tack!

Tack alla söta för alla gratulationer, har inte svarat er alla idag men ni ska ha ett jättetack iaf. Har haft en så mysig födelsedag. Sov ut ganska länge, blev ju ingen direkt frukost på sängen så sov istället. Sen gick jag o H till skälby och solade lite. Innan de hade mamma ringt mig tre gånger och frågat om jag hade kollat i mitt postfack. Sista gången sa hon till mig att nu går du ner och kollar medan jag är i telefonen. haha sötis mamma. När jag kom ner till postfacket låg ett stort brev och ett litet mindre. det stora var från familjen och de lilla från sis.

Vi gick som sagt till skälby och satte oss där i solen medan jag öppnade mina paket. Från sis hade jag fått ett kort med en plopp, balong och serpentiner. Så gulligt. I kortet stod det att jag skulle knacka tre gånger på kortet och säga hokuspokus.. och det gjorde jag och öppnade och då stod det: simsalabim så hade hundringen jag lagt i försvunnit. haha!
Av familjen fick jag en blandad kompott, fick en skiva, alcazars nya skiva, choklad, lite annat godis, leggings, en trisslott med vinst dessutom och ett kort. mys!
Efter ett tag var det dags för lite födelsedagsfika hos jenkan. Hon bjöd på sina goda cupcakes med kondenserad mjölk som frosting. Så gott! Måste prova på det nångång. Man skulle bara koka hela burken i två timmar och sen var det färdigt, riktigt coolt!

har kollar ugly betty och desperate housewives nu, ska snart knoppa i säng o läsa min nya bok!
tack för en toppen födelsedag, på torsdag firar vi igen :D hehe
puss



maten som jag åt på larmgatan 10 igår. sååå gott!



presenterna från familjen o kortet från sis!


hipp hipp hurra

hipp hipp hurra för idag fyller sussie år :D kan ni tänka er att man blir hela 22 år. haha, liten skit fortfarande känns de som men nej jag är nöjd med o bli 22 :D haha.
Igår firades det på reataurang med dom bäst, vi åt kycklig på nån het järnplatta. supergott! sen blev det ostbricka och glass till efterrätt. Det var hur gott som helst. Sen fick jag presenter också, en såndär huvudmassage grej, sååå skönt sen fick jag fortsättningen på Stieg Larssons böcker, är ju färdig med den första nu, sista presenten var en tvspelskonsoll till mitt supernintendo. Haha, har pratat om det så länge att jag skulle köpa en sån, dom tillverkas ju inte längre och så fick jag en. tack alla ni för presenterna. Hoppas på att posten ska komma också för jag tror mor o far har skickat nåt på posten .. måste springa ner och kolla i postfacket.

Ska snart bege mig till jenkan på födelsedagsfika. Så sött av henne! tack.
bäst och diska lite innan man drar så man har de fint ifall de kommer folk :D haha.
Hoppas ni får en toppendag, det ska iaf jag ha :D

grattis till mig :D


grattis

Då var det måndag igen. en ny vecka och nya hinder. Nu väntar man bara på att det ska ringa och dom ska säga att allt kommer ordna sig och bli som förr igen. Skulle vara så skönt om det bara kunde bli så. Fast dom får gärna vänta med och ringa till på onsdag iaf. Det är ju faktiskt min födelsedag imon och då tycker jag att man kan få fira det utan att behöva bekymra sig för något. Ikväll blir det och fira som jag skrev igår. Ska ner mot stan nu och kika runt lite. Nu när man har tid får man passa på. funderade även på om man kanske skulle göra en tårta. det skulle ju vara mys o ha gjort egen födelsedagstårta :D

Ska passa på och gratta ett par andra chicks också, Madde och alexandra fyller år idag. Hela 22 år, grattis på födelsedagen tjejer! Hoppas ni får en toppendag!

Nu ska jag fixa mig och kila ner till stan.
Puss

äppelpaj

Tack alla snälla söta som förgyllde min kväll igår. det behövdes tänkas på lite annat än vad man har gjort hela veckan. Kändes så skönt och bara få vara hela kvällen. På förmiddagen solade jag och henke och käkade äppelpaj. så skönt och vara ute i solen.
Kvällen började hos H & G sen drog jenkan och jag faktiskt vidare till kåren, där har man ju inte varit på år och dar. men ack så kul de var. träffade på en massa gamla godingar så vi hade riktigt kul, även när vi skulle hem också.
får tacka U för gorbysen .. haha, 110 kr för masa piroger, de är inte dåligt men tackar för kvällsmaten.

Idag har det varit softa dag, eller lite sol o fika med Jenkan sen drog jag hem, lagade mat, började städa och jisez så de gick undan sen. Nu är de såå fint i min lägenhet :D ska sätta mig framför tvn nu o kolla wipeout eller möjligen göra en liten kaka kanske :)

hoppas på att allt ordnar sig denna veckan. Iaf så man får lite information, jag orkar inte riktigt vara informationslös. Jag vill ha fakta för tusan!!

