjd faktiskt! gjorde allt från början :)
svåra sen var bara att frakta tårtan från mig till H. men det gick med reslutat av en bruten handled. :|

Jenkan kom och joinade oss också, vi drog ner till vallen. det blåste ju nåt så grymt igår så de gjorde de hela mycket sämre. Men började grilla och drack lite öl ändå. Det var lite mer lä nere i vallen så det var tur det, vissa hade ju fått i sig lite mer än andra och kanske borde tänkt på refrängen lite tidigare men icke. Tycker det nästan är pinsamt och se sådana människor som verkligen INTE kan hanter alkohol!

Tyckte de blev för kallt så drog oss hemåt till H igen, käkade tårtan som jag hade gjort och spelade skipbo. Sen kom Magnus, Lisa o Jon förbi också och vi satt och snackade massa skit fram till klockan halv ett. Var helt död sen när jag kom hem, hade ju inte allt haft mycket kläder på mig när jag cyklade på dagen och på kvällen var de bara 5 grader ute. Sååå kallt. Och jag hade bara korta byxor på mig. inte och rekomendera.

vaknade upp idag lite innan fem för att grannen håller på och härjar ute på balkongen. Och mitt fönster är precis bredvid deras balkong. Kan man inte vara lite tystare så pass tidigt?! Låt oss normala få sova ut för tusan!

Imon kommer familjen ner och hälsar på. Måste tvätta och städa innan dess, vet inte om jag kanske ska hinna med o åka till Ikea idag. Måste hitta mig en lampa och ett par glas.
Vädret är helt kanon men jag är typ lämnad i Kalmar. alla har flytt stan idag. Men då får jag passa på att ut och gå, läsa min bok och städa. Lite sol kanske man ska hinna med också :D

puss


RSS 2.0