ladan

igår blev det försök till shopping på stan med emelie men det slutade upp med fika på cecil istället. Och det var ju inte helt fel det heller iofs.
Sen var det förfest hemma hos mig på kvällen och vidare drog vi mot hotellet men där var medelåldern 16. jag och emelie bestämmde oss ganska snabbt att vi skulle göra ett besök på Ladan istället.
Där hittade vi både det ena och det andra till folk. Slutade upp kvällen med o pimpla rosévin hos Sigge istället. Klockan fyra ligger jag i säng men inte min egna utan ute i östanskog hos emelie. Haha
Vaknar upp 9 och blir hämtad av A som är i stan.

Hade lovat mor och åka till nässjö, bara byta om och åka. Hittade mig 2 fina ringar och ett par örhängen på lindex. Fint till min samling. Väl hemma för andra gången var det dags för andra ombytet. Vi skulle fira lillebror som fyller 18 på onsdag och vi skulle ut till Sandsjöfors och käka lite gott. Plankan där är den underbaraste som finns. Jäklar vad god!

Nu sitter jag hemma och bara njuter. Familjen kollar på mello och jag bara är. Så skönt!


kärlek

     

Åh, vad jag saknar vissa stunder. Men vänner små, ni är helt fucking underbara! Älskar er så.
Så njut av varenda knasiga roliga bild!
Puss!


klipp

när jag är hemma sover jag så otroligt bra. Så skönt, vakna upp och känna sig utvilad.
Igår var det full rulle direkt när man kom hem, började med att en backspegel på bilen gick åt skogen sen var de käk, färga håret på Andreas och sen mitt. Kan ju säga att andreas hår blev bättre än mitt men ska ner till Åsa nu och fixa till min lugg. Dock började jag tveka igår om jag skulle behålla luggen eller inte. Men nej, nu ska det klippas.
Måste in till Volvo också och fixa spegeln, hoppas på att nån snäll vill hjälpa mig. Får väl blinka lite så kanske jag får hjälp.
Måste fixa mig för ikväll är det laminering med Emelie som gäller. Haha! och hoppas på lite annat också.
Puss&kram påer !


Idag har jag investerat mig en ny mobil. T...

Idag har jag investerat mig en ny mobil. Tyckte det var på tiden. Imon bär det av hemåt för lite firande för bror som fyller 18!!! Ska bli nås. Kvällen spenderade hos lisa. Jag Malin o Niklas var där. Mycket trevligt. Nu blir de sängen. Godnatt


bil

måste bara säga i all hast innan jag drar till jobbet att Malin Fredriksson. Du är fan bäst idag!
Satt på fb och klagade på vädret o så säger hon att hon kan hämta mig o köra mig till jobbet. Du är ju bara för bra tjejen! Så nu slipper jag se ut som en dränkt katt på jobbet.
Bäst och skynda sig nu så man är klar när hon kommer.


Pratade en stund med fröken emelie innan o...

Pratade en stund med fröken emelie innan o fick höra att hon hade köpt sig en lamineringsmaskin o att det var minsann en bra investering. Haha. Bästa på länge. Vi hann med lite planer för både helg o åland. Hoppas nu ingen får skoskav eller somnar på golvet. Däremot ska jag sova, har varit uppe sen fem. Puss o kram


twins

sitter och försöker bli människa efter gårdagens brader. Började hemma hos Anna och kollade mello sen blev det utgång med Malin o Malin till Harrys. Hade sjukt roligt och insåg igår att man inte ens behöver be om mer drink, det fixar bartendern ändå till en bara man ler lite sött :D Haha

Mina tvillingar kommer till Kalmar idag och jag ska möta upp dom på Hansa om någon timme, till dess hoppas jag att jag ser ut som en människa igen. För det gör jag inte för tillfället.
Vintern tycks inte vilja lämna landet. Inatt har det snöat ännu mer och det är helt vitt igen. Åh!


melodifestival

sista timmarna på jobbet igår var sjukt sega men som tur är har man J på jobbet och då blir de roligare. Vi började snacka om massa grejer och det slutade med att jag stod i kassan som en jäkla fågelholk. herregud, jag fick veta dom mesta smarriga grejerna om vissa personer som jag aldrig hade trott. Men så är det visst här i världen. Sen har vi ordnat oss en feststyrelse, dvs det är jag o J än så länge. men vi bestämde oss för lite fest om två veckor och då ska vi bowla och käka gott, det låter väl ändå som en bra idé.