Imorgon blir det middag också, ska på middag med J, H & G, blir nog att vi går till stekhuset och äter planka. fira lite att jag fyller år på tisdag :)

puss

tack igen

Läget är bättre för mig nu, igår fick vi en god nyhet och det gjorde att vi fick vind i vårt segel. veckan har varit ett rent helvete men vill än en gång tacka alla för ni har ringt, smsat, skrivit och allt. Jag har inte berättat vad som har hänt men jag mår bra, jag är inte skadad eller något sånt. Allt har med mitt arbete och göra. Så ni kan vara lugna. När allt ordnat upp sig ska jag skriva exakt vad som har hänt.

Idag har jag fått njuta av solen, klumpen i magen försvann igår så nu njuter jag bara i fulla drag.
Tack alla söta!

tack !

Tack till er som hört av er! Ni är till stor hjälp bara att jag vet att ni finns till där för mig! ♥

Dagen har varit ytterligare en helvetesdag. Evig väntan och massa telefonsamtal. Dessa tre dagar har varit de mesta helvetiska i hela mitt liv. Det har totalt vänt upp och ner på allt. Jag sover inget, jag äter inget och jag är aboslut inte glad längre. Kan väl helt enkelt lite drastiskt säga att mitt liv är helt upp och ner och det finns inte så mycket och leva för längre.

Jag hoppas på att detta kommer ordna sig till slut och att jag överlever kampen mot denna hemskhet! Du ska fan inte få vinna, aldrig att jag låter de hända!

Ska försöka sova lite nu, känns som man inte sovit på länge. Upp tidigt imon och fixa med en massa.
Sov gott
puss

spillror

hela ens liv kan vända på några timmar. det är precis vad mitt liv har gjort och jag mår skit numera. Jag försöker hålla modet uppe men just nu känns det mer som jag borde hoppa framför tåget och slås i splitror! Jag orkar inte med sånthär nu. varför ska det drabba mig o dig för? Nej, det är hemskt vad vi har blivit utsatta för, ingen människa ska få bli behandlad som vi blev. hoppas ni brinner i helvetet rent ut sagt. jag kommer då aldrig glömma vad ni gjorde mot oss!

vad ska jag göra åt detta nu då? är rädd men på samma gång vill jag sätta dit er. Ni ska fan inte få tro att ni har vunnit.


SORRY

FÖRLÅT! jag vet att jag varit urusel på och blogga de senaste men det har varit så mycket. Påsken hemma i skogarna var helt underbart! Träffa familj och släkt. Underbart väder och allt.
Sen tillbaka till jobbet och jobba.
Helgen nu var kanon. Utgången var superlyckad med robinsson, mariokart och shaking ass.
nu ska jag poppa popcorn och kolla tv
ska försöka uppdatera vad som hänt senaste veckan sen!
puss

snart hem

Nu ska man bara jobba i sju timmar sen kommer familjen och hämtar upp mig. segt och börja vid 12, hade gärna börjat vid nio och slutat vid fem istället. Men nej så bra har jag det inte. Har städat lite nu på morgonen, någon dammsugning har jag inte orkat med. det får allt dom ta att de är lite skit :P Haha, har iaf plockat undan alla grejer o sådär. Antar de kommer en hund med på köpet också så bäst och plocka undan alla smågrejer.

borde ha åkt till maxi och pantat massa flaskor men det får vänta tills ikväll då jag kan packa in allt i bilen. ;D man får ju passa på när det finns bil :)

Hoppas ni alla får en bra påsk vart ni än är!
Puss

citydark


überbra

Har haft ett par helt underbara dagar här i Kalmar. Det har varit bra väder, jobbat lite, varit ledig lite och allt har verkligen varit på topp. Idag började det dock regna men det friskade bara upp luften. Som jag skrev igår så grillade jag, jenkan, henke och göran igår första gången denna vår/sommar. det var så mysigt. Det kommer definitivt blir fler såndan kvällar framöver!
en dag kvar på jobbet sen åker jag hem till vetlanda över påsken. Ma och pa kommer och hämtar mig. Dom ville se hur min lägenhet har blivit. Måste städa och sånt kanske innan dom kommer. Och jag måste packa men är sååå omotiverad till och städa och packa! Vet inte vad jag ska ha med mig hem? Vardagskläder? festkläder?
tror en del av vetlandabrudarna ska hemåt också. Hoppas man kan träffa dom en liten snabbis.

Igår fick jag förfrågan ang en liten, eller ja liten och liten. En semester på 16 dagar snarare. Spanien i 16 dagar i sept. Det låter väl inte fel! Vet inte hur jag ska göra ang semestern i sommar. Kanske ska spara in det och åka i höst istället. Tänk 16 dagar i solen!! Gud jag blir helt till mig jag bara tänker på de!

