växjö

dagen till ära har spenderats med bästa Frida. Vi drog på lite äventyr. tog tåget till växjö i morse och spenderade nästan hela dagen där. Vi kollade in butiker och jag hittade mig en supersöt rosa stickad tröja. Har blivit superkär i allt stickat. Men den som blev mest nöjd med sitt köp måste varit frida. Hon hittade en filmbox som hon suktat efter ett bra tag och nu hittade hon den på Hemmakväll för en billig peng. Hon strålade av lycka. haha
Påvägen var man lagom trött och sussie somnade sött på tåget en stund.

Nu sitter jag här och funderar på om man ska orka sig till maxi. sicket dilemma va ;) haha
puss&kram


natti

säger godnatt för idag och inväntar morgondagens bravader.
Kom på en idé till mina föräldrars bröllopspresent innan.
Dom firar 30 år som gifta i år.
Tänk om man kunde hitta den kärleken...

...du gör mig irriterad men ändå kan jag inte sluta..


annons i tidningen?

Jag har fortfarande inte uppdaterat om vad som hänt de senaste men nu är det nog tråkigt iaf och lyssna på det.. Helgen iaf var det jobb och fest hos Anna. Massa söta vänner var där och förgyllde min kväll. Och självklart harry! Du gode!
Jag tror inte jag har riktigt kommit in i fas med mitt liv just nu, och bättre blev det ju inte av att klockan ändrades. Idag hade jag min lediga dag och tror ni man får sova då?
Nej jag vaknar upp halv åtta av att telefonen ringer. Är helt yrvaken o hinner inte svara förrän det kommer ett röstmeddelande.
-Hej, jag ville bara meddela mitt intresse av slanorna du hade lagt ut i annonsen i tidningen och är intresserad som sagt om dom finns kvar. Du kan nå mig på....

Hallå, whaaat?!?! Slanor? För det första. Vad fan är slanor och för det andra, jag har då inte lagt ut nån annons! Herre!
Somnar om och det skulle jag inte ha gjort, drömmer så konstigt då och det gjorde jag ju självklart nu med. Jag blev gisslan på jobbet och det är mina arbetskamrater som är bovarna! Haha! Lyckas fly men är förföljd och sen vaknar jag. Ibland undrar jag vad man får allt ifrån..

Har haft en någolunda produktiv dag iaf. Har städat, bytt gardiner och hör och häpna har jag även tvätta fönstrerna! Det var nåt som behövdes.. Har nog inte tvättat dom på .. hm, sen jag flyttade in?! haha

Imon bär det av på äventyr med fröken Ragnarsson. Vi ska till växjö och göra staden osäker. Ni fina som bor där och kanske har tid över, hör av er så kan vi ju ses!

Puss&kram


pensionär?

är det lite pensionärsvarning på en när man sitter hemma en fredagskväll, kolla Så ska det låta och dricker lite rödtjut för sig själv. fattas bara att jag börjar sticka och lösa korsord. haha


ugglor

kolla in vad jag hittade. Fiiiiiina tyget som kommer till IKEA i april! Naaajsness!


åhh!

Gaaaaah!!
Du gör verkligen mig gaaaalen!
Jag vet att du inte ens vet om det.
Men ack så frustrerad jag blir.
Frustrerat lycklig!
Damn you!
Kunde du inte bara inte varit dryg eller nåt.
Icke!
Du är såååå .. mmm!



presenter




Får man önska sig precis vad som helst i födelsedagspresent? haha


flytta hem- nejtack!

förlåt mig bloggen men jag har verkligen inte haft tid eller ork och sitta här. Har inte de nu heller. Jag blir såå slö när jag är hemma men samtidigt är det ju så jäklans skönt o bara va. I mitt andra hem - kalmar. Där är det alltid nåt som måste göras. Ska man inte jobba så är det städning, tvättning, handla, träffa den o den, göra det och det. Aldrig kan man riktigt känna sig lugn.
Här hemma är det lugnet själv, mamma sa preis till mig och gå ut och kolla på tranorna ute på åkern. Hör man sånt i kalmar eller. Nä tror inte så. Det är ju bara på landet som man hör sånt. Haha. Innerst inne nånstans långt in kanske jag tycker om landet ändå men det sitter långt in.

Var på lite tjejsnack med  E & E häromdagen och dom promt påstod att jag skulle flytta hem igen. Även mamma A frågade mig om jag inte ville flytta hem igen, bara lite. Haha. Nej blev svaret. Jag överlåter det till fröknarna E att flytta hem. Vi kanske kan säga så att om 10, 20 år kanske jag flyttar hem igen.

