tågåkande

nu har jag tid o skriva vad som har hänt dom senaste dagarna. Sitter på tåget ner till Kalmar nu, har varit hemma i tre veckor precis och imon börjar jag jobba.
I torsdags åkte jag upp till Skutskär, började åka tåg från Ekenäs vid sju på morgonen o var framme i skutskär vid 13tiden. Det är ju så roligt o åka tåg så länge, med en massa byten och knappt veta vart man ska åka så blir det genast mycket roligare. Hjärtat kom o hämtade mig sen åkte vi till Gävle o kollade runt lite. var tyvärr inte riktigt på shoppinghumör, alla mina pengar gick ju åt när jag var i sthlm veckan innan. Men vi kollade runt lite sen åkte vi hemåt, hälsade på hjärtats farmor o farfar, och fikade hos hans mamma också. så trvligt. käkade sen när vi kom hem o sen blev de bio på kvällen med anders o jenny. Kollade på The happening. Inget och rekommendera tyvärr. den var mer bara konstig. Men mys o gå på bio iaf, de var allt för längesen man var på bio.
Fredag var de ju midsommar, vi åkte till Anders o hans familj. Dom hade ett riktigt firande minsann, dom hade gjort värsta midsommarstången och massa mat. Efter allt kalasande var vi så trötta allihopa så vi gick o vilade lite innan vi skulle ut till nästa ställe. Vid femtiden var vi ute i Öregrund, eller ja nåt sånt hette de iaf. Vi grillade o drack, spelade brännboll. Duktig som man är så spelar man i nya skor och gissa om de var halt o springa så de slutar med att jag druttar omkull och blir helt kräsig på mina ben eller jag får iaf stooora gräsfläckar på benen. Snyygt! Vi sjöng singstar och gissa vem som rockade. haha, eller nej jag vann iaf den låten jag sjöng men sen fick de räcka.
vi åkte vidare senare på kvällen, gjorde inte så mycket. vi fick vänta på skjuts i en timme men sen satt vi på nån krog o drack lite. en lugn och lyckad kväll trots massa mygg o väntan.
Dagen efter var de nån som inte mådde så bra, jag kan säga att de inte var jag iaf. Hon vi bodde hos hade en fyrhjuling så vi åkte med den sen åkte vi hem. Vi var allmänt sega, somnade framför tvn sen var de käk. dagen gick väldigt fort sen var de typ sova, undra om vi kollade på fotboll. Minns inte riktigt om vi gjorde de eller inte. Jo de gjorde vi ju, vi satt nog åtta pers och kollade på fotbollen och så spelade vi kubb också. Killar, ni är ena dåliga förlorare. Haha. Men det blev lika iaf så de var väl tur de annars vet jag inte hur kvällen hade slutat.
Söndagen sen skulle jag hem, tråkigt med dessa söndagar.. Åkte tåg till sthlm sen åkte jag buss. Sov ända till Linköping sen efter Linköping var jag klarvaken. Roligt o sitta o glo i 2½ timme. nej de var de inte men de gick. Så, de var en liten snabb uppdatering vad jag gjorde midsommar. Hoppas ni andra hde en trevlig midsommar också.  :)

Nu är det bara 45 min kvar tills jag är hemma i kalmar. Ska både bli skönt o tråkigt o åka tillbaka. Men fick reda på en bra sak innan iaf. så jag är glad!
Vi ses i kalmar gott folk!
Ciao