Idag har jag varit uppe sen klockan sju och tvättat. Det är ju inte direkt det man önskar sig en lördag när man börjar halv elva. Gå upp sju och tvätta men det var ett måste och det fanns bara tid då. Så det var bara o maka sig upp och fixa det hela.

Jobbar till halv fyra idag så det är kort dag, känns skönt. Ikväll bär det av till sötaste Anna och kolla melodifestival och drinka gott. Får se om det blir utgång också. Vissa vänner har jag inte träffat på evigheter och jag saknar dom. Men som tur är får jag träffa dom ikväll och det blir massa mypys!


off I go



Mot jobbet. Kommer spendera min dag där och jobbigt nog är det sååå fint väder ute. Det är väl ändå typiskt.


skor

Vilken lång dag. fast mycket har man hunnit med. Började jobba vid åtta och idag var det kampanjbyte vilket innebär att allt som står på bord ska bytas och fixas plus att det var massa varor. Men det fixade vi iaf. My hade inte jobbat på ett bra tag efter sin operation men det gick ju bra för henne ändå som tur var.

efter jobbet blev det lite födelsedagsinköp och annat smått och gott. Ni har ju redan sett mina otroligt fina rosa löparskor. Måste ju säga att Johan på Intersport på baronen är en grymt bra säljare! Ska ni köpa nåt där så ta tag i Johan. Superbra kille!

sen blev det visst en ny ålandskryssning inbokad igen om en månad, det är väl bara för härligt!
Nu ska det sovas
puss&kram


Åh älskar mina nya löparskor. Rosa o allt ...

sp_a0541 (MMS)

Åh älskar mina nya löparskor. Rosa o allt också. Nu får ni se upp för mig på vägarna;-)


kinect

Åh så rolig dag det har varit. Spenderade nästan hela dagen i Hansa med Frida, Emma och Malin. Hittade mig dock inget annat än ett par solglasögon och två presenter till lillebror. Hann med lite käk på IKEA också, där har jag inte varit på evigheter heller. Där blev det en ram till mitt fina kort på mina vänner och en liten blomma som så fint pryder mitt köksfönster.
besökte även Media markt, tanken var att vi skulle hitta en speciell person där vilket vi gjorde men innan det hann vi även med o hitta Xbox 360 Kinect. Jag och frida rockade verkligen. faaan så roligt det var. Så om nån villig själ vill betala för ett Xbox och ett Kinect till mig vore det super :D Haha. Vi stod där en bra stund och lekte. Skrattade så jag nästan grät ett tag. Kan varmt rekomenderas!

Senare hämtade Malin upp mig sen Lisa och vi drog till Kama Sushi. Herre va mätt jag blev. Längesen man käkade där. Mumma! Sen drog vi till Harrys och tog oss en drink och snackade massa skit. Hon kör som hon dansar var nåt vi kom på under kvällen. Haha. Kom in i lite deeptalk om livet och vi insåg att vi hade känt varandra i 5 år redan. Tiden går så fort!

Imon är det jobb igen. Klockan 8 stämplar jag in. woho, har varit riktigt skönt och behövligt och vara ledig men imon är det mot verkligheten igen.
Förrsten så går det framåt med Ålandsplanerna. Jerry och Henke verkar på och det skulle ju vara helt super! men vi får se hur de slutar.
Nu ska jag och John sova

Puss&kram


sushi med sussie

Vilka drömmar jag haft i natt. När jag vaknade upp undrade jag egentligen vad det var jag hade drömt. Totalt knas! Har hunnit med en uppfriskade dusch och nu väntar frulle. Ska försöka komma iväg till Hansa med Malin, Frida och Emma sen. Har inte varit där på evigheter. Några snygga byxor hade ju inte varit fel.
Ikväll blir det sushi med Malin o Lisa. Och sen får vi se om vi kanske går ut en sväng också. Det är ju trots allt Lillördag. :D

Puss&kram


knas


ibland är jag knasig men jag är nog lite kär i tanken ändå..


bröllop



har inte hunnit lägga upp bilder sen Madde o KKs bröllop men här får ni iaf en bild på mig och fru Kaspersson.
Tack för jag fick vara med på eran dag


åland igen

åh, va fint golv jag har. Nu ser jag mitt golv och mitt bord igen. Städningen gjorde susen.
Handlade mat med malin, blev en semla också. Och sen bakade vi kolakakor. mums
Riktigt skönt och vara ledig. Imon lika så och då blir det hansa med fridalusen.

försöker få med mig herrarna Karlsson till åland också och jag tror banne mig jag lyckas. wiiie


Tisdagsfika med malin. Förtjänar man efter...

sp_a0540 (MMS)

Tisdagsfika med malin. Förtjänar man efter ha städat hela dagen


muffins

Igår skulle vi haft modeskola på jobbet. Men när man väl kommer dit klockan åtta, extrainsatt 2½ timme tidigare är han som ska hålla i det sjuk. Blä då. Så typiskt men vi fick alla ♥ dags muffins av Helena istället. det satt fint :D
Sen var det jobb hela dagen. Jobbade till sju, kom hem och störtade typ i säng. Hade fått jättesött kort av familjen, en triss och peng till blommor. Var väl bara för sött!