Om några timmar bär det av mot nässjö igen. Tiden går ju alltid sååå fort när man är hemma. Ska försöka mig på lite promenad innan jag lämnar landet och dess härliga luft. För sen blir det avgaser och grannar i väggen.


home


home sweet home


bisous

La mise à jour devra attendre encore un peu. En ce moment je suis à la maison dans les bois et se la couler douce. I et Mizo pour sortir et marcher dans le beau temps pendant un certain temps avant que le soleil disparaît.
Le week-end a été formidable et j'ai mes amis merveilleux et vous en remercier.
Bonjour et espoir!
Bisous et câlins


no update

Hade tänkt mig en rejäl uppdatering men orkar inte.
Har haft en riktig helvetesdag, mitt huvud bankar och
jag har tusen saker o göra.
suck!


cry

gråta i två timmar är inte bra för mina ögon...

uppdatering för veckan har inte hunnits med, den kommer senare...


segdag

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt men slutade upp väldigt bra iaf. Frida kom hem till mig på lite fördrink o försnack :D sen var det av till emma. Henke var där också, vi spelade spel o hade det allmänt lugnt. Gick vidare till Harrys sen o helt plötsligt var klockan två och vi skulle hem. Men innan vi gick hem hann Frida med o lämna mitt nr till "min" bartender. Haha. Han bara skrattade åt det hela och jag dog av pinsamhet en stund.
Idag har man ju mått som man förtjänar och kan bara meddela att jag rört mig mellan sängen o soffan. Det var min kraftansträngning. Och det var bra jobbat tycker jag :D

Imon blir det jobb sen ska jag träffa mina pinglor. fredagsmys med käk o massa tjejsnack. alltid lika trevligt!

Puss&kram


headache

huvudet värker som aldrig förr men ändå ger jag mig inte..


sol vs moln

Tror ni inte solen sken som aldrig förr när jag vaknade i morse. det är väl så typiskt. I söndags jobbade jag, då var det sol. Igår var jag ledig, då var det bara moln och idag jobbade jag, sol ute. Så irriterande! Jag ska helt enkelt jobba för att det ska vara sol ute. Vi får väl se hur det blir på torsdag när jag är ledig igen. Hoppas på soool! Och genom att det var sol ute var det inte många som handlade. Var ganska segt på jobbet idag. Inget o göra och jag hade sådär lagom tristess. Tur att My jobbade också så jag fick nån o prata med.
Var ju även semledagen, eller fettisdagen som det heter och självklart blev det en semla. mums!

Har fixat och trixat lite ikväll. Malin kommer hit imon och då var det bäst att det var lite snyggt. Haha. Blir volym till kvällen. Får se vilka vi blir till slut..
Puss&kram


fikadag

Dagen har spenderats med väldigt mysiga kompisar. Blev en långfika på Nilssons med Mikaela. Satt och pratade om allt och alla hur länge som helst. Vet inte om vi ser världen på samma sätt ibland. Kanske kan bero på vårt asiat tänk ;) Haha. Vi drog vidare mot stan, var väldigt lite med folk idag. Kändes som en söndagseftermiddag o inte en måndag. Konstig feeling. Men vi hittade hur mycket som helst. Dock inte nåt som passade nu utan mer till sommaren. Hittade mig en sååå fin parkas på Monki. Har sett den i katalogen innan och nu fick jag se den live. den är röd med vita snören. Och den är ju inte dyr heller. Den kommer få bli vårens inköp när nästa lön kommer in.

Hann inte mer än till korsningen innan jag fick med mig Frida hem. Hon hade köpt nytt gott kaffe och det var ju tvunget och smakas på. Och vad är då inte bättre än och använda en kaffekokare som jag har. Blev mer snack om livet och våra bravader till väldans gott kaffe. Idag har jag nog druckit kaffe för ett helt kompani.

Har en väldigt sweet vecka o jobba. jobbar inte till stängning en enda gång denna veckan förutom lördag. Ledig torsdag och söndag. Bättre veckan kan man ju inte önska sig. Fast som Frida sa. Det är lugnet före stormen för nästa vecka är det helvetesveckan och jag kommer vara död lagom tills vi ska till stockholm. Woho, det känns ju väldigt bra.
Skönt är ju att jag åker till sthlm med emelie på lördag nästa vecka, hem till sketlanda på söndag redan och stannar där några dagar igen. Alltid lika gutt o bara vara hemma och inte göra så mycket. Kommer bli lite träning och träffa lite gamla vänner kan man ju hoppas på iaf.