sandsjöfors

idag fick jag skjutas mamma till jobbet vid halv åtta. jag var så trött att jag glömde bort att jag hade mizo i bilen sen när jag kom hem så han fick inte komma ut från bilen förrän jag o mattias skulle in till stan 1½ timme senare :| förlåt! När mattias var hos tandläkaren passade jag på o kolla runt lite. Hittade mig lite smått och gott, bland annat två par skor. ett av dom ska jag ha till min outfit på midsommar :) sen blev de pryttlar på hm också.
Åkte hem, gjorde mat o brände mig nåt så in i norden på fingrarna. aj säger jag bara. sen hämtade jag mamma från jobbet o när jag kom hem däckade jag i nästan två timmar innan vi skulle till eksjö och fixa pass åt några i familjen. Ja, till alla utom mig o mattias. Vi passade på o handla lite mat istället. Sen åkte vi ut till Sandsjöfors och åt planka. Mums va de är gott. Lite farligt gott nästan. Nu har de varit lite fotboll och har packat ner alla grejer jag ska ha med mig, åker ju till andreas imon. Klockan sju åker jag från ekenäs sen vidare mot skutskär. Längtar så efter min plutt! pratade med honom innan, då de var fotboll. Inte smart gjort för de är inte så mycket till gensvar :P haha.
nej nu ska jag sova några timmar sen är de upp igen.
Ha en trevlig midsommar !
Kramar Sussie

midsommar

nu var de bestämt, jag åker till skutskär över midsommar. Har haft tusen planer hit o dit men nu tog jag beslut i mina egna händer o bestämde mig för skutskär och hjärtat. Åker upp med tåget på tors morgon sen är jag i sthlm vid 11 och skutskär vid 13 tiden. Ska bli så roligt och mysigt. Ska på middag hos andreas kompis och hans familj på lördag också.
Idag var jag o mamma i stan en snabbis. Gjorde inte så mycket, gick lite på torget sen åkte vi typ hem igen. Nu sitter jag här, lagom trött efter ha vaknat klockan fem i morse för en katt hoppade o rev ner nåt och ljuset stååålade in i rummet. Skrev till hjärtat som gick upp då o skulle börja jobba.
nu ska jag dra mig mot sängen o sova. ska upp tidigt o skjutsa mamma till jobbet imon o sen följa med mattias till tandläkaren. ska försöka hitta mig ett par fina skor till klänningen jag köpte i sthlm som jag ska ha på midsommar.
godnatt

Stockholm

På begäran av Kj så ska jag göra en lång uppdatering om vad som hände när jag var i La stockholmo.

Vi åkte i torsdags morgon, och som vanligt när jag ska åka tåg så är det försenat. fick vänta en halvtimme på att tåget skulle komma men sen bar det av mot huvudstaden. Det gick relativt snabbt o åka upp som tur var. När vi kom fram låste vi in vårt bagage sen gick vi lite på stan, ja drottninggatan vill säga. Vi besökt Vetekatten också men vi fikade inte där, tyvärr kj :p Men vi köpte med oss lite fikabröd och vanligt bröd också. Som för övrigt var väldigt gott :)
gick lite på hötorget och kollade in alla som står och säljer blommor, väskor, frukt, godis, ja allt nästan :P sen hämtade mats oss så vi fick åka hem till haninge. Där fick vi mat av moster. guud så gott de var, nypotatis och grillat kött.. mumma säger jag bara. var så mätt sen så jag kunde knappt röra på mig och efter fick vi jordgubbstårta. Inte fel de heller. Somnade rätt bra efter all den maten. 

Fredagen åkte vi in till stan efter frukost, alla andra ville ut till Vaxholm med båt och kolla runt. meningen var att jag också skulle med, för de första gick vi till fel kaj så fick vi springa till den andra, och vi hade knappt 10 min på oss. Sen när vi väl kommer dit började hagla. Jippi va roligt, sen skulle vi inte komma tillbaka i land förrän efter fem på eftermiddagen och då skulle jag ju missa när Andreas skulle komma till sthlm från gävle. Han skulle komma vid tre så jag struntade i vaxholm och shoppade lite innan andreas skulle komma.
Hittade mig en svart skjorta på ZARA, love ZARA, linne och en kofta på Gina och massa örhängen :P Sen hämtade jag min plutt på Centralen. Han var så stilig i sina nyinköpta kläder. Min lilla snygging ;)
Vi gick till Kungshallen och käkade lite mat sen gick vi till hötorget också, där köpte han 10 underbart fina rosor till mig ♥ tack honey! vi gick vidare och kollade på lite allt möjligt, jag köpte mig en klänning på Ohio. en vit med turkosa blommor på nertill. Så fin! Promenderade till NK också, de var ju någon som inte hittade dit så jag fick ju visa vägen. Vi hittade oss jättefina väskor för en sådär 2000 kr, eller ja t.om 10 000 kr. På nån avdelning möttes vi av en tjej som nog var tvingad till o va supertrevlig o säga. "Hej och välkomna" så fort man klivit innanför dörren. Vi kände att det inte riktigt var vår affär så vi gick därifrån. Sen gick vi till kungsan och kollade lite på fotboll. Eller lite och lite, vi satt ganska länge och kollade, satt så länge att de blev kallt till slut. Sen kom mamma, moster och mattias i land och hälsade på oss. Andreas var nog lite nervös men det gick galant. Åkte hem sen och kollade lite mer fotboll sen var de godnatt.

