festival

Haft en helt fantastisk vecka med C. Midsommar firades i Kalmar med själva lugnet och det var kanon. Var i skälby och tittade på lite firande. Lotter, korvgrillning, massa vovvar o andra djur.
Imon bär det av mot självaste Peace & Love med mina tjejer. Kommer hem på söndag igen. Tror jag har packat för en månad framöver. Vi ses i vimlet!
Puss & Peace


du & jag


örarevet

semester o livet är helt underbart. studenten hemma för lillebror var helt awesome. Du är bäst! Åkte ner till C i söndags sen och varit där sen dess. Var ute på Örarevet igår och gick runt. supermysigt. fem dagar kvar sen åker vi till Peace & love. Bäst och packa grejer, på fredag är det ju midsommar!
Puss


semester

en dag kvar sen går jag på semester! Förra veckan i torsås var supermys. värre var bussresan ner. den var rent ut sagt från helvetet men tur var ju att C kom o hämtade mig o de slutade med massa mys! saknar massa denna veckan, åker hem efter jobbet imon. På fredag är de ju faktiskt studenten med stort S. Lillelillelillebror tar ju banne mig studenten. Vart tog tiden vägen?? Men ska bli grymt roligt!
Håller på o färgar håret, kör lite bus o sen är de sista packningen som gäller! Semester, here I come!
Puss&kram


tvättmorgon

Dom flesta är ju ledig idag iom att det är nationaldagen men icke jag. Åhlens har ju alltid öppet och självklart jobbar jag. Har varit uppe sen 6.30 och tvättat. Tråkigt men nödvändigt. Nu blir de frulle och dusch innan jag drar mig mot jobbet för fyra timmar. Ska åka ner till torsås efter jobbet, får se om jag hittar dit. Haha. Har inte fått träffa C på 1½ vecka nu. Så ikväll ska de mysas! Läängtar! :D

Puss&kram


kääärlek

Är ju ett under att de fortfarande är några av er som har tålamod o kolla in min blogg även att de inte kommer upp några inlägg. fick mig en liten pik av en kär vän o då insåg jag att jag kanske borde ta tag i de lite iaf. Sen sist har de hänt massor. Jag har fyllt 25 och hade den mest underbara födelsedagen någonsin. Först hade några vänner fixat utflykt till Ingelstorp, vi kollade på koutsläpp sen på kvällen var det fest i tegelviken. Underbara underbara vänner. Jag älskar er så. Hade kunnat fortsätta kvällen, natten, morgonen lång!

Har varit på kurs i sthlm med Jennie. Nyutbildad på Clarins. I looove clarins! Fick träffa min fina kusin Tina som är gravid. Fina magen syntes nu. Även hennes brors tjej är också gravid och där vet vi att de kommer komma ut en liten flicka. Åh så jag längtar efter mina små söta kusinbarn!

I födelsedagspresent av tjejerna från Sketlanda fick jag en överraskingsresa. Den gick av stapel nu i helgen och vi åkte till Ullared! Bodde i husvagn, åt supergod mat och shoppade massa grejer. tack tack tack för en supertrevlig helg och present brudar! Kärlekt till er!

snart är det semester, jobbar bara 6 dagar till sen går jag på seeeemester. Först blir det lillebrors student. Även liten blir stor. Sen bara en vecka efter det bär det av till Peeeeace & Looove! Tält och sovsäck inhandlades i ullared.

Kan även avslöja som ni säkert såg  förra inlägget. Jag kan numera säga att jag inte är singel längre. Något som är heeelt fucking underbart. Du får mitt hjärta och hoppa Calle! ♥

Imorgon kommer bror, Henke o Cassa ner till Kalmar. Henke ska köpa bil! Blir lite fika hos mig efter inhandning :D

sådär, då har vi fått oss en liten uppdatering :D

Puss&kram


RSS 2.0