kapade av tån :(

piiip, piiip. Guud vad är klockan. Jo den är fem på morgonen. Idag var det jag som skulle ta emot varorna. Det var ett tag sen jag gjorde det. det känns verkligen i hela kroppen när man måste gå upp så tidigt. Jag och henke pratade förra veckan om varudagar. Man är alltid två som tar emot dom och en av oss har jour. Varken jag eller henke har det och vi tänkte att vad händer om jouren är sjuk eller nåt sånt. Ungefär det hände mig idag. jag var för en gångs skull i tid och det var inte jouren. Jag fick stå och vänta läääänge länge :/ Till slut kom hon jag skulle ta varorna med och jag fick stämpla in 2 min senare än enligt schemat.
Det rullade på och vi var nästan färdiga, då klantar sig sussie rejält! Jag tänker att jag ska vara duktig och flytta på en massa pallar och då måste jag ta hjälp av en stor eltruck. Så jag puttar på där och ska dra tillbaka den mot mig och då får den fart och jag får inte stopp på den så den kör över min tå. aaaaaajjj, fuck i bajs i lingonskogen vad ont det gjorde! stod där på lagret, trött och sliten och nästan börjar gråta! buhäääää! Kollade till min lilla stackars tå sen och den var helt svullen, lila/blå och öm. (och det är fortfarande så 12 timmar senare) Jag ska aldrig mer köra trucken! Skitgrej!

Sen har vi ju våra kära praktikanter som är som ett nötskal! Herre min gud vad jag blir sur på dom ibland. Men man får knipa igen och bara be dom göra om det. Ja nu tänker ni att det inte är lätt för dom och göra saker som en annan gör som en dans men när man säger till dom EXAT hur dom ska göra och nu är det inga svåra uppgifter man ger dom och ändå ska dom göra på ett helt annat sätt. Hur svårt kan det vara?

Våren har kommit till kalmar, eller till sverige kanske man ska säga. Det är helt underbart väder ute och idag slutade jag redan vid fyra och när jag kom hem öppnade jag upp min fönster, satte mig och läsa. Ja, jag har ju ingen balkong så man får försöka så gott det går helt enkelt. Så underbart och imon är jag ledig så då ska jag ställa klockan så jag kommer upp tidigt, ta mig en härlig frukost. handla lite innan allt folk kommer ut i vårvädret sen ska jag bara sätta mig nånstans där det är lä och läsa en bra bok.

har städat lite nu, har inte hunnit med det. eller kanske har dragit på det lite sen helgen men det var inte så farligt. Det är mer alla flaskor som ska slängas. Människa vad folk drack i lördags, eller ja gud så många glasflaskor ni hade med er ;D
tror jag ska gå ut med soporna och sen gå en lite promenad i kvällsvärmen. Solen har gått ner för en stund sen och det är sådär fint orange/rosa på himmlen nu. Mys!

Hoppas ni också mår bra i detta underbara väder och sköt om er!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0