Lördag sov vi väldigt länge, de var grymt jobbigt och ta sig upp. Alla andra verkade va trötta också, vi åt nog frukost runt halv elva, elva. Sen efter frukost åkte jag och Andreas in till stan. Vi skulle möta upp Andreas kompis Anders och hans tjej Jenny. Vi hade bestämt att vi skulle kolla på fotbollen med dom i Kungsan, de var Sverige-Spanien som spelade. Vi mötte upp dom på centralen sen gick vi ner till Kungsan och käkade lite innan. Som tur var så var ju inte Jenny heller så intresserad av fotboll som killarna var så vi satt snällt kvar på bänken när fotbollen började. Några kompisar till Jenny kom dit också så vi var ett tjejgäng som satt o snackade. Sen började de ju självklart och regna så vi satte oss under tak, eller försökte iaf. Fanns inte så mycket till tak. Till slut tröttnade vi och gick därifrån. Precis innan så var de säkert ett femtiotal som försökte springa in på området men de var helt fullt, dom sa att de redan var 11 000 inne på området så kunde inte komma in fler. Synd att vi då som var totalt ointresserade var där inne :P Men vi gick och käkade istället. Sen efter matchen kom andreas och anders och då ville dom också käka så vi gick till nån kinarestaurang. satt där och kypare var riktigt kinesisk, även så hade han nog svårt för svenskan så vi fick knappt rätt beställning. Men allt gick bra till slut och efter maten var alla mätta och belåtna så vi åkte hemåt. frusna och trötta väl hemma så var de godnatt.

Söndagen var de åter hemåt igen. Vi åkte in till centralen runt 12 och andreas skulle med tåget hem vid ett tiden. Vinkade av honom på centralen :( saaaakna. Sen var de lite mer shopping för oss andra. Jag hade ju klantigt nog tappat bort min kamera när vi var i kungsan. tänkte att den får jag ju aldrig se mer igen men jag gick dit o kollade och tror ni inte de var en snäll själ som hade lämnat in den Så där fick jag tillbaka min kamera i säkert förvar. Ibland kan man ju ha tur. För er som inte vet så har jag ju faktiskt tappat min mobil en gång innan och fått tillbaka den sen. Jag har nog lite tur ibland. Sen gick vi och käkade innan vi åkte hem fikade på Waynes Coffe och sen var de hemåt. Tågresan hem var så seg, somnade till flera gånger men för er som har åkt med SJ.s X2000 tåg så vet ni att de är grymt svårt och sova bekvämt i sätena. Så nickade till och kände mig allmänt dum flera gånger :P Men vi kom till Nässjö också och då åkte vi och handlade lite. Pappa och jag gick runt på maxi och flummade runt. haha. "du hämtar de o så hämtar jag de" sa pappa. Men så gick vi ändå till samma ställe. Vilken kommuikation vi har ;D
Regnet hade kommit till småland också men de gjorde inget för jag var hemkommen från sthlm och från en helt underbar helg med släkt, vänner och framför allt från en underbar helg med Andreas!

Så de var min uppdatering, har säkert glömt en massa och skriva men minnet är bra men kort som man brukar säga. Iaf så har stockholm varit kanon trots dåligt väder och stressiga stockholmare.

saknar

orkar inte skriva allt nu, är på väg till sägen. men kan lite snabbt säga att helgen i stockholm var helt underbar! har fått umgås med släkt, vänner och framför allt min älskling! saknar honom så grymt mycket nu :( han är den bästa som finns, tack för en underbar helg och allt fint :) fick rosor också av plutten. så gulligt ♥
ska sova nu, de får bli att jag skriver imon!
godnatt

hejdå

hejdå alla som läser min blogg. kommer nog inte hinna uppdatera nåt från sthlm. kommer ha fullt upp, så de får bli en uppdatering på söndag när jag kommer hem igen.
ha en trevlig fortsatt vecka o helg, det ska iaf jag ha!
♥ sussie

nostalgisk


blev lite nostalgisk innan, letade fram min balklänning. och den passade fortfarande :) jag bara älskar den. Hoppas jag kommer få använda den nångång igen den blir för liten :P tänk det är två år sen man gick fram på röda mattan ! minnen

ungen hittad

efter minst tre timmars letande, eller ja letande o letande. mest undrande hittade jag min lillebror. Han var hos sin kompis. Bra att du säger till oroliga syster! Åh, när t.o.m pappa börjar reagera på vart ungen är så är de nog dags o ringa runt lite o se vart ungen är! haha. satt o kollade på trean lite innan, de var nån dokumentär om en liten liten pojk. han var som tummelisa. Han hade nån sjukdom så han var så lite. :/ åh kan de inte bara bli fredag så jag får träffa andreas istället. Imon åker vi till sthlm o då är de shopping tror jag, när man ändå är mitt i smeten sen på fre morgon skulle vi nog ut med nån båt tror jag sen kommer andreas på eftermiddagen :) läängtar!

lillebror

men herre gud, vilken dålig syster jag är. Jag har tappat bort min lillebror. Jag vet inte alls vart han är. Jag satt framför datan i min egna värld när han säkert sa vart han skulle. Men lyssnade jag. Nej de gjorde jag inte. Och nu har jag inte sett han sen klockan tre. Undra vart tusan han tagit vägen och mobilen har han här hemma. Ja för er som inte vet så är han inte fyra år, han är femton så han klarar sig. Bara en liten syster som undrar vart han tagit vägen.  Kanske bäst och gå ut o kolla igen. Haha. Undra hur tusan de ska gå när jag ska ha barn ?!

drömmar

blir helt knäpp när man vaknar upp och har drömt massa konstigt. drömde att y sa att han skulle stanna kvar om jag ville att han skulle göra de. Och då fick jag värsta ångesten och massa grejer. Shit, tänk om nåt skulle hända. vet inte riktigt vad jag skulle säga då. skulle nog mer bli väldigt förvånad men samtidigt glad. aja, de kommer inte hända ändå så varför ens diskutera de hela.
pluttis ringde sen igen när han kom hem, han var så trött hjärtat mitt men han envisades med o prata, eller att jag skulle prata o han svarade mm, hmm, aa :p
Idag åker alla glada ner till hultan. Ja, jag får skylla mig själv! I know!
ska hjälpa mammsen o städa här idag, det ser hemskt ut :P Haha. Undra vem de är som stökat till, ja inte är de då jag. Har man en 8 månaders hundvalp som älskar och slänga fram allt som finns så blir de stök. Pratade med moster innan också, ska bli roligt o åka upp o träffa dom. var inte så längesen iofs men alltid roligt o åka dit. Jag vet ju iaf att jag ska besöka kungshallen och hötorget för att inhandla massa persisk nougat. Jag äääälskar de! sen blir de väl som vanligt vetekatten. me like också :D sen shopping. Måste hitta nåt till min bror också som fyller 18 på måndag. Är det någon som har något förslag på vad man kan köpa till honom? Ni som känner honom, vad vad vad kan jag köpa? haha. Jag har inte en aning?... en kamera? presentkort? pengar? kläder? träningsgrejer? eller nej inga träningsgrejer för enligt mig ska han inte träna mer. Han var ju hos läkaren igår och då fick han diagnos: främre ledband/korsband eller vad de heter var av och minisken var paj. så de väntas en operation. Så här ska de inte springas en massa!
nej nu hör jag tvättspannet komma närmare, bäst och ta tag i de hela.
puss & kram