Idag är min lediga dag och jag måste ta tag i städning och tvätta. Tvätta dock är nog bara o drömma om men tredje världskriget måste ta ett slut i min lägenhet. Finns de en villig själ som vill hjälpa till är det bara o komma förbi :D

Nu blir de frulle!
jo, förresten-.. det vankas nog kryssning snart igen. Är det möjligen att nån skulle vilja åka med den 19-20 mars så säg till. Vore superkul!

Puss&kram


alla ♥ dag

idag är det alla ♥ dag som alla säkert vet.
Vill bara säga till mina vänner och familj hur mycket jag älskar er.
Skulle jag säga alla namn skulle listan bli lång, eller nej. Det skulle den faktiskt inte.
det finns ni som har speciell plast i mitt hjärta och kommer alltid ha.
Ni vet vilka ni är och ni är guld värda!


hoppas



hoppas verkligen allt går som jag vill denna gången för det skulle ju bara vara så underbart.
Har inte skrivit om när jag var i sthlm. Kryssningen var ju helt sjukt rolig och dagarna i sthlm kan
inget annat än vara bra. Jag ville inte åka hem. Satte mig dock på bussen tillbaka till kalmar
på onsdagen och när jag väl anlände väntade det fest. Härlig kväll och du är  ju alltid lika underbar.
Jag önskar så att jag hade träffat dig ännu tidigare eller möjligen i ett annat liv, hade det varit lättare
för oss då om vi inte hade setts under omständigheterna som vi gör idag. Vilket som
så är du alltid underbar för mig.

har jobbat hela helgen och imon väntar ytterligare en jobbdag. fick reda på av J att vi ska på modeskola
och vi ska inte lära oss vad som helst utan vi ska lära oss hur vi ska vika kläder.
Hallå, hur många sätt kan man vika kläder på?

sitter och kollar på solsidan nu. Jag bara älskar den serien. den är så brutalt ärlig så det finns inte
jag sitter o skrattar till döds!
underbart!


Haha ibland är livet rätt kul. Helt ensam ...

Haha ibland är livet rätt kul. Helt ensam lämnad men lika kul för det. Ser på hur olika människor är.. Jag tycker denna kväll blev väldigt lyckad. Ibland har man de bra trots allt. Även om man råkar se de mesta.


Min lillebror är hur cool som helst! Han h...

foto0075 (MMS)

Min lillebror är hur cool som helst! Han har tatuerat sig o inte vad som helst. Utan mitt koreanska namn. Stolt över honom!


hejdå

ack så bra jag har de i sthlm, tänker inte åka hem!

kö på bolaget

efter en lång resa är man framme i sthlm. jenkan mötte upp mig på centralen sen drog vi och käkade på kungshallen. Mumma! fixade oss lite käk och hann även springa in på Zara och köpa mig en klänning på rean. fixade oss lite vin också och nåt som jag aldrig varit med om innan upplevde jag idag på systemet. Här i sthlm står man bara inte i kö när man ska köpa vinet. Man får även stå i kö för att komma in på systemet. När vi gick ut stod det en vakt och såg till att kön skötte sig. var kö på typ 20 pers som stod utanför o väntade ivrigt på och få köpa alkohol. Då är det annat i kalmar.

sitter i hudding med jenkan nu, kollat tv och lyssnat på massa gamla goda låtar till ett eller två glas rött. Nu väntar vi på lisa att hon också ska anlända. Imon bär det av till Åland med dom bästa. Vetlandabrudarna kommer upp med bussen imon. Lääängtar!


Mycket har hänt på senaste och mer ska det...

Mycket har hänt på senaste och mer ska det hända. Helgen bestod av vackert bröllop för fröken holmberg, numera kaspersson. Var så fint och roligt. Denna helgen bär det av nog sthlm o kryssning med brudarna sen stannar jag kvar ett par dagar. Sitter på jobbet nu o önskar jag fick gå hem..


RSS 2.0