Nej nu måste jag nog packa ner lite grejer så jag inte behöver göra de när familjen är här imon.
Puss
och glad påsk

toppndag

har varit världens underbaraste dag idag. Sol till massor, satt vi vattentornet och solade med jenkan som gjorde sin tyskaläxa :P sen drog vi till bibblan, mys. Gick ner till stan igen och köpte dricka och glass och glassade först på donken med henke som sällskap och sen vid hamnen.. gick till åhlens och härjade lite, köpte fina grejer. Sen gick vi hem till hem till jenkan och grillade. Årets första grillning blev lyckad! skulle gå hem, fick sällskap av mina killar och vi gick till donken igen.. haha. och nu hemma. guud vilken dag! Love it! har fått massa goood information idag också så nu ser vi fram emot framtiden! yäääh!
måste sova, ska jobba imon och på tors åker jag heeem! ska bli skönt o fira påsken hemma, och hela släkten kommer ju också,
godnatt

hejdå

ojdå! Hejdå Kalmar, nu drar sussie vidare mot högre höjder... haha And I'm not alone this time :D hihi

gamla tanten

min lediga dag idag och jag har inte kommit utanför dörren, bad sussie! ska ta mig en dusch sen ska jag kila ner mot stan och sätta mig nånstans och bara njuta. För det är fint väder idag med och idag slipper jag ha vinterjackan på mig. Jag kunde bara inte ta vårjackan igår när jag började halv sju! Då var det inte många grader ute men dessto mer när man cyklade hem vid fyra. Kände mig som värsta tanten som måste ha varma kläder på mig för och inte bli sjuk.

Har tvättid idag men känner verkligen inte för och tvätta, ska ner och kolla om det finns någon annan dag istället. Just nu känner jag inte för och göra nåt alls. Bara njuta av solen och päsa på allt man kan. Hoppas det är bra väder under påsken då man är hemma.. igen. Hela tjocka släkten skulle visst komma hem då på påskmiddag.

nej nu är det bäst och skynda sig ut innan solen försvinner.
puss

kapade av tån :(

piiip, piiip. Guud vad är klockan. Jo den är fem på morgonen. Idag var det jag som skulle ta emot varorna. Det var ett tag sen jag gjorde det. det känns verkligen i hela kroppen när man måste gå upp så tidigt. Jag och henke pratade förra veckan om varudagar. Man är alltid två som tar emot dom och en av oss har jour. Varken jag eller henke har det och vi tänkte att vad händer om jouren är sjuk eller nåt sånt. Ungefär det hände mig idag. jag var för en gångs skull i tid och det var inte jouren. Jag fick stå och vänta läääänge länge :/ Till slut kom hon jag skulle ta varorna med och jag fick stämpla in 2 min senare än enligt schemat.
Det rullade på och vi var nästan färdiga, då klantar sig sussie rejält! Jag tänker att jag ska vara duktig och flytta på en massa pallar och då måste jag ta hjälp av en stor eltruck. Så jag puttar på där och ska dra tillbaka den mot mig och då får den fart och jag får inte stopp på den så den kör över min tå. aaaaaajjj, fuck i bajs i lingonskogen vad ont det gjorde! stod där på lagret, trött och sliten och nästan börjar gråta! buhäääää! Kollade till min lilla stackars tå sen och den var helt svullen, lila/blå och öm. (och det är fortfarande så 12 timmar senare) Jag ska aldrig mer köra trucken! Skitgrej!

Sen har vi ju våra kära praktikanter som är som ett nötskal! Herre min gud vad jag blir sur på dom ibland. Men man får knipa igen och bara be dom göra om det. Ja nu tänker ni att det inte är lätt för dom och göra saker som en annan gör som en dans men när man säger till dom EXAT hur dom ska göra och nu är det inga svåra uppgifter man ger dom och ändå ska dom göra på ett helt annat sätt. Hur svårt kan det vara?

Våren har kommit till kalmar, eller till sverige kanske man ska säga. Det är helt underbart väder ute och idag slutade jag redan vid fyra och när jag kom hem öppnade jag upp min fönster, satte mig och läsa. Ja, jag har ju ingen balkong så man får försöka så gott det går helt enkelt. Så underbart och imon är jag ledig så då ska jag ställa klockan så jag kommer upp tidigt, ta mig en härlig frukost. handla lite innan allt folk kommer ut i vårvädret sen ska jag bara sätta mig nånstans där det är lä och läsa en bra bok.

har städat lite nu, har inte hunnit med det. eller kanske har dragit på det lite sen helgen men det var inte så farligt. Det är mer alla flaskor som ska slängas. Människa vad folk drack i lördags, eller ja gud så många glasflaskor ni hade med er ;D
tror jag ska gå ut med soporna och sen gå en lite promenad i kvällsvärmen. Solen har gått ner för en stund sen och det är sådär fint orange/rosa på himmlen nu. Mys!

Hoppas ni också mår bra i detta underbara väder och sköt om er!

Puss

RSS 2.0