2-0

har precis pratat med hjärtat mitt. han ska komma till mig i sthlm på fredag. Lördagen bokade han upp ganska så direkt, dvs kungsan och kolla på fotboll. :) Ja, vad gör man inte för sitt smultron :) får väl se om mattias vill med eller hur de blir med det. har ju lovat att jag skulle hitta på nåt med honom på lördag. Annars så får väl hjärtat kolla på fotbollen själv. Skulle ju träffas alex också så får se vad vi hittar på. emma har nu beställt biljett till hultan så henne kommer vi inte träffa. är inte alls avis på henne!
ja, just de ja. förra inlägget skrev jag ju om fotbollen. Kan för er som är totalt ointresserade säga att sverige vann med 2-0 mot grekland. tro de eller ej så gjorde dom det och jag som totalt dumförklarade sverige. Ops, kanske inte ska säga så mycket. Dock tror jag inte på vinst på lördag mot spaien. Men som vi såg nyss så ska jag inte säga nåt. jag får kommentera de sen på lördag efter matchen.
imon blir de till o fixa de sista, tvätta, städa o sånt. hoppas på att de blir bättre väder imon iaf, idag har de ju bara blåst en massa. Så tråkigt, man kan ju inte direkt sitta ute o njuta av vädret när man blåser bort.
nu ska jag försöka mig gå till toan som är 5 m bort o borsta mina tänder. s
Sov så gott!
pussis

hunkar i baksätet

Blååååååst, ja idag har de inte gjort nåt annat tror jag. mamma och jag var i stan o gick lite på torget, där blåste de verkligen. sen gick vi och fikade. Innan de mötte vi andreas o the gang. andreas skulle hämta ut nåt på banken och där satt allt ögongodis också. sen var mamma o jag o fikade på cecil. mumma säger jag! längesen jag fikade där med mamma. Stans dyraste men också godaste fik. var i gallerian o checkade runt, gick till åhlens. där mötte jag ottosson, hon var och shoppade med sin mor också. Hon var minsann peppad inför hultan. Kvinnan åker ju imon. inte alls avis.. buuuuuhuuu! Haha.. aja, jag får skylla mig själv helt enkelt. jag ska ju till sthlm, de ska bli roligt också! ska träffa min lilla älskling och släkt o vänner. Så de ska bli roligt de också!
när mamma o jag skulle hem från stan fick vi med ossm fyra grabbar i baksätet, haha var så roligt o se dessa söta fyra grabbar trängas där bak. Ni är bara för gulliga!
Nu är de fotboll snart, ska fixa lite käk o sen ska jag se på när sverige får stryk av grekland. haha. hörde precis på tv att vi, ja sverige då inte slagit grekland på 88 år. lycka till sverige!


selma lagerlöv

kanske ska göra en liten snabb uppdatering om dom senaste dagarna. Emma kom till mig i torsdags, hämtade henne i nässjö vid halv elva eller nåt sånt på kvällen. åkte hem o sen somnade vi väl i stort sett tror jag, eller ja. Hann ju med massa snack innan dess men somnade nog ganska så tidigt ändå tror jag. Fredagen var det student i vetlanda. Åkte in o kollade på alla som tog studenten, i år var det iaf ingen som man behövde gratta så gick bara runt lite o grattade folk man såg o kände lite sådär. sen åkte vi hem o solade, eller grillade kanske. Hm, jag minns inte riktigt vad vi gjorde. Lördagen var det fest, tog de ganska så lugnt på morgonen. var det då vi tvättade båten? Emma och jag skulle bara ner o glida runt lite med båten i dammen och ta kort. de hela slutade med att vi tvättade hela båten så den blev skinande ren. dock är den lika smutisig igen :(
På kvällen åkte vi in till emelie, det var minsann lite förfest, eller ja.. samling på människor hemma hos oss först. Var en massa brudar o smått ögongodis. Åkte in med billi, carro, andreas o emma. Åkte till maxi o handlade lite mat sen drog vi ut till östanå på förferre :D Satt o käkade och snackade, självklart kom ju ämnet hultsfred upp :/jag vill åka !!!
sen åkte vi taxi ner till hotellet. taxichauförren måste ha trott vi var helt knäppa. bettan satt där fram o helt plötsligt frågar hon om vi är alla i bilen. Om andreas var i bagaget? Haha, andreas hade ju inte varit med oss på hela kvällen :P
festade loss som aldrig förr sen på hotellet, emma beställde nån shot och den var inte riktigt klok. Den skulle vara stark men inte med smak av laktrits. den brände ut alla mina tarmar och inälvor och allt som fanns i min kropp. Kvällen gick fort o sen åkte vi hem. Väl hemma minns jag knappt nåt :| blev allt för mycket med shoten tror jag.
Dagen efter var ju inte den mest lyckade direkt. Jag och emma totalslappar, jag mår illa som en gris och vi ska åter ner till dammen för o ta ett bad och de slutar med att Mizo förstör hela fontänen och vi får fixa den. Mattias upptäcker en spindel på ca 6 cm! den var sjukt stor och lååång. har aldrig sett en så stor spindel innan.
skjutsar emma till bussen sen åker jag hem o totaldäckar.

Idag ringde ottosson och frågade om jag ville hitta på nåt med henne och bettan. självklart ville jag de. Dagen spenderasde med dessa två brudar. först lunch på chili thai sen var det shopping på .. systemet för emelies del sen hade vi shoppat färdigt och vi åkte hem till mig för o kolla på våra kattungar o softa? sa jag rätt ord nu emelie? hann även få med emelie o emelie på ett litet äventyr, flytta kossor. haha, stackarna hade aldrig gjort nåt sånt och kan förstå att man helt vill springa in i bilen o sätta sig igen.
Sen ville då emelie spela spel, hon lyckas på nåt vänster att alltid vinna. vet inte hur kvinnan gör men vinner, ja de gör hon alltid .
Hade en kanontrevlig dag med mina små´brudar. Hoppas vi kan göra om de snart igen :) kom ju upp en hel del minnen som man har samlat på sig genom åren :)

Imon ska jag handla studentpresent till en granne som tar studenten sen blir det nog även lite städning och packning. Åker till sthlm på tors. då blir det shopping, umgås med släkt, båtfärd och troligen träffa hjärtat mitt :) saknar dig sötis!

nu ska jag lägga mig o sova!
Natti

lunch

har väldigt mycket o skriva egentligen men hinner inte riktigt nu, är påväg in mot stan. ska luncha med emelie o emelie. Får uppdatera mer sen!

emma o suss





salta sussie

salt salt salt, salt är de enda jag känner just nu. Skulle gå ner o kolla på kattungarna men slutade med att pappa satte mig  i arbete, så jag fick börja salta vägen. Jisses om de va tungt men härligt o va ute. strödde ut 100 kg salt på vägen men ändå blev de inte ända ut till slutet. Men hoppas de inte ska damma så mycket nu iaf. De blåser ju lite och då hamnar all dammsalt på mig och så smälter de i solen så jag skiner som en sol jag med, eller snarare ser de ut som jag har olja på hela kroppen. Åh så mys :P Ska hoppa in i duschen nu så jag blir som en människa igen. Skrev till emma innan o kollade om hon kom tidigare till nässjö men verkar som det är mycket folk på vägarna nu, alla ska iväg o fira nationaldagen på annan ort kanske? iaf så verkar de som hon kommer när de är sagt. ´Bra om de är så för då hinner jag vila mig lite innan. Haha, imon är de studenten. Det är redan två år sen jag och alla mina kompisar sprang ut o skrek att vi hade tagit studenten! tiden går så sjukt fort. vad har jag gjort under dessa två år? Ja man kan ju börja undra iaf!

symfoni

kunde verkligen inte sova i natt, vet inte vad de var. var trött men de gick inte, fick massa söta sms av dig. du är saknad! så kanske därför jag inte kunde sova heller :) hoppas du hade roligt!
idag fick jag o åka o handla.. som vanligt när jag är hemma. nästa gång ska jag bojkotta för o åka o handla! först systemet, stod där i hundra år sen på willys, trodde ett tag jag skulle lägga min korg nånstans o åka hem!  Men nej tappert så stod jag kvar i kön o väntade snällt.
Nu ska jag städa lite innan emma kommer ikväll, ska hämta henne i nässjö halv elva ikväll :D har beställt biljetter till sthlm nu också, mamma, mattias o jag ska åka på tors nästa vecka. Ska bli roligt!  mamma o moster skulle på nån sommarkonsert. Först skulle dom ha med mig o mattias också men där sa jag nej! Nån måtta får de faktiskt vara. Vi kan lika gärna gå på bio eller vad tusan som helst men sitta o lyssna på nån symfoniorkester, nej de räcker o höra sånt på tv!

vetlanda

nu är man hemma, har varit hemma i två dagar. tågresan hem gick förvånansvärt väldigt bra, fick mig ett trevligt sällskap hela vägen till alvesta dvs den långa tråkiga vägen. vi hann prata om allt möjligt, fick reda på vart han jobbade, vart han kom ifrån och en massa mer. Roligt när man kan sitta sådär o snacka med en helt främmande människa som man troligen aldrig mer kommer få se. Sen Igår var emelie här o filurade lite, vi hann snacka igenom en hel del tror jag. Tyvärr kom vi fram till att jag inte ska med till hultan. :( Vi var o kollade på våra nyfödda kattungar, dom var bara för söta !  vi kom också underfull med att människan i sig är en väldigt konstig varelse! :|
Idag har jag varit med mattias i nässjö hos tandläkaren, vi hitttade knappt dit men vi kom minsann i tid. sen åkte vi till maxi o åt glass. mums! väl hemma fick jag hjälpa mamma o städa de andra huset vi har, det var inte lite o damma! cyklade en tur med na sen och nu har jag pratat med emmish lääänge. ska hämta henne i nässjö imon :D hon ska ju komma till mig, igen!
vet inte riktigt vad jag känner längre heller, tur att emma kommer så jag kan få prata av mig! jag tycker verkligen om dig men allt har gått så fort. är väl därför jag är lite osäker men livet är också för kort för o fundera. så.. tycker om dig och saknar dig! ♥

beachparty


'






Här kommer lite bilder sen beachpartyt

bartömning

oj ooj oj, gissa om det har hänt grejer  den senaste veckan. jag vet inte riktigt vart jag ska börja. emma kom i onsdags. Torsdags jobbade jag i stort sett hela dan sen var vi på restaurang källaren och åt mat. tack kära du för all underbar mat. det blev skagentoast till förätt och sen nåt köttaktigt till huvudrätt. Det var helt underbart gott! efter de cyklade vi till norra vägen o var med martin o andreas. Åkte hem ganska så tidigt, skulle jobba fre med. Jobbade sen åkte vi till lindö o grillade med några. Haha, tror de blev lite väl mycket, sussie gjorde en toalt fylletrillning! Måste ha sett rät roligt ut, dock gjorde de ont också. haha Sen åkte vi till martin o andreas igen, tror jag iaf. Har varit så mycket så jag minns inte allt. Tror de har varit lite solande mellan också.
Lördagen var de ju bartömning. Vi satt utanför kåren o drack, först gick tiden sakta sen helt plötsligt skulle vi gå in. sand totalt överallt och massa fulla människor, kan de bli bättre? haha. Hade de totalmysigt hela kvällen! Och jag har sett att man ska inte äta 5 korvar efter varandra när man är full! HAHA
Söndagen var de sola o packa ner grejer, gick på promenad med jenkan o sen var de hem o sova. Imon ska jag få åka hem till vetlanda igen, ska vara hemma i tre veckor sen kommer jag tillbaka.
Veckan som gått har varit helt kanon iaf. emma vi ses snart igen och ni andra. Tack så hemskt mycket för ni gjorde helgen och alla dagar så helt underbara!♥

RSS 2.0