Nu ska jag krypa ner till John och läsa lite innan jag somnar för kvällen.
Puss&kram


hultan

det är nästan så jag är lite sugen, tror aldrig ränderna går ut. eller vad säger ni?

http://www.hultsfredsfestivalen.se/start


dubbelförfest

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men visst var det trevligt. Tanken var att jag skulle vara hos
H & G vid åtta. Och det var jag också ungefär men innan det hann jag med en visit hos Jennie. Sist jag var hos Jennie tror jag det var när vi var typ 10 pers som stor i hennes soffa och sjöng massa jullåtar.. och även drog ner två blomkrukor på golvet.. iaf så var det jättelängesedan jag träffade henne och vem var inte där om sötaste paret Kåberg/Gamme också. Jag får ju aldrig träffa varken Vickan eller Jocke numera. Har ju sina förklaringar men var jättekul o träffas. Får tacka sötaste Anna för hon drog med mig. Du är ju bara för härlig kvinna :)

Blev lite förfest hos H&G sen och även lite singstardueller. Haha. Ibland undrar man ju varför man sitter där och gormar som en annan idiot. Tanken var självklart Harrys men dock blev de inte så. Istället hamnade på vi The rock. Inte alls min stil men funkade. Jag blev t.om uppraggad av en tjej. Det ni. haha!

Idag har det varit sååå segt. Inte bakis men så sjukt dagen-efter-seg. Jobbade fyra timmar. Roligaste av allt var att jag ville ha fika. tror ni inte söta Jenny gick ut o skaffade det. Kaka, cola o mjölk till kaffet blev det. Haha. Vi hade allt roligt på jobbet men det var ju så grymt fint väder här idag så det var ju ingen som ville handla nåt.
Skulle ha åkt på filmkväll ikväll men orkade verkligen inte. Däckade av totalt i soffan innan och har inte blivit människa igen. Ska krypa ner o sova snart sen imon är jag ledig :D wooho! Blir min fyra km runda sen hoppas jag på toppenväder så man kan sätta sig nånstans med en glass kanske. Längtar till våren, när man kan sätta sig vid slottet, när det värme gött, på med snygga skinnjackan o kaffen i handen. Lääängtar!


pirr!

Onsdagen var det jobb hela dan sen förfest hos Jenny o vidare till Harrys. Där skulle käka gott o bowla med jobbet sen. attans, frida var en baddare på o bowla. Hade supertrevligt med mina söta kollegor.
sen fick jag ju träffa - dig! Åh du gör mig så förbannat pirrig så jag vet inte vad jag ska göra. du höll om mig o pratade sådär underbart. Du är underbar och allt där till .. men det finns ju alltid en hake.
Igår var det jobb tidigt, fick sova fyra timmar innan det var jobb igen. Sen efter jobbet var det Niveakurs på Witten. Var superroligt!

Idag har det varit slappdag, lite löpning på morgonen sen blev de shopping på stan.
imon vankas det jobb igen sen fest på kvällen! :D


produktiv

Idag har det varit en såndär kanondag. Väldigt produktiv får jag nog säga. Som jag skrev innan hann jag med tvätt, städ, löprunda o handling av mat. Sen blev det och fixa käket också. Gjorde väldans god paj om jag får säga det själv. Vet inte vad det är men har kännt mig sådär nöjd hela dan. Precis som nåt hade hänt..

sitter och kolla på sofias änglar nu. Känner helt plötsligt att man är sjukt lyckad med sitt liv. Man har en familj som är frisk och vänner som finns för en. Tack för ni finns.
Ska återgå till soffläge. Var ganska bekvämt där måste jag säga :D

Puss&kram


4 km

Måste ju bara säga att jag känner mig väldigt duktig! Har tvättat, städat och nu har jag tro det eller ej men sprungit. 4 km på en halvtimme. För er andra kanske det inte låter mycket men kan meddela sist jag tränade var typ i november! Det finns ett flås där inne nånstans. Känns sjukt bra! Nu ska vi bara se till och fortsätta med detta så milen går på en timme. Det ska väl inte vara helt omöjligt. Ska hoppa in i duschen nu sen bär det av mot maxi och den underbara handlingen. Wiie, så kul jag tycker det är och handla mat. Not!

vad jag istället ser fram emot är morgondagen,  nej jag tänker inte på jobbet men vad som ska hända efter jobbet. Det blir hem snabbt och fixa sig för halv sju ska jag vara hos Jenny och vi ska pimpla vin.Sen bär det av mot harrys. Jobbet ska käka gott och bowla. Vissa av oss kommer vara kvar för Rebecca & Fiona ska ju spela där igen. Häärligt! Kommer bli en kalaskväll. Dessvärre inte lika kalas på torsdag när jag jobbar 8-19.10 plus att jag ska på kurs på kvällen för Nivea. Herre min tid va jag kommer vara död på kvällen sen.

Hej och hopp på er!

förresten, hade den mest underbara dröm. Kan ju bara hoppas den slår in...


RSS